Бойко Борисов: За изборите, Цветан Цветанов, Слави Трифонов и защо Сливен е като Костинброд

"Апартаментгейт ни разби, но победата показа, че хората ни повярваха", заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР прави акция да трие мнения просто защото не му харесва нещо или по-точно има заповед от ГОРЕ! Ако публикувате два или три пъти вашето мнение ви забраняват ИП адреса и ви правят безгласни. ДИР.бг е стартирала супер цензора. Ако четете внимателно по-стари коментари в която и да е статия те изчезват. За Фандъкова статиите са със забранен коментар. ДИР е цензор и ще придвижи България да е над 111 място по свобода на словото. Даже да ми забраните този ИП адрес има още хиляди. Ще пиша непрекъснато това съобщение за да е ясно, че цензорирате хората и така изкривявате коментарите и усещането към статиите! Виждам гнусни и обидни коментари които стоят. Виждам как изчезват интересни и не стандартни мнения, независимо дали ми харесват. Моля хора обяснявайте на ДИРа, че са цензори. Забележете колко по-малко коментари има под всяка една статия...

От Поразяващата ръка към браточка, с мир, пура, лула Цитирам: "Защото битка в София няма. Ако Фандъкова загуби местните избори, това ще се пише на софиянци. Защото тя има много опит. Тези, които са се заявили сега, може да погледнете в биографиите им какво са работили", каза още Бойко Борисов. Коментирам: 1. Битка в София има, ще има и не си измисляй фантасмагории 2. Не плаши софиянци- не са страхливи колкото си мислиш . 3. Има опит като директорка на гимназия, не на основно училище. Мястото и е в Сливен, Надежда, че да се доусъвършенства 3. Вземи и погледни своята биография! Какво ще прочетеш там? Едно голямо НИЩО!.... Бивш военен наказващ за говорене на майчин език, бивш милиционер, бивш полицай, бивш пожарникар, бивш охранител на Тодор Живков, бивш комунист, бивш каратист, бивш борец /в лошият му смисъл/, бивш СИКаджия , та точно оттам и бивш Главен секретар и бивш Кмет. Това всичкото е "бивш" А в настоящото си цял, грамаден Министър-Председател, браво. Но с тенденция към-то "бивш" Е, какво си днес? Едно НИЩО! Подмазват ти се подмазвачите и подлизурковците, харесват те само тези които "ще печелят гарантирана поръчка с гарантирана печалба". Нормалните хора те мразят - без значение от възраст, пол, занятие.....Всичките глупости, които си издърдорил не могат да се съберат на 2-3 терабайта страници. Кой си ти, че даваш генерални оценки? Всъщност ти си НИЩО, което си мисли, че е "ВЕЛИКО НЕЩО" P.S Всъщност аз съм десен, но ще гласувам за Манолова по 2 причини. а/ Тя е умна, а тези са тъпи б/ Факт е, че всичко което е добре за ГЕРБ е лошо за мен - като мироглед и като пари,, и като нерви в/ Не съм си правил труда да ходя до урните 10-13 години, защото резултатът е преопределен, фалшифициран, неверен, манипулиран, а освен това...Ами, никой кандидат не ми харесва! То и сега си е така, но ми писна...... Искам някой да излезе и друг да влезе, защото повече така не може. Освен това не си понасям Минстър-председателят, имам въпиюща неприязън и смятам, че всичко което ще му е полезно ще е вредно пък за мен и Вас. Това реших преди дните и часовете за размисъл. О, и аз съм друг "модел". Трудно решавам нещо, но щом съм решил не си извъртам мнението на 180 градуса тази нощ след преспиване. Аз да не съм Ви политик?

Как става това -десен човек да гласува за Манолова ! Всъщност може -само ,ако е от далечно село и не е наясно с лявото и дясното !

Аз пък се чудя като не им било СТИЛ, браточеда Ради, на който са прехвърлени всички "активи" на супер ЧИСТИЯ и ЧЕСТЕН ни министър-председател какъв се явява: поставено лице, прокурист, дясна ръка......а къщата в Барселона как кореспондира със СТИЛА на ГЕРБ???? Но трябва да му се признае- много е хлъзгав и гъвкав....все оцелява- и то с откровени ЛЪЖИ, ама като има кой да му се връзва...

... така, така Борисов, вие с Фандъкова и другите кметове от ГЕРБ стройте държавата, а червените дебили от партията мафия БСП/БКП и включилите се при тях "десни" тип ДСБ и подобни "сини" боклуци нека си лаят...!!!!!! Защото Мая Костинбродска, освен комунистически интриги и празнословия и една тухла не е положила за тази държава и София - тотално нагло комунистическо перде, това е червената пчеличка Мая... Досущ като подкрепящата я лъжлива и крадлива Нинова и като т. н. президент, авиационното недоразумение Радев... За това ГЕРБ печели изборите, защото хората и бизнеса виждат че се строи и съзидава - това е истината червени другари и подлогите им...!!!!!!

