Коментари - В Скопие се наежиха срещу Божидар Димитров | dnes.dir.bg
назад

В Скопие се наежиха срещу Божидар Димитров

Тази сутрин Спаска Митрова е била приета за детайлни медицински изследвания във Военномедицинската академия. Това съобщи по БНР министърът за българите в чужбина Божидар Димитров.

Обратно в новината

Коментари - В Скопие се наежиха срещу Божидар Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази не е Спаска, а Радка-нагаждачка! Дъжавата ще съдейтва да и върнат детето, а защо държавата не се застъпи на българина, на който му отнеха децата и прибраха в Полша? За едни е майка, а за други мащеха !

Ние ли ще плащаме за адвоката? навикнаме нещо с държавни пари да плащаме за всякакви откачалници - вкл. и за онзи палестинец дето беше замесен в случая със заразяването на децата в Либия. Онова за палестинеца - Соломон го беше измислил. На това кой му е гениалният автор?

Еми, благодаря ти за коментара! Явно говорим за едно и също! А на всички, които се възхищават от самосъзнанието на Спаска Митров, бих казала, че самочувствието да си българин идва от това, какво можеш ти самият да направиш, а не какво държавата може да направи за теб!

Спаска е новата Райна Княгиня,шапка и свалям.Впрочем някой знае ли този Мартин Протогер какьв се пада на А.Протогеров?

Абсолютно си прав, а на всички тъпанари във форумите, дето освен да хленчат друго незнаят, да го духат.

Човека е абсолютно точен, че Божидар Димитров принадлежи на миналото! Жалко, че бойко не разбира това...

Ке умрем за таз наденица, ке е..м макето за жълти стотинки

Чета коментарите и не вярвям на очите си...такова овчедушие, плиткоумие и неграмотност рядко се среща. Явно някои бързат да хулят и да се правят на оригинални, без дори да са чули/видяли Спаска Митрова. ЗАЩОТО: 1. Тя е с висше образование, завършено в СУ Кл.Охридски (за малограмотните - това е най-авторитетния университет, който се намира в София - България и е световно признат) а не в някое яко платено недоразумение, наричащо себе си университет. 2. Тя говори много по-добре български, отколкото повечето селяни в България (вкл. и тези по форумите). 3. Знае ли някой - какво е да се изправиш срещу цяла държава от шовинисти, комплексари и сърбомани, и да се наречеш БЪЛГАРИН? Точно тогава, когато 50-80% от българите се срамуват, че са такива и проклинат, че са родени тук. 4. Знае ли някой - какво й е на Спаска, когато македонската държава държи детето й като заложник? И въпреки това, тя се изправя срещу правителство и народ, които още са зомбирани от сръбско-титовските манипулации и антибългаризъм. А тези, дето реват, че по 12 часа метели улиците в чужбина - ами да бяхте си останали в България, да бачкате за 250 лв (кога получите, кога не), да отстоявате българското си самосъзнание ТУК и да се борите с мафията, която ви краде, мачка, изнасилва, убива и т.н. (а не с подвити опашки да се изнесете и сега да твърдите, че сте големи българи).

Присъединявам се към призива да преодолеем дребнавите заяждания и хленчения. Наистина не трябва изказалите се тук отрицателно към БЪЛГАРСКАТА гражданка Спаска Митрова да сравняват дребните си лични неудачи с това да попаднеш в сръбски или в македонски тормоз само защото си се нарекъл българин. Бъдете поне малко съпричастни и спрете с това тя знае ли български - ами знае македонско наречие, което е същото, защото всички я разбираме. И спрете с това, колко струват прегледите - колкото толкова, за да се покаже на унижените българи в Македония, че ние държим на себе си като нация. Защо ли вече не се учудвам като чета някои от писанията, че 500 години сме били под робство и всичките ни водачи са били преадени от мижитурки.

Браво, много добро и правилно аргументирано мнение.

Да не се ежат макетата-борци, че като им дойдем с Божидар да им бием по един шамар и шут в гъза-а.....Мръсни промити просръбски и комунистически предатели на майка си - Родината!!! Те впрочем сега албанците ще им го натаковат изотвътре....

Да не се ежат макетата-борци, че като им дойдем с Божидар да им бием по един шамар и шут в гъза-а.....Мръсни промити просръбски и комунистически предатели на майка си - Родината!!! Те впрочем сега албанците ще им го натаковат изотвътре....

