Коментари - Божидар Димитров кани Спаска Митрова на работа | dnes.dir.bg
назад

Божидар Димитров кани Спаска Митрова на работа

Има свободна щатна бройка в седемчленния ми екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова, заяви министърът без потфейл Божидар Димитров, който отговаря за българите в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров кани Спаска Митрова на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО Българка от България (09.10.2009 г. 18:57ч.) ПРОСТО НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР ТВОЕТО ИСКАЗВАНЕ. Б Р А В О !!!

Отдавна ми е ясно, че в държавата България българите имат много привилегии - до посиняване да строят социализъм, капитализъм и мутризъм; да внасят здравни осигуровки за да ги лекуват с подръчни средства, да плащат всевъзможни данъци и акцизи, за да може да издържат държавните си чиновници, да работят до откат и да умрат ден след като са се пенсионирали. Може да ги ограбват, пребиват, убиват, може да остават без работа, да потънат в заеми, да загубят жилищата си. Но какво от това - това е в реда на нещата - криза е. За да ти обърнат специално внимание, да ти опростят дълговете и да ти помогнат - трябва да си циганин, македонец или поне гей. Да си представител на малцинство - щото ние, от мнозинството сме много, прекалено много! Вярно, че децата ни гледат да заминат в чужбина, за да живеят като хора. Но какво от това - нали циганите ще останат, ще примамим и македонци, ще внесем и виетнамци. А българите, които все още дръзват да живеят в България ще бъдат емигранти в собствената си Родина.

Да не правим нещо като въстание в македония и Божидар да е водача а Спаска Митровата да е новата Райна Княгиня. Кой уши байряка кой му тури знака

колко ми е добре като позная кой стои зад интригата. Божо Божооо бог да пази България от такива като теб!!! политиканти и за какво за сметка на това македонци и българи постоянно да им се внушава колко се мразат ууу

Напоследък доста се чудя дали всъщност ние не сме по-заблудени дори и от македонците...май май така ще излезе накрая.

Хайде стига простотии !То ,както са тръгнали-ще намират добре платена работа на всеки с български паспорт от чужбина а българите в българия ще стоят безработни...И какво,като е завършила английска филология-сякаш тук няма кадърни българи?Ама не-тези тапанари трябва да се изхвърлят,колко загрижени били за българите от Македония.Друг е въпросът,защо тези 'българи' напъват толкоз за нашите паспорти.Снощи гледах интервюто и по БТВ-ами тя и българският език не говори добре...

до ПРОФЕСОРА (09.10.2009 г. 16:02ч.) Абе я успокой топката, кой ще ни пита нас, още повече др.Димитров кого, кога и как да приемат в ЕС.Хайде холан, видяхме как тропна по масата с Историята. Не се правете на мъже пред жени

Не вярвам на очите си! Няма нищо лошо в това да се помогне на жената да си намери работа и да си стъпи на краката. Ама точно там ли? Че то - всеки, несправедливо лежал в чужд затвор, да работи в министерствата ли? Министерствата не са благотворителни дружества.

Нека властите от БЮРМ разберат, че отсега нататък и за най малките прояви на антибългаризъм, ще се действува по този начин. Браво на проф. Бжидар Димитров. Вижте как действат в Гърция! Трябва и ние да ударим по масата. Вето за приема в НАТО и ЕС на страна като БЮРМакедония, където от години се води политика срещу всичко българско, където се промиват мозъците и фалшифицира историята.До 1991 година там действуваше тъй наречения ЗАКОН ЗА МАКЕДОНСКАТА ЧЕСТ, който фактически не е премахнат.Вижте, пред МС на републиката са поставени статуи на антични македонци, но само без глави, символизирайки може би, че там имено така се действува. Човешката раса от Homo erectus/ изправен/ и Homo sapiens / разумен човек/, ще достигне до човек на бъдещето, в СКОПИЕ са създали нова разновидност - HOMO FOSILIS т.с. ИЗКОПАЕМ ЧОВЕК......

Много точно написано. Само се чудя човек като Вас с толкова интелигентен коментар как изобщо е имал някакво доверие към тази персона Б. Димитров!

