Бойко Борисов закичи с мартеница Йенс Столтенберг

Двамата обсъждат сътрудничеството в сферата на сигурността и отбраната и стабилността на Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чупката , бе психар ! Който те е канил лично , да си те посреща у дома , а не за наша сметка . Що не ми дойдете и двата отпадъка на Шипка , а ?!!! СатанатоБУЛекзит !

А къде е неговата мартеница?

Йес, сър! Йес, сър! Йес, сър!

Ха дано никога тази мартеница не донесе здраве и успех на този търчи лъжи.

stankow

Белият човек пък му подарил халка за носа :D :D

А дали Столтенберг не е закичил Бойко (и всички нас ) с някоя и друга ядрена ракета. За здраве :)

Имайте впревдид, че Африка е най-богатия континент на Земята, а е най-бедния. Там са диамантите и златото. Там където са залежите на горива и там са най-богатите държави, но с най-беден народ. Това са само факти. И как става това? Става като хората се държат неуки и прости. Налагат им закони с които ги ограбват и им ограбват ресурсите. Така че колкото е по прост един народ, толкова е по-беден. Е и при нас е така, а лидерите ни са едни марионетки, които нито имат нужната компетентност, нито нужнич морал - да защитят българина от посредствеността, безпътицата в държавата и алчността на шеликите сили към страната. това е истината. Те само едни мартеници могат да закичват лидерите ни. А оня Радев - той пък работи за руснаците. Не си правете илюзии, че избирате някой или че избрания ще работи за хората, дето плащат данъците. Златев що не е платил данък една стотинка, ама на Киро от Нанандолнище и присъда ще му издадат. Ей, така работят бг,. управляващите.

Нещо се мъти, Столтенберг е марионетка играеща по тъпана на САЩ. НАТО е само парлама за прикритие на военната доктрина на САЩ, няма много общо с интересите на Европа. Първо совалка на Помпейо, после привикване на държавни глави във Вашингтон, следва водевила "9те от източния фланг на НАТО", сега на четри очи ... но не при Цветанка Ризова. И само не ми говорете за Евроатлантически ценности, в тях Евро-то е 0%, а Атлантическите са 100%. Само си задайте въпроса, защо Меркел и Макрон си траят и са за умерена политика с Русия? Защо Финландия не е в НАТО и няма никакви конфликти с Русия? Като става дума за нови самолети и милярди за харчене, защо България не обмисли сериозно обвързването си с европейската програма Юрофайтър?

И защо да работи този за българите, те са данъкоплатците, които трябва да стриже с данъци и закони, ш защита на приватизиралите държавата. Простия народ все ще се залъже ч с 20, ч с 50 лв., а тези от великите дързави нали те го крепят, ако не им е удобен - махат го лесно. Ч с помощта на меркел 10 години този съсипва държавата и уж народът избирал. Избирал- вятър. Избират великите сили и тези им се умилкват, за да са на власт. Това е истината, особено като гледам как Боката вече и ръце ще им целува. Абе моля ви се. Грозна история. Няма кой да защити българите. Ама и те сами са си виновни. Обичат да бъдат лъгани.

Дано след срещата да не видим по крайбрежието ни освен налят бетон и ракетни установки с персонал от янки. Тогава идеята на Борисов за море с яхти и хвърчила съвсем ще избледнее. Туристите ни пък ще гледат безплатно от първия ред екшън сценария :Стратегическото погубване на България"

Нищо ново! Слагачество и подлизурство! И оправдание, че в понеделник идва Медведев! Москва обаче не вярва на тиквенски сълзи!

А "приятелят Йенс" го закичи с какво?;))

Не само "с какво", а и "къде".

