Братът на изчезналия мъж в Перник пред Dir.bg: Възможно е на Емил да му е навредено

Доброволците слизат от гората и започват да търсят само в града, апелират към перничани да отворят дворове и мазета. Семейството ще се консултира със специалисти дали да обяви награда

Обратно в новината

Коментари - Братът на изчезналия мъж в Перник пред Dir.bg: Възможно е на Емил да му е навредено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко много хора се губят напоследък И все мъже

Перник ми е Туин Пийкс . Совите не са това което бяха.

Жал ми е за момчето, ама гледах някво интервю с бащата и направо се отвратих....

Не съм оптимист за този млад мъж. Дано не съм прав!

Брадясал скейтър занимаващ се със скейтборди, изграждане на скейтплощадки и други подобни скейтърски глупости демек 100 % наркоман и льольо. Самият факт, че брат му признава, че на записа изчезналия е пиян на куче и неговия приятел също е толкова пиян на куче, че даже не може да си спомни къде го е видял за последно говори, че тези освен някакви дрогари са и редовно злоупотребяващи с алкохол. Ако е смесил алкохол с амфети и преди това е пушил и тревица кой знае къде се е метнал и какво му се е привидяло. Няма смисъл да го търсят в града. Не е в мазе, не е в канал, не е в града просто. Да търсят в гората, в разни дерета, дупки, пропасти и тн. Шансовете са им в следващите 48 ч. После снега като навали и край. За жалост щом го няма вече толкова време едва ли ще се върне както Сашко. Защо досега никъде не се споменаваше за кавгата с тоя приятел? Защо не се спомена, че той е бил заедно с някакъв там? Нали уж бил сам, пътувал сам и тн. Защо семейството не ги каза тия работи веднага, а мълчаха? Апропо защо се покри и разследването около Сашко? Даже на Беър Грилс му е трудно да оцелява току така в нищото, но аутиста Сашко му направи показно. Да бе, да. Пълни глупости.

Халюциногенни се взимат в спокойна среда и е добре да има поне един трезвен наоколо. Кой знае какво му се е привидяло.

Уау, толкова много нещастни душици сипят жлъч по непознато момче. Благодаря ви че ми отворихте очите, въпреки че живея ок в бг, с радост ще емигрирам веднага щом мога и с радост няма и да споменавам произхода си,защото определено ме е срам от сънародниците ми повече от всичко останало.

Еми ЕПМ и се махай бе. Нещастници като теб дето само си търсят причина да заминат с лопата да ги ринеш. Все някой друг ви е крив на вас. Всеки има право на мнение, а това, че на теб не ти харесва си е твой проблем. Лайньовците трябва да разберете, че живота не е един постоянен купон дето само пиеш, друсаш, шибаш и правиш глупости. Напротив - живота е съвсем друго нещо. Разбира се има моменти и за отпускане, но всичко си има граници. Нормалните хора ходят на работа, трудят се, гледат деца, плащат данъци, творят, допринасят с нещо за обществото. Тоя какво е направил? На 25 живее у техните и кара скейт. Отива в съседен град уж сам и се напива на копиле, после тича към гората. Като не можеш да носиш няма да пиеш. Гъз глава затрива. Това чувал ли си го? Дано го намерят жив, но силно се съмнявам.

Вече ми идва в повече. Харчат се ресурси, за да се намери някой, който се е напил безотговорно. И когато го намерят това пияно софийско момче/мекере, близките му, в знак на благодарност ще направят ли щедро дарение на спасителната служба, на полицията. Не, ще се разреват през телевизиите и ще забравят. Когато има виновно поведение, отговорността и разходите да са за сметка на тези, които организират акциите.

Ако беше при хората, досега щяха да кажат. Той не е престъпник , за да се крие, а в беда. Всеки би му помогнал.

За всички препили и надрусани дебили ли трябва да слуша цяла държава.

Поредният пернишки запой .

И кво сега - пак Перник ли ви е виновен че някакъв софийски наркоман се е напил до безпаметност и хванал хората?

Не се е напил в София и не е хванал софийската , а емблеманичната пернишка гора.

Това му е навредено, какво точно ще рече? Че са го наебали ли?

Ако беше сашко щях да съм спокоен ама....

