Оставка в МВР заради задържане на бизнесмен, обидил Борисов

Шефът на строителната фирма "Агромах" Методи Бачев е бил задържан заради клип с обида към премиера. Заради това шефът на полицията в Благоевград подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Оставка в МВР заради задържане на бизнесмен, обидил Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато гледаш(слушаш) клипа и прочетеш коментарийте ти става тъжно,че си българин и ти си от този лош материал.Никога няма да се оправим!

кЪт свински черва са... вожда уволни милиционера, дето си е позволил да привика тюфлека, дето го "обидил"... алооо санитарите! къде сме?

е гати и селянията. не е истина

Значи на селски сбор се иЗходаш нецензурно за вожда и хоп уволняват шеф на полицията в някъв си град??!?!?!?? може ли да публикувате ценоразписа - къде и как да се иЗходиш и кого ще уволнят... Например къде да се иЗходиш, че да уволнят вожда?

Европейските поръчки се печелят от боклуци, които строят боклуци, а останалите боклуци им ръкопляскат?!

Много съм объркан. Бях сигурен, че Б.Б. вече не е педераст (след случките с ЦСКА), ама сега не знам.

Да не те е таковал Б.Б., че си сигурен вече

Народа го е казал "Каквото мислят на трезво това казват на пияно",по отношение изреченото от шефа на "Агромах".От тук нататък би следвало въпросната фирма по трудно да печели обществените поръчки обявявани от агенция пътна инфраструктура а не както до сега безпроблемно.

Ще го пуснат, защото ако се разшуми за схемите с Бойко, МАЙКО МИЛА

Понеже не разбрах какво ще следва ако аз кажа, че Бойко Борисов ни е.е всички, целият народ, отдавна ... искам да попитам: Какво стана с показните проверки м.Март 2016 във фирмите АГРОМАХ и Пътища Пловдив? Някой научи ли за това какви са резултатите от тях? Има ли злоупотреби, пране на ДДС .... аз само така ... още не съм казал, че Бойко Борисов ни е.е всички нас, целият народ ....

Таз муцунка сладка,шефът на 4Агромах",май си резна клончето здраво.Като се знае,как се "пичелят ОП"днес в БГ,се питам,ще продължи ли да бъде в бизнеса.....

бизнесмен ..., то си личи ,че боклуците от мутренското време не са свършили ....! лошо е когато простак ти е работодател!

па когато е премиер, да не говорим

Съжалявам, сбърках името на Коцето писах КоЧето. Просто правописна грешка. Дано феновете му ми простят.

Тъп народ - слаба държава ....

Като гледах клипа имах чувството, че наблюдавам маймунско сборище в зоологическа градина. Само дето маймуните не са забавни и на всичко отгоре са с бели ризи. Нали празника е някакъв "кукерски курбан", ако бяха облечени като кукери щеше да им приляга безумното маане по чинелите на един от присъстващите и неадекватните подскоци на друг. Добре, че прадедите ни не са живи да видят на какво обръщаме празници и обичаи. Както е тръгнало скоро ще се връщаме по пещерите по ще ни прилича. А и да ти пее бездарник като Кочето на ушенце си е най-малкото липса на музикална култура, а държиш да се наричаш бизнесмен. ЖАЛКО.

Аз като гледам, управлява ни един хибрид между маймуна, мишка и прасе. Прасе на килограми, маймуна на акъл и мшленце по сърце.

Без да те гледам се вижда розово-синкавата мъгла в главата ти?

Когато гледаш(слушаш) клипа и прочетеш коментарийте ти става тъжно,че си българин и ти си от този лош материал.Никога няма да се оправим!

НО ТОВА СБОРИЩЕ ЛАПА МИЛИОНИ ОТ ВАС

те с милиони хич не се занимават, там се работи с МИЛИАРДИ. кЪт свински черва са... вожда уволни милиционера, дето си е позволил да прибере тюфлека, дето го "обидил"... алооо, къде сме?

Простаците в България станаха вече прекалено много и такива пияни бизнесмени трябва не да се арестуват, а направо отстрелват, за да не се размножават.

От статията не разбрах най-важното - казаното от Методи Бачев истина ли е или лъжа?

като виждаме каква карикатура е Бойко дали е вярно все тая!

