Борисов призна за записа с Мишо Бирата, изтрити били ругатни за Първанов

Премиерът Бойко Борисов призна, че разговорът му с шефа на митниците Ваньо Танов за Мишо Бирата е реален. Имало обаче манипулация на записа, макар тя да се изразявала главно в премахването на “нецензурни думи" по адрес на тогавашния президент Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призна за записа с Мишо Бирата, изтрити били ругатни за Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като си такъв ние защо трябва да те търпим - с липсата ти на кадри, с безапелационните изказвания с объркан словоред, със записите и с лобитата, със сексистките ти изказвания, с милиардите ти, с безумното ти надуто махленско поведение - тип борче, с излагациите ти по света.Върви си!

До колкото си спомням разговора на записа почваше с думите: "Абе обади ми се оня... Мишо Бирата..." ама нали почина "мистериозно" - вече може да си говорим каквото си искаме. Няма такъв долен лъжец!

Как е овчици, блеете ли? Надявам се поне сега някаква част от вас да са осъзнали какви овце са.

Нали отговорно заяви,че такъв разговор не се е състоял и това е фалшификат.Как е възможно начело на страната да седи нечистоплътен политик,уличен в явна лъжа?Усложливите прокурори ,обслужващи хората с пари и неясни доходи,може би,ще се заемат отново с този въпрос?И да се заемат Б.Б. ще изплува,като бял лебед,то пачаврата леке не хваща!

Прав си! Навсякъде по света щеше да си подаде оставката.Ама не, много има за вършене , т.е. за прибиране - тия толкова крадат, че бият и тройната коалиция.

щом е признал борис велчев какво чака или той е главен прокурор да продава салтанати и чалъми по телевизията

Г-Н ВЕЛЧЕС,СТИГА СИ СПАЛ СЪБУДИ СЕ!!ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ БОЙКО СИ ПРИЗНА НЕЩО,ЩЕ ГО ЧУЕШ ЛИ?!ХАЙДЕ СЕДЕМ ГОДИНИ СПИШ,РАЗБУДИ СЕ ВЕЧЕ!!

Борисов, има ли случай в който от първия път да казваш истината. Не е коректно хората с който си бил "друшка", имал си фирмиички и какво ли още не, сега да ги "плюваш".Съветвам те да си припомниш някои факти от твойта биография, като прочетеш книгата "В сянката на Борисов"

Добре, а сега не трябва ли да подаде оставка? Нещо не мога да си представя Меркел да звънне на шефа на немските митници и да му каже да не проверява БМВ например...

Що за мутренска наглост, сега твърди че не познава Мишо Бирата, а ето какво казва на Танов във записания разговор: Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.

А стига бе! Тези така извъртат нещата, че едва ли не Бойко е светец! Объркал се бил и получил бил шамар и дайте да му простим! И стадото припява "Еми да бе, и той е човек, ма виж к'ъв е готин!" Оставката за такова нещо е повече от наложителна!

И колко технично свалиха новината от първа страница....май някой по стар навик на "журналист" от държавния вестник Поглед, пак филтрира новините по червена линия и партийно поръчение. Само цветът се е сменил, подхода на ДС-обучаваните "журналисти" не е....

Премиера на страната в прав текст признава че е оказал натиск на шефа на митницата да не проверява фирма произвеждаща незаконен алкохол (или пък даже анфетамин) и нищо. Това в целия ЕС означава веднагическа оставка и съдебно преследване а тук Гербозомбитата се излезли да защитават вожда и да ми приказват за това как някой в миналото бил роднина на арменския поп,

Явно става дума за раздвоение на личността! Но той не е виновен, не е виновна и медицината!

Виновни сме всички българи,защото търпим инфантили и квартални тарикати да ни управляват!!!!!!Жалко за нас!

в т бензина

МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ МИ! 10.07.2012 10:03 Как не си могъл да разбереш кога Борисов не е лъгал? А може би си разбрал кога пък е казал истината? Преди 2 дни, в неделя Борисов се оплака на своята младеж - "бойкоюгенд", защото била пасивна на "Орлов мост" и в интернет. По прочети малко постове в този форум, от преди, сега или утре и ще ти стане ясно при какви условия Борисов казва истината. Напоследък нашумя и истината за журналистката Светослава Тадаръкова и бизнесменът Димитър Тадаръков. Оказва се, че парите не правят човека щастлив. Също и факта, че всеки от нас е щастлив според проучване финансирано от Цветелина Бориславова, но ние лъжем, че сме нещастни...

