Братът на убития Джордж Флойд пред Конгреса: Смъртта му променя света (видео)

Хората, излезли по улиците, ви казват: Стига толкова!, каза Филонайз в речта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, променя го ... и май всеки може да види в каква посока: https://www.dailymail.co.uk/video/london/video-2189496/Video-Passersby-attack-police-officer-wrestles-suspect.html Май ще трябва масово да ги "канонизираме" през комина ...

тия събития ще са драстично увеличение на престъпността от чернокожите/черното не е цвят, а липса на такъв, затова не са цветнокожи/. Ще има нежелание на полицаите да си вършат задълженията с чернокожи преобладаващи групи. Считам цветът на кожата за умело манипулиране от страна на политиците и най вече от страна на демократите. Накрая ще стане като приказката за хитрата сврака с двата крака.

Ето до какво води криворазбраната "толерантност": https://www.dailymail.co.uk/video/london/video-2189496/Video-Passersby-attack-police-officer-wrestles-suspect.html

Престъпника го превърнаха в национален герой, погребаха го в златен ковчег и велики политици му се кланят! Ако си беше седял вкъщи, пред телевизора и бе почтен гражданин, нямаше да е мъртав сега! Все едно, да влезнат в дома ми, да безчинстват, да заплащат бременната ми жена и аз да ги галя с перце, пък и да взема и да ги почерпя............. Чист рецивидист, който го издигнаха в култ.......... Видяхте с нащите рецивидисти какво се случва- убиват( или бързо забравихте семейството, което беше убито на Нова Година и още много др. примери). Тук въобще не става въпрос за расизъм, всеки получава това, което си е заслужил.....

Съгласен съм с брат му. Умря така както живя - като престъпник.

Стига драма ,

Променя я, хората разбраха, че сте гнусни мангали! И сега още повече ви мразим!

Тия негри- маймуни ги колим, застрелваме и им режем главите от 1400 години, за да имаме държава- България.

lu4ka

Никой не заслужава да умре като куче, но златният ковчег ми дойде повече.

наркоман и престъпник е умрелия, този не сме го чували

Патладжаните най големите крадци и убийци!!

В Кочината такива полицаи които убиват крадливи цигани НЯМА, така че спете спокойно

Пак извади късмет след като се изложи с вируса. Демократите подеха този случаен инцидент , но преиграха и нещата станаха за смях. Пак ще го изберат.

Че човека не е заслужавал тази съдба е ясно! Че за престъплението трябва да има съд и присъда е ясно! Че полицаят който го е удушил е малоумник и е за доживотен е ясно! Опетни работата на хиляди свои колеги, които съвестно си вършат работата! Но как погромите и грабежите правят Света по-добро място не мога да разбера!

От повечето коментари тук ще излезе, че Флойд най-заслужено са го удушили без съд съд и присъда. И така му се пада. Добре че кръглите нули, които са на това мнение, не управляват държавата. Защото ако зависи от тези кръгли нули, те явно ще върнат Гестапо и конц-лагерите. И всеки неудобен или "нежелан" ще бъде убиван без съд и присъда. И тогава предвиждам един живот ... Слава богу, обаче, че кръглите нули са кръгли нули и нищо не зависи от тях. Безименни, кръгли нули. Говорете си празни приказки колкото си поискате. От вас нищо не зависи.

Слагай червилцето и отивай да парадираш и целуваш крака ма

a ti presechena nula li si ?

А не действат първосигнално, ако ти е ясно какво искам да кажа. Нещата винаги са малко по-различни, отколкото ни ги сервират от повърхността. Наистина, по-дълбоки.

ГЛУПОСТИ!

"Вторите по интелигентност в света" очевидно в голямата си част са просто функционално неграмотни . Горките не могат да се ориентират в инфопотока. Четат и реват и не вдяват как е възможно събитията да се развиват така неблагоприятно за тях горките. Начи другари, персоната на Джордж Флойд колко престъпления има или пък няма, няма никакво отношение към проблема на полицейския произвол в Америка. Светва ли лампа между ушите или кънти на пусто и празно само!?