За простаците, това е най-важното...

Явно имаме нов лидер в класацията "Гъзолизец храбър". Иначе - поредното потвърждение на приказката "При такива приятели врагове не ми трябват". Вече е спорно кой причинява повече негативи на премиера - явните опозиционери или собствените калинки. Първите поне ги познаваш, нащрек си и очакваш действията им. Вторите обаче са като градушка - за кратко но опостушително.

ми то и ти се нареждаш към гъзолизците. Та тъпия ти примиер са вреди на себе си, но най-лошото е че вреди на народа. Време му е да си даде оставката и беж да го няма то България!

Така и не разбрах каква е разликата между тази веселба на клипа и купоните на Бай Миле, охранявани от настоящия премиер, когато е бил на заплата при последния. Чалгата, кючеците, тъпите майтапи-всичко си е в реда на нещата. Но при Бай Миле е добро, а тук зло.

Как така'' не са събрани доказателства за хулиганска проява и няма основание за образуване на досъдебно производство''?! Има видео материал , личностна обида и накърняване на доброто име ?! Малко ли този материал или всичко е само цирк ?!

Мутра: "нито пияници бих коментирал" Ама ей на слухтиш и вкарваш в затвора дори пияни хорица дето няма да си спомнят на следващия ден защо са пратени в затвора, то вие Гербавите и Реаниматорите направо БЕЛЕНЕ отваряйте !!!

ама тоя верно ли го е.бал ?

маи че е вярно щом шишко не е подал жалба за клевета

Каквито са ни ''бизнесмените'' , такава ни е и държавата !!!След изборите , ще се разбере кой , кого е е...л !!! БРАВО за коментара и поведението на гн. Борисов , че не се поддава на провокации !!! Подобно поведение само заздравяват неговата доминираща позиция в страната и стабилността на партия Герб !!!!

Ми нали това са си "вашите" бизнесмени бе, каун!

за да си позволи един такъв образ като този Бачев да каже за министъра председателя че кмета на Симитли го е е......л трябва да ти е ясно че Бойко не струва и 1 стотинка! Което е показателно че Бойко е една карикатура която вреди много повече на България и народа ни от колкото ей такива цървули като тоя Бачев!

Добре де .... ама аз пак не разбрах ... Значи, ако аз, утре, на разпивка с приятели, на маса, кажа: "Бойко Борисов ни е.е, ВСИЧКИ НИ, целият български народ и то отдавна ...." ... и някой го запише и пусне някъде си ... какво трябва да следва след това ... странна история ... някак си .... пък арести, пък оставки ....

Гледах видеото - ОТВРАТ ... певачките и шутовете - ОК, това им е работата ... но това недоразумение да печели държавни поръчки, финансирани от ЕС ... срам и позор за държавата и държавната администрация ... то затова и всичко направено по тези програми е почти-пълен боклук.

ако незнаеш да та светна! За тва тоя цървул това си позволява! Сещаш ли се че нещо е станало, за да си позволи цървула да говори за другия цървул!

Аман от мутри и мутроподобно бизнесмени. Тоя шефа на "Агромах" колко пари дължи на контрагенти....

А колко пъти бизнесменът "обидил" Боко Тиквата?

заптието натегач уволнението да си натяга колана сега до пенсия барем го вземат за пъдар на склад

НА ТОЗИ СЕЛСКИ ИДИОТ НЯКОЙ МЕГА ИДИОТ МУ Е ДАЛ ПАРИ НО ПАРИТЕ И КУРВИТЕ ИДВАТ ДА ТИ ВИДЯТ КОЛКО ТИ Е АКЪЛА И СИ ОТИВАТ

който е ял месо, пак ще яде месо. който е пасал трева, пак ще пасе трева

който си блял пак ще си блее

Позор! Премиерът ни е нае*ан!

след посещението в турция се е на..ал като куриер на път към инге меркел

Изглежда пияндурника добре е бил осведомен. След 14млн окрадено ДДС още е навън - май и той е е..л

прокуратурата и съдът не издават касови бележки с ддс за "услуги" ;-)))

Мила родна картинка на крайностите. Не разбрах само защо кметът се чувства доволен от изказването, а полицаят си дал оставка за прибирането на пиян "бизнисмиен". Изложилият се в случая не е борисов.

