Братът и майката на Кристиан Николов пред съда: Успокояваше се с чай, не е взимал дрога

Синът на дългогодишния депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов пък избягал от мястото на катастрофата от страх от баща си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо като ЛЪЖЕсвидетелстване май в НПКато на Бг не съществува !!! На място го хванаха с пробите за няколко наркотика , а сега излиза че било " чай" - Сега остана само да обясните , къде го е брала майка му този "чай" , за да се проверят сметките за тока на оранжерията !!!

Народа е казал "Това което си направиш и най-големия враг не може да ти направи". Проточване на делото също е част от наказанието, колкото повече разтъкаваш толкова по-зле за живота ти, здравето и т.н. Така, че признаваш - получаваш по-малка присъда и докато се усетиш наказанието минало. Но така, че колкото повече се протаква, толкова по-дълбоко ти влиза. Печелят само мазните адвокати-лешояди!

Н

Е не може да се сърдим на момчето, че е безотговорно. То семейство така го е възпитало.

...и приятелите с които дружи!

защо централната тема е дрогиран или не - това е само утежняващо обстоятелство. Фактът е, че поради несъобразена скорост е убил човек каквито и да са причините, трябва да има наказание. Не може да няма вина за смъртта на един човек при птп, това не е природно бедствие.

Това е така, защото измерването на наркотиците в кръвта, не е като алкохола, за който има количествени стойности и т.н. Затова там се атакува обвинението.

и непорочно има зачатие - инвитро и инсеминация

Да точно така, а майка му го е заченала непорочно.

Самият факт, че още няма присъда показва корупцията в държавата. Ще го освидетелстват я за луд и ще му се размине както на Местан. Как не му направиха бързо производство, а само отлагат случая, докато избяга наркомана в чужбина.

Мръсници Освободете ГЬОТЕ ИНСТИТУТ СОФИЯ

Като сме по темата - какво стана с Местан? !

Онзи ден станаха 2 години от катастрофата, а той в съд не е стъпил!

Дa, той и Бахаров така се успокоява с чай.

Лъжат мръсните друсалки. Избягал щот го било страх от баща му, а не щот убил човек. Да ги съдят за лъжесвидетелстване и до живот в каторга цялото им подло котило.

Е то тоя дето е избягал се е возил само. Не че е цвете за мирисане, но Николов е убиецът.

Ама те и цигарки може да се пафкат за успокоение. Друг е въпросът какво гори.

Чай от индийски коноп.

Мама ви йебем наркоманскичка.

"Братът и майката на Кристиан Николов пред съда: Успокояваше се с чай, не е взимал дрога""А чаят ,какво ли е съдържал.Не е важно какво казват майката и брат му , а какво има в кръвта му

И тоя ще го пуснат като убиеца от Борисовата градина.

Не само ще го пуснат ами и ще съди България , че са го набедили за наркоман и убиец. В територията всичко е сбъркано и се чувстваме като Алиса в страната на чудесата.

Сигурно ако го свари с някоя гола ще ни обяснява, че изучава анатомия!!!! Смях!!!!!! А експертите какво ще кажат, защото май имаше доста химия в кръвта "чудото" на МАМА!!!!

Сега емоментът Новите Депутати да оправят нещата! Нали искаха да се кръстят "Няма такава държава"! Другите са мутри ВЪН! Ето сега да не се крият, ами да направят така, че като е убил човек и се е скрил да полежи 10 години отгоре на нормалното за това!!!!! Като го направят ще им повярвам!!!! А дано ... ама надали!!!! :(

Аз съм за по-културни оправяния. Например пътища, тротоари и паркинги да направят, да може човек да си ползва свободата на придвижване, толкова важна за цяла Европа.

Тая е толкова нагла….и нея на равно със синчето пред съда! Не ги ли е срам?! Убиха човек, баща, син, съпруг…няма значение дали е журналист, лекар, продавач или клошар. Един човешки живот беше отнет и нямат капка срам!

Чай е пил да, със специални добавки от мета амфетамини и трева. И след това за купона се е качил в кола с тегло 2500 килограма + 250 килограма на пътниците при ускорение от 100 км/ч е можел и стена да пробие. Бетонна. Ха дано го приберат зад решетките келеша, за да е за урок на другите "богоизбрани".

Че е бил надрусан е ясно. Но щом твърди друго, какво е неговото обяснение за случилото се? "Сори, бате, не те видех?"

Чай??? По мое време беше модерно да се наливаме с алкохол. Сегашните пишлигари със сигурност зобят. Чай??? Ама вие госпожо сериозно ли, не на майтап, а???

Ей боклуци долни!!!

Чайче от глухарче пиел, тежко ученето му било....мълши

направил световни рекорди, защото пиел мляко от козата на баба си! На мястото на съдията, бих ги подвел всичките под отговорност - за ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО!

Интересно, ако бяха в некомунистическа държава със стабилно правосъдие, доста от лъжесвидетелите щяха да се окажта също зад решетките! А тоя убиец, червен боклук, щеше да е забравил и коли и дрога и чайчета, от гледане на затворническата стена!

А я на село се успокоявам с мляко... от цицата на мама...