Митрова благодари на държавата за голямата подкрепа, която й е бе оказана докато бе в затвора и допълни, че усеща защита от своята държава. ТО И АЗ ЩЕ БЛАГОДАРЯ НА ДЪРЖАВАТА АКО МЕ НАМЕСТИ В НЯКОЕ МИНИСТЕРСТВО /МОЖЕ И ЧИСТАЧКА,НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ/. НО ОТГЛЕДАХ 2 ДЕЦА СЪВСЕМ САМА, БЕЗ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА,ДОРИ И БЕЗ ДЕТСКИ ХАДБАВКИ,ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ МЕ Е ОСИГУРЯВАЛ. А БЯХ НА 33-37г. И НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ТАКАВА СТАРИЦА НА РАБОТА. БЛАГОДАРНА СЪМ ЕДИНСТВЕННО НА РОДИТЕЛИТЕ МИ, КОИТО НИ ХРАНИХА С ТЯХНИТЕ ПЕНСИИ ОТ ПО 60-70 лв. ГОВОРЯ ЗА ПЕРИОДА ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА 1995- 2003г. НЕКА СИ Е ЗДРАВА И ЖИВА СПАСКА И ВСИЧКИ ВИЕ, НО ТОЗИ ЖЕСТ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА,МЕН ЛИЧНО МНОГО МЕ ОБИДИ !!! А ВАС,МИЛИ, БЪЛГАРИ ???

От повечето коментари струи елементарна женска завист ,защо точно Спаска, а не те ! Ами докато вие си гледахте Перлата ,кафето ,цигарките ,запръжката на боба и на чий да се наденете ,тя лежеше в затвора защото е подгонена българка във сърбокомунистическа МК.Това е достатъчно да е с класи на вас и не само работа а трябва да и се даде ,задължително и жилище.

Моля, разните незадоволени лелки, да не сравняват битовите си курвенски проблеми със случаят Спаска Митрова.Много ясно ,че на такива никой няма да обърне внимание ,ако ще синчето ви да е завършило не в Германия, а на о.Мадагаскар.Българи е имала ,има и ще има стратегически интереси в Македония и не става въпрос за работа или дори жилище за Спаска.Водихме 5 войни с около 600 000 жертви и ако трябва още 5 ще водим заради МК.Такива като Спаска са първите лястовици ,който разбудиха клеясалото Скопие от сърбомакедонизма.Так че си затваряйте човките ,това не е за вашите чутури.

ми кавода коментираме ...явно си новобранец в тия отнощения ...посолствтат по чужбина на БГ служат ЕДИНСТВЕНО и САМО за лизане при посещение на делегации и уреждане на собствените сипроблеми проблеми...отдавна не се обръщам към тия цървули ...най-много да ти врътнят някой кален номер...

бе то че трябва трябва ама ти закъсай някъде по света и виж как ще ти пратятт правителствен самолет ...)))смешко си ти

Бойко Борисов беше казал, че нямало да бъде проблем да и се намери работа - а за многото образовани българи, които имат проблем да си намерят работа, заради връзкарщината например, ще му представлява ли проблем да им намери работа... Правителството сега демонстрира как се правят ненужни, имащи друга цел и замисъл, назначения в държавния сектор.

Небето е синьо, водата мокри, македнците се залъгват, че не са българи.

Аз съм българка, живееща законно в чужбина със съпруга ми. Обърнах се към нашето посолство за съдействие във връзка с проблем с местен работодател, който отказа да ме наеме с мотива Не приемаме българи, защото преди време бяхме наели незаконно пребиваващи и платихме глоба /тоест 100% тяхна вина!!!!/, за което аз веднага подадох сигнал в полицията, да ме защити от тази пар екселанс дискриминация! Посолството не ми съдейства!!!!!!!!! Моля, коментирайте!

Докога ще ни занимавате с посредствената македонска селянка,която е решила по този начин-твърде идиотски според мен-да си устрои живота в Българея.Аман от такива мъченици.Жалко и за нашите политици ,които се надпреварват да и помагат.Ами вземете помогнете и на мен и на милионите като мен примерни данъкоплатци.И аз искам да живея в Бояна и да се преглеждам във ВМИ.Стига лицемерие,стига демагогия.Хайде малко уважение към законите на другите държави и най вече към нас истинските българи.

Съгласен съм с ииии.Призлява ми ,като дадат по телевизия-Спаска митрова.Че какво тя направи за българия?????????Че и личната карта още не взе????И вестниците и медиите-СПАСКА МИТРОВА ДА СПАСКА МИТРОВА??????????

