Бойко Рашков отказа общо звено с прокуратурата за изборите

Вътрешният министър отхвърля предложението на главния прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко и гишефтоф в затвора веднага

Абе много ГРОБАРИ пишат глупости тука бе.

Бригадир Аспарухов бе осъден, защото открадна досието но друг офицер от ДС и КГБ - легендираният за едър бизнесмен на Запад, Атанас Тилев, който бе издирван и за фалирането на БЗК и като кредитен милионер. Точно Тилев бе водещият офицер на Симеон Кобурготски от КГБ - през “бедния период” на Симеон, преди тези - ДС-КГБ генералите да го докарат в България с прословутата сделка - власт за тях срещу имоти за тоя... Аспарухов и Тилев са земляци и авери още от ловешката езикова гимназия... Той укри досието на Тилев, който след като успя да свали и се ожени (като гларус на морето) за щерката на финландския външен министър (това му коства кариерата на министъра, когато се разбра там..., че зет му е от КГБ!!), който (Тилев) стана интересен за КГБ след сватбата... Като става дума за ДС - КГБгенералите, които кукловодеха в България и я разграбваха, да припомня още, че точно Аспарухов свали правителството на Филип Димитров с откровена лъжа, за която Филип Димитров го принуди чрез мекерето на офицера от руското военно разузнаване Луканов - Жельо Желев дори и да си признае! (От този кръг е и ДС доносникът Виктор Вълков, който укри Маджо в посолството в Атина на времето, защото Маджо избяга от България, защото го търсеха..., и като отплата Вълков се отзова на хранилка в управителния съвет на банката на Маджо, и дъртият рецидивист не спира да цикли как той винаги си плащал сметките в ресторанта...)

Нека президентът и правителството да публикуват и справка за ДС генерал Бригадир Аспарухов. Защото това има съвсем пряко отношенѝе към националната сигурност. Той и кръгът зад него вкара Борисов в политиката и управлението на държавата, и дори го призна. Той е офицер от руските служби, бе щеф на разузнаването ни?!! Ако нашите нямат тази информация и доказателства да се обърнат към партньорските служби - генерал Аспарухов е много стар техен познайник! Или да се позаинтересуват например защо Аспарухов е изгонен от посолството ни в Атина, като резидентът на ..КГБ в Гърция, Има още много инфо, за пране на пари, укриване на престъпници, връзки с гръцки магнати работещи с КГБ, Атанас Тилев Симеон,...,

Осман Октай години наред бе с много силни позиции в ДПС (на ДС), всички го знаем! Той с Ахмед Доган бяха като братя - делили дълго време и хляб и подслон (в ония, бедните им години). Всички знаят за ключовата роля в управлението и разграбването на България през последните 30 години на Доган и етническата му шайка... Осман Октай разказа по телевизията, на практика свидетелствува как Илия Павлов е държал на къса каишка Доган! Веднъж Октай попитал Доган защо разрешава Илия Павлов да го унижава - дори публично! Доган отговорил, че Павлов му е дал $ 700,000 и той му и разписал разписка... На някой още нещо да не му е ясно - какво и защо стана в България от 1989 г. насам, Та то ден днешен? Сега чакаме да започне и това разследване!

Рашков се оказа на много голяма, на изключителна висота! Ако и когато имам възможност много държа лично да го поздравя и му го кажа, за рядката за България гражданска позиция и последователност в борбата с мафията! Моето искрено уважение, господин Рашков, българският народ и всички почтени граждани са с вас!

Оглушително е мълчанието на кандидатите за президент, по повод изказването на господин министъра. Ако някои от тях нямат познания в областта, то други, демократи и радетели за реформи, наистина мълчат оглушително. Нека желаещите да ни управляват, простичко ни кажат, дали приемат обръщението на Рашков като съответно на настоящата процесуална уредба или като желание да се върне уредбата от 80-те, от което време среброкосия нарцис не е мръднал. Аз такава удобна за забивка топка, от страна на всички кандидати отдавна не бях виждал, но Sancta Simplicitas.

Рошков най добре да се покрие до месец ще е в затвора

Не, всъщност такива боклуци като теб и босовете ви след месец ще се чудите къде да се скриете!

Рашков, тези глупости къде ги измисли? В единадесетия или дванадесетия нужник?

С отрязън крайник състезаиене се печели, Рашков ! Освен ако не си...Рошкоф. Двама самоубийци днес, Рашков и Хрисро Иванов. Следващите, моля !

Дамаджаната е в алкохолна абстиненция,

Пореден звучен шамар за каскетирания некомпетентен мошеник на Токо Тиквата. Браво г-н Рашков!

?

Глупак,голям глупак!Забрави кой е и какво е правил!

Мунчо е баща ти. Защото само един Мунчо може да създаде мекере като тебе....

