Бойко Борисов: За мен е важна безапелационната победа над БСП (видео)

Според премиера и лидер на ГЕРБ това означава стабилност в управлението

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: За мен е важна безапелационната победа над БСП (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиер е срам за България.

Нормално оригиналът е винаги по добър. Герберастите са истинските комунисти. Бсп са менте. Нали Бспто вкара плоския данък и България в ЕС все комунистически придобивки. Но пък БОЧКО, да се свети името, му ни върна култа към личността, цензурата в медиите и комунистическия патос в партийните речи.

Две дъщери на БКП се борят за кметското място в София с мизерни изборни проценти. Едната Фандъкова с 16%, другата Манолова с 11,4%. Под внимание са взети и избирателите, които не са гласували, а те са 56,43%, т.е. повече от половината. Бедни български избирателю за кого да гласуваш? Всички са маскари, както е казал нашият предшественик. При тези изборни резултати, ако Борисов е почтен човек, би следвало да подаде оставка заедно с цялото правителство.

90% от коментарите са против ГЕРБ и Бойко Борисов. Очевидно е, че за тях гласуват само хора, които не могат да си служат, поне малко, с компютри и Интернет.

90% от коментарите във форма ги генерират 2-3-ма трола на заплата при Решетката

"За мен е важна безапелационната победа над БСП." Ако не беше БКП, щеше да си жалък охранител. Дори СИК и ВИС те извършиха, като неподходящ.

Му дадоха и прякора "Тиква"

Това е още една пАбеда над руските мазни комунисти.

Поредното тъпо изказване на Бойко Борисов!Най-важно е не победа над БСП , драги Бойко , а положението в страната , има ли икономика , производство , доходи , пенсии , а не колко си гепил на власт и къде си ги скрил!Възмездието ти ще дойде не от БСП , а от Началника!Но това са си твои страхове и извращения!Продължавай да чакаш лошото, то идва!

Прокуратурата да разследва защо нито една политическа сила не поиска отмяна на вота след Костинбродската афера и провеждането на нови избори! Такова искане бих подкрепил с две ръце? Боцето явно го беше страх да поиска, ма комундетата като бяха толкова губещи тогава защо не поискаха изборите да бъдат отменени заради манипулации?

В София за Фандъкова и ГЕРБ, тоест за главатаря им Борисив са гладували около 130,000 човека! Само във Факултета, известен като ромското гето на София има около 50,000 цигани! Ако към тях прибавим и броя на мутрите и престъпниците, излиза че дори и подчинените на Борисив по министерства, учреждения, служби и комитети, и прокуратурата и семействата им дори не са гл подкрепили всичките! Да не говорим за останалите над 2 милиона софиянци, от които около милион гласоподаватели - това е реалното положение!!! Сигурно Цецо Асансъора много се кефи като гледа тези резултати...

Това ли ти е важно, Борисов - че имаш повече проценти от БСП?!? А че "държавата", която би трябвало да ръководиш е потънала в корупция, мизерия и най-бързо стопяващата се в света не те интересува, нали????

Минус за това, че си безгръбначна. Какъв морал търсиш от тоя бандит, та си захленчила! Пет пари не дава за теб, не е за вярване колко си глупава!

Няма да си направя труда да отговоря подобаващо.

"Аз съм демократ по душа" -каза един бивш член на БКП, който напусна МВР за да не се деполитизира. Така ореди 10 ноември имапе един интересен лаф - "Аз съм безпартиен комунист" Използваше се от началства, които не членуваха в БКП-то.

Не мога да разбера тази омраза към своите - та БСП са твои партийни братя Бойко!Държиш се точно като македонците - и те не долюбват българския народ от който са неделима част.

Това не е омраза - това му е играта, такива са инструкциите, когато му възложиха да оглави партията, която му създадоха чрез Цецо Асансъора на времето, за да овладеят и контролират и т. н. дясно в България! Борисов много намразва - на думи - комунистите само по избори, да е пратил някой едър червен разбойник досега в затвора? А да припомня - точно с това обещание на времето подлъга хората да гласуват за него в първите му избори!

няма кой да прати в затвора. Червените нямат нищо общо с днешните разбойници, а ако трябва някой да иде в затвора, трябва да се започне от Тиквата.

Аз не гласувам ,но уважаеми тролове я ми кажете това може ли да са думи на премиер в нормална държава.Тоя се държи като хвалипръцко.Явно е имал проблеми в детството си или са го млатили много в главата.

Той Е хвалипръцко! И вече всички в и извън България прекрасно го знаят!

Това е риторичен въпрос - отговорът е очевиден, България НЕ е нормална държава и не може да бъде с такива управници, подбрани от групичката кукловоди на прехода! България е провалена държава, и както е тръгнало и я карат и тия скоро може и изобщо да не е държава!

БСП е най-мрачният период в историята на България след турското робство. Колкото по-бързо свърши, толкова по-добре за държавата и нас.