„БСП са като кукувици, търсят къде да снесат яйце”,

Абе тиква, тиква, ама подлежи на превъзпитание! Зависи с какви други тикви, лакоми за пари и власт се е обградила, щото те до голям степен диктуват поведението й, показват или не грешките, докладват или не за проблемите! Иначе Боеко е гъвкав, склонен да признава грешките, да се учи, да слуша по умните, стига да не го подвеждат и предават горкия иллитерат!

:)))))Аз не се меся в изборите на този момент. Преди сме се месили на много места в страната. Сега оставих Изпълнителната комисия на ГЕРБ сама да си промотира местните избори.-Бати Бойко е като един президент на футболен клуб-и те казват преди се месихме в резултатите,но сега се отдръпнахме:)))Където ни е футбола там ни е държавата.Единият и другите по онова време са били на едно стъпало,сега само си мерят пишките.

stanka.j@

Само неуки жени, могат да мислят като тези в Сливен! Всеки умен човек ще здаде въпроса - ЗАШО И СА НА ДЪРЖАВАТА ТЕЗИ ДЕЦА!КЪДЕ ЩЕ ГИ ДЕНЕ!!!

Лош, много лош, Бойко! Вече 10 години аха да вземат комунистите избори и пак Бойко ги взема! Лош, много лош, Бойко! ха-ха-ха

Как ги е навързал , глупост след глупост!Майстор е!

Да де, ама се харесва на публиката, как намира полушеговит отговор например на въпроса за испанския на Пацо терасата, дето Стоичков щял да го препитва! Близък до бай Тошовия хумор и стил, който цели и успява да докосне масите и да го припознаят за свой човек! Друг тънък трик е обидата от Цветановото предателство и пожелаването му на добър час с новия проект също и на Славчо! Абе селски хитрец, ама нали и ние сме си до голяма степен такива, така че .....

И ти си майстор! Я каква глупост си изцвъкал!

Много ми е интересно ,ако не го коментираме Тиквун ,дали ще се отдуе малко или ще се подуе съвсем! Много приказва ама отвътре е кух! Все някои му пречи и даже сам си противоречи горкия! Абе гавазин!

На Борисов му е отказана среща с Тръмп, с Путин, с новия премиер на Гърция (върнаха го от въздуха), с Курц, с Ердоган, с президента на Сърбия, на Румъния… Премиерът на Северна Македония го „детронира“ от поста „лидер на Западните Балкани“, като пожела Гърция да поеме лидерството на Балканите. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео умишлено заобиколи България, като не я включи в Балканския си тур. Нищо не е случайно и всички дипломати разбират какво означава това за България и нейните управляващи – The End!

Тиквата пак се е правил на остроумен... Доста лъжи е наговорил пак...

Нямаше да спя спокойно ако не знаех какво е казал гологлавата мутраа за гологравия чалгарр

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

Чичо, зле си! Обади се на някой близък, ако са ти останали такива да те закара някъде на топло и светло и да ти дадат някакви лекарства, че времето не е много благоприятно вече да си извън диспансера. ;)

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

Жалко за напъните! Бойко е номер 1 само като пази колите с контрабандни цигари и като "се разбира" с бизнесмени като Мишо Бирата. Как са се разбрали премиерът и бизнесменът между другото така и не стана ясно. Колкото до Фандъкова, всеки софиянец вижда какво се случва пред очите му непрекъснато - объркан транспорт, безкрайни ремонти: Графа, Красно село, Иван Вазов... пари на вятъра непрекъснато ограничителите за велоалеите ги разбиха снегорините още на 2-ия ден... просто не мога да се сетя вече за всички гафове... например грешка с 3 нули при изчисляване на лихвите плащани на фирмите за сметосъбирането не в полза на софиянци естествено. Единствения проблем, който решиха ГЕРБ беше този, който самите те бяха създали при кавгата на Бойко с тройната коалиция - проблема с боклука. Естествено го решиха по мутренски създават го и после го решават. За транспорта да не говорим - само, който не е чакал в огромните задръствания и не кара личен автомобил из дупките може да напише такава простотия като вашата. Пийте си лекарствата и се гответе да си прехвърлите венцелсавенето към Славчо от Учиндол, защото Той е Избрания (от бг подземието наричано ДС).

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

Пич какво шмъркаш - спри не е добре за теб

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

И накрая да обобщим: Бойко е номер 1. Всички плюещи го на подсъзнателно ниво знаят, че е така. Всички му дишат прахта. А Фандъкова е най-прекрасната дама срещана по нашите географски ширини - хубава, възпитана, спокойна, способна, с приятен тембър на гласа. Появата и реториката й никога не могат да подразнят, за разлика от ококорената грачеща опонентка Мая. Хайде сега започвайте да плюете и цъкате минуси. Само това можете да правите, а важните работи чакате друг да ви ги свърши.

