Намериха мъртъв ключов свидетел срещу Братя Галеви

Основният свидетел по делото срещу братя Галеви Пламен Миланов е намерен мъртъв в офис в центъра на Дупница заедно с 35-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Намериха мъртъв ключов свидетел срещу Братя Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Див Запад

Пародия в БГ. Да това е факт. Бандите минават "метър" по правило.

братята от дупница са под опеката на краварите ...бас хващам че се разхождат някаде из сеишелите или из санто доминго необезпокоявани на държавни разноски...или отпуснати/окрадени авоари от държaвата

"Братята" са в страна от БРИКС. Както и Весето Меджидиева и куп други забогатяли от десетоноемврийския преврат! А "сестричката" им стана омбудсман (?)... ЧНГ!

Пили са ракия от Якоруда

...Намериха мъртъв свидетел... Ами да намерят жив!

тъпи селяндури, да се трепат, колкото си искат, кой каквото търси ще си го намери и Галеви, и всички селяни дето слезнаха от Балкана последните 25 години, дадоха им пари, повярваха си сега олеле, е нека сега да видите какво значи провинция, не може цял живот да си ходил във външна тоалетна и да станеш човек.....невъзможно, тези хора са с "травми" от детството, тоест с комплекси!!!!!

аз сам от село и се чувствам офендет от тъпата ти констатация за селската тоалетна...

това си е твой проблем!!!

Tиквуня разедини народа , полицейщина свързана с мафиотщина, барети, паши , братя и сестри , такова разединение и престъпност е много лош показател, обикновено държаватаа я сполетява война и разруха или робство. Нашата история е почти идентична с тази на Кипър, хаоса там доведе до загуба на половината държава , такова торнадо ще удари и България. Планът Ран Ът е направен така че да разруши България, но народа тук е доста корав, кара месеца с дневните джобни на едно дете, затова Турция си готви местанчета , които скоро ще и отворят портите към заветната мечта на давутоглу да пороби България и Русия тоя път няма да ни помогне, защото кратуната беше надлежно инструктиран от краварските ни господари да разруши приятелските отношения с Русия.

Двама престъпници избягали и раздават правосъдие от дистанция. Не може ли да ги открият...Нека да бяха американци или англичани, например и да се скрият ... ще ги намерят и в миша дупка, където и да са по света...Да се свържат с техните служби, и Мосад. Да платят. Да обяват голяма парична награда за информация...бивши и настоящи членове на западни служби с удоволствие ще ги намерят, а Мосад направо могат и да им ги доставят така както намираха натцистки военно престъпници и директно по бели гащи ги доставяха в Израел...Нямаме държава и това е. На такива като тези трябва да се изпрати сигнал - където и да сте ще ви намерим и вкараме в затвора...но защо на първо място ги допуснаха да избягат, осъдени..явно имат протекции.

Калпавата работа на правораздавателните органи води до такива "самоубийства". Иди търси след това свидетели.

Каква загадка,като Мишо Бирата!Гроб няма нищо общо!

толкова ни пази полицията - па лапат луди заплати. пускат убийците или им намаляват присъди за поведение

Айде бе! ТакЪви неща в БГ не могат да се сучат! Абсурд!

Цоцароов няма шанс да осъди изявен престъпник, защото до сега всички свидетели ги убиват. А и няма желание, защото ще пречукат и него.

как удобно, някак си, измират свидетелите......

принудили Миланов да им прехвърли 50% от таксиметровата компания Сити транс ООД, както и да им дава половината от месечния си оборот. ебати майтапа

Вече е потвърдено, че двамата са се задушили от газ. Пламен е сложил на котлона да вари боб, но изненадващо бобът започнал да отделя задушлив газ, който нормално се отделя след като се консумира. Следствието е приключило. Галеви нямат участие във варенето на боба.

Хич не е лесно да вариш боб.

Тази смърт доказва още един път, че мафията е по-силна от полиция и съдебна система.

"Който проговори ще умре!" "свидетелят" явно си е въобразил, че живее в някаква нормална държава, а не в царството на мутропремиера, който до вчера обикаляше търговските обекти с бухалка в ръка, след това дойдоха "амфетките", контрабандата с горива по време на "сръбското ембарго", охранителните(рекетьорските) "ИПОНИ" и сега е в апогея си и "врътка" милиарди. Няма как да позволи на дребни риби като Мишо-бирата, нЕкви измислени свидетели и дребни гангстери да пречат на голямата игра- тези ще продължават да умират скоропостижно от "естествена" смърт и никой не може да промени това.