е ясно, че никога няма да стане президент. Или за да е по- ясно ще стане на кукуво лято( по любимата му кукувица)

Борисов, защо зарязахте 5-тият по големина български град Русе в ръцете на БСП ??? Защо предложихте неподходящ кандидат и натирихте досегашния кмет Пламен Стоилов, дал толкова много на града ?!

Много ми е жал за Бойчето и Данчето, да паднеш от 60% на 35 си е егати шамара! Поплачи си, мутро...

..14 пъти.. плаче, милият, плаче..

Вчера видяхме един победен човек, озлобен, отчаян. Гледаше лошо, стискаше устни, лъжеше, опитваше се да клевети и манипулира. Опитваше се да се изкара победител, но си личеше безсилието му.

Каква победа, в София са имали 30 общински съветника, сега остават с 26, Бсп са имали 7, сега ще са 14. Потъваш, баце!

Май Бойко победата над БСП ти е апелациона.Продължавате да губите подкрепата ни.Капка по капка вир ,а вир по вир язовир.Затова се учете да плувате или си купувайте спасителни пояси.

Добре бе, Батко защо цитира отявлен българомразец, като Чърчил?! Няма ли поне един средноинтелигентен гербер да му обясни, колко политически некоректно е да цитираш на избори в България, човек казал, цитирам:"Бългaрия е толковa достойнa зa увaжение,колкото бездомно куче!". Всъщност то човека е прав, щом премиера ни го гледа с влажен поглед.......

49,1 % от хората с основно или по ниско образование са гласували за Фандъкова. Без купени от гетата гласове Данчето губи.

Поредната ,,победа" на Борисов е поредна загуба за българите и България. Срамота е, че този човек няма капка срам, лъже като циганин и остава ненаказан за десетките дивотии, които направи .... Народееее !!!

На 28 септември 2012 г., в качеството си на член на Националния съвет на “Движение България на гражданите”, Биков изстреля тези думи: „Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ”... „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме … Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя“. Оле, тома Биков - троянският кон в ГЕРБ, до кога ли ще го бави:)))

Ама ти опитвал ли си от суджуците на Баце? Знаеш ли колко е сладък кокалът?

Може да не е бил оптвал на баце суджуците, а да е опитвал на баце хоя, и сигурно знае колко боли.... та не смее да мръдне сега..... ...и другите като Биков...

Такива избори никога не е имало в България: -масово купуване на гласове -цялата държавна репресивна машина в действие -машинации в секциите -псевдобизнеса в разкрачено положение -корпоративна педерастия -всички мутри в действие Даа,Бай Ганя е пророк!

Как всеки очаква промяна а за пореден път подкрепя едни и същи!

какво промяна ще има, като останете в кметството! До сега защо не променихте нещо ( в полза но хората)?

Къде видя безапелационна победа бе, Тиквун? На балотажа в София, загубата на Фандъкова, респективно ГЕРБ е предизвестена! Сбора на гласовете на противниците на ГЕРБ са двойно повече от тези на ГЕРБ! Предполагам, че проф.Мишо Константинов с жуменето на МВР, ДАНС и ГРАО ще Ви извади от блатото и след балотажа! Преброител с такъв конфликт на интереси може да има само в България! Откровен ГЕРБ-аджия - интересчия, който публично заяви преди време, че каквото зависи от него ще прави за да печели ГЕРБ на избори! Демокрация по ГЕРБ-аджийски. Радвайте се! Тарикатлъците Ви минават! България изостава, не се развива, доизцоцвате я. На никой не му пука! Вие нали сте си гот!

ЗА ШАЙКАДЖИЙКАТА СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 130'000 ДУШИ ОСНОВНО АДМИНИСТРАЦИЯ ( С ОГЛЕД ЗАКОННИЯ ПОДКУП КОЙТО ПОЛУЧИХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ)! НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ 238'000 ЧОВЕКА! НЕ Я ИСКАТ СОФИЯНЦИ, ПРОСТО РАЗВОДНИХА ВОТА! ЗА ИГНАТОВ СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 70'000 ЗА БОНЕВ ОКОЛО 45'000 ЗА МАНОЛОВА ОКОЛО 110'000 ЕГАТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННАТА ПОБЕДА НА ШАЙКАТА.... МАЙ ХИЧ НЕ Е ЗА ХВАЛБА!

Хубаво че те интересува БСП, а българския народ /не хрантутниците на ГЕРБ а другата част-мислещата/ кога ще те заинтересува бе Боко?

Дано да не е на празно портмоне...

Трябва да се въведе образователен ценз за гласуване. Тогава да видим.

Просто не мога да повярвам, че този ... ще спечели още едни избори...И така, докато в България останат само герберджии...

Абе за нас плебса е по-важно градовете да са подредени,чисти и уютни,да дишаме що годе чист въздух и да пием чиста вода, да имаме добър транспорт,такива елементарни неща, но щом Борисов казва,че най-важното е да смачка БСП, така да бъде. Къде е той, къде сме ние,простолюдието.