БСП е трета сила след ДПС

Фандъкова води с 4%, а ГЕРБ с 10%

БСП вече са аутсайдери

Бойко Борисов, да е жив и здрав, да бие комунягите като котка в дирек. Днес разбрахме, че Данчето води с 4%, а ГЕРБ с 10%

Взимайте си хапчетата и се гответе за новия месия славчо. И се оглеждайте за хората с бели престилки, които идват и за вас и за боЕко. Не знам дали и кой е бие, но съм убеден, че вече му е ясно, че от бой само бизнесмени като Мишо Бирата се "разбират". Държавата на боя и премиера дето чупи дъски. :)))))))))))))))

Евала Бойко!Господ здраве да ти дава! Ти и твоята партия възродихте България. Плюят те или от хибридни руски центрове, или най-вече неудачници,некадърници и лузъри. За щастие по-голямата част от народа ни е талантлив и просперира затова печелиш избори след избори. Продължавай в същия дух. България е най-старата държава в Европа след Гърция на 1300 години е и ще пребъде.

Освен, че сте безбожници сте и безнравственици. Срам нямате да използвате името на човека, който наистина е възродил България и да го споменавате ведно с тоя дето уби българската икономика буквално и преносно. По времето на Стамболов всичко, от което са имали нужда българите се е произвеждало в България, по времето на Бойко - нищо, даже козите и прасетата на хората избиха, чесън вкарваме от Турция и Китай, а контрабандата и корупцията процъфтяват докато премиера ви "се е разбрал" … с хора като Мишо Бирата. Прекомерната наглост и изопачаване на истината и фактите не е на добре, още древните са го разбрали, ама нали тука всички У властта са мутри богоподобни... не вярват, комсомолчета бивши.

Моля да ми посочите една единствена седмица в която Герб да не са направили някоя брутална тъпотия! Дайте пример с нещо добро което да са направили ГЕРБ без да крадат! Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Моля ви , молете хората да НЕ гласуват за Герб! Да гласуват за когото си искат, но само да гласуват. Само НЕ Герб..... Ще умрем .... хора.....

Много добре написано а защо от наивните хора в БГ не може да се разбере това ? Герб трябва да отиде в историята като НДСВ.

При Б1 ,Б2 и т.г.при Б3 Бойко Борисов се изявяваше ,като полуумен псевдо политик ,догодина ще се изявява като умник Пинокио пишман политик.

Грешиш, в Б1 и Б2 Боку се изямямаше като полудебил, защото хората все още бяха омаяни от брътвежите му, че ще навре ДПС в кучи гъз, но по време на Б3 очите им се отвориха, на някой, разбира се и по-рано и стигнаха до извода, че се изявява не като полудебил, а като цял и абсолютен дебил.

Нещо не разбирам... ако пипитамечичко Гугл, ще намерим изказвания на човек на име Бойко Борисов - какъв добър съпартиец е Цвъки и какава добра работа вършел, и че нямало никаква корупция, а това били само клевети, разпространявани от нечистоплътни политици, Но явно е просто съвпадение в имената - не може един и същи човек даказва коренно противоположни неща! Или ако е политик може?

.

"И ние сме били малко артисти за пред публиката. " Скромен както винаги;)

кието стана кристално ясно от цялата истерия е, колко са важни циганските гласове.

Гуси

Победата показа, че не им се гласуваше за разлика от сега, защото вече им писна.

Някой ми клати държавата...

Всичко при Бойко е Чики Рики и Пунта Мара.Хич не му пука нито за десни, нито за леви ,а също за нормалните редови гербист..ПРОСТО НИЕ СИ ДУХАМЕ СУПАТА ,а БОЙКО И БЛИЗКОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ лапат пържолите в т.ч. и кметовете му.

Борисов си говори по негов си начин. Я вижте Топ новина! Братя Диневи хвърлили 2 милиона лева за кампанията на Мая Манолова!

