Братът на Емил Боев: Последно е видян във ферма в гората, сериозно дезориентиран (видео)

Просто е бил пиян, опитвал се е да се прибере и да намери посока, каза за записа от камерата Мартин Боев

Обратно в новината

Коментари - Братът на Емил Боев: Последно е видян във ферма в гората, сериозно дезориентиран (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малката педала защо е бил пиян? А дали не е бил и дрогиран? Кажете си всичко. Как може да си пиян на кирка, и никой да не е до него, да го пази.

В Перник има секта отвличаща хора , Сашко го пуснаха ,но този няма защото е пълнолетен. За съжаление вече е жертва на сектата.

Нещо се е случило... Още една причина да ме се ходи да се почита този сатанински празник

абе сега и пияни ли ще тръсим.. дебилен народ..

Дезориентиран явно се е нашмъркал и сега да го търсим! Ай сиктир.

Брат му кво иска? Пиян и друсан да е сериозно ориентиран, ли? навън средата винаги трябва да се счита за връждебна, а задължение на всеки мъж е да е максимално адекватен и нащрек. Който се напие и надруса, преди да скочи при мечката в зоологическата градина, сам си е виновен за всичко.

Вгорите край Перник тръгнеш ли надолу винаги ще стигнеш до някое село. Пътеките са широки и лесно проходими. Тази гора я изкарват направо като Еверест - екстремна и огромна без никакво население.

Нормално е като е кирка пиян да е дезориентиран. Що се учудва толкова

Аман от пияни, надрусани, дезориентирани и имащи се за големи "планинари" баир-будали, които през ден-два се губят по горите и трябва цялата държава да ги търси... Хора, уважавайте планината и не я подценявайте, това не ви е като разходка по стъргалото..

Отишли сте 20 души, екипирани и нахранени и Вие е било трудно да разберете къде сте точно? Ама и вие ли пияни и надрусани отидохте или там се омаахте? Как може големи хоре да не знаят къде са отишли и къде се намират? И те тръгнали да спасяват завалията.

На наркоманските сборища "Сурва" ли им викат вече?!

а те другите не са по- читави от този

Когато ценностите ни са педерастки бракове, безполови същества и учебници с обяснение, че Левски и Ботев са били престъпници (непонятно защо авторите още не са в затвора) такива случаи ще се увеличават. Много е лесно цялата вина да хвърлим върху младеж, който се е напил (вероятно дрогиран). А проблема е много по-голям. Това в никакъв случай не го оправдава, но не може всички да са супермени непогрешими.

Дайте такава дрога на политиците ни , че да се загубят и повече да не стъъпват в НС.

То затва добрият чичко Клаус Шваб иска да ни чипира и ваксинира… да може да ни намира като се изгубим.

Ами, те нормалните хора, не пили, не надрусани, не комплексирани... си я уважават и се съобразяват с природата и метеорологията... а за другите, каквото и да им кажеш - няма да те разберат... те са велики!

скапани софийски отрепки....

Аз всеки петък се губя, но никой не ме търси...

Ще изтрезнее и ще се намери. И Емил Боев се напива както инспектор Стрезов! Само бате Бойко е трезвен.

Трябва ли да рева за всеки изтрещял нещастник наоколо? Аман от толерастия.

Колкото и да е бил пиян или дрогиран, или и двете... дано да го намерят момчето и това да му е за урок. Дано да стане отговорен човек и след време със срам да си помня и разказва на внуците си тази поучителна случка!

Те така не се гонят духове - пиене! Трябва да си много пиян, за да не знаеш какво правиш. Може да е и наркоман. Брат му да каже.

Не , не е нормално, колкото и да е пиян. Освен ако не му има и нещо на главата. Или ако се е надрусал например.

Не всички са алкохолици и лепилари като тебе

Кое да му е за урок? Той няма да помни нищо. А, и бивш наркоман има колкото има и бивш негър.

Защо не направят едно състезание по спортно ориентиране в Перник и околностите и който му прищрака да ходи там, а не да изправя на нокти битивитата!

ама все пак поне правилно си се кръстил де

ГОРКОТО НАРКОМАНЧЕ.МНОГО МИ Е МЪЧНО.ДАНО ГО НАМЕРЯТ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСИЧКО ДА Е НАРЕД. ПОСЛЕПИС:ИЗОБЩО НЕ МЕ ЕБЕ ЗА ТОЯ ЛЕШПЕР.