вместо да ходи напред-назад и да прави добро впечатление да дойде да види народа в какво състояние е, болниците в какво състояния са, администрацията, че нищо не работи, как функционира тази държа не знам, никой не работи, днес в дена болница сестрите сложили лентички, че протестират, подкрепям ги, със 600 лв. не се живее, но всичко е вързано ва тиз съсипана страна, ако едно нещо не работи по веригата всичко се скапва, мотаха ме 2 часа и половина в болницата за едно боцкане кръв, и отидох на работа в 10, абе, хора, защо всичко е толкова трудно в тази страна, защоооооооо, няма ли да пораснете, да помъдрее този народ, да се научи да изисква от управляващите, за да живее по-добре и оттам да работи по-добре!!!!

Колкото и да се напиня Бибитко да обяснява верноподданичеството на колониалната администрация с фразата :"Не сме Троянски кон на Русия!", народът е близък с руснаците по географски, исторически, културно-езикови, религиозни и прочее причини. Народът разбира ,че ни трябват ресурси, които 90% идат от Изток, в т.ч. Русия. Без стабилна енергетика няма икономика. Това няма как да се промени нито днес нито през предстоящото хилядолетие. Столтемберг разбира се е тук да трича Баце за Турския поток, в качеството му на Троянски кон на заинтересованите изключителни! Ясно е като бял ден...

А нещо,за визите,и за доходите на Българите да ли си говориха?Че скоро ще останат болниците без сестри.

Борбата е за власт и за пари. Няма добри и лоши. Нито НАТО/САЩ са лоши/добри нито Русия е лоша/добра. Просто всеки си гони интересите. Никога не е ставало на въпрос на борба за идеологии! На хората преди 89г им е простено да си мислят че Запада ни е бил враг защото сме били комунисти. Но 30г след падането на комунизма и действията на САЩ/НАТО по света, вече на никого не е простено да мисли че става на въпрос за идеологии или че има добри и лоши. Има само печелишви и губещи! Това което прави чест на Русия е че се бори за интересите си макар далеч да няма възможностите на НАТО/САЩ. Това което дразни НАТО/САЩ е че по времето на Елцин, бяха много близко до пълна и 100% победа! И изведнъж победата им се изплъзна в последният момент! България е една от малкото държави която не си гони националният и икономически интерес, което води до западането на държавата и изчезването на народа или с други думи, слага ни в графата "губещи". Защо е така, е много дълга тема и няма място за такива дебати тука. Но корените може да се търсят в българската народопсихология склона към чуждопоклоничество и неуважение - дори презрение - както към собственият си народ така и към собствената си култура и начин на живот, което води до прожнически и мазни личности като простата мутра на снимката.

Бууум! И право в десятката! Браво!

Русия ни окупира 45 години, изби ни елита, докара овчари на власт и ни направи бананова република. След като фалирахме 3 пъти, уж се освободихме от московските орки. Сега пък ни контролират чрез продажен елит и ни продават най-скъпия газ и бензин на балканите. За това, Раша е не само лоша на направо смъртоносна за нас. Добре, че сме в ЕС и НАТО та не сме като Украйна и Грузия, във война с рашките.

Гледаш на нещата много едностранно и изопачено. Ако наистина прилагаш този начин на мислене и в ежедневието си, сигурен съм че нямаш много успехи в живота...ако въобще имаш някакви.

Верно си любител! Та викаш, внасяме бензин от Рашата, а? Македония купува по-скъп газ от нас. Ама тя не е ли на Балакните? Окупирали ни били рушняците - да, ама то е защото Великобритания и сСАЩ ни продадоха в Ялта на Сталин. Избили ни "елита" - ми не, ние сами сме си го избили. И то пак по заповед от вън - според Московското споразумение за примирие между България, СССР, САЩ и Великобритания. Там е записано - денацификация, съд (т.е. - Народен съд). Отделно - пък и то е бил един елит - направо да повърнеш от него. Щото кой ни би да влизаме в Оста, кой обяви "символична" война на САЩ и Великобритания? Пак същия този елит нали?