До сега тия тримата с него къде са били наркомнчета да беха разпитани ама хубаво разпитано а не бех пиян не помним та и стъклото са му счупли жалко но опита и интуцята ми подсказва че Емил е имал пари може да не са много и са му ги земали да си купат материал и са го хвърлили некъде разпитайте малките копеленца хубаво

Никой нормален човек не ходи в Перник.

Аз съм ходил няколко пъти дори и на дискотека съм бил сам с две момичета и проблеми не съм имал. Един нещо се опиваше да се лепне за нас и да ги сваля, но като му показах, че трябва да се разкара и бях по-настоятелен и си отиде. Просто беше подпийнало момчето, случва се на всеки.

Такава жлъч, злоба, просташко самочувствие и наглост, даващи ти право да осъдиш дори непознатия. Камо ли пък с някаква вътрешна спирачка да де осмеляваш да осъдиш със същата злоба и простащина непознат човек, че и бедстващ или обречен при това. Без свян пред близките му, пред баща му, който изобщо не ми се струва нагъл, а доста адекватен и от нещастие и мъка по най-милото си се показа агресивно смел, но според мен правдив - повдигна затиснати и натискани с десетилетия теми за оказване на спасителна помощ. Ама никой простак от тук пишещите не се трогна, все едно са защитени те, децата и внуците им во век и веков с мантията обвиваща ги с цялата простащина и безчувственост до жестокост. Нищо християнско. Гнуссссс. Отвратителните типове от социализма, които следяха чий дом е обзаведен с техните позобни мебели по стандарт, но с вкус, по цвят и по тон, че и чист, приветлив и ..... търчаха да клюкарят да подават и да пишат доноси до кварталното ОФ, до Партията, до ДС. Днес техните деца и внуци грам не са млъднали, нищо, че се възхищават на Меган и Хари, на Памела, на всякакви фолк-гърли прости и модерни, на Скалата преди време, на днешните герои на времето от два континента пове, занимаващи се с мода, с фитнес, с културизъм, с кино, с музика, с мода, с промяна на пола, със силикони.... - герои всякакви и "напредничави", незачитащи общественото мнение, а разкрепостени и освободени, но ....тук - само елементарни душици, прости клюкари с характерната просташка безцеременност, безтактичност, смела осъдителност.... с една дума - лайновози, въртяши се на 360 градуса и пръскаши ла-на, без извинение. ОТВРАТ+ Срина ми се и патриотизма и вярата в този древен народ. Ще повърна. Но не от гнус, а от остра загуба на вяра. Свини нещастни, много обикновени и скромни, неизвестни редови хора струват повече от най-образованите еснафи-службогонци-крадци-псевдоинтелигенти, успели или паралии, дори обикновените малко люти хора! Отвращаващ хъс да плюете, унищожавате, лайновози нещастни, втурнали се към Европа. Кратко живях в Германия, но това там е недопустимо. Колкото и да са възмутителни европейците със суксуалния си морал и студенината в която има незаинтерисованост към чуждия живот и никакво право да му се месиш, камо ли да го осъждаш, освен ако не нарушава Закона. Отвратих се от всички ви. Но съзнавам, че не сте цялостно обобщаваща извадка за народа ми. Гнуссссс.... от вас .... Думи нямам . Лешояди, активиращи се при вида на мърша, видяна от километър. Пък тук дошли лично Апостолите на Исус и донесли лично учението му ....Изродени нещастници от недоимък и суета..... Не познавам други с такава лесна ръка да цапат, калят, заливат...лайновози пръскащи....поне пред нещастието замълчете !

В началото добре тръгна, ама после се отнесе до такава степен, че и ти попадна между хората за които говориш.

Нека Цанов и Христо да се включат.

Чакайте малко, тук се казва, че единственият свидетел, който последен го е видял, нищо не помни. Ок, да е бил пиян, колко да е бил пиян... Разпитайте го пак. Да не е там заровено кучето.

Щом на камерата не става ясно накъде върви, значи е било една напред, две назад и кръгом марш обратно.

Пиян до безпаметност и то в Перник.Тоя си е продал душата на дявола, при него го търсете.

Изключително неприятно впечатление направи баща му.Никакво смирение у този човек.

25 годишни руснаци и украинци се платят здраво в калта и мизерията в Украйна. Този се напил и се самотрил. Цялата държава го търси. Хайде холан.