Поредната простотия на този кабинет, абе тези не спряха да ръсят щуротии, сега понеже си мислят, че те са допринесли да освободят Спаска от затвора и дайте да я сложим в Министерството .за ..... експерт, че тя жената български език не знае, а ще бъде експерт по какво по скоро ще бъде ярко доказателство, коколко много работа свърши Б.Димитров. УВАЖАЕМИ Г-ДА МИНИСТРИ, ЗАТОВА СТЕ ИЗБРАНИ РАБОТА ДА ВЪРШИТЕ, А НЕ САМО ДА СЕ ХВАЛИТЕ И ДА ДИГАТЕ ВОЙ ДО НЕБЕСЕТА, СЛЕД КАТО НЕЩО ПРИКЛЮЧИ УСПЕШНО, УЖ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС. А Г-жа Митрова не е спазила Македонските закони и не е позволила на съпруга си да вижда дъщеря й , затова си е понесла и последствията, ей ще я изкараме голяма героиня... българка била дрън.. дрън....

Много злоба и завист, ей! Затова сме на този хал. Няма д престаним да се плюем дори, когато става дума за национални интереси!

Четейки фактите си мисля,че тази жена е от Иран, а не в близка до нас държава.Как е възможно да не се дава информация за местонахождението на детето й...просто ме ни го побира главата.За нея ще е по-добре да заживее в България.И тук да осигури едно легло за бившия си съпруг, че да му стане ясно за какво става въпрос.

И какво ще работи - може би преводачка, ако знае и български

до Мирко (09.10.2009 г. 13:56ч.) Напълно поткрепям мнението ти.От повечето пишещи тук лъха невероятна злоба и завист.

А млъкнете най после завистливи копелета такива ! Бълха я ухапала БГ че Спаска ще работи при нас.Погледнете си малко подалеко от носа ,с отношението ни към нея ще спечелим хиляди колебаещи се българи в МК.Ненаядохте се ,ненапихте се от 1989 все сте гладни ,боси и голи !Браво на Димитров ,затова е министър да мисли стратегически ,вместо форумните говеда.

ТЪПАНАР АЗ СЪМ С ГЕРМАНСКО САМОСЪЗНАНИЕ ДАЛИ ЩЕ МИ ПРЕДЛОЖАТ РАБОТА В ТЯХНОТО МИНИСТЕРСТВО ТА ДА ДРЪНКАШ И ТИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОЗИ ХАЛ ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА РЕШИТЕ ВСИЧКИ ЗАСТЪПНИЦИ ЧЕ СТЕ С МАКЕДОНСКО САМОСЪЗНАНИЕ И ДА СЕ ИЗНЕСЕТЕ ВСИЧКИ ТАМ МОЖЕ ДА ВИ НАМЕРЯТ ПО ДОБРО ЗАНИМАНИЕ НАПРАВО АМАН ОТ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ

Трябва ли мъжът ми да ме претрепе от бой за да ме вземете при вас на работа др. Димитров. Стига сте експлоатира ли този социално битов случай.

А ти бе говедо, какво си направил за БГ освен да пишеш по форумите? Тази жена е достойна да работи за БГ такива смели хора ни трябват, а не шушомиги като 80% от този форум!

Злобата е голямо нещо! Жената заслужава защото не се крие като мишка, и затова е в затвора. В Македноската измислена република българите са преследвани и унизявани, докога? А тук само се оплаквате путки нидни!

А не е ли време и Б. Димитров да си намери някаква общественополезна работа?!

Безсрамници..как не ви е срам бе ,това даже не е българка бе ..искала в бг да живее а мен кой ме пита каде ми се живее и кои ми е предложил работа след като имам БГ образование а ..и най -важното съм българка? Тия проблеми като на таз измислената ги има почти всяко разведено семейство...що не и дадете и орден стара планина

Много злобен народ в Република България , еий , много !!!!

И от този форум се вижда какви злини е причинил и увредил комунизма българина.Такава злоба и низки страсти срещу една млада българка позволила си да се опълчи срещу сръбските и македонски удбаши,озверели се ,че има толкова българи в Македония.Браво на Спаска!

Снощи я гледах по телевизията. Дано да няма повече проблеми с Македонските власти, обаче тя е Българка колкото аз съм Македонец.