Стига ме размива с това "изби ни елита". Кой елит?! Този,който докара 3 национални катстрофи за по-малко от 100 години ли?! Другите тъпотии не ти ги четох,това гроното ми беше достатъчно.

:) Абе "Ало, ало" - цензура! Що ми изтри репликата? Напълно подкрепям коментара на човека - написах, че коментарът е прова в десятката! Написах още и Браво! И с кво точно съм нарушил правилата ви?

А Столтенберг ще ни закичи с ядрени ракети за да може руските ракети да ударят първо нас, а не прогнилите западняци.

Ще ударят руските ракети на върба. Раша е една голяма бензиностанция, нищо повече.

"... ще стартира разширена среща между двете делегации, в която ще участват... Каракачанов и ...Захариева, помощник генералният секретар по планирането и политиката на отбрана Патрик Търнър и първият заместник-директор на кабинета на генералния секретар Лоренц Майер-Минеман." ББ, Екатерина З. и Каракачанов ще преговарят за цената и условият на доставка на изтребителите с НАТО-вец №1 и компания... Резултатът е предизвестен...

Мутрата фамилиарничи със западните политици, а в същото време лази в краката на кагебистите в Кремъл. Защо изобщо НАТО си губи времето с него, а не му наложи санкции и не му види сметката, при положение, че при война с Русия сикаджийската мутра първа ще ги предаде.

Много се надявам , освен да го закичи с мартеница , да му върже и тенекия , ако баш натовецът поиска да ни натресе подводници в морето и ядрени оръжия.

Б.Б. закичи Столтенберг с мартеница, а Столтенберг ще закичи България с ядрено оръжие срещу Русия, а останалите тук българи ще бъдат закичени и ликвидирани само с една руака ядрена бомба, в отговор на удара, ... кой с каквото иска ни закичва и постепенно ни затрива и заличава като народ на тази територия.

Смешници!

Тъй де.. Трябва да се обясни на ПРЕДАНИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО защо една Швейцария си купува Ф 18 за 50 млн. бройката.. А преданите членове на НАТО трябва да си купят стария Ф 16 ТРИ пъти по-скъпо.. На глупавите членове на НАТОто по-дълго требе да са разяснява..

И бай Тошо закачаше Брежнев така едно време... после се оказа, че положението си е .. мамата.. ;) Само с мартеници и банкети не става, требва и акъл..

Нищо лично, но Борисов има ли толкова мозък, като гледаме как управлява ялово, та да води подобни преговори. Закичил мартеница- добре, ама за преговори- може ли?

Бе мозък, той само препредава нареждания, като всички, които ни управляват последнтие десетилетия. Слугинаж и слуш, това са нашите политици. За какво им е мозък, те са кукли на конци, колкото по-тъпи, толкова по-добре, не за нас де, за "началниците".

И особено как прекара държавата с тези потоци. Просто човекът е първосигнален и може би няма нужната компетентност и морал.

не си прав :: то в парламента са €мозъците, джендарите и прочее умните и красивите, там са нашите херои, ама акъл, акъл - йок! Апропо : Не му се сърдете на боко и бандата му, не им се връзвайте на лакардиите, то толкова колкото това си го може человекЪ е от народа, от по-по-ростите ни представителна извадка, а и нали сме си ги избрали, а ... та само отбелязвам, нищо лично!?

Сутринта като излезнах беше пълно с млади хора без мартеници! Пълен срам! те българи ли са изобщо какви са? Даже попитах едни деца ученици в метрото защо нямат мартеници не се ли гордеят че са българи те се засмяха и едното момиче ми отговори най-нагло "пробиват ми дрехите и са грозни". Без коментар! Пълно падение! Те родители нямат ли да им обяснят някои неща??

този адаш изглежда надрусан, сигурно е шмръкнал една линийка с този олигофренски поглед

Този не е дошел за добро в България ! Оставка на Борисов !

