Случаят ”Спаска Митрова” бил политически

Големият въпрос при случая „Спаска Митрова” е дали това е един бракоразводен процес, както настояват от македонска страна и някои българи в чужбина, или е политически процес, част от политиката на сплашване на българите в Македония.

Обратно в новината

Коментари - Случаят ”Спаска Митрова” бил политически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези партенки! В България мнозинството от гражданите са с нарушени човешки права. Защо не се ангажирате с тях, вместо да ни занимавате с някаква Спаска!

Най-после адекватна политика към БЮРМ.

Не ни занимавайте със Спаска,с медиците ,с бащата от Асеновград,не разбираме какви са им проблемите...Искаме само новини за силиконите на Николета,задника на Азис,разправиите между Ивана и Глория,Инджи и Мемет....

Омразата към българите в тази държава е превърната в официална политика и всеки българин, който е пътувал до там знае това! Аз не се съмнявам, че това дело ще бъде използвано като поредния инструмент да се покаже отношението на македонците към нас българите! Хората там отдавна са зомбирани и се давят от истинска омраза когато произнасят или чуват българин, български и т.н. Помня, че когато загинаха българите в Охрид прочетох няколко статии в македонски интернет вестници. Коментарите на тези зомбита под статиите масово беше то рода - ПРЕКРАСНА НОВИНА, МЯСТОТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е НА ДЪНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, МАЛКО СА УМРЕЛИ МОВЕЛО Е ПОВЕЧЕ, ДА СЕ НАГРАДИ КАПИТАНА НА КОРАБА, ЗАДЕТО Е УДАВИЛ ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ И Т.Н. Аз лично оттогава не съм стъпил в тази КОЧИНА наречена македония!!!!!!!!!!!

4eki malko,slu4aqt bil politi4eski!?luja!To e nevazmojno!Golemi genii nqma 6to!