Такааааааааааа ли, а ни е българите какво ща правим,бе ей?Всякакви измекяри получават бг гражданство,а в последствие и дивиденти а ни е които сме тук Тая мацка какво е завършила да питам. Като има проблеми с бащата на детеото ние каксво сме виновни. И други българи имат проблеми ама не им намират работа веднага,нещастник!!!

Абе от ГЕРБ погрижете се за българите, живеещи в България!!! Иначе да бягаме всички и да ви се жалваме за работа.

Porednata zabludena,4e Spaska e na6 sanarodnik,i viditeli dargavata se zastapila za neia!Ima6 li predstava kakva e zaplatata na edin ekspert v dargavnata administracia-sram me e da kaga,e az znam za6to 4oveka e izbiagal i e razo4arovan!

тоя най-добре да се маха в Македония.не виждат ,че Добруджа се обезлюдява ,а тръгнал да ме занимава само с неговата Македония.Тия там не се смятат за българи и не ме интересуват и повечето от тях вземат гражданство само и само да могат да пътуват свободно.

Най ми беше чудно как Спаска била с рак на двете гърди,а все още кърмела!Още по-чудно ми е кой настани Б.Димитров в ГЕРБ и го кандидатира за депутат-дали не е В.Божков,заради когото промениха закона за историческите ценности и закриха института.Дали е вярно,че в НИМ има само копия?И -министърът е без портфейл,но с дипломатическа чанта

Айде стига сте мрънкали, нещастни и дребнави хорица. Работното място на Спаска ви е проблемът. Предложението на Божидар Димитров има смисъл, защото жената пострада жестоко заради българското си самосъзнание. На който не му харесва подкрепата за външните българи, да ходи да се оплаква пред Министерски съвет. Жал ми е за вас, дребни твари.

Но запазете щатните бройки и на тези млади хора които ви работят в България, а не ги съкращавате на грава по 15% и да оставяте бабите и дядобците като вас за пенсия на щат. Защо като съкращавате и уволнявате не почните от Столичната Община, там съм сигурен, че има за пипане, пък е и видно колко се работи като се разходиш из София. Не се обиждайте, всеки има право на мнение, а мойто е такова, ако искате ме оборете.

Другарю Димитров, безпартиен псевдо-историко, другарю министър без кесия, взимай се в ръце, не можеш да харчиш данъците ми за измислени неща. Нагъл доносник.

ама марто простакесо каква сънародничка я първо научи значението на думата. Тази Спаска не я величайте толкова и не се вживявайте толкова каква е тази загриженост Със сигурност след някой друг ден ще излезе наяве че е била,, близка приятелка ,,на някой от благоевград та така се зашумя та чак засмърдя КАКВА БЪЛГАРКА Е СПАСКА ТА ВЕЧЕ ОТКРИХА И СМЕТКА И НЕЗНАМ КАКВО СИ ОЩЕ В БАНКИТЕ СЕГА И РАБОТА ТИНТИРИ МИНТИРИ дОБРЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА нЕКА Я ЛЕКУВАТ ТУК В БЪЛГАРИЯ НО МЕН СПЕЦИАЛНО МНОГО МЕ СЪМНЯВА ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ ТУК ИЛИ ЩЕ ОТПРАШИ ЗА НЯКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА С НОВОПОЛУЧЕНИЯ СИ ПАСПОРТ И ТАКА кАКВО СЕ ПРАВИ ЗА ХИЛЯДИТЕ НИСТИНА БЪЛГАРКИ

Ха-ха, хареса ми неграмотният коментар на научи български. А за работата - защо не се опитате - нали за да се оплакваш, че не са ти намерили работа, трябва да се опиташ. Иначе всеки си дреме в къщи и чака да му се обадят от министерството - за да открият невероятните му заложби. Не мисля, че трябва да сме толкова завистливи като хора. Всъщност - бъдете си каквито искате, и увличането да пиша тук е грешно, споровете са безмислени, новината ми харесва - приятен ден.