Полицейски "произвол" малко силно казано да е произвол. Манго оказва съпротива, като го арестуват, ако е невинен после да ги съди за опетняване на репутацията. На всички видеа които изтичат се вижда съпротива при арестуване на черните. Второ, "произвола" е почти 2 пъти повече спрямо бели. Колко счупени витрини видя по този повод? Когато черния полицай Мохамед уби бялата жена която повика полицията в същия този щат, колко клекнали детелинки видя?

Наркодилъра и престъпник, лежал 4 пъти във федерални затвори в САЩ за продажба на наркотици, заплахи за убийсто, грабеж, нахлуване с взлом - Джордж Флойд. Брат му вместо да се прави на страдалец, защо не е накарал Джордж Флойд да си намери нормална работа, а не да продава дрога на децата и да граби домове?

Ако това не е карма не знам какво е. Държавата ( България) където ако четеш тоя форум предполагам и други се вижда 90% и повече са отявлени обезумели расисти то тая същата държава пада курбан на една още по долна раса от американските "чернилки" а именно столипиновския мангал. Ако това не е карма!? Расизма основно съществува за да удържа ръководната роля на една раса, група над друга. Каква е функцията на българския расизъм? Расизма на страхливците е посмешище, капути сплескани !

Имаш личностни проблеми и ако не можеш да се справиш с тях, потърси братска помощ!

Ами ако ме караш да харесвам някой който не ми харесва, сигурно съм расист и не виждам никакъв проблем да съм такъв.

Жалко, че приживе не струваше толкова.

В областта на приказките и раздухванията. Защо рушат паметници - защото им пречат на самочувствието и посредствеността.

Аз на мястото на конгреса бих предложил да демонтират статуята на свободата и на нейно място да сложат статуя на Флойд.

Я си признай ,с негърка ли спиш или негър те чука?

Най-вероятно с нашенски циганин

чист демократичен боклук,Клинтаница му е майката а Сорос му е бащата,щом си отвори устата и само лайна излизат от там ,четат и му се радват само Плевналиев,Цветанов и Пасито

Де е сега Чехлю да ни обясни каква велика страна са САЩ? Но де е и Пасито да се полигави и да ни поразправя скодоумията си от рода на "Огромната смъртност от корона-вируса в САЩ се дължи на лоши хранителни практики"? Де е Иво Инджев да ни светне как в САЩ всички са в бяло, пеят само псалми, а животът е розов като небето призори?

Демократическата партия си мисли, че пожара който подклажда е скаутски огън, на който ще си изпече кестени. Не, в САЩ положението вече отива към масови граждански размирици и метеж. Към цветно(кожо) революционно действие и Американски "Майдан". Нещата стигнаха твърде далеч. Погребват негъра-бандит като баща на нацията, с почести все едно е Ейбрахам Линкълн. Полицаите - на колене. Централната власт - парализирана. САЩ са заплащени от украинизация, т.е. от деградация на държавността и от идване на власт на откровени полуграмотни бандити и отявлени маргинали-убийци. Ако това не се прекрати решително ще се пролее кръв. Много кръв. Дано разумните хора накрая вземат нещата в свои ръце.

Искам да се обърна към всички чернилки в САЩ, потомци на роби! Ако прапрадядо/баба ви не бяха докарани в Америка, сега щяхте да ходите през 3 села, за да си наточите вода в Конго, щяхте да живеете в страна, разтърсвана от корупции и воини. Нямаше да имате плоски телевизори, маратонки Найки, Макдоналдс, Кока-кола и прочее. Щяхте да живеете в колиби, да отглеждате кози и да се надбягвате с лъвове. Нямаше да имате коли и да имате дебели гъзове, защото шяхте да ядете по веднъж на ден!

v dneshnoo show na opra vsichkite i gosti cherni i se komentira rasizma ,razbirash li.

Май нещо се промени !? Ало късопишковските расисти ако нещо не ви харесва можете да се връщате обратно в България където сте мнозиснство и да си биете циганите на воля. Ааааа, опа обърках се то в държавата България циганите бият раситите, а расистите слушат музиката на циганите .... Много объркващо другари!