Прегръдката не значи нищо, пиян комплексар може да стане изведнъж много агресивен.

не учи, не работи нищо. Да се поинтересуват от де взема пари за пиячка и ще го намерят без да обикалят по баирите.

Дават им да подушат негови дрехи (непрани) и ги пускат. Другия вариант е да търсят не жив човек. И това го правят много успешно. Изобщо кучето е нашия най-добър приятел.

На 25 години работи като скейтър....инфантил.

Да хвърля заровете и да вика Джуманджи

Този мнооого подозрителен иглежда? Сега наследството е за него?

От една страна - доста е студено, за да оцелее толкова време на открито. От друга страна - не е чак толкова студено, може разни изгладнели мечоци да обикалят из горите пернишки. В заключение - вече няма нужда от термокамери. Наздраве! И ако може наградата да е в дамаджани!

Щом е бил неадекватен и леко пиинал,след като е навлязъл в гората може без да си иска да се е спънал някъде и паднал така,че да не се вижда от спасителите и издирващите го...

Ама ако пиеше по-малко можеше да си е в къщи и да не му е навредено.

Глупости.. Предозирал е с дрогата и сигурно е в някоя канавка.. стига сте ни занимавали с подобни наркомани.

Бащата вчера се караше на репортерката на бТВ, как можело да не изпращат скъпи дронове да го търсят. Укорително, назидателно и с висок тон, едва ли не цялата държава му беше длъжна. Не стига, че лошо е възпитал сина си, но и вини всички за това. Отдавна трябва да се спре издирването на хора, сами поели в планината или хванали гората. Като има психични проблеми си има специалисти!

Оная пък да го била затапила, че колкото и да е скъп дронът и колкото да е чувствителна термокамерата, тоя сигурно отдавна е с температура, равна на околната среда, та нищо няма да го засече.

Абе и ти не си нещо наред у главата. Нормалния човек прочете статията,ако има мнение...пуска един коментар и си тръгва. Ти имаш 10 коментара от 30 мнения. Какво точно се опитваш да докажеш? Какъв ти е проблема. Всички разбрахме че изчезналия е бастун,що е нужно да го повтаряш непрекъснато. Хвани си гадже да топнеш чешката или ако си смотан...си ръгни една злобарка

Бе, ти мненията ли ми броиш, бе? Да не си статистик към НСИ? Половината на неговите години се друсат и току някой хептен прекали и стане водеща тема в новините със седмици. Нагледам съм се на трагедии и драми с тия скапаняци, дето се чудят с какво да се надрусат и каква простотия да направят. Преди няколко месеца, племеникът на познат на улицата се случва да е първият попаднал пред очите на компания от местнитие келеши и синчета, които след като се презобили с амфети са излезли за пореден път да си "отбият". След ударите с бокс в лицето, още много операции го чакат, но едното му око ще остане с трайни увреждания. На друга позната, двамата сина тръгнаха по наркотиците и й съсипаха живота. Единият отдавна умря от бъбречна недостатъчност, другият също е на път вече. И още сума такива случки, които не ме касаят пряко. Обаче имам две, които меко казано ме засегнаха пряко, особено едната беше с 49% шанс да ме смажат, 49% да вляза в затвора и 2% шанс да се оправя. Тогава ударих джакпота, но късметът рано или късно изтича. Та, къв ми бил проблемът, ли?

Както казаха по горе,верно си някаква откачалка

Сам ли се валидираш така, като се правиш на психолог любител? Ама по-добре любител психолог, отколкото любител патоанатом, де...

Чупил колата чупил телефона и избегал. А й фейса I love marijuana...Даммм

На мозъка ли?

Поредният калтак прекалил с дрога

1. В интервюто, тоя няколко пъти използва идиома "на масата". Ясно е, че все за софра и пиене мислят тия. 2. Вече би трябвало да бил изтрезнял, според тоя. А той откъде знае с какви запаси са отишли в Перник и тоя какво си е взел за изпът, докато си "прочиства главата"? Може още да е в запой.

Каквито и пиене и наркотици да е взимал, ефектът е отминал отдавна. Би трябвало като се осафери, да потърси населено място. Дано не се е катурнал от накъде... А това, хората да пускат доброволци в домовете си е абсолютно на добра воля.