Може би трябваше младежите от ГЕРБ да отидат и да се сбият с протестиращите на "Орлов мост"? Така се правеше от неговите и противниковите му мутренски групи през деветдесетте... Това ли би искал премиерът на европейска държава? Ужас!!!

ПРИЗНАНИЕ С ПОЛОВИН УСТА СЛЕД ГОДИНИ И ПОЛОВИНА. А ТОГАВА СЕ РЕДЯХА ЕДНИ ТАКИВА: НЕ Е ВЯРНО,ТОВА Е ФАЛШИФИКАТ,ТОВА Е РАБОТА НА АЛ.ПЕТРОВ,НЕ ГО ПОЗНАВАМ ТОЯ БИРАТА И ВСЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ. СЕГА СЕ ПРАВИМ НА МНОГО ЧЕСТНИ ИЗАМАЗВАМЕ РАБОТАТА. И ВСЕ ОЩЕ ИМА СУМАТИ ТЪПИГЬОЗ ДЕТО МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ТОЯ. ДАЖЕ СА ТВЪРДО УБЕДЕНИ ЧЕ ЩЕ ЯДАТ МУХИ СЛЕД 6 МЕСЕЦА,НО ПАК ЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО. ДА ЯДАТ МУХИ ТОГАВА!

Ще напиша нещо много съществено, прочетете го! Когато има разговор, който дава възможност за манипулиране на смисъла му чрез изрязване на части от него, представете си за момент какво всъщност е целял оня, който е изрязвал! Ако в едно семенйство мъжът каже 2 изречения, а жената цитира само едното, за да излезе, че мъжът е казал друго, много често жената получава шамар. Именно това е ежедневната манипулация, която се прави в семейна среда в България от простотия. Сега се опитайте да си представите, че Борисов е чул протекциите на Първанов, теглил му е една майна в разговор с Танов, като е обяснил да са предпазливи и да не предприемат нищо, което да може да изглежда като политически натиск, което е обещание да не го закачат. Наред с това да се е казало, че всичко си върви по закон и по процедура, както е редно, но да не допускат натиск, на какъвто са склонни някои митничари, защото накои наистина са бонаци и не можеш ги смени всичките. Е, ако изрежеш части то този хипотетичен разговор, какво би се получило? Ще ви кажа: ТОВА, С КОЕТО ВИ ПЛЪЗНАХА ОТНОВО, ДРАГИ ГЛУПАЦИ! Да ви е честито!

Браво, едно умно мнение!

И теб ще попитам за думите: "Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак." Този Мишо, как така звъни на премиера да търси протекции? Защо разговорът не започна с "Абе, пак ми се обади Първанов."? Прав си за манипулирането на общественото мнение, ама има още доста факти от същия период, които странно се премълчават от самохвалковциет от ГЕРБ.

То ние че ги рупаме доматите с колците на всички е ясно, ама чак пък толкова малоумни не сме. Нали всичките СРСта са при ЦЦ. Ако ББ беше толкова бистра вода ненапита да го изровят цялото СРС и да го пуснат, а не да обясняват как изчезнало, как всъщност отново триглавата ламя Спаска е виновна и т.н.

Да, вярно е, че има манипулации в записа. Журналистите са заглушили звучните псувни. И са го направили добронамерено. Вярно е, че без псувните не звучи така цветущо и Бойко чак не може да се познае, но нищо друго не е изтрито. Явно с Рашидон си говорят само в стил да му...майката и в останалото време не могат да се познаят. А да извадя ли заглавия от Гугъла, че Борисов отричаше? Намерети си ги сами, лесно е.

Абе всичките са маскари! Това е! Няма честен политик на този свят, набийте си го в главата! Всъщност лъжата е тяхната професия...

