Бойко Рашков потвърди, че полицайка от Първо РПУ е свързана със Семерджиев (видео)

Премиерът обяви, че стартира мащабна национална акция срещу водачите, които употребяват наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ ЧЕ И ТЕБЕ те махат дано се оправи МВР . Само прави показни акциии и НИЩО . НЕЗНАЕ какво се пави в МВР

вече е късно народа плати много скъпо за бездеисвито на полицията

Бойко Борисов Българоубиец засра всички институции по такъв начин, че Херкулес не може да изрине оборите дори за 10 години...

Още един комунистически дебил.

Сега ще изкарат че полицайката е работила под прикритие като проститутка.

.

Смятам, че министърът на вътрешните работи в оставка трябва да си подаде лично оставката, тя да не му бъде приета и той да бъде уволнен начаса без никакви права. Смятам, че новото правителство на Асен Василев трябва да бъде веднага гласувано и прието от Народното събрание. И смятам, че вътрешен министър може да стане Кирил Петров. Както Асен, така и Киро ще имат стимул да се докажат, но не като гонят заявените досега от тях врагове, а като преследват и отстраняват престъпниците като последния убиец на пътя. Сега руската връзка е доста прекъсната и в стрес - отличен момент за справяне с престъпността, отглеждана и стимулирана, вкл. платена, от агентите и инфлуенсърите на враговете на българите. Смятам също, че с нови избори само би се помогнало на тези врагове да се съвземат, а ново служебно правителство само ще навреди на България. И трябва най-сетне да научим имената, защото те сега са почнали да жертвата свои завоевания у нас, само и само да си изградят алиби и патриотичен образ.

Върху факта, че немалка част от служителите на МВР са на заплата при мутрите и привсякакви други пресстъпници - включително и такива на Държавата служба!

Само взима и бие. Така, че, не е възможен вариант предположението ти.

им се дават щедри финансови бонуси!

Шегуваш ли се? Щедра мутра? Нема такова животно. Тия се друсаха още през 90-те, ако знаеш от какво...от мъка, че се охарчват по сборищата си, пиянски и чалгаджиийски. За да не получат инфаркт от мъка, че хвърлят някакви пачки.

А онова Вайно,от министерството на културата - защо все ходи ухилено и прави простотии? То има ли шофьорска книжк

От контингента на Копейкин е маймуната ,много често се появявал на ,,националните протести",има го на снимки ,кой им дава пари на тези ,познайте до три пъти .....Митофанова

Гангстерите не се молят да си изкарат изпит за възстановяване на книжка, ами лежат доживот в затворите.

Уж започна войната срещу боклуците ,а няма на терен нито един полицай, 21.30 ч.времето в което започват да бръмчат боклуците в Ст.Загора .

днес и двата вида са се покрили. Познай що ме бръмчат?! Нямат кинти за бензин, нямат...ха, ха. Тоя убиеца, спомни си, е избегал преди седмица от бензиностанция без да плати. Тия мизерници нямат пари за бенззззиннн.

и децата знаят че книжка кола не кара както и че наротрафика се контролира от полицията... тоя явно сега се събужда

Е щом сега са започнали борба с "войната по пътищата" значи всичко ще се оправи!!! Само дето тази "война" се води само на думи и НИКОЙ не иска реално действия!!! Защото масово гонкаджийте и рецидивистите по пътищата са дрогираните отрочета и приятелчета на депутати, съдии, министри, прокурори, полицаи и държавни чиновници. Докато ме се приемат тотални закони против такива хора всички акции, мероприятия и подобно изтъркани глупотевини са абсолютно безмислено и неефективни! И ако управленците не знаят как да го направят не им е там мястото!!! А за тридесет и кусур години НИКОЙ не спря изродите и то не само по пътищата, но и ежедневната престъпност.

за бензин. Няма бензин-няма гонки. Може да обуват гуменките и да търчат по асфалта да се надпреварват.

Леле мале що трол що чудо.Тия кинти дето от това изкарвате да ги изпикете през гза си!

МВР не се бори а следва престъпността. Така се получава с дедо министър пияница

Този кавал като нищо ще се окаже ченге под прикритие накрая, МВР сега ще вадят от девет кладенеца вода да си замиват осрания задник.

физиономия няма да го заподозрат, ще мислят, че е от техните. А и шкембе няма, тъй че направо си прав.

КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕДИ НЕЩАСТИЕТО ДА СЕ СЛУЧИ? КЪДЕ ВИ Е ЗАГРИЖЕНОСТТА И БОРБАТА С МАФИЯТА?! ПОЧВАТЕ Я ОТ ДНЕС?! МНОГО КЪСНО!!! ТОЛКОВА БЯХТЕ ЗАЕТИ С ТОВА ДА СИ ПОДСИГУРИТЕ ХОРАТА НА ВСИЧКИ ЕТАЖИ ВЪВ ВЛАСТТА, ЧЕ ИЗОБЩО ЗАБРАВИХТЕ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. НИЕ ОТДАВНА НЕ ВЯРВАМЕ НА ПРЕДИЗБОРНИ ГОЛОСЛОВНИ ДУМИЧКИ И ПОПУЛИЗЪМ. И ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ОКОПАВАТЕ НА НОВИ ПОСТОВЕ - НЕЩАСТНИ АМАТЬОРИ!!!

Няма как 12г да управляват държавата с мутренски маниер, и това да не се отрази на обществото като естествен модел за подражание... Да се толерира агресията...надмощието на арогантността...безнаказаността ... КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ? СРАМ И ПОЗОР. НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА А ПО СКОРО АФРИКАНСКА

НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДО БЕЗКРАЙНОСТ ДА ОПРАВДАВАТЕ С ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ ВСИЧКИ МИЗЕРИИ, КОИТО КАЛПАВИЯ НИ НАРОД СЪТВОРЯВА... НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША! ВСЕКИ ГЛЕДА НА БАНИЦАТА - МЕКОТО И НА РАБОТАТА - ЛЕКОТО. ТАКИВА СМЕ ОТ ВЕКОВЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ!

Държавата са хората. Ние явно и видно не струваме като човеци.

То никъде е пише, че като си полицайка, не може да си и проститутка.

В Търговище се говори за дознателка.

измислена грозна дума за същество с такива ИЗРОДСКИ действия?

До сега къде спахте бе? Алкохолик смотан.. Тази работа с акции не се върши! Трябва постоянен контрол!

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Кое не знаеш Ташко бумбашко. Кое дърт педал не знаеш. Не знаеш че в цяла България е пълно с наркоплантации и лаборатории. Не знаеш че всеки 4ти камион и контейнер на границата влачи дрога. Свърши всичко знаем. Знаем че мафията е МВР и Съда и Прокуратура. Чума черна чума

Нека да кажат кой е този прокурор, който е бил на 5тата минути на произшествието и се разпоредил да се потули случая! Защо му е оказал съдействие да се укрие? Докато гешев не си отиде, промяна няма да има..

ти кажат, все в десетката.

лъга бе, педал

Чашков вземи се гръмни в огромната чутура и ни избави от присъствието си!!!!!

Само Бил Гейтс и Ким Кардашян признавам другите са лузери

Абе как тоя боклук хем е без книжка от 2005 г (според Дамаджаната), хем преди две седмици му била отнета книжката от спрели го полицаи? Тия книжки някой проверява ли ги дали са валидни като ги чете, или само гледа дали между книжката на водача и талона на колата има ли (и каква точно е) сгъната на 4 банкнота?

Намерихте ли убиецът/ убийците на кученцето Жорко от подлеза на Плиска на 7 април тази година? Кой разфасова най-тъжното и добро куче на Земята, уроди? А , изроди?! Та там ли е Първо нещо си на МЪВЪРЪ, а? Кой уби невинното, уроди мръсни? Камери ли няма там, изроди неземни, че не видяхте уродите-убийци. Смърт, вечна смърт за всички вас. Отгоре!!!!

БЪЛГАРИ, ПРОСТО ХРАЧЕТЕ В ОЧИТЕ ВСЯКО ЧЕНГЕ,КОЕТО ВИДИТЕ ПО УЛИЦИТЕ! ЕБЕТЕ ИМ ПУТКАТА МАЙЧИНА НА ТИЯ СКОТОВЕ С ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ,КОИТО ГЛАДУВАШИТЕ ВИ СТАРИ РОДИТЕЛИ СА ПРИНУДЕНИ ДА ИМ ПЛАЩАТ! ПОЛИЦАИТЕ СА ГОВНА,НО НЕ И ЛИЧНОСТИ. ПОЛИЦАИТЕ СА АНТИБЪЛГАРИ И НЯМАТ ПРАВОТО ДА НОСЯТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ! МАФИЯ ГНУСНА ПОЛИЦЕЙСКА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПЕРВЕРЗНА ! РАШКОВ Е ВСЪЩНОСТ ШЕФ НА ЗАКОННОТО КРИЛО НА МАФИЯТА

Да ти еба путката майна и ти си от боклуците плачещи за 40 ст.в чутурата.

