17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така/ срещу неизвестен извършител/ нали сте повдигнали обвинение срещу тях това не е правосъдие

Айде сега един акт по бързата процедура дето дори няма да бъде платен и да се приключва случая както стана с битият англичанин.

Това е пълен потрес...

Държавата няма да защити служителите си, а мутрите!!!

Същото е на язовир Искър и години на ред Никой не взима мерки.Ловят се с килограми платика и всякакъв дребосък а обикновенно явление е да се лови бяла риба и сом на влачене с моторни лодки.На филмовата къща незнайно как цъфна кръчма до сами водата.Там е свърталище на всякакви браконеири.А по надолу на същия бряг се изгради цяло селище ркакто до филмовата къща така и на 500м от нея.Рай за бракониерите,защото там никой външен човек не може да припари,всичко е оградено с метални огради и катинари.И всичкото това под носа на държавните власти от София и Самоков. Язовир Искър питейния за цяла София,да се смееш ли,да плачеш ли ?

да се самосезира за безобразията на яз.Искър.Г-н Главен Прокурор ,разпоредете се и за незаконното строителство ,кое,как и защо?

За тези никаква прошка.Направо разстрел.Обстреляйте 10нарушителя незевисимо за какво става въпрос и всичко ще си дойде на мястото.Затвори ще строят.Не само смъртното наказание ще ни реши проблемите вече.Това не никаква демокрация това си чисто и просто мутризация.

"При потеглянето на автомобила единият замахнал с въдицата към служителя и го закачил с куката. Така той бил влачен няколко метра." Журналистиката в Боколандия е на висота :) Спуквам се да се смея, когато чета мъдрите ви мисли :)

Така ще е ! Закони има, но проблема идва от корумпираните прокурори и съдии !

Е какви да бъдат хора, които уж защитават истината и морал, но един път са като защитници на закона ,реда и правораздаването, а след година две се оказват от другата страна-защитават убийци, измамници и изнасилвачи. Как човек един път защитава жертвите и после защитава насилниците? За какъв морал може да става дума?

Навремето имаше един принцип - Един ще хванем и той ще го отнесе най-тежко, за назидание на останалите - пък после другите нека да се пробват отново!!!

Бракониерството е типичен показател за стойността на законотворчеството в България

това е неприятен инцидент значи ,а дали има приятни инциденти ?

Тоя к'ва корда е ползвал, че да влачи човек с нея ?

Уместен въпрос....Освен да е плетеняк за сом друго не се сещам.

ако го е закачил за ъъ... двете уши и сам ще бега след джипа.