До секретна информация заради връзки с мутрите Такова чудо може да има само в служебното правителство на Мунчо Ако беше в правителство на ГЕРБ досега жълтопаветната измет щеше да пали полицаи и сере в палатки както миналото лято …

На 12тоКенефника на Мунчо? Ако има и други “+” моля

Къде да гласуваме?

На майка ти п@тката също

След като ГЕРБ се върне на власт другия месец

Ти си бил голям смешник бе, брато!

Ама разбира се,че Радевият питбул ще откаже взаимодействие с прокуратурата.Така може да лъже,маже,манипулира на свобода

Е, след ноември няма да може защото вече рубленчо няма да може да реди служебно правителство под диктовка :)

след изборите да се състави редовно правителство и този злобен, комплексиран елемент, който търси лично отмъщение да се скрие там, откъдето изпълзя през април.

Редовно правителство ще има, но без простия от банкя

Става ми тъжовно само като си помисля какъв ще го отнесе рашкОФФ в края на ноември ....

Защо ли?!

Schilo

Когато полицията била готова с доказателствата.... Тези думи са срам за юрист, за преподавател са меко казано недоразумение. Кой преценява обема дали е достатъчен, дали са събрани чрез способите на НПК? Ами раздавай и присъдите бе, т.пак.

Да съм съгласен с тебе, рушкия трол! Жълтопаветната измет ни еба мамата - те ни докараха до т’ва дередже…

Постиш ли дедо Бойчо, постиш ли,нема мазнинка, няма и да има.

Мутро насрана! Прибирай се в 20те си дупки, преди народа да те е прибрал!

Дамаджан Рашков го е страх, че прокурорите ще му пречат да купува гласове за Хунтата и да притиска политическите си противници!

Пич е тоя Бойко, страхлив и злобен посерко е другия Бойко.

Никой не трябва да пречи на Рашков да осигури гласовете за БСП и Радев!

Schilo

И, като се о.ерат ченгетата, кой ще им е виновен?

Как кой , Боце :)))

"Когато МВР е готово с доказателства, тогава ще даде гласност, без да разчита на подкрепа от прокуратурата, коментира Рашков." Два дена преди изборите ще е и ще е нещо което ще може да се докаже че е партенка 2 дена след изборите. Като миналите избори ... тогава беше 100% доказано че били подслушвани всички опозиционни политици.

Кефи ли ви новото нормално? За вас ново, за мен е дежаву.

"Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което казва един пропаднал политик в нашата страна, по отношение на който започват да се събират много сериозни доказателства" "Пропаднал политик" - политик с 25% твърд електорат с еднолично управлявана партия и кметове в болшинството от населените места. Последните 12 години! Това ако махнеш диктаторите и марионетките на диктатори и "-изми" май няма съпоставим по успех политик. След всичката кал и всичките партенки .... аз не се съмнявам че Рашков е намерил компроматче с което да си гарантира че няма да потъне след изборите с 19-те си имота неясен произход на средствата за придобиване. Винаги е намирал начин да изплува ... никой не е вкарал в съда с обвинение от знаковите престъпници за 30 години в МВР.

Опитва се някакви скрити заплахи да вкарва ... пак бил събрал доказателства пак щяло да бъде много страшно ... с Костинброд се оказа че няма доказателства, за подслушване на политици нищо не излезе от проверката всичко с надлежни съдебни разрешения се оказа че е правено .... и тоя път ли да му вярват хората на това лъжливо овчарче?

Стар вмирисан компроматчик. С останалите 27 ДС агента в инициативния комитет на мунчо??!!

Вече имаме 24 двойки за кандидат - президент, но Радев е безспорния фаворит и това е, другото го знаем. Има много ибрикчии, но такоз е, продължаваме промяната !!!

Ще спечели, но на балотажа !!!

Това е политиката в България! Ако зависеше от Радев и правителството, щяха да закрият съда и прокуратурата и да си назначат своя! Чудя се наистина ли има още хора,които да гласуват за тях

Масонски боклуци, сър!

Айй наздраве бее :)

Няма страна в света в която полицията да работи без контрола на прокуратурата. Ако това е вярно рашков ще е първия и единствения в света само дето никой не може да каже какво става след тази негова изцепка.

си постъпил Рашков.

Тоя най обича да си пие сам!

Браво Рашков! Мутрите вън!!!

Вече и на алкохолиците ли се молите ;)

Рашко-пръдлето не е човек, а комунистическо желязо, както началника си мунчо и останалите тулупи от служебаното му правителство.

Гешев и Цацаров да разследват този комунистически олигофрен-пияница за 19те къщи, деба техната мама болшевишка, не се накрадоха…

Най-корумпираният министър на вътрешните работи се оказа червен мракобесник. Съвпадение???

още малко му остава,много малко...

Да ОПРАСКА ...ТОЛУПА за това.. "Малко"... е отлично!!!;)

Само гледай кой, кой ще опраска :)

Не му трябват свидетели когато се пишат анонимните доноси. А и не е хубаво да има външни лица когато се заплашват хора.

защото,щяло да и лъсне дъното...