Мъртви ще ги намирате, намираме се в страната на мафията.

ДС в действие. Всички мафиоти са нейни служители, специалисти в рекет, кражби, побой, убийства. Комумистическата тайна полиция (ДС) все още управлява България.

Живота за контингента не струва нищо. Мутренска държава...

да каже къде са и да разясни малко "Дупнишкия модел" - икономика на база на рекета върху частния бизнес и репресии върху несъгласните, убийства на противниците, военно-полицейска мафия и т.н. пита се и кой им даде лиценз за търговия с оръжие, абе за какво говорим, има ли нужда , юдео-масонския капитал е в основата на БГ политиката.

В България няма справедливост. ВБНС приятели. ЧНГ.

Е вече могат да се върнат от екскурзия !!

Галеви са осъдени и вече няма нужда от свидетели

Бог да ги прости-докато сме разединени ще мрем 1 по 1 в различни ситуации

Съобразно Всички индикации - 'наште' имат Тотален Триумвират на статуквото-Им у Нас ... (как-Иначе да си обясни Човек тези СвръхСкъпи возила и офиси и почивки на Определени индивиди + Показни Убийства ...при ДоказаноНесъществуващата икономика) ... Всъщност - Ако Кристин+Стен просто Отрежат Всички финансови Входове ?!

Трябва да си луд да сътрудничиш на българското правосъдие!

Ерик - Е у Нас. - към Програмата за Защита на свидетели - да добавим И Публично Представяне на Данни (отн. Престъпници) чрез Мрежата ?

Въпреки че не е изключено да е нещастен случай най вероятно е убийство.почти сигурно.ключови свидетели не умират случайно.

Още от времето, когато ББ, нашата светлина в живота беше главен секретар, нямаше разкрито ключово убийство.Това продължава и до ден днешен.Да живеят мутрите!

Дааа... - бекапето 'стана' на Сума-там капета ..- десистите на 'бизнесмени' ...и понеж 'олимпийските' надежди Си останаха говежди - 'наште' - Мутри си 'създадоха' под Техни-си 'одежди'. Системата !, 'системата' на 'наште' !! ---> там Е Гангрената.

ДОБРЕ ДЕ.ЗАЩО САМО ГАЛЕВИ НИ В УСТАТА.СВЕТЛА И ПАМЕТ НА ХОРАТА КОИТО СА ПОЧИНАЛИ НО КАКВО СА ПРАВИЛИ ДВАМАТА В ТОЗИ АПАРТАМЕНТ.СМЯТАМ, ЧЕ НА ВСИЧКИ И Е ЯСНО.ХАЙДЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ С КОМЕНТАРИТЕ.

могат да правят каквото си искат-свободни хора са с глави на раменете.но,каквото и да са правили,едва ли то е причина за смъртта им

Питайте Сашка да каже, че ний с тъкива работи не съ занимаваме? Ако ни беше враг, да сме го испраскали с противотанково оръдие!

Не говорете така "хора "сме -всичко става.

КОЙТО Е ИЗПОЛЗВАЛ ИМЕТО НИ, ЗА ДА СИ ИЗКАРА МИЗЕРНАТА ЗАПЛАТКА И НЕ НИ Е ПЛАТИЛ ОЩЕ ДИВИДЕТИ, ЩЕ НИ ВИДИ В СЪДА! АПРОПО, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ИМЕТО НИ Е "ЗАПАЗЕНА МАРКА В ЕС", "БРАТЯ" НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПИШЕ С ГОЛЯМА БУКВА. ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРАВОПИСНИТЕ ПРАВИЛА В БГ КНИЖОВЕН ЕЗИК. МАЛКО ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ, ДЕ!:)

Дискретно на ушенце : - Търсят ви. От Европол до Интерпол. ...а имайки предвид Кой 'подготвяше' баретите - Конкретното-ви местонахождение - Е Ясно.

Съда?Първо се явете в затвора.