Страхотен си! Как поддържаш разклащащият се Премиер. Много сте, мазниците от твоя тип! Запазихте го, като се пусна този углавен запис и сега го подпирате морално! Егати морала! А, безличната и зависима от Премиера Прокуратура, се слага у ниското! Ако медиите бяха погнали у нас Премиера за този случай, както немските медии окъшкаха Президента си за далеч по-невинни неща, Бойко Борисов можеше да е осъден, до сега! Смешното е, че това няма да стане, а според агенцията на Мира Радева Бойко Борисов даже си увеличава рейтинга след този случай. Трябва да свикваме, иначе ще ставаме на кълбета по стадионите, май!

Аз съм за себе си свидетел, че Борисов не излъга нито веднъж - и тогава, и сега той твърди едно и също: че разговор е имало и че е фалшифициран, т.е. фалшификат, и че излиза друго от това, което е в действителност поради манипулацията. Внесен е нарочен шум, за да не си личи изрязването на части от него - разбираме сега отново. Кога е лъгал, не разбрах! Обяснете ми! Много ми е интересно всички плювачи по-долу и следващите по-горе да ми обяснят как и кога Борисов излъга по този запис. И после да ми обяснят как лайната на Първанов се пренесоха върху Борисов не без помощта на публиката. Комунистите правят лайна и после сочат с пръст оцапаните, които са минали през непроходимото им минирано с фекалии поле.

Останали са малцина за щастие, напъващи се по форумите. Борисов ще спечели и следващите избори и то е именно защото единствен НЕ ЛЪЖЕ!

Само носа му расте:))))

ОПАСНИ сме не ние! Опасен е всеки политик, който си позволява подобно безпардонно отношение към своя работодател - народа! Тук не става въпрос само за наглата лъжа и ку.......то шикалкавене! Тук става въпрос и за убийството на въпросния Бирата и на съпругата му! Защото едва ли има наивник, който да вярва, че смъртта им е случайна и "естествена"! Всъщност за морала на тия хора може и да е нещо съвсем естествено да премахнеш физически неудобните свидетели!!!

Очаквам българинът да кресне 'разпни го!', защото същият този българин си е прост, неук, задръстен от срамове и низости човек. Бойко още в началото не каза че не е имал разговор, но че е фалшифициран и звучи по друг начин. За нащего брата това звучи като нищо. Българинът не разбира какво му говориш. Просто не разбира. Сега Борисов казва, че разговорът е манипулиран така, че да не се разбере кое какво е означавало. Д обещае на Първанов да не издевателстват над Бирата, ако Първанов е твърдял, че издевателстват? А аз знам как едни лайнета могат да издевателстват, като са ги турили в митницата и са ги нахъсали като псета. Но ако махнеш съществени част от разговора, можеш да получиш съвсем друг разговор. Оказва се, че не са притискали Бирата, но не са му спестили и нито една проверка. Индеферентност на публиката! Именно това, че не различава, е докарало българите до това дередже. Борисов не излъга нито веднъж - все е твърдял, че разговор е имало, че е манипулиран, т.е. фалшификат и че излиза друго от това, което е в действителност поради манипулацията. Кога е лъгал, не разбрах! Обяснете ми!

И що трябваше да ги затрият и Бирата и жена му? ..... Кви други тайни е имало там, че да има санкция?

Разочарван съм от всички управляващи.Кой досега оправи България.Но защо с този тон и груб език плюете против ББ. Не е цвете за мирисане, но мола Ви пишете кой според вас ще е по-добър за в бъдеще.Засрамете се и бъдете по-възпитани.

глупако, ти бавноразвиващ ли си? тук не става въпрос за мирисане на цветя, тук става въпрос за лайно което вече 3 години никой не иска да измете, всеки го прескача и се дърпа. Каква е тая демокрация където лайното премиер казва кого ще закача и кого няма да закача. За това в гърция ще излязат 100 000 и ще запалят парламента, а тук тиквеното семе ще цъка и ще казва: "ами то няма кой друг..."

Не, бе, има - другаря Станишев примерно, или може би Първанов...що за простотия...не мога да се начудя...

егати и премиера имаме, луд, шизофреник на 100%, проблеми с паметта, лъжец, еми сега какво да си мисля тоя или е неспособен да управлява щото е откачен или пък е изпечен лъжец и лобира са свои хора , но най интересното е гузен негонен бяга за къф му е билио да признава като всички го бяха забравили това.