Хитрец е ...Добре знае че избирателите им не гласуват за тях щото много ги харесват а против БСП

ЗДРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕМОЩ!

Средна активност 40% от 7 милиона, кой печели ще ни управляват с по 100 000 гласа. Ако не можете да забраните да се гласува без основно образувание, то направете гласуването задължително и глоби за негласували поне 500 лева пък да видим!!!

Ами ти върна България във феодализма,за какви избори и победа говориш?Кметовете ти феодали в големите и малки населени места.Явно е ,че на България не и е писано да стане нормална държава и затова скоро няма да я има.Радвай се толкова ти е пипито.

Отново на тези местни избори Герб печели безапелационно, но губи цял един народ - българския, и губи демокрацията, за кяото толкова се гърчим. Ако тези резултати не са маниполирани, ми става още по-тъжно за самоубийствените гласувания на българите. Жалко е да гледаш как хората се лъжат лесно и гласуват за десни партии, вярвайки все още че те ще им доведат социалните предмиства. Не че левите партии не се провалиха с дясната си политика, но все пак са леви партии. Защо една бедна България, с крайно либерален пзар и без никаква социална защита, избира десни партии? Пълна мистерия, освен ако не се съглася и аз, че матер'ялът е такъв и нищо повече не може да се очаква.

В БГ отдавна няма леви и десни партии, а само няколко банди именували се партии, които безогледно и нагло грабят всичко до което се докопат! Останалото е МЪЛЧАНИЕ(или безмерна тъпота)! ХАУ!

прав/а си - нека продължим да си гласуваме вкупом за безмерната тъпота. Изглежда адски ни харесва да живеем в кочина и да хленчим, че е така.

Ами да,най-важното за Бойко е победата над БСП ! Това ,че България загива ,за него не е важно !

Разбира се, че за Бойко няма никакво значение дали загива или не България. И не само за него, той ще се "тревожи" за България докато може да я използва за лична облага. После, като имаш пари и то пре-много, няма значение каква ти е наицоналността и в коя точка на зеомното кълбо ще живееш. Но защо българите не се тревожат за България, а избирът Бойка, си остава пълна загадка за мен.

Кога най-после ще се борите за подобряване жизненото ниво на народа, а не само да гледате да се боричкате партиите за власт и да се самооблагоденствате???

Когато ние ги заставим с нашата борба, но таква в България не се очертава; овцата блее, не се бори.

Двама млади Необременени кандидати ( без леви разбирания ) печелят приблизително 30% от вота. Та какво е тръгнал да се сравнява "десния богопомазан" своята калинка с БСП-то ?

Докато не въведат машинно гласуване всичко е пунта мара. Предимствата са очевидни за всички и затова не го въвеждат,предпочитат "ръка да пипне". Тогава действително независимите кандидати ще утрепят рибата, ама батковците не позволяват, те все за "победи" се борят!

Еднокнижнико , който има пари и власт той печели !

България от нормален човек ли се управлява ?

Как го беше казал? Аз съм прост, но и Вие сте прости, затова ме и избирате.

боже господи какво доживя българия простаци и крадци да я управляват

Кой беше казал думите, още една такава победа и аз ще остана без армия. Още няколко такива победи над измислен противник и България ще остане без българи. Впрочем, да сте забелязали в някои от управляващите тревога , че катастрофата скоро ще настъпи, ако нещо наистина не се промени. Ако се приема изчистването на ГЕРБ от Цветанов за промяна, значи че управляващите не знаят за каква проблема става дума. Цветанов не е важен, важен е стила, който направи вторият човек в иерархията обикновена мутра. За по надолу да не говорим. Там вече се е върнал феодалният строи.

Може много хора да се подразнят, но ще кажа, че има един човек на който му пука за народа и държавата. Но изявленията му с истини и факти, неприятни за управниците, не се излъчват от масовите медии! /включително изкакванията му в парламента!/. Това е Волен Сидеров, който се принуждава вече чрез скандал да привлече вниманието към това, което има да каже на хората. Обаче хората не чуват какво им казва, а гледат само поведението му! Колко скандално и нетърпимо било! В същото време се опиват от думите на управляващите, а си затварят очите пред поведението и действията им на душмани на собствения им народ! За такъв мазохистичен народ спасение няма!...и пощада също...

Дет съ вика, радвайте се тикви! Сиреч, отново победи безапелационно девиза - аз съм прост и вие те прости!

При 40% изборна активност, означава, че от 10 човека са гласували 4 броя... Половината от гласувалите, 50% поддържат ГЕРБ, значи двама... Т.е. от 10 човека 2-ма поддържат ГЕРБ.... Ами те, в България толкова са държавните и общинските служители-а те до един са от ГЕРБ и гласуват по команда... Както и депутатите им гласуват по команда, партията им е такава...

Ехо, това твоето е математика, учителката пио руски няма как да разбере.