Лютви Местан даде на съд Божидар Димитров за клевета

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е дал под съд директора на Националния исторически музей Божидар Димитров за клевета и уронване на авторитета му.

Обратно в новината

Коментари - Лютви Местан даде на съд Божидар Димитров за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нa Мести трябва да му се отнеме бълг. пашапорт и да бъде изпроводен по живо-по здраво в Анадола!

От където и да се погледне,г-н Местан заложи на куц кон.Доган се усети навреме и го отстреля,сега го отстреля и куцият кон(Ердоган)в стремежа да си спаси кожата и поста.Така ,че г-н Местан да не чака помощ от никъде,не напразно му отказаха регистрация на партията му.

даскалува на село. Политическата му кариера в България приключи.

В момента Ердоган е притиснат - ЕС и главно Германия не могат да му простят шантажа с мигрантите, САЩ не го долюбват защото се опитва през главата им да играе собствена игра в Близкия Изток, а Русия му няма вяра заради сваления самолет и подкрепата му за ИД. Сега е време България да притисне пък креатурите на турските специални служби от рода на ДОСТ. Независимостта ни е поставена на карта.

Крайно време беше! Аз не знам какво и защо изчакеаше толкова екзактният, ако наистина не е (турски) шпионин, ОСВЕН ЧЕ ДОКАЗАНО Е ДС ДОНОСНИК! Не, че ми е особено симпатичен с този наистина много превзет и смешен пуешки претенциозен изказ, особено пред мнозинството от техния електорат, след като и той бе пионка и марионетка, подставено лице на другия ДС доносник, Хидромелиоратора-милионер "в зелено" Доган, Главният Бакар на републиката и Главният му перач - "преуспелият Катарзис" и шеф на ДАНС за 1 ден - СВЕТОВЕН РЕКОРД ПО ПРЕСТОЙ В СЛУЖБИТЕ!, или с наистина дразнещото и предизвкателно поведение и използване на турския език, когато не е подходящо (като при песента)... Обаче ДС и червените кукловоди и перачи, сарайско-библиотекарската мафия и капиите й, една от които е и този безспорен чукундур и простак, и пишман-патриот Божидар Димитров, цялата тази пасмина наистина преиграха и се насраха в стремежа и истерията си ДА ПРИКРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ МНОГОБРОЙНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЖБИ, ПРЕДАТЕЛСТВА И ИЗМЕНИ, ЧЕ ГО ТАРГЕТИРАХА ТОЗИ (явно бяха сигурни, че ще го сплашат и накарат да поеме вината им мълчаливо), и и до там се самозабравиха, че ... ИЗКАРАХА ДОГАН, КОЙТО Е ДОКАЗАН ПРЕДАТЕЛ И ИЗДАДЕ ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗИЗНАВАНЕ ТОЧНО НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ И МНОГОКРАТНО Е ЗАСИЧАН ОТ НАШИТЕ ДА Е ФИНАНСИРАН И ОТ ТЯХ...НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ, ЛЕВСКИ!!! Сега НЕКА ДА ИМ ВИДИМ СЕИРА НА ТЕЗИ В СЪДА, ако милиционерите не могат да докажат онова, което истерично твърдяха в поредното им активно мероприятие срещу Местан неотдавна, ЩЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ ПОРЕДНИТЕ ИМ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, КОГАТО ТВЪРДЯХА, ЧЕ ИМАЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! А ако наистина се докаже, че Местан е изменник - ОТНОВО ПЕЧЕЛИМЕ - ние, българите, НЕ ТЕ, защото ще знаем!!! ДА СЕ СЪДЯТ ТЕЗИ, ТА ДА СЕ ВИДЯТ СРАМПТИИТЕ И ЩО ЗА БОКЛУЦИ СА, ПОНЕ ЕДИНИЯТ - СЪС СИГУРНОСТ, а в съда ще разберем И КОЙ!

смири се бе човек.Къде си ти къде е Божидар Димитров.Б.Димитров е родолюбец истински българин.С него ли ще се мериш ти бре страхливецо.хайде беж в турското посолство.Смешен си

Иврикчията се обижда на чест.

Този е от най страшните - войнстващ антибългарски наглец!!!

Да, истината боли, г-н Местан, властолюбецо.