малее,тоя имал съвест

за такива действия в европа се подават оставки!!!колко институции и хора трябваше да лъжат заради НЕГО ,да го изкарат невинен и сега какво и.сра им се на фасона,това получават всички гъзолизци!!

Тъпата същност на един блудкав пожарникар, продукт на улицата, вече ни писна. Ние сме се нагледали и наслушали на разни тъпаци и бръснати тикви, за да продължаваме да си губим времето с един пошъл дребен милиционер, обсебил акъла на лумпените ни. Страната е развалина от неграмотност, ниска култура, липса на личности и равнодушието на обикновените хора. Страх и тиха злоба са над всичко, отдалеченост от Европа, ненавист към богатите нации, провинциална ограниченост и сивота властват над България и ни убиват по малко. Подобно на взривни компоненти се трупат нреално високи цени на ток, вода, парно, бензин, хляб, транспорт, - докато скоро гръмне бомбата и видим бягащите дебели задници на търтеите ни на власт.

Излиза, че ти не си разбрал какво се говори. Фалшифициран запис, променено значение. Сезонът на тиквите е благодарение на твоята тиква. Не разбираш, че се твърди все едно и също. Просто не си вдянал какво става. Флашифициран запис е нещо страшно, за да базираш на него какъвто и да е извод. Всеки извод, базиран на фалшив разговор означава дефинирана възможност да сгрешиш в преценката си.

А такива кратуни - като тебе, "разрешават" на избраните от тях тикви да лъжат когато и както им изнася. Дай Боже да намалеете, защото хич няма да се свършите...

А защо не го пуснат истинския???Защото не им отърва и се оправдават с някакви "цветущи"изрази, сякаш не сме се наслушали на глупостите му??И явно самия вие не разбирате за какво иде реч - ПРЕМИЕРА ЛЪЖЕ ката ден.

Ха, добро утро! Горкичкият, съвестта му се е обадила или...? Я да вземе в тези пристъпи на откровение да си признае за повечето неща които стават у нас и да легне и да се наспи спокойно.

Президентът на Германия подаде отставка за къде по дребно нещо. Но в България това никога няма да се случи. Лошото е, че всичките ни политици са такива.

Смешник! В записа било имало и други реплики, но не си ги бил спомнял!? Ми как си спомня, че е имало и други реплики? Май си оставя други вратички да вкарва поредните си лъжи, ако се наложи. Правителството начело с Вожда си е съставено от патологични лъжци.

Така е!Какво да правиш БГ!Ще си спомняме че сме били съвременници на "едни големи истини" вече цели 23 години- жалко за похабения ни животец, ааа....Европа- ще я стигнем и гледаме през крив макарон.

sumo25

Защо ли от повечето телевизии не се интересуват от това? Най-вероятно е виновна свободата на словото, не им се струва интересно когато някой лъже или крие истината.

Ами то ругатнята е най-малкото, което лицето гоце заслужава...

Представям си какви ги е ръсил ББ тогава по телефона. Но ББ освен, че е простак, се оказва и наивен. Заобиколен от лакей и подмазвачи, си е помислил, че всички са готови да му се сложат и може да си позволи да порасъждава малко на тема "откровение" и как "невинно" е постъпил тогава с този среднощен разговор. Милият ни той.

Това е самопризнание на притиснатия от фактите Бойко Борисов, че е лъжец. Кой може да гарантира, че не лъже цяла България, и дори цяла Европа, в ежедневните си изявления по всякакви въпроси.

Кретен, затова гласувай за Станишев, щото той не си признава.

Храбрият пожарникар в крачка, с нов автогол!Това, ако е на запад директно оставка и в затвора, справка: губернаторът Род Благоевич в Илинойс, САЩ!!!