И предсмъртните му думи преди нещастния случай или самоубийство от любов са били "момчета, недейте, да се разберем!"... Мутрите вилнеят, защото ги окуражава фактът, че техен колега управлява България, че мильовците, пардон!- полицаите са активни само като става дума за техните заплати и привилегии и че няма никакво правосъдие!

О, велики умове... Откога "Братя" стана собствено име, че да се пише с главна буква? Казвали са древните, че младото поколение на зле отива... Явно тенденцията продължава и не е спирала. Нашата държава и човешката глупост май дъно нямат.

Ми защото не са кръвни братя

В БГ само наивници или пълни глупаци стават свидетели. Тук истината и справедливостта не биха оживели и 1 минута.

Да. Временно.

Все още се намират, макар и мъртви!

Няма кой да ви повярва на версията за самоубийство. МАФИЯТА , която ни управлява си разчиства сметките със свидетелите.

"Банкя, имаме проблем"...."Банкя, имаме проблем"..."Банкя, трябва ни спешно решение,за да върнем кораба Булгаро11 на Планетата Земя"..."Банкя, трябва да се спасим ".... "Банкяааааааа".....Никакьв отговор от Банкя...През това време в центъра за контрол на полети в Банкя, зад една дебела врата се чува:" Грух, грух...грух...аааааХххх...ша та сгрухта ма..оооохххх, грух, грух...ааааа.Ааааааа,оооооо " На вратата почуква притеснено заместник-ръководителят на полета: "Гусин, генерал...Булгаро11 има нужда от спешна помощ, става дума за оцеляването на кораба"...Грухкането спира, чуват се провлачени стъпки.Отваря се вратата.Показва се първо един мазен космат шембак, повит със залтист халата.5 минути по-късно се появява прикачената към него дебела,плешива глава..."Ко искаш ти уе, не чуваш ли че опрасквам тука"..."Гусин генерал, ама Булгаро11 загива, вие сте комадирът, трябва да помогнете"..."Хмм от кога ме чакат"...."Ами вече няколко години гусин генерал".....Тлъстия шкембак се раздрусва....Плешивата глава се почесва отегчено и отговорря с дъх на мас и чесън..."Абе, няма да мога..сега тука да доопраскам каката, пък след това сън мач и прасенце с другите прасюги,не ме занимай с глупости освен, ако оная успялата,млада прасюга не ме търси да менкаме неща..Аре у леу"

... Оuais, J.C. ! - Major Tom to Ground Control....

Дано един ден в територията ни преобладават Зигитата, а не Винетутките. Пийс

Спомням си един френски филм-''Последният известен адрес''.И там свидетелят след приключване на делото беше оставен без защита и престъпниците го убиха.

колко зъл и жалък народ сме ... а правителството спря реформите в съдебната система защото така е по-удобно -мутрите да са та власт тъжна новина -идва ми да емигрирам

то вече има мигранти-миграция .за животни ли ни взимат:(

Да ке са пили Якорудска ракия????

Те галеви , защо избягаха? Бяха осъдени на малко време в лагер до техните сарай, където щяха да се прибират всяка събота,неделя и сряда,понеделник,петък,вторник, четвъртък. Кой знае къде са ги закопали в някое дълбоко дере.

Ммм...от 4-4.5та милиона Реално живеещи у Нас - Поне 3 са в Голяма София в работни дни... ..а при КрещящоОмутрената Реалност Навсякъде - Никакъв проблем да СА дето Им е кеф...

Има Само два варианта, Хора... - или у Нас НЯМА да остане И-един/на Добър/ра Българин/ка - или просто ще Си вземем Нещата във Воистине-Наши ръце-и-Умове. ...аз-сиромахът Съм ЗА втория ! А Ние-Всички ?

Тъй де за Местан хиляди левове за охрана !!! Без кометар!!!

Или, за тържествата по случай, Третия мандак на Премиер борисов- Тиквоний?

Няма откъде. Те СА Си у Нас. ...колкото до банкянскио - Ерик дойде.

ВЕДНАГА ДА СЕ ОТГОВОРИ ПО МЕДИИТЕ с какво е отговорила законовата власт на исканията за защита на убития, подавал сигнали ЗА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА МУ.

Освен светски, юридически закони, има и природни. Например - за естествения подбор.

Да живей правосъдната система на България.