КАКЪВ АВТОРИТЕТ МОЖЕ ДА ИМАШ КАТО ИЗЛЕЗЕШ СЪС СКЪСАН ГЪЗ ОТ ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО

И нас това какво ни вълнува?

Един път и Божидар Димитров да каже нещо вярно,макар че това го знаят всички

Нве вярвах, че местан е такъв глупак.Той смяташе , че след като Ердоган стои зад него всичко е възможно. Съвсем скоро този боклук ще отиде в политическото небитие, заедно с с Хафъзов, Хафъзовица и другите орки.

Много странно, че изведнъж най-омразната партия за българите - ДПС и нейният най-омразен лидер Доган престанаха да вълнуват медиите, които се фокусираха изцяло върху Местан, който беше отлъчен еднолично именно от Доган! КОЙ какви игри играе - ще ни осветли ли по въпроса някой нашенски почтен политолог?

А ти какво играеш с този въпрос?

Цели да подчертае един факт и учудване, което ВСЕКИ НОРМАЛЕН И НЕПРЕДУБЕДЕН И НЕЗАВИСИМ, НЕСВЪРЗАН С МАФИЯТА И ЧЕРВЕНИТЕ И ДС БОКЛУЦИ ИЗПИТВА, как изведнъж точно Доган стана най-омразния търски агент СЛЕД КАТО НАПУСНА ДПС, а Доган, който ДОКАЗАНО И ДОКУМЕНТИРАНО, ВКЛ, СЪС СНИМКИ, СРС-ТА И ДОКЛАДИ НА СЛУЖБИТЕ НИ КАК Е ПРЕДАВАЛ БЪЛГАРИЯ И ПОЛУЧАВАЛ ГОЛЕМИ СУМИ ПАРИ ОТ ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ МНОГО ПЪТИ, ДЕСЕТКИ ПЪТИ, НАД 74 ПЪТИ.... ЗА НЕГО ВИЕ, ТРОЛОВЕТЕ И БОКЛУЦИТЕ И ДУМА НЕ СПОМЕНАВАТЕ, ЩОТО ЯВНО ТАМ БИЯТ ПРЕЗ ПРЪСТИТЕ И НЕ ВИ Е В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ЗАБРАНЕНО ВИ Е ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТОВА. Абе, зашо всички задружно И ОГЛУШИТЕЛНО мълчите винаги, че точно Дган например предаде цялото ни външно разузнаване вна турците, лично на крака им отива там, и предава 3,000 души, НА ПРАКТИКА ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ, ПЛЮС ОЩЕ 7 - СЕДЕМ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТА, в аферата "Оня списък", че после дори и онзи мухльо Желев и куп други политици СА ГЛЕДАЛИ И НЕМЕЛИ ЦЯЛА НОЩ ЗАПИСА НА СЛУЖБИТЕ НИ, И СЕЛЯНИНЪТ ОТ ВЕСЕЛИНОВО Е КАЗАЛ, ЧЕ СЛЕД ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО НА ДОГАН ТОЙ НЕИЗБЕЖНО ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ!?!?!?!?!?! Шо за това не говорите, бе!

Да беше поискал 1878 лева. Още по знаково за случая!

Сигурно произхожда от стар османски аристократичен род от Анадола:)

"клевета и уронване на авторитета му в интервю в което казва, че Лютви Местан е турски шпионин" Всъщност Местан би трябвало да се гордее с това. Че служи на Турция. А и доколкото си спомням беше се крил в турското посолство. Всеки шпионин на когото му припари под краката търси закрила в своето си посолство. Дали на един чист българин някога ще му хрумне да търси закрила в турското посолство?

Местан и Мюсюлманите запалиха църквата в Сопот, преди няколко месеца.. Трябва да започнат да палят и събарят Джамии наред, и да гонят от България или да убиват мюсюлманите. Вън от България.

Българският език е най-старият национален литературен език в Европа. Местан постъпва непочтено и провокативно при това напълно ненужно. Между другото от есента второкласниците в Турция, ще изучават доброзорно арабски език. Това ли иска господина и в България със всичките "екстри " произтичащи от това.

"дс", не означава ли държавен сапун ?

Е не е ли турски шпионин? Или както е придобило гражданственост от по-близкото минало като "турско мекере". Какъв друг би го дирил да се спасява на пожар в турското посолство и да моли падишаха за закрила? Или пък да прави партия с пари и подкрепата на падишаха? Този тип би трябвало вече да е в затвора за държавна измяна.