Какво общо има този случай и неприятностите на тази жена с свободни ваканции в Външното.То да не е бащина градина или благотворителна организация на г-н Димитров той да раздава длъжности на всичките пострадали или просто на симпатичните му хора. Не усеща ли той, че компрометира тази институция с такъв безотговорен подход към кадрите, които с професионализма си, опит, компетенция би трябвало да градят авторитета на БГ и вътре и извън държавата.Ако иска да помогне на тази жена има много други начини, не да раздава това, което не му принадлежи. Окончателно съм разочарована от Димитров, който се оказа случаен, неподходящ човек на тази на свой ред измислена длъжност.

Дебелата свиня Божидар Димитров да престане да грухти и да получава заплата залудо. Дебело ,мързеливо туловище -само с глупости се занимава.

Нищо лично,но аз 25 години живея и работя в България,децата ми също живеят тук.Синът ми е завършил в България и в момента е безработен.Българите ,които работим и живеем в България,издържаме всяка нова власт,строим им личните палати ,возим ги с автомобилите купени от нашите данъци,боядисваме им ги по желание на съпруги,дъщери и любовници,плащаме им безплодните екскурзии в чужбина и т н дали бихме се ползвали от благоволението на някой министър да ни осигури работа.Българите живеещи и работещи в България имат само задължения и никакви права.Шуробаджанащин е на почит- всички знаем това.За нашите деца - гладна смърт.Те са обречени от подобни дебили като въпросния министър.

Тоя пьк министьр като е без порфейл как ще й плаща, и защо пьк кани бивша затворничка на работа и то хе кьде да е ами в МС на РБ. Явно доста смьрди тая работа!

Стига с глупости.Поредната медийна изява-колко сме загрижени, но за кого. Вижте колко има образовани хора , които не са удовлетворени от заеманата длъжност,най-често и далеч от придобитата специалност /дори няколко /. И какво, предлагаме на някаква жена ,попаднала в медийните прожектори някакви облаги.ДО КОГА.

Аз съм македонец с български паспорт...Ще се намери ли и за мен някаква работа из някое министерство... Все ще се окажа експерт по нещо си!

Има много млади и образовани БЪЛГАРИ, г-н Димитров, които живеят в родината си, а на тях каква работа ще им ПОДСИГУРИТЕ? Има ли достатъчно свободни щатни бройки?

Празна, срамна и безсмислена демагогия.

Гусин Димитров на ъграски се казва в края на крАищата, а не в края на краИщата. Чух ви по телевизията. И аз не разбирам защото толкова се равихрихте със Спаска а изобщо не ви интересуват останалите българи в чужбина.

Стига лицемерие, стига пиар, другарю Димитров!

Да, но се замислям какво наистина би могло да измъкне от икономическият му затвор един постоянно недоволен многознайко, страдащ от постоянно чувство за накърнено достойнство и недоволен от всички възможни развития на която и да е ситуация. Похвални са усилията, които направи и продължава да прави България. Ако не бяхме направили нищо щеше да има коментари от сорта моята страна не прави нищо да защити един български гражданини. Според мен, Вие господине сте избрали правилният вариант да печелите за друга държава, както и да харчите парите си в нея. Тук не бихте могли да бъдете полезен с нагласата си за оплакване от всичко и всички. Поздрави

Уважаеми Бг. политици,толкова енергия използвахте по този фалшив случай,може ли някой да ми каже какво се прави за това дасе върнем в България всички разочаровани от некадърното ви управление през последните 20г.Аз съм непомалко Българин от Спаска,но мойта държава не направи опит да ме освободи от икономическия затвор на мизерно съществуване и ме принуди да напусна собствената си страна!Работете в тази посока!Моля!!!

Простакесо колко пъти вече да ти кажа в грешка си бульо

За да могат и македонците да имат лоби в министерството както сега са украинците след назначението на г-жа Манджукова. Това не създава ли конфликт на интереси. А какво да правят съкратените във вашата агенциа служители? Те не заслужават ли да са Българи?

кУПЕТЕ И АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ОБЗАВЕДЕН НАЗНАЧЕТЕ Я НА ПРЕДЛОЖЕНАТА РАБОТА ДАЙТЕ И И СТОТИНА ХИЛЯДАРКИ КАТО ЗА НАЧАЛО ТЪПАНАРИ ПРОСТИ ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ПИТАМ ЗАЩО ЛИ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ ЕЙ ТАКИВА БОКЛУЦИ И ДА ГИ ПРИБИРАМЕ ТУК