МВР е виновно, но държавата е още по-виновна, а най-виновна е европата, защото тя определя правилата1 вън европата от континента!

И защо Европа определя правилата само в България?!Защи ли те питам- ти си северозападнал

требе некъде да се перат парите, в швейцария вече не става

стига, не виждаш ли алчните, злобни мръсни гадове, дето живеят по земите ни? "Европата" ли ги кара да са стиснати до смърт и да не дадат трохичка хляб на бездомно куче или коте? А само да убиват!? Грешни души в грешни тела!

Искам 100% увеличение на заплатата. Татусите станаха скъпи, и устните трябва да си надуя...

като балон и да се пръснеш, докато не остане и атом от теб, съм "за" увеличение на заплатата ти.

За пореден път българските институции се активираха като стана голяма беля! Преди това дебелогъзи лелки и чичковци си мишкуват в кабинетите и си чакат заплатката. Е сега се почват: едни акции, едни работи... Жалко за момичетата!

Оставка, кога? Махай се боклук долен!

За да си надуваш грозната маймунска уста със силикон от кървавите пари от дрога, ма, боклук неземен!?!

Рашков трябва да разпореди незабавно да бъдат освободени всички патрулиращи полицаи в София, да се извърши пълен реподбор, да бъдат заменени от военнослужещи и Военна полиция. По този начин ще се прекъсне връзката между престъпниците и разследващите полицаи, както и с наблюдаващите прокурори.

Рашков трябва ведднага да се осводи от длъжноста си и да освободи българския народ от присъствието си

Рашко и кокошка в кокошрник не може да опандизи !

Рашков отново и както всички преди него говори за неща,които не са станали ясни. Ясно е,че полицията е фалирала откъм всякакво човешко доверие. Няма никой,който да вярва на ченгета. същото ако улавите си бяха изпълнили своите професионални задължения днес не само двете момичета,а безброй много Деца,пристрастявания към дрогата,щяха да са алтернатива на политическата свинщина в България. Аз познавам лично някои от наркотрафикантите в София. Нееднократно съм публикувал коментари ,представяйки имената на такива изроди. Как така нито един интернет-вестник не ме потърси ,за да свети часовникът си с реалността. Посочвал съм и какво изстрадах ...колко арести преживях ,зарад защитата си на Българските Деца от педофилия,дрога,проституция . НИТО ЕДИН ИНТЕРНЕТ -ВЕСТНИК НЕ ПРЕДПРИЕ ДОРИ МЪНИЧКА КРАЧКА,ЗА ДА ПРОВЕРИ ИСТИННОСТТА НА ДУМИТЕ МИ. В ТОВА ЧИСЛО И НЕБЪЛГАРСКИ ЯТ ,А ИЗРАЕЛСКО,ТУРСКИ ДИР.БГ.Вероятно за някои съм просто някакъв комплексар,който по инерция плюе по евреите и турците,но дори и така да е,макар че не е,защо не проявиха граждански дълг и човешка отговорност пред изнесени от мен факти? Защото кошмарът в Българското общество идва от липсата на СЛОВОда,тоест СВОБОДА И МАШИНАТА ЗА ЛЪЖИ И АНТИБЪЛГАРСКИ КРИМИНАЛНИ КАМПАНИИ СЕ ПРЪКВА ИМЕННО В ЖУРНАЛИСТИКАТА. КОЙ ЩЕ ОСЪДИ ВЕСТНИКАРИТЕ,КОИТО СА ГЛАШАТАИТЕ И БАРАБАНЧИЦИТЕ НА МАФИЯТА? СЪДИИТЕ,КОИТО СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА? ПОЛИЦАИТЕ,КОИТО СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА? ПОЛИТИЦИТЕ,КОИТО СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА? ПСИХИАТРИТЕ,КОИТО СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА? Никой няма да си помръдне пръста ,защото БЪЛГАРИЯ ,КАКТО ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ,Е ПОД ТУЕСКО-ЕВРЕЙСКО ОСМАНСКО РОБСТВО!!! ЩЕ ВИ ДОКАЖА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ,ПЕ СЪМ ПРАВ! ТЕЛЕФОННИЯТ МИ НОМЕР Е 0033780377558.Уверявам Ви,че никой няма да ме потърси,за да провери достоверността на онова,което ме докара да съм просяк на улицата,вместо да си бъда в Родината и се противопоставя на еврео-турският терор. Пак ще повторя. Предстои грандиозен Народен съд под вещото председателство на Руската Държава. Русия не ни освободи от робство,за да могат поробителите ни отново да ни поробят. И най-малкото заради падналите. Българо-Руски Смелчаци си струва да пожертвуваме поне веднъж в животът си своят единствен човешки и безсмислен без свобода живот. Да живеят Децата! Да живее Свободата!Да живее справедливостта,която иде и се нарича БЪЛГАРО-РУСКА ДЪРЖАВА! Поклон ничком за Децата-жертви на педофилията,наркотиците,проституцията,смъртта!