Разкрития шпионин му викат копой. Не ли?

Копой идва от щатското наименование на ченге - коп.

Държавата ни безпардонно погазва личните и колективни човешки права във всяка сфера на живот и после пак раята плаща за загубените след съдебен иск дела. Нагла пропаганда и арогантно управление - това са ГЕРБ, БСП, АБВ, Атака и всички останали комунистически партийни производни.

Проблеми на растежа! Демокрацията ни е млада и затова всеки си мисли, че всичко каквото хвърчи се яде. Поздравления за Местан, че не върви по най-малкото съпротивление и взима мерки срещу свободията и безнаказаността, които визираш.

от кое се е обидил . От "турски" или от "шпионин " ? От " турски " ще да е щото той за да е аристократ трябва да е от болярски род . А и е следвал във Велико Търново и това е достатъчно . Само не знам от къде извира тази омраза към вълците , тя е по типична за овчарите - не за аристократите .

Щом 20% в партията са българи, значи 80% не са. Ако това е реклама, по-добре да замълчи.

А на тези 20% дали не им е обещано нещо? Може би, че може да нощуват в турското посолство? Естествено, че е турска партията..............

Отвратителна е демагогията , безсрамието и чувството за безнаказаност на Л=тви Местан. Повтаря като папагал за европейски ценности и изнудва и затваря устата на всеки, който казва нещо неизгодно за турците. А щом не е турски шпионин, защо отиде да се скрие в турското посолство, когато го свалиха ? Той се гаври с българския език, като говори този изнасилен, празнословен говор. Гаври се и с тези 681 лв, защото това е подигравка с годинта на основаване на Българската държава.

Не съм сиромахомил, отказвам да давам милостиня на когото и да е, но ако открият сметка на хора като Б.Димитров , ще дам колкото мога, за да плаща съдебните разноски.Защото:Местан НЕ Е нито аристократ, нито дори и шпионин - това ,загладено и мазно индивидче ,е просто една политическа шайба, вкопчена в политическия "театър" на България. А, между другото,през Възраждането, на театъра са му казвали ПОЗОРИЩЕ! На Филолога благодарност за цитата:"Чрътами и рязами..."

Алекс, театър и на сръбски е позорище. Не си прост човек и затова влизам в полемика с теб. Защо би поощрил БД! Местан ествестено не е аристократ. Има обаче аристократично поведение, което вбесява хейтърите. Ти имаш ли подобни проблеми! Сам казваш, че не очакваш да е шпионин. Защо искаш да видиш един български "възрожденец", за какъвто се самовъзприема Божидар Димитров, да изпадне в ситуацията на осъден за клевета!

Позорище е чешка дума за театър.

Не споменах, че позорище е българска дума!Само подчертах, че тя, в случая, илюстрира поведението на някои индивиди, които , веднъж заразени от вируса ПОЛИТИКА, не могат да бъдат излекувани.Колкото до речта на гореспоменатия политически лидер, тя е подредена, изчистена, обогатена стилистично и поднесена изкусно.Та, в тая връзка, се сещам за думите на критик, характеризиращ образ от литературата /цитирам/: ТИТАН на словото - ПИГМЕЙ на делото!Звучи точно, нали?/Не влизам полемика, Мустафа, само размишлявам.../

ако целта на местан е да предизвика етническа война в бг има шанс да успее ! като добър ученик на дс , сигурно знае как се постигат тези неща , а ердоган ще му помогне с каквото трябва ! да видим б.б какво зайче ще ни изкара от ръкава , вместо да прояви капка разум !

Адвокатите на Местан ще искат 1300 лева, които на драго сърце ще умножат по 10, ако двете страни проточат делото. Съдът ще поиска 681 лева, за да покаже колко държи на държавността. Нищо от тези средства няма да бъде дадено на "13 века България".

На кого да вярваме? На Божидар Димитров, че Мазен е турски шпионин или на мазен, че не е такъв? Аз лично на Мазен не вярвам, а и на всеки с различно име от българско. Макар да се съмнявам да е шпионин. Те шпионите са прикрити, а Мазен откровено и открито работи с/у България и за Османците.