За 14 милиона дето този спестил никой не си мръдна пръста...обаче за едното е.ане шеф на окръжна полиция гръмна!!! А кажете сега че,българите не сме хора на честта!

Това изричение си е чиста проба обида. Но в еврогей дявол знае дали е или не. Може и да се възприеме вече и като ухажване. Абе залюхана ситуация в залюхана държава в залюхан съюз. Бойко да гледа да оправи границата и ако го направи все ще се намери някой да удари един шамар на този. Е ако не го управи... Абе правилно ще е да го засърби з...

" Щети за държавата " - цитат. Какво следва след това ако живеем в нормална държава - разследване, обвинение, обвинителен акт, доказателства, съд, ефективна осъдителна присъда и затвор както си трябва. Но тъй като не живеем в нормална държава ни занимават с това кой се е напил, кой кого ебал ( чудя се като е цитат защо пак му слагат точки вместо букви?), и защо министър-председателя ни го дава като пример за нещо нормално и позволено от закона. Не ни е нормална държавата, но никой не ни е виновен защото ние си я правим такава.

Ами ако е истина,какъв съд? Единия ще твърди ,че го е е.....,а другия трябва да докаже противното,да ама задника химен няма.Има една приказка,бития бит,е....я е....н,дори и само на думи

Ей, тоя Борисов думата му на две не става! Каза, че ще пробва с мъжко в онзи записан разговор с Кокинов и го направи!!! Ех, да си изпълняваше така всичките обещания!

за Кокинов...беше бая гадно.

за Кокинов...си беше точно на място

... ако на пияна глава вместо 'Бойко Борисов' беше казал 'Реджеб Ердоган' :-) На втората минута щеше да е овързан със свински опашки и пратен със експресна пратка на ДАНС право в анадола :-) Да си търси там 'Гражданските права' :-) Ех, мечти...

нито сме граждани,нито права имаме

Бойко може да не е цъфнала Маглолия, ама този от клипа е прост мангал. Въобще от клипа е видно, че нашата татковина все появече заприличва на див ориент и още по-натам!

Ибан Женерал командува България хихихи

Милиционерът е изпълнил заповедта на най- главния пияница в МВР и личен слуга на банкянската мутра. Мислили са, че с този изпреварващ ход ще си заслужат потупване по рамото от него. Но понеже случая се разсмърдя и прокуратурата им е играла контра и по някакви свои съображения е отказала да повдигне обвинения, мутрата се уплаши да не му пострада имиджа предизборно и реши да жертва по- малкия милиционер уж за превишаване на правомощия.

Какво значи, че едикой си е е...л премиера?! Да не би магнолията де е със скъсан пърделни-?!

Това вече не е държава, а някаква пародия. Някой друг чувства ли се като статист в нискобюджетна индийска продукция? Според вас има ли нещо нормално в случката изобщо? Такъв 'човек' да управлява фирма за милиони? Да печели яко държавни поръчки и да усвоява нашите данъци? Да го разследват за укрито ДДС за 13 милиона? Да се държи като бей на някаква селска чалготека? След което прокуратурата изведнъж да се самосезира скорострелно, а единствения човек, който реално си е свършил съвестно работата - шефа на районното - да го уволнят за което. Щото бил накърнил гражданските права на разпасаната мутра? И после - нищо не се е случило, всичко си е наред? Хайде кажете някоя държава, в която това не само да е възможно, ами и да се приема за нещо нормално?

Има един филм - "Идиокрация" от 2006-та, яко вървим натам.

Признавам, не съм го гледал. Веднага ще поправя тази грешка. Изглежда обещаващо в IMDB :-) Личното ми усещане е, че упорито се плъзгаме към нещо като книга на Оруел, преработено за масовата аудитория от продуцента на онова предаване, дето едни мъже пият бира, а едни момичета по цици скачат на батут.

в BG-то е така: "пусни мълвата, че сестра му е курва, а пък той да доказва, че няма сестра"!!;)) Aбсолютно е прав, че мат*ряла е лош!! Kенеф!!;))

Някой знае ли, на пощенските гълъби къде им пъхат писмата, за един от Симитли питам!

Как обидил го отзад , може и да му е харесало и иска повторение !