Много го подценяваш. Ти откъде знаеш с какви бутилки и пликчета с хапчета му е било пълно якето? Ефектът отминава ако не пиеш и не друсаш сериозно и системно. Тоя може със седмици да си "долива".

тапанар

С толкова пиячка и наркотици, след точно 7-8 часа му трябва стабилно храна. Щото продължи ли с пиячката и дрогата, угасва след няколко дни.

Е, майтапя се, бре... То и с тези температури навън, много неща му трябват, освен ядене.

Човекът може пиян да е паднал и да се е ударил лошо и да е починал. Тогава няма да го видят и с термокамерите. Дано все пак да не е това, а да се появи отнякъде или да го намерят жив, още по-добре здрав.

Викаш като оня трезвеник Петър Попйорданов, дето паднал на гробищата, щото пак не е знаел той ли е и къде е?

"Саше" дръж се, знаем, че държиш на студ и пиене !

Алкохола и дрогата са вредни, особено в съчетание ...

Отг. на заглавието: А може да се е скарал с майка си и да е тръгнал за изпит?

Гледахме новините снощи и говориха за издирването. Малкото ми дете, което още не говори добре, ме пита: - Сашко пак ли е изчезнал? - Не, търсят един голям батко, пак в Перник. - Мамо, Перник загубеното място ли е? :) Право е детето. Там в околностите има стотици възможности да се изгубиш или скриеш, което прави задачата много трудна.

В Перник от край време няма нито един нормален. Всичко е пияница и откачалка.

Този загубилия се не е от Перник, но е намерил място да се изгуби.

"И двамата са пили, имаме ги на камера, че е имало сборичкване, което накрая завършва с прегръщане. Въпросът е, че са били много пияни." Коментарите са излишни. Търсенето също. Безполезен безработен пияница.

Може да е отпускар, бе, Ото. Ти не кусваш ли? Аз на младини пиех, падах, ставах, пак пиех, пак падах... И какво сега почти не пия, работя си, очовечих се накрая. Сега по-бавно се узрява наистина ама стига човек да не е супер долна пройдоха все някога пораства. Не отписвай чиляка отсега.

А, наркотици, нещо? Щото те доста променят картинката.

А възможно е просто да е объркал дрогата.... Айде стига с тия пернишки панаири

Защо се ходи на "Сурва"? Да се напиеш, посбиеш и изчезнеш. Нещо загубих симпатии към този доста голям мъж на 25 години, който би следвало да има контрол над постъпките си. Но ми е жал за семейството му, брат му изглежда е свястно момче. Дано го намерят.

Поредния безполезен пияница който е пукнал като куче или се въргаля някъде пиян кат талпа. А едни глупаци го търсят.

Навремето като наивен студент посред зима се прибирам към 2-3 часа след покер от общежитията пеша, щото докато сме играли беше натрупал сняг и оставих колата на паркинга там, за да не рина. И почти до нас кво да видя - в тревата до тротоара паднал някъв и бая го позатрупал снегът. Тогава нямаше GSMи, та сам го вдигнах, отупах го и горе-долу разбрах къде живее, та го поведох натам. Обаче тоя пак започна да ми се свлича и да иска да го оставя. Казах му, че ще замръзне и ако не върви, ще отида да потърся полицай. Тоя само думата "полицай" разбра и 10 пъти ме попита дали аз не съм бил полицай, ама с такава нотка в гласа, че докато го оставя пред входа му държах ръцете, да не вземе да ме ръгне с нещо, със спиртосания си мозък, разбрал-недоразбрал. После донякъде ме беше яд, че съм поел риск да се занимавам с пияндури с опцията да отнеса нещо неочакван, щото де да го знам кво му е в главата. Тоя тук е даже по-зле, щото и е бил друсан, пък после някой може да му бил навредил.

Естествено, че му е навредено. Това да се напиеш и надрусаш, да си потрошиш сам колата, да се сбиеш с компанията си и да хванеш гората посред зимата наполезнено ли е, според тоя другия наркоман?

Не знам момчето дали е наркоман или не, но ти ако не си наркоман/ка е още по-зле, защото на трезва глава да пишеш такива неща не е нормално, съветвам те да си прегледаш шизофрения и да походиш малко на психолог :)