ЗА БИРАТА НЕ ЗНАМ,ОБАЧЕ ДНЕС МИНАХ ПО ТРАКИЯ -НОВА -СТ.ЗАГОРА -БАСИ МЪРТВОТО ВЪЛНЕНИЕ

Какво стана, кой лъже, нали тогава Пожарникаря се кълнеше, че това е компромат и такъв разговор не е имало, а сега, на 180 градуса? Не ме е еня, че са махнали ругатнята му към президента, аз съм сигурен, че това е било просташка псувня, не ме интересува, важното е, че той, министър председател, си позволява открито да толерира някакъв бизнесмен в разрез със законите! Какво следва-намеса на Прокуратурата и незабавна ОСТАВКА и в ЗАТВОРА! Да, но в друга държава, може и Румъния, не и Бълхария!!!

Явно ББ е патологичен лъжец, нещо като барон Мюнхаузен. На записа ясно се чува, че Мишо Бирата му се е обадил и ББ му е обещал. Казва и че не е като Първанов да не си спазва обещанията.

Каквото каже Б.Борисов последно, това е! Това е първа инстанция! Какво значение има записа и какво е казал в него! Важно е сега какво казва! Той каза, че и шифрограмите на американският посланик за него са жълти клюки и всички се съгласихме! Та, това е самият ген.Бойко Борисов! Следете само последните му изказвания, по даден проблем! Те обезсмислят всичко казано от него и не само от него, преди тях и му имайте растящо доверие! Това е нужно на България!

да!при бойко ти борисов вече сме цъфнали и вързали-вече сме на дъното и ще става по-лошо.не-дай боже да спечели пак,трябва да се закрие държавата.

Резил!

чак вече забравя кога какво е лъгал.смешник.

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6, няма 5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

Герберче, прочете ли новината преди да пейстнеш стандартната си плява?

Ти нещо да кажеш по темата за лъжите на бойко, че такъв запис няма пък после има ама аз псувах и са го изтрили. Нещо простичко по темата , а не само колко е велик вожда и прочие как другите са маскари. Нещастник с айкю минус 146

Записа все пак не е точен.

Ти нещо май си слънчасал днес а ? Това е най-разумното обяснение за коментара ти , иначе не искам и да си помислям,че такива идиоти съществуват!!! За съжаление всеки народ си заслужава съдбата... И ако днес ни управлява този малоумник,то е защото го позволяваме...

сър

И това нещо объркало форума.

хахаха IQ146 ти си инфантил, душевен мазохист и дебил. Имам чуствато че си щатния PR на Боко. Нима си вярваш в това което си написал??? Отврат и погнуса ме обхваща щом видя подобни изказвания. Нима има здравомислещ българин, който да вярва на пожарникаря и кликата му?! Това го прави само целокупната оскотяла маса от малоумни и полуграмотни, во главе с циганите. Нещастници, след още един мандат на ББ няма да можете да мислите за нищо друго освен за насъщния

Този пост май съм го виждал пак,едно към едно?

Сега остана да си подаде отстсавката и да си иде в Банкя и да не се показажа публично никога вече.

Следва такива като теб да не пишат по-вече.Защото е първият премиер който си признава публично грешките си.Да си чул Станишев Царя или Костов да си признаят?Не.Ще извъртат нещата до край и накрая даже може и теб да обвинят че си изнесъл невярна информация.

Каква грешка бе тиквениче бойково. Този неграмотен простак лъже НЕПРЕКЪСНАТО. Рано или късно всчико ще му се върне тъпкано. Тогава тиквениче, надявам се да се засрамиш и да си направиш сепуко Мръсна герберска паплач

атакувалите да са мъртви. Не ми се обяснявай!

Тоя забрави когато се кълнеше че този запис е фалшификат и е дело на Алексей и неговите дружки Патрашкова и Дачков. Тоя забрави как казваше че познава човека/бог да го прости/, Тоя забрави какви ги говореше тогава, ама днеска си "спомня много добре" всичко. Продажната прокуратура спря разследването защото "неможело да се докаже истинноста на този запис"тогава..Ами сега да се хващат на работа и ББ да отговяря където трябва за всичките си действия или бездействия,когато му е угодно, за ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ

Опаааа, работата става дебела...

Бойко, едно не мога да разбера, нали уж с Гоце много се мразехте и много се карахте, пък не си могъл да му откажеш ... и с Мишо Бирата си говорите на малки имена, пък той уж бил човек на БСП!?! Кого точно си мислиш, че лъжеш?

+1