Изследванията ,направени в ВМА опровергават всички изнесени досега лъжи,независимо от кого ,за тежко здравословно състояние,рак,побоищ и какво ли още не.Спаска продължава да е гражданка на Македония ,а само преди месеци е станала българска.Сега едва ли не ,заради психическите травми от 2 месеца затвор,ще я обявим за мъченица и владиката Николай ще отслужи молебен за нейно здраве.А лежащите в хиляди и то с години в българските затвори нима са по-малко психотравматизирани. се съди според законите на страната ,в която пребивава,така беше осъден и Майкъл Шийлдс.За мнозина темата Спаска се превърна в начин да доказват колко са хуманни,как проявяват загриженост към българина.Да ,но избирателно.Колко хора в България не могат да получат жизнено необходими лекарства,други са принудени да взимат пари назаем или да продават имущество.При това доказали се ,родени и прекарали целия си живот в труд в родината си България.Ако управляващите желаят да направят Спаска и министър по отношенията с Македония,но това име да изчезне от медиите.

Докога вие, комунистите ще казвате на черното бяло и ще лъжете и манипулирате най-безогледно?! Какви побоища е търпяла в затвора? Самата тя каза по телевизията, че не й е упражняван физически натиск? Истината трябва да е над всичко и хайде стига сте вменявали вина на целия български народ, заради нещастията на тази Спаска! Това е по-скоро семеен и личен проблем, който, за да си правят разни комунисти и агенти ПР, се вревърна в национален проблем от първокласно значение! Какво прави това правителство?! Накъде е тръгнало?! По малоумие и насила създадени проблеми ще задмине и тройната коалиция! Искам такова специално и толериращо отношение, демонстрирано към Спаска, да има първо към всеки български гражданин, живеещ в България!

шашнах се от определението българска кръв на славянско население. Свят ми се зави. Какво е това животно. Такова етноопределение е направо принос в научната атропология. Брях, май много високо започнах. Я по просто да го кажа, не желая мои пари да се харчат за кресливци които искат да получат лесно българско гражданство. Всъщност какво знаем за тази Спаска ли Митка ли беше. Да не би да не е пуснала мъжа си до детето само и само за да предизвика шум около себе си. Успя. Сега хиляди българи ще излязат на улицата като безработни, но Спаска или Митка ще се нагласи на висока заплата при тоя на когото му откриха цяло министерство въпреки, че има Агенция за същото. Мислите си че биете тъпана на кресливия патриотизъм. Нищо подобно. Бие го Божидар и нему подобни. Вие като мечки танцувате.

Нашите държавници да реагират при подобни случаи така, както биха реагирали Стамболов ,Малинов,Буров/досег се справят много добре/, а не както им се иска на форумните Рачко Пръдлето, Иванчо Йотата и П..... о Марийкин.

Я па тая да си е платила здравните?и с колко месеца назад питам като глупачка плащала и плащала здравни без да ползвала и тогава тази Митрова к'во 36 месеца си е въстановила здравните а.....???колко съм учудена чак съм в захлас от справедливост.

Защо пък аз да не кажа на всеослушание, че съм американка и че в България ми нарушават правата? Ще дойде ли Обама да ме спасява и да ме лекува в най-голямата американска болница...

Стига с тази завист самият факт ,че се е самоопределила ,че е българка в Македония е достатъчен факт ! Защо сте толкова злобни към човек живял цял живот в чужбина , да беше циганка живяла в Македония ВИ разбирам но сега не . Дори и циганка да беше ако се е самоопределила каква е в чужда държава пак ще заслужава уважение . И АЗ плащам много високи данъци но нали е за НАШ човек - много ястно ,че нямам нищо против -засрамете се !

За мен е ясно едно-Българи изнасяите се в ЕС,за да бъдете защитени от Българското Правителство!Тук ви отчитат като важни само преди избори!Не е виновна Спаска,за това ,че тези които сме избрали се правят на благородни пред ЕС!Утре ще забравят коя е тя-Спаска ли е или Радка!Пълна трагедия!Това е наше постижение!Защо ги търпим тези мошенници!Отговорете си сами!

Абе, пичове, вече са напечатани лентичките Не си сама! Щото тоя анцуг нечленоразделен трябва да избива комплексите на доносника без портфейл, та... белки го понапълни за НАША СМЕТКА! ТОВА полуграмотно същество ще бъде назначено за... съветник. Интересно, по какви въпроси?!?! Да му плаща Дебелия и да си прави рекламата. Сега остава да опростим и македонския дълг, защото ни беше малко либийския!

Извън темата, но защото и ти излизаш от нея ще ти отвора очите, че си се бръкнал мнооого яко за този ЯМР. В другите болници изследването струва 230- 250 лв. Но ако си искал да се чувстваш VIP си си платил тройно за гяволъка.

