Бойко Рашков: Ако съм собственик на bTV, ще отстраня Биляна Гавазова и Златимир Йочев

Не се учудвам, че България е на 112-о място по свобода на словото, обяви служебният вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жанчо Валжанчо излежда като вампир с редки зъби от сериал на HBO

Тоя почна и да уволнява журналисти..... като не са ти удобни въпросите.... затваряш се като Славе и през фацебука :)

Поздравления за журналистите- така се прави!

Тоя тулп рашков много насериозно се е взел. Забрави какво правеше докато беше в ледствената служба и как замиташе разследвания.

Не е проблем, че им суфлират в слушалките, а че като се явят тиквеници в студиата им, стават по-кротки от агънца...Имат не двоен, а петорен аршин тия мисирки, и го прилагат според госта.

Тея се праеха много успешно на луди, както мен и шефа

Не съм гледал предаването ... питаха ли го за 1995-1996 как като шеф на НСС покри следите на всички крали от ДС? Питаха ли го кой уби Луканов пак докато беше шеф на НСС? Питаха ли го тия тримата дето първо ги осъдиха а след това ги пуснаха защо как? За Мултигруп, ВИС-2 и СИК ? България е единствената страна в която отговорния за следствието 1995-2001 г. може да се върне на ръководен пост в МВР ... под предтекст че ще чисти мутри?! И щял да уволнява журналисти !!! за да подобри свободата на словото .. браво. Щото му задавали неудобни въпроси! В същото време зад гърба му са хората на Черепа.

Такава е модерната журналистика-имаш едни лица, а зад тях стоят други! И не, те не са за уволнение, а по-скоро не са за там след като не могат да правят сами, пряка и качествена журналистика. Ръководствата на модерните медии правят лица, но не и журналистика!

Тези мисирки се проявиха като тотално зависими от мафиотските си шефове, които им диктуваха бясно в слушалките гробарската мафиотска пропаганда.

Правилно ! Уволнение за всички, които питат. В армията въпроси не се задават !

като попита Рашков за какво си е говорил преди 30 години в почивната станция във Вършец с Божков..... То бива слагачество,ама не чак до там та да изглеждаш смешна.... Хекимян ли им говореше в слушалката?

Задавали неудобни въпроси на шефа на МВР. Щял да ги уволни за да подобри свободата на словото. Образ голям!

След подобно изказване абсолютно всеки министър на вътрешните работи следва да бъде принуден да си подаде оставката, ако не се сети да го направи сам. Навсякъде по света - в Европа, В Африка, в Азия...

Не е в куклите проблема, а в кукловодите.

БТВ и НОВА са си партийни телевизии, БНТ е по-независима, защото няма толкова гледаемост и партиите не са посегнали на нея.

Комунисти сър!

Продължавай в този дух! Кураж!

Решил е да е по мек от ташак йорданов дето направо искаше ръчички да реже

Ужас. Този в ефир дава акъл, пък сам се чуди защо сме 112 място по свобода на словото! Водещите са в позиция да изпълняват нареждания. Не са те за уволнение, а тези които им нареждат в слушалките, г-н служебен премиер!

Спомням си времената, когато уволняваха журналисти! По времето на кой, коооой беше? Лъха на БСП и на скапаната им политика, която за нищо не става и не знам хората в каква заблуда живеят, че тия ще ни водят към промяна и честни избори. Почна се полицейщината, защото била най-важна.... 21 век сме, тия подходи от 30 години с полицейщината си я заврете отзад и уволненията... Наистина няма толкова прогнила система в България и лошото е, че продължава да си действа и после някой си мислят, че нещата се променят. Какво се променя беееее? От злоба не виждате елементарни работи!

Още един месец на власт и ще разберете колко струват Румен Радев и служебното му правителство! Тези си показаха рогата от първата седмица.

Политиката настрана, но навсякъде по света редактори и продуценти зад кадър подсказват на водещите какво да питат. Това си е съвсем нромална практика. Така не се налага водещите да се ровят в листове и записки, а и онези отзад имат достъп до интернет и други материали за да намерят информация, ако се наложи.

Ами това са "независимите" медии в бегето. Не зависи от водещия какво говори, а от тоя дето му суфлира в слушалката.

Не се учудвам, че България е на 112 място по свобода на словото... Да, де ! За свободата на словото говорим. Да се приеме закон - забрана на въпросите на журналисти. Да се дават само отговори. Както Румен Радев.

Това се нарича, политически натиск върху медиите!