аз на много българи вече не вярвам , а как да вярвам на "човек", който се крие в турското султанство без да е заплашван !

Местане ти си еркесия, за това не те регистрират, а и защото наистина си турско мекере.

Екзактният аристократ - бей Лютви Местан!

Над 20% били етнически българи и християни?!! Значи останалите 80% са си турци?! Как да не е етническа? Ако в една организация членуват 80% граждани и 20% селяни, организацията каква е-гражданска или селска....?!

Аз ще осъдя Лютфи за това, че предава България на сумата от 1878 лева. Парите ще дам за благотворителност - за построяване на нов хайван пазар в г. Ескишехир, Турция.

Щом Б.Димитров го казва ,значи е така.Той беше се засилил да оправя въпроса с тракийските имоти.Турция ни дължала 10 милиарда $.Не му позволиха.Вместо това разни почнаха да преписват българската история.Не било турско робство ,а присъствие.А филмът "България моя земя"--филма завършва с реч на Местан на турски език,имало лошо отношение на българската държава към турското население.А точно такива партии ,където членовете са само с турски имена ,делят хората,само и само да са на власт .Загрижени са за собствените си интереси. Действат на принципа разделяй и владей.Местан е от кръга"дървена мафия"Българсите гори са изсечени,материала изнесен предимно в Турция.

трябва да се правят месечно по десетина "самоубийства" на големи "патриоти ", просто за назидание !дали вече е късно или не , оставям на всеки от вас да прецени ...като гледам все патриот до патриота на тази територия !

"Аристократично подминаване" - тоя ме уби и той аристократ се изписа. Да не вземе, като Евгени Минчев и "сър" да се нарече, че вече много благородници ще ни станат, ще вземат монархийка да искат да си заформят ....

Местан е превъртял. Подиграва ли се с "13 века България" с обещаните 681 лв? Аз предлагам да съберем подаяния 681 лв само от по 1 ст и да му ги връчим на излизане от НС. Ако не ги вземе да му ги пръснем в краката.

Долу ръцете от проф.Божидар Димитров!!!!!!!!!!!ТОЙ КАЗА ИСТИНАТА!!! ТОЙ КАЗА ТОВА, КОЕТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ И МИСЛИМ!!! ТОЙ КАЗА ТОВА, КОЕТО ПОТВЪРДИ С ДЕЙСТВИЯТА СИ МЕСТАН!!! ТОЙ СЕ ЧУВСТВА ЧАСТ ОТ НАРОДА НА Р.ТУРЦИЯ. ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ВЕЛИКИЯТ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е КАЗАЛ ДРУГО: ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ И ЧУВСТВАЩИ СЕБЕ СИ ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ, СА" БЪЛГАРИ ИСЛЯМИЗИРАНИ ПО ВРЕМЕ НА ИНВАЗИЯТА".Т.Е. ТОВА СА ГЕНЕТИЧНО БЪЛГАРИ, НО ХОРА СЪС САМОСЪЗНАНИЕ АНТИБЪЛГАРСКО. С КАКВО СКОРОСТ СМЕНИХА ОКОНЧАНИЯТА НА ФАМИЛИИТЕ - ОВ, ЕВ....ТЕ НЕ ОБИЧАТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ИСКАТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, НО ТЯ ДА Е ЧАСТ ОТ Р.ТУРЦИЯ. ТОВА Е ИСТИНАТА И НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИМ, ЧЕ НЕ Я ЗАБЕЛЯЗВАМЕ. ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА ПРОФ. БОЖИДАР ДИМИТРОВ ИСКРЕНОСТТА!!!!

нагъл, по-нагъл, най-нагъл, цвъко, местан

Този дърт козел скоро ще го докарат до инфаркт. Много му се събра напоследък..

Има ли акъл този съд да спре регистрацията на партията на Лютви Насран ? Защото няма ли партия , няма финансиране от Турция и няма бейски и охолен живот ! Едва ли милее за правата на човека ,повече милее за спрените пари от Турция

Кротко, юнаци!!! Падишахът в споразумение с ръшите скоро ще изтегли всичките тези башибозуци от тука!? Да не мислите, че Чичо Сам го боли уят за нас??

Е, ма нали сме в НАТОто!!..? А?

ДИМИТРОВ ДА СИ ГО ПРЕМЕСТИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА КРАЧОЛА :-))))