Е АЗ НЕ СЪМ СПАСКА- АЗ СЪМ ИРЕНА И СЪМ ПРИНУДЕНА ДА СЕ СКИТАМ ПА ЕВРОПА-ТА ДА ЧИСТЯ ГОТВЯ ПЕРА ГЛАДЯ И СЛУГУВАМ ПО 14 ЧАСА НА ДЕН ЗА ДА ХРАНЯ ДЕЦАТА СИ.РАБОТИЛА СЪМ И В СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ - ЧИСТИЛА СЪМ ПОДЛОГИ И НАСРАНИ ЗАДНИЦИ.И АЗ СЪМ РАЗВЕДЕНА И ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ БОРЯ С ТРУДНОСТИТЕ САМ САМА. Е Г-Н БОЙКО БОРИСОВ - ЩЕ СЕ СРЕЩНЕШ ЛИ С МЕН? ЗАЩОТО ПИТАЙКИ МАЛКИЯТ СИ 10 ГОДИШЕН СИН- ДАЛИ ПРЕДПОЧИТА ДА СЕ ПРИБИРА И ДА СМЕ СИ ЗАЕДНО НО ДА ЖИВЕЕМ БЕДНО ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖА ДА СЕ СКИТАМ И ДА ПРАЩАМ САМО ПАРИ ЗА ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО ОТГОВОРЪТ БЕ ЧЕ ПРЕДПОЧИТА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА САМИ! АЗ СЪМ БЪЛГАРКА!

Абсолютен майтап си прават Македонците с нас. Тази жена която няма ама нищо общо с България , тази жена която е платила 500 Евро на някой Български посредник да и уреди паспорт за да може да пътува до Гърция без виза, тази жена която е за психодиспансера и на която правилно и е отнето детето успя да се срещне с Бойко. ХИ ХИ ХИ ХИ

Вижте какво господа българи, всички знаем за корумпираната и провалена българска здравна система, ТЯ няма аналог в Европа и света, българите са най-измъчения народ в Европа и подложени с нея (и действията на управляващите вече20 години да я рушат) на ГЕНОЦИД! Но имайте милост към това хубаво момиче Спаска Митрова, какво ви е виновна за това, влезте две минути в нейното положение какви мъки тя е преживяла 2 месеца по македонския затвори плюс и побоищата които е търпяла там, за това, че е БЪЛГАРКА. СПРЕТЕ СЕ, преглътнете обидата си от българското здравеопазване и засвидетелствайте уважение към Спаска!!!!. Ако искате да си оправите здравеопазването БОРЕТЕ СЕ И ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ СВОИ УПРАВЛЯВАЩИ ЗАВИНАГИ ОТ ИСТОРИЯТА СИ, най-малко ги избирайте!Така ще се почувствате истински българи като Спаска!!!!! ideyazabulgaria.org

неграмотна селянка.Чак пък експерт в министерство?Кво ли се чудя то и министъра и премиера не падат по долу-пълни интелектуални инвалиди.

Това, че някой се грижи за българи в чужбина е добре. Но грижи за 1-2 човека не говори добре нито за правителството, нито за страната ни. Пренебрегват се всички българи живеещи и плащащи данъците в България, а това е унизително. Вярно, че Б.Димотров трябва да си защити заплатата, а другите министри...?

Искам да направя едно уточнение, защото забелязах важни печатни грешки : става дума за ЯМР (ядрено-магнитен резонамс), изследване, което трябваше да се направи в болница Лозенец. То струва 660 (шестотин и шестдесет лева, и аз ги платих от джоба си, защото здравната каса трябвало да даде разрешение, а това означавало чакане 2 месеца! А който е стиглал до нужда да му се прави ЯМР, много добре знае, че такова изследване не може да чака 2 месеца, без да знаеш, ще ти отпуснат ли направление чрез здравната каса или не! А сега щяли и да глобяват за неплатени осигуровки - мръсните демагози политици-кожодери!!! И какво, като аз съм си платила осигуровките, а?!

То ако погледнем реално и Александър Велики погегнал от Македония, та чак до Индия стигнал. Спрял да се нарича македонец . Елин станал, а после и бог. Ама от орисията пак не избягал, станал покойник. Та затова тази област е населена с БИВШИ. Няма настоящи и няма бъдещи.