Тъпак, хората не са заедно всичките 20 а се разпръскват човека ти казва че се е затруднил после да се върне на уреченото място, гората е такава там

ти пък откъде знаеш че е изклатен момчето !?

И какво ги правят като ги отвличат ?

Какви са тези гори около Перник, какъв е този Туйн Пийкс там? Бермудски триъгълник на сушата. Май скоро няма да наминавам нататък. Още не ми е втръснало до толкова, че да искам да изчезна

Хайде, стига глезотии. 25-годишен мъж, а ти го наричаш момче. По-добре му кажи: на мама джендърчето.

Сигурно е паднал някъде. Дано да е само в полусвяст и затова да не може да излезе или да вика.

Най-бързо и лесно съм продавал грозде за вино в Перник и в Ботевград До Видин не съм ходил ма съм чувал че и там са същите пиянки

Винаги съм се отвращавал в тая sofia от много неща разбира се де, от масовото еничарско самосъзнание особено характерно за кореняците там, от склонността към мошеничества и тарикатлък, шуробаджанащината и прочие и прочие, но особено от това колко масово разпространено е алкохолизма и пристрастяванията в софийското население.... Ами с такава столица ясно е защо сме на тоя хал.....

Боже, Боже, все едно чета описание на Варна. Може би всеки голям град е такъв

Да ги прибират такива не ориентирани.

Като са се разпръснали това причина ли е, че голям човек не знае къде се намира?

В такива кръгове се движиш. Аз съм софиянец и наркотици не съм пипал, в това число и алкохол - наркотик от групата на инхибиторите и депресантите. В компанията ми също почти никой не пие, камо ли да друса. Обаче, в провинцията, особено в дълбоката, ми е направило впечатление, че амфетите ги имат за бонбони и минимум всеки втори на пътя е друсан. На булеварда пред мой имот редовно правят катастрофи селяци, които не знаят те ли са, камо ли къде са.

Преди 4-5 години движех с много "готина" компания, в която ако не пиеш значи си най-големия пропадняк. Там напивам се аз за пореден път, за не се чувствам изолиран и към 2-3 вечерта прибирайки се си шибвам главата в едно желязо. Целия в кръв, изтрезнях за 1 мин. Айде в Пирогов, лешене, инжекции. От тогава не съм близвал акохол. Дано го намерят жив и да му е за урок

То пък щото извън София в градовете и особно пък по селата, акохолизмът е нещо нвиждано и нечувано:) Кореняци софиянци болшинстото измряха , и на болшинството децата и внуците са в чужбина от деситилетия или са омешани с бракове с провинциалисти . Така, че населението с алкохолните проблми,което наблюдаваш, е емигрирало от другите части на Бългаария. Помисли като кажеш Студентски град, академична асоциация ли ти изниква първо в съзнанието, или си мислиш или за кръчми, алкохол, наркотици и к..ви.

А по Кюстендилско щеше да го продадеш без да слизаш от колата, още по пътя

От пернишки фестивал ... освен жертви, какво друго да очакваш?

Като видиш табелка Видин, въртиш обратен и се прибираш... Иначе, пропадане в мрака - физически и морално.

Младите в провинцията все по-малко пият, защото съотношението ефект/цена за парцуцата е по-лошо от това за амфетите. Направо друсат хапчета от сутринта, че икономически им е много по-изгодно така.

като го гледам е чиста дрога!

Друг житейски урок......преди 2-3 години движех със същата много "готина" компания, в която ако не пиеш значи си най-големия пропадняк. Та напивам се аз за пореден път, за не се чувствам изолиран и към полунощ прибирайки се, срещам група пияни цигани - хванаха ме, "изредиха" ми се всички по 2-3 пъти и така - да ми е за урок !

Добре де. Само на мен ли ми се струва,че вече започва някакво преиграване с тези изчезване. За всеки изгубил се пропаднал пияница ли ще занимаваме цялата държава и цялото общество?

На записа от камерата се виждат само стоящи хора, брат му го познава по дрехите вероятно. Как е разбрал, че е бил пиян и дезориентиран, не се разбира.