Да ти си пикая в мръсната уста да ти се кензам на измислената прокълната държава ,разсттел за гъзодавците ,разстрел за мръсната руска сган .Да живее България и ЕС ,да живее НАТО ,унищожителят на свтовният агресор -руската имперска мафия

Пашков кво се оправдаваш . ТОЯ трябва да е в ЗАТВОРА . ЗА кво му е Книшкааа тя не кара колата Колата се кара от ДРООГИРАН..

Значи жената която е избягала от место произшествието е ченге , затова крият самоличноста и -мръсни български корумпирани ченгета мамка ви долна уроди !!!

Пуснете човека,бе!

да раэчистят МВР от корупцията

смени. Ако се махнат корумпираните ( развалените, деградирали те, разложение, проведените) я остана 5 на брой, я не.

Ще и вземат ли на татуировката полицайка студентка

Всички шофьори над 60 години ще бъдат проверявани и за виагра, а шофьорките над 60 години ще бъдат проверявани за противозачатъчни лекарства! Сега я втасахме набори край на свободната любов...

Рашков, вие започвате акция срещу водачи употребили наркотица, а не срещу снабдителите им. Ако не ме лъже паметта, май шефа на ГДОП беше шеф на група за разспространение в доста големи размери. Иначе казано- зад всяко голямо престъпление у нас стои настоящ или бивш полицай. Почни оттам, Рашков!

Кой премиер?

Работата отива да вадят дръвника и брадвата !

Всички подкупни агенции обвиниха общественоста за всички тези пестъпления.Даже и шефа на КАТ каза,че ние сме виновни.Те горките се късат от работа за намаляване на престъпнистта,а ние им пречим.Каква наглост.Но явно на министъра на МВР не му прави впечатление изказването на този корумпиран наглец.Точно така.В основата на всичко е корупцията.

ли от днес , ами то днес започва от вчера даже има псен за това!

След като МВР осигурява чадър на дегенерати, а полицаи се возят със същите дегенерати и бягат от местопрестъпление... Не е ли редно началника на едно такова МВР да подаде оставка?!? След година и половина на поста - от кухнята на МВР излязоха страшни неща. И само да му спомена на Рашков Дамаджаната, че при правителствата на ГЕРБ чак такова чудо не е било - полицай да участва в убийство, да избяга и да пречи на колегите си. Към горните факти ще добавя, че миналата есен, Рашков назначи за шеф на КАТ - следствен, с изкл лоша репутация сред колегите си. Или, може би, вместо да подават оставки по некадърност, може кака Надка от Министерство на правосъдието, да напише един проектозакон за закриване на МВР поради неизпълнение на задачите, за които е формирано - по примера

По примера на Спецправосъдието

facebook. com/profile.php?id=100041523763929

ТРОЛ

Дано не се окаже, че тя я е била зад волана!

гей-паради правят и охраняват! Господи, Господи...

Сложете камери за средна скорост на възлови кръстовища и преди изходите от магистралите! По възможност при груби нарушения от 30+ над ограничението пращайте патрулка и го арестувайте!

Сега вече мога да си обясня как спиртосано посредствено ченге като Рашков Дамаджаната е придобил 22 имота и близо милион в банката - като е разпъвал чадъри над правилните хора

никога не е бил ченге! Не бъркай следовател с полицай !