Такааа, дойдохме си на думата! Нали бяхте за свобода на словото? И на кое място в света сме, а???

Защо ни вземате ХЛЯБА?

А, този Рашков не е ли маша на кукловодите? Той не провежда ли реваншизъм, заповядан му от новите големи мутри?

Наистина бяха жалки тия двамата. Той им отговаря, те приказват каквото им диктуват в слушалките. Все пак това 112 място трябва да се защитава. По принцип така трябва да се държат, но не може да се повтаря един и същ въпрос по 10 начина...БТВ тотално се разкриха...

Бтв когато задаваха неудобни въпроси на предишното управление станаха Божков тв. Сега когато задават неудобни въпроси на това управление дефакто резултатът е същият.

Ми не са го питали. Той човека се бил подготвил, а те го питали какво си говорил на хижата с Божков. Преди 30 години. Именно затова е прав за тия двете мисирки - за уволнение са. И именно затова сме на последно място в ЕС по свобода на словото.

що започна да уволняваш и журналисти...

както е тръгнало...........Тия ако са на власт година и ще дръпнат шалтера на медиите.. Ако беше някой от герб,до сега на луната да бяха разбрали от рев.Водени от лудия поп с рядката брада и насраното трио.

Аз бих го питал като беше шеф на НСС 1995-2001 г. какво свърши? Щото в тоя период се вихреха Мултигуп, ВИС, СИК ... защо нито един от мутрите и ДС олигарсите не бе преследван от следствието? Това поради некадърност или порочни зависимости на шефа на следствието?

Министър, който на всеослушание заявява, че журналистите били лоши, понеже не го питали каквото той искал, а каквото някой друг им казвал... и за това трябвало да бъдат уволнени... Ти да видиш...

Не знам кой я прави тази класация но друга страна с форум като този няма. Всеки може да напише това което мисли. Много трудно ще му е на Рашков. Това не е 1995-2001 г. когато никой не задаваше въпроси и можеше посред бял ден да гръмнеш Луканов и след 2 дена всички медии да са забравили.

Големец...мачкай калинките и тиквите

Защо има цензура тук?

Г-н Бойко Рашков е много мекошав. Г-н Тошко ми хареса, че се завърна към корените, към Великия Кан Крум. Нашите журналисти ако бяха що годе честни сами щяха да напуснат и да посочат като причина изказването на г-н министъра. След скандала в английското кралско семейство,един британски журналист напусна, въпреки че защитаваше кралицата - статуквото. Тук такова нещо няма как да се случи. Да не говорим как в продължение на 20 години шефът на г-н Тошко - г-н Станислав Трифонов обясняваше как министрите и депутатите са сервитьори на народа и трябва да бъдат разпъвани на кръст от журналистите. Сега се оказа, че на журналистите трябва да им се режат езиците. Господа с малко име Другар, какво да ги правиш?

Да не мислиш, че тия мисирки са чували за тези неща. От тях е излизало това, което вентрилоквистът е пожелал, а в случая беше защита на герберската линия и си им личеше. Професията изисква свободно пространство в главата. А това, че комунист иска да уволнява жерналисти за неудобни въпроси, не е нещо нечувано.

Мисля си за Бойко Рашков, отварям си Интернета и хоп..... Бойко Рашков. Коли и беси, точно както очаквах. За по-младите хора, които не знаете какво е диктатура, гледайте и се учете!

Мале, спри пиенето

Нужно е изчегъртване та всички нива!

Бесен е щото го разпитваха за секретарката му -основателка на партията на Черепа. Рашков го увърташе, сучеше, мънкаше като дърта...айде да не казвам. Отвсякъде смърдеше на гнило

Трябваше да му предложат една кофа да си събира потта, дето изля от напрежение да ръси лъжи и неистини и да се усмихва подмолно. Този човек така и не отговори на директните въпроси, за това му ги задаваха по няколко пъти.

Другарю Рашков, Олицетворение си на пословицата "Дай му власт и му гледай сеира"

Кой не е с нас е от ГЕРБ. Мафията вън....

Ми всички водещи на предавания слушат "машинките" (викат им интерком) чрез които им говорят продуцентите. Не водещите си измислят въпросите, такава е структурата на тези предавания. Този да си беше съгласувал нещата с продуцента на предаването, кво риве сега.

Младите не знаят кой е тоя гьон сурат. Една карикатура от 90-те. Хора легитимирането на уродливият преход през 90-те тепърва започва.

Защото мутрата е купил сайта