Чай!!!!!!!!!!!!!!!!! Мамоо, шъ умрА! То и Новичока го слагат в чай, та у чайчето на Кристиянчо, какво ли се е добавяло, щом експертизата показва хероин, кокаин, марихуана и кой знае още какви чудни, чудни лечебни растения и тревички. Само от чай, шъ съ е опил, милия толкова ученолюбив младеж! НЕма от какво друго! Чаят е виновен за убийството на Милен Цветков. Чаят е карал колата, чаят не е спрял на червено. Чаят сам се объркал с наркотици и гадости. Чая, дами господа, да бъде забранен, а Кристиянчо пуснат у дома, за да учи ли учи и да стане един ден най-прекрасния и гениален специалист, който е виждала тази страна! Да дойде да ни ръководи и да ни казва, кое е правилно и кое-не.

У софийския ще го успокояват с кожената инжекция. По ефикасна била и нямала нежелани странични ефекти като да размажеш някой спрял на светофар например.

Той и чая от мак или канабис е дрога!

Напрежението го лекувам. Гаранция Франция. Питайте Тиквун. Е, има последствие болки една педя под гръ бнака. Но запекът изчезва за цял живот

че оспорва ЕКСПЕРТИЗАТА от кръвта на милия й син, с 7-8 вида наркотици, на които вика чайче

кръстовище нямаше ли камери, та да се види как е "оказвал" помощ милия невинен младеж след като се е успокоил с чайче

дали не трябва на мамчето и братчето да бъдат повдигнати обвинения за лъжесвидетелство? И дали биха се подложили на тест с полиграф за всичките си "невинни" твърдения?

Ами и аз пия чайчета от амфетаминчетя, метафетаминчета, чай от коноп, бил много полезен за успокоение, един бял прах, не знам как се казва. Ако съм знаел, че това е наркотици, нямаше да ги употребявам. Аз просто не знаех. Това е защитата на адвокатите.

Чай-чуй... Седем вида наркотици вкараха в твоето семейство, за да оправдаят един келеш-убиец ...

Затвор за Наркомана и Майка му

И лъжесвидетелите Лъчо и Симона-сатанистаката.

Платете си, а след гидина две да се надруса като животно и да ви тресне цялата скапана рода в някой стълб докато си пиете чайчетата! Боклуци!

айде христо иванов новоизпечен да ходи и да решава кой виновен

EBASI NAXALSTVOTO. DA VARNAT SMARTNATA PRISADA!!!!

всички духнали в чужбина на живот а милен лека му пръст в земята. срамота. това не е демокрация а излагация.

Значи, ето как е станало всичко(след съответните суми преведени на правилните хора). Кристиян, годеницата му (девствена) и приятеля им се връщали от песнопение в църковния хор, след песнопението гърлата им били попресъхнали и трябвало да се подкрепят с билков чай (мента и жълт кантарион). Докато управлявал автомобила с 27 км/ч, и намалявал преди кръстовището, жертвата по незнайни причини, включила на задна, ускорила до 90км/ч и се нанизала в нищо неподозиращите хористи (ако жертвата има друга версия, да заповяда да я разкаже в съда). След инцидента, Кристиян излязъл, оказал първа, втора и 3та помощ на жертвата, дори и прелял от кръвта си! Но след като се оказало че са безсилни срещу съдбата, дръпнали по едно заупокойно песнопение. Тези ангели заслужават паметник, и признателност от народа!

върха си. това трябва да го прочете падвоката на подсъдимите.закойто само бесилото е решение.

Истината е свята!

Да ви еба пичката майчина разследваща!! Ударът е отазад-100 вина. Употребил дрога-още 100% вина. Има труп, при това невинен. Какво ощеви трябва бе, разследващи, да го начукам на курвите, които са ви родили с 200, както би казал Премиерът

Как пък един човек не взе да каже истината.всичките от колата лъжат до един.мадамата от незнам си ква си стана годеница,малкия мозък не си спомня нищо дори не помни дали той е карал,Кристиян не бил употребявал никога наркотици и бил добро момче(!) майка му твърди че пиел само отвреме навреме само чай(това вече е гавра) а брат му има общ телефон с брат си.Ебати лъгането пада!Кой от вас има общ телефон с брат си или сестра си?По цели нощи падат пиянджийски купони с наркотици ,целия квартал не може да спи ама той пиел чай....

Абе, какво ги въртите и си търсите причини да не ги осъдите? То всеки видя на видеото какво се случва! Надрусани невъзпитани мамини глезльовци, хранени със златни лъжици от рождението си-два пирона не забили през живота си....Тоя Крисчо го бухате в затвора за 30 години, ще има да кове маси и столове всеки ден. Ще научи занаят, и като излезе 50 годишен, ще има какво да работи. Всеки ще си носи последствията от постъпките си. Майка му е виновна също -за това, че от любов го е разглезила и му е поднасяла всичко наготово=ето резултата!

къф е тоя чай,дайте инфо.щото от чай до чай има балкан разлика

А какво е имало в чая?

Измет, червива с пари....

Майката същият боклук ! Оядени брънтии с глезави, лигави и малоумни синчета, които им изпълняват всички финансови желания...