Плевналиев ,ти ли си?

Айде пак тоя ЛГБТ либераст , дето все за пишки си мечтае ..явно предпочита мургавите

За света не знам,ама за САЩ със сигурност -накараха американската полиция да падне на колене пред човек с криминално досие дебело колкото Библията !

Коя библия бе, тая дето орангутана я държи обратно пред църквата ли? Сатанист? Тоя е направо хеви метъл бе!

си дърво отсекъде - без корени.

Хмм едниствения президент на САЩ , който може да се отждестви с човекопдобна маймуна май се казваше Барак

какъв контраст с държавата на расистите - България , където хората пък са рядкост , орангутани бол и любители на орангутани също. ба-ха-ха !

Cezarbg

Мачкане на гнусната смрад права изкат а като убиват полицай всичко е ок

Брата бил ли е при обира в който е насочван пистолет в корема на бременна?

истинското си лице,за тях няма да има повече толерантност!

Тези по големи артисти от нашите мангусти!

Стига толкова какво?

Тъп негър с 5 присъди, престъпник с една дума, да го турят на пиедестал. Откачен народ! Негрите са бетер нашите цигани.

Просто скроиха шапка на Тръмп! Дано им на американците като в Южна Африка!

на тях самите!

Света няма да се промени - Трябва Полицията в САЩ да се промени - това е проблем на САЩ .

И как да се промени бре байно? Да свалят гащи, когато ги стрелят отсреща ли? Първо трябва да се забрани продажбата на оръжие. Ти хал-хабер си нямаш от живота в Щатите. Има квартали, в които полициите не смеят да влезат, защото няма да излязат живи. Полицията има именно такива правомощия, защото иначе ще настане анархия! Това не са ви европейците и тяхното меко мислене. Тук се мисли от позиция на силата и арсенала в гаража!

всички ние в темата, които казваме какво мислим по въпроса за новия култ Флойд-19, можем да влезем в черен списък. В САЩ се е зародил нов култ - това е точната дума. Уволняват, дори за мълчание по въпроса, заклеймяват. Бели девойки плачат в блоговете си и обвиняват родителите си, че са расисти. Изобщо... Неописуемо.

Поколението на милениума порасна. Малките сладки идиотчета станаха големи идиоти. Това е положението.

Това за младите идиотчета не е верно в никое време от поне 200 години. Не е въпрос на интелект а на съвест каквото се случва в САЩ днес. Но и ако беше въпрос на интелект то има такова чудо като Флин ефект където всяко ново поколение е по-умно от старото с 2-3 пункта. Апропо кой е историческия скок напред извършен от старото поколение !? Ей така за аргумент. Да обобща средното и старото поколение в Америка ( бейбибумърите) са по скро зли морони отколкото младите идиотчета ....

Стига ти само това , че сред "старото " поклоение комунистите и прогерсивистите бяха кът

Не се кахъри, този ! В твойта глава нищо не може да се зароди.

и пиши в тамошните форуми. трупай точко.

Стоя, не припарвам до "няма такава държава" на отчаянте расисти който ги бият мангалите им... Брррр мале страх!

с тоя ти каруцарски маниер, все ще се намери и там кой да те пребие.

Ти да не мислиш , че на живо е толкова смел :)) SJW интернет бабаит ..

Що моя маниер каруцарски , бе !? Като ви кажат на вас джентълмените-расисти истината в очите и ставаме каруцари. А долната отврат, която смята за гордост да се нарече расист сте джентълмени !? Много се обърка тоя свят ша знаиш , много !

Това не е истина, а ако е, светът наистина загива! Един престъпник да се превърне в икона!!!?? Хора, бдете!!! Не може да ни се внушава такова безумие!

Абе все още не ни го внушават. Ама утре бъхъкъ и ОО ще похарчат некой евтин мангал, некой платен скинхед ще го пречука и тогава ще почнат да ни го внушават и на нас същото.

Като примерно Нелсън Мандела?