айде сега МТЕЛ да и подари един хапартамент

Стига вече злоба и плюене. Момичето заслужава уважение, за смелостта да признае нещо което всички знаем - българската кръв на славянското население. И не само уважение - напълно съм съгласна с министъра, трябва да й се помогне с всичко което може да й предложи държавата ни. Ревете за нещастните си парички - кой плащал. А че толкова години плащаме и ще плащаме на мързеливите цигани, които се плодят като зайци... Завистливи, дребнави душици сме, жалко.

Аз си плащам всичките данъци и ми кеф когато се харчат за отстояване на българското самосъзнание. Божидар Димитров е министър на Българите в чужбина, за тях има гласуван бюджет и те да се чувстват подкрепяни от своята родина. А вие които коментирате така остро и злъчно сте безродници хора без корен. Кой ще защити тази жена освен тези които са избрани за това. Вие долни писачи се съмнявам че може да го направите. Мърши, не ви е срам.

Приветствам от цялото си сърце загрижеността на българската държава и подкрепата, която е оказвана на Спаска Митрова. Но много би ми се искало българската държава да оказва подобна загриженост и подкрепа и на нас - българските граждани, които живеем вътре в страната, а не сме я напуснали, бягайки от страната-мащеха, в търсене на по-сносен живот. Защото аз считам, че случаят Спаска Митрова се политизира от нашето правителство и подкрепата към нея е чиста демагогия - видите ли, колко сме загрижени за нашите граждани. Ми защо бе, джанъм, не сте така загрижени за нас - живеещите тук, ами се чудите как още да ни натоварите с данъци, глоби, плащане на осигуровки, които изобщо не означават, че медицинското ни обслужване е безплатно?!... Аз осигурявам себе си и детето си здравно сама, но независимо от това, всеки път ,когато отивам на лекар, си плащам - потребителски такси, изследвания ( едно ЯМН струва 66 лв, и аз ги платих от джоба си, независимо че съм платила и здравните осигуровки!). Пък не ме питайте, как ми съдраха кожата докторите и санитарките в Пирогов, когато съпругът ми постъпи там за спешна животоспасяваща операция!!! Е, тва не е ли демагогия на правителството?!!!??

да съберат от своя джоб пари за дундуркането на тая Спаска и тогава да врещат патриотарските си крясъци. Не искам за моя сметка и тази на моите деца разни съмнителни дами с неясни мотиви от която и да е страна, особено от Македония, от където щом вземат паспорта отиват при роднини в Европа и Америка да се кефят на мой гръб. моралът на Б. Димитров мирише на много пари и на кариеризъм за сметка на честните българи. Ако патриотарите не са забелязали све в ЕС, а там никой даже не мисли да поставяа под съмнение суверенитета на Македония. Нито етносъзнанието на македонците. Къде беше партията на Божидар Димитров когато българите от Пиринска Македония ги караха да се пишат македонци? Що вие патриотарите не попитате този НЕЧИСТОПЛЪТЕН човек това?

ако не пишех в този сайт, а някой друг дето цензурата не дебне бих ти казала какво мисля за теб. Но сега ще се задоволя само с това че имаш десет дупки на главата и вятъра излиза от всички. Толко объркана мисъл и доводи без връзка наистина УВИ са често явление у нас поради ширико разпространенато СУН (синдром на умствена недостатъчност). Дамата, а това съм сигурно скоро ще се разбере, не случайно е дигнала тази шумотевица около себе си. Бързо да получи български паспорт и да си реше отношенията с мъжа и с работата. А Божидар Димитров те лъже Брада и те краде. На твой гръб и на гърба на раздиращи ризата си Павлик Морозовци си прави ПР и от твоите пари взима за скъпи изследвания на съвсем здрав човек. Какво да права аз съм от мислещото малцинство и на евтини номера не се ловя. Отдавна знам че не всичко което хвърчи се яде.

Това момиче не може да говори български и цялата държава взе да я защитава. А кога ще бъдат защитени нашите права и държавата ще се размърда!!! (не съм от бсп дпс или ндсв държа да отбележа)

стига вече с тази жена! куцо и сакато от съседните нам държави подадоха молби за бг гражданство(и явно са го получили!!!!), не за друго, а защото сме в ЕС, а чужденци, живеещи тук от 20 год. не могат да получат такова,понеже нямали едно и друго!!!що за двойни стандарти!!!само в БГ има такива абсурди!!!

Днес Божов нарече Македония - Бивша Югославска Република Македония дали ще има смелоста да ги нарече така в лицето и да спрем да пипаме с кадифени ръкавици . На всяка провокация към националната ни история или репресии срещу български граждани трябва да се реагира мигновенно и твърдо ама си мисля че Божо не смее да реагира така като държавно лице а аз лично това очаквах .