По лична покана на ББ е дошъл....Нашия си вдига акциите. Международник, сър...:( Отесня МУ евросцената... Играе го Ястреб...Копира ястреба Роско :)

Хайде по-скромно! Полиглотите-илитерати побългариха срещите на "4 очи", превръщайки ги на "6 очи". Полиглоти, преудобни за прецакване... На всичкото отгоре любезният Домакин САМ се пъха между шамарите и вие от кеф... Буля Меркел №2... Де е Бойко, де е Ким...

Тоя Столтет.... не знам си кой от кого ще ни "пази"? Що не пускат стенограма на разговорите - какво "тайно" има....

Четири очи? Натовеца кога е научил шопски? Боко чужди езици не знае. Малко руски от петъчните филми и толкова.

Честита баба Марта, ззраве, щастие и любов :) Да си я носи със здраве и утре една мартеница на Тръмп :)

Някой да н е разбрал коя политическа партия ще спечели следващите избори!

Не. Коя? Нали се сещаш, че печеленето на избори НЕ Е равно на управление?

Закачил , на онзи , а що той е без мартеница ? Когато трябва да направят някаква Икономическа мръсотия на България , всички се събират като мухи на фекалия ! Оставка на Борисов и нови избори Есента 2в 1 с Кметските !

Закопан НАТО-вец спасено дете НАТО , АЛ Кайда,ИД са едни и същи терористи

Боко му закичи мартеница а Столтенберг ще му закичи РАКЕТИ на ушите.Да ни е честита оръжейната агресия на НАТО в Черно Море.

ще призная борисов ако накара столтемберг да налузи едни потурье и да влезне в кална река със българско знаме на 6 януари! да игра оро ! какво ми закичва мартеници? всеки втори индиец има червен конец на ръката.... че и червена точка на челото имат част от тях, хинду. а баце, не вкара ли някой уряката с потурье... не го признавам!

Турски поток през България няма да мине!

Абе,тиквата да не е проговорила на английски?????Нещо много умно му се усмихва на главното НАТО!!! А забравих,усмихва понеже нищо не разбира....

Пожарникарят не говори английски. Но той владее няколко международни езика - шопски, трънски, влашки, сигански, каракачански, сръбски, северомакедонски, бансканлийски и други.

"Започнахме разговора на четири очи", разказа Столтенберг, "и аз като му фраснах една, и продължихме на три очи!", самодоволно се ухили той.

По важно е кой ще закича със двоен Сейко след 2020г.

За какво са ни Ф-16, Ф-18, Грипени и т.н? САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! От самолетчетата ще останат само празни ями, пълни с пълни памперси. И от Бокьовите мартеници няма да остане нищо.

На четири очи !?! Кога пък успя Столтенберг да научи български? Ей-й, това НАТО е голяма работа!

Не бе! Бате е научил ангийския. То при военните ти трябват една-две думи - ''Слушам!'' или ''тъй вярно!''. То с тях се работи супер лесно.

И сурвакница му подарете на госта! Да има с какво да сурвака, че тъй с голи ръце! Явно , ще купуваме ядрено оръжие!

Двамата обсъждат сътрудничеството в сферата на несигурността и отбраната и нестабилността на Западните Балкани

Когато един политик отиде при някого на гости, значи му иска нещо. Продажното Паси ви каза какво е - да турят янките атомно оръжие в България. Тъй де - Бочето подарява на натовеца мартеничка, а натовецът подарява на Бочето ядрено оръжие. Е, че България става мишена за руските ракети - а бе, кой му мисли за това!

Всичко е вярно, само едно обърка! Подаряват ни ядрено оръжие! Ще си купим ядрено оръжие е правилното. На тройна цена!

Не искаме Нато! Искаме мир!

Тръпна в очакване,каква изненада ще ни поднесе това височайше посещение.Самолети ли ще ни подарат,кораби ли, или нов контингент?

на какъв ли език разговарят...но то няма нужда от приказки- всичко е ясно пак сме се надупили ...

През цялата година! Лидия