Министър: Паспортната мафия ще пореве и ще си отиде

Паспортната мафия ще пореве и ще си отиде - заяви Божидар Димитров, министър без портфейл, който отговаря за българите зад граница, предаде Агенция “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Министър: Паспортната мафия ще пореве и ще си отиде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отлично г-н Димитров,опростената връзка е най-здрава,без посредници, иначе всичко се опорочава.

Лесно е да се преборят тия злоупотребили със българският си произход.Виждал съм удостоверения за раждане издавани дори Сталин като е бил жив още тогава властите във Молдова са изписвали Отец или Мать-болгар/ка срещу едининия или двамата родители.Всеки който е получил БГ гражданство на това основани като представи такова документче и ще лъсне разрликата.Проблемът не е със тия...те все пак са славяни.Проблем идва от това че във Турция има хиляди наши изселници,които не желаят и не са се снабдявали все окще със лична карта,поради омраза към родината или защото са си намерили работа във армията им или във полицията им.Тази категория направо си продават удостоверенията за раждане на местни кюрди,които незнаят и дума бългърски език и никой не ги проверява и им се изготвят нови български докумунти за самоличност.Това е проблемът.

За съжаление първата дума, която чуваше всеки кандидат за българско гражданство, беше дай 300 евро, 500 евро, да ти оправя документите. А СОБСТВЕНАТА МИ ДЪРЖАВА, КОЯТО МЕ КАРА ПРЕЗ НЕЗНАМ КОЛКО ВРЕМЕ ДА ПЛАЩАМ КАМПАНИИНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА НОВИ ДОКУМЕНТИ???? Абе, изроди нещастни - от останалите няколко милиона българи - колко няма да имат проблеми да си сменят ПАК всякакви документи, м???? Да дам 100 лева за карти, книжки, паспорти??? Ами на моето семейство - отиваме на 400 лева! КАКВИ ДОКУМЕНТИ ИМАТ ПО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС, БРЕ ЛЬОЛЬО???

Само така, господин Димитров !

Женя, какъв ти е проблема пък на теб?! Я бягай в тайгата, като си искаш името!

Nai posleeeeeee....

Родена съм в друга европейска държава.Съдбата ме остави в нещастна България.Искам държавата да ми върне смененото име така,както постъпи с турците.Искам държавата да признае,че освен по гражданство,хората се различават и по националност. Тогав ще се разбере,че България се обитава от твърде малко българи.

Въпросът е - този закон да важи за ВСИЧКИ, а не отново да има равни и по-равни!... Да нпма никакви вратички и възможности за заобикаляне съгласно поговорката Законо е врата во поле и най-строг контрол за стриктното му прилагане! Всички нарушители - на съд и в затвора!!!

Скъпи бугари, гледате ли дека во Македониа нема вистински бугари? Гледате ли дека тие 100-тина луе што се претставуваа како бугари се само обични крадци? Се надевам дека сега е сфатите дека во Македониа живеат само Македонци и е се помирите со вистината! Македонците не се бугари!

А бе хора, не разбирате ли, че Канзуров и компания са провокатори... Такъв или онакъв Б.Димитров и ВМРО подкрепяха тия копелдаци - сега май им дърпа конците некой, щото хич не върви да плюеш в ръката, от която си вземал!

Да знаити тоз Божу Димитровица прилича на Георги Димитровица по начин на говоренье:Абре тумбак,Канзуров нема шо да яди , а ти му викаш мафия.Вземи се грамни со пиштоля на Гоце

Кой му е крив на Канзуров, че сам се натиска да бъде в една група с държавно+ДС-сертифиц за баш-българи ДС-Гъцо-триперо, ДС-Телериг-Димитров, ДС-Ванчо-Каракакчанк ДС-Завадския-Узунугл ДС-ВсеЛизар-Енчев, ... Македонец звучи по-гордо, пък и значи по-качествено, по-честно и по-непримиримо спрямо грабежа, унижаването, насилието и вулгарщината, практикувани от от 130 години насам от българската държава и нейните баш-българи спрямо българските граждани и българите!!!

Божидар Димитров, АГЕНТ НА ДС-ГЕРБ Ахмед Доган АГЕНТ НА ДС-ДПС Георги Първанов АГЕНТ НА ДС-БСП Бойко Борисов-БСП-ГЕРБ Божидар Димитров-БСП-ГЕРБ Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Той е син и внук на активни борци против фашизма и капитализма. Баща му Евтим Младенов е бил дипломат от кариерата.-ГЕРБ Цец Цачева-БСП-ГЕРБ КАК ДА ГИ РАЗЛИЧАВАМ?????? КО И АГЕНТИ ВСЕ В ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ!!!!!