Когато неправдата стане закон, съпротивата става задължение. Некой си Томас Джеферсън това. Което днес значи, че расизмът е задължение на мислещия съвременен човек.

Уникален боклук си! Това може да го каже само някой раснал в джунглите на Амазонка ( тя България не е далеч явно) и не помирисвал западния света. От тук нататък единствената ви улица на расистите е лицемерен расизъм с агресивния "излязла на чело въшка" расисзъм се свърши ...

останало под шапката с периферия. кланяй се на новия ти идол и не ни мисли.

Абе шмати , ти що си мислиш , че "Западния свят " е населен само от ЛГБТ либерасти като теб :)) То ако бяхте толкова много , да гледаме Хилъри в Белио дом ... ама йок

Са ще превърнат някакъв престъпник в икона за справедливост. Пълна простотия. Този престъпник е седял 5 години в затвор за въоръжен грабеж - с оръжие е ограбил жена. Тъпото копеле е бил и наркоман. Как да ви взема на сериозно? Това е просто нелепо.

Един боклук по - малко

с превишена скорост,или по начин който буди съмнение,и от полицейски патрул е подаден сигнал тази кола да спре.Но водача не се подчинява и не спира,и полицаите вместо да го преследват спират ,защото ако случайно беглеца катострофира и умре,после ще обвиняват полицаите,че са го преследвали с кола защото е бил негър и от бързото каране вледствие на полицейското преследване ,той катастрофирал и загинал!

Какъв символ само си намериха, отрепка лежала в затворите за грабежи, арестуван за пласиране на фалшиви банкноти.

Много им приляга и на тъпата идеология, и на безмисленото превилегировано битие. Не говоря за негрите, а за плазмодиите на подчинение на Ротшилд, Рокфелер и другите Рок-ове.-

Как го промени? като унищожават паметници?

PEYTSCH

Терорът на афроамериканците с Антифа и НПО не е случаен.Плащат денем по 25 долара на час-участие ж протесати, а вечер и през ноща колкотро награбят.

Това някакъв нов континент ли е,който са открили?

да бяга от арест на полицията! Ако не се беше опитал да бяга,професионалният полицай Човин нямаше да го усмиряма по този начин! Защо не реваха когато професионален полицай застреля племенника на Гала който е бил дрогиран?

Вчера Америка изпрати с президентски почести един рецидивист, нещастно загинал от полицейско насилие. Май демократическата партия преигра, и това ще се отрази на изборните резултати. Ако от всеки нещастен случай се правят такива ексцесии, то за какво е съда? Мисля, че хората в САЩ ще си направят избора и няма да допуснат социалиста Джо Байдън до президенски пост. Една демокрация е силна, само когато всяка власт си върши работата, а не улицата да определя политиката.

като ги гледам какви са охранени, лъскави и продажни, чак се потрисам, какво ще му се промени на света , ще се раждат само праведници ли, или само черни, те дори сами не си вярват, хора, затънали във фалш и самодоволно лицемерие. Стига толкова какво? И аз казвам стига , ама .... ха де!

заради президентските избори в САЩ, мангаУа го направиха мъченик. И се чудя защо белите заради гласовете си продават душата. Света тръгва по една наклонена спирала от която резултата накрая най-няма да се хареса на тия същите “тъмно зелени”.

Никой обаче не протестира в средните щати при реднеците и куклуксклана. Щото там все има Линч и видящи маймуни по дървета.

Флойд е един обикновен престъпник, който при последния си взлом опира пистолет в корема на бременна жена, докато другите му авери изнасят къщата й. Полицая също е престъпник, защото натиска Флойд по врата с коляно, въпреки че оня се гърчи без въздух 8 мин. Извода е, че в САЩ расизма винаги е съществувал, въпреки фалшивата представа, с която лъжеха света. Афроамериканците мразят белите от раждането си, защото Матрицата не ги допуска извън гетата и посредствеността, защото са били роби в пълния смисъл, белите мразят афрото заради престъпността и наглостта им, осигурена от фалшивите антирасистки закони, всички мразят латиноамериканците и така. САЩ усилено вървят по пътя на ЮАР.