Морските олигарски намърдаха фолкаджийката Анелия и Иван Гарелов при устатата кюстендилка, воюват с главния архитект на София Туристическите босове от Свети Влас Йордан и Динко Диневи са основните финансисти на предизборната кампания на Мая Манолова за кмет на София, узна „Уикенд” от няколко свои независими един от друг източници. Бившата депутатка от БСП и доскорошен омбудсман се кандидатира за кмет на София преди седмица и обяви, че няма да разчита на финансова помощ от мастити бизнесмени, а на дарения от свои симпатизанти. Напук на уверенията й обаче, Манолова разчита на солидно финансиране, като парите за кампанията й ще бъдат насочвани основно към социалната мрежа Фейсбук и към подбрани телевизионни предавания в разнородни телевизии с „ляв” профил. Парите за кампанията на Мая Манолова са осигурени от братя Диневи, които са имали няколко срещи с устатата кюстендилка още тази пролет, уредени от мастития журналист Иван Гарелов, твърдят запознати със заверата. Гарелов, дългогодишен водещ на предаването „Панорама”, а след това част от екипа, работил за избирането на Румен Радев за президент на България, е част от близкия приятелски кръг на Йордан и Динко Диневи. От 10 години Гарелов организира всяко лято наградите за телевизионна журналистика „Свети Влас” и кани на разноски на домакините – туристически босове мастити представители на професията. Преди време около наградите избухна скандал, след като Сашо Диков възмутено отказа да получи финансова премия от 10 000 лева и обяви, че това си е форма на подкуп. Паричната премия отказа и Миролюба Бенатова преди 4 години. След скандала братя Диневи преустановиха практиката да премират журналисти с пликове с пари – поне публично, де. Освен присъствието на Иван Гарелов в екипа на Мая Манолова, морските олигарси Йордан и Динко Диневи са намърдали в инициативния комитет на бившата депутатка от БСП и друго свое протеже. Става въпрос за фолкпевицата Анелия. От няколко месеца чалга звездата е интимна с един от наследниците на Диневи – малкия Димитър Динев, син на Динко Динев. Той нашумя с бурната си връзка с друга попфолк изпълнителка – Емануела, а наскоро съдът постанови, че родителските права му се полагат. На 4 септември Анелия се появи пред НДК заедно с рапъра Криско и певицата Мариана Попова като част от Инициативния комитет, който издигна Мая Малонова за кмет на София. Запознати разкриват, че Анелия ще участва и в предизборен концерт на Мая Манолова, но датата на мероприятието, което навярно ще се проведе в Южния парк, засега не е известна. Знае се обаче, че Диневи са броили 50 000 лева за концерта, на който е планирано да бъдат поканени и рокаджии и други хип-хоп изпълнители. Как Мая Манолова ще съчетае рок, хип-хип и попфолк на едно място, предстои да видим. Основното финансово перо в кампанията на Мая Манолова си остава рекламната й кампания, като с парите на Диневи вече е осигурено присъствието на омбудсмана в най-популярните фейсбук групи. „Има договорка с фейсбук групите „Забелязано в София”, „Люлин” и още няколко големи да се прави елегантна реклама на чрез снимки, уж качвани от потребители. Отделно от това всеки ден ще се публикува негативна информация за неуредици в София, които удрят по рейтинга на Йорданка Фандъкова. Ако случаен потребител на тези групи качи хвалебствие за Фандъкова или друг кандидат, администраторът на групата веднага го трие. За реклама на Манолова в социалните мрежи са отделени стотици хиляди левове”, категоричен е пред „Уикенд” столичен пиар експерт. Той опитал да купи присъствие на друг кандидат за кмет на София в най-популярните фейсбук групи, но оттам му отказали с обяснението, че вече работят за Мая Манолова. Защо им е обаче на братя Диневи да финансират Мая Манолова, при положение, че основния им бизнес е съсредоточен в курортното село Свети Влас, където стопанисват яхтено пристанище и няколко хотела? През последите 3 години Диневи се преместиха да живеят в София и опитват да навлязат в бизнеса със строителство на жилищни и офис сгради. Морските олигарси вече завършват тузарския жилищен комплекс на площад „Велчова завера” между Семинарията и Химико- фармацевтичния факултет на Софийския университет. Любопитен детайл е, че парцелът се намира в най-високата част на Стара София. Диневи твърдят, че в сградата са приложени най-новите постижения на световните технологии. Братята обаче имат апетити да застроят ударно още няколко терена в отеснелия за столичани квартал „Лозенец”, но намеренията им са спирани от главния архитект на София Здравко Здравков. Твърди се, че той осуетил и мащабен строеж на жилищна кооперация на братя Диневи на 4-и километър, около бившите военни поделения, тъй като проектите на морските олигарси били, меко казано, скандални. „Диневи имат една цел – да сложат свой главен архитект на София и да махнат неудобния им Здравко Здравков. Затова и финасират Мая Манолова, тъй като в нейно лице виждат сигурен съмишленик”, категорични са посветени в задкулисните политико-икономически игри. „Защитничката на бедните и онеправданите“ Мая Манолова, която миналата седмица официално обяви кандидатурата си за кмет на София, се появи на събитието, издокрана в ефектен тоалет в син цвят. Красивата дреха е на цената на едногодишната пенсия на някои от хората, чакащи помощ в приемната й като омбудсман, информира сайта Lupa.bg. Според стилисти, костюма от две части – есенна рокля и сако, е от колекцията на една от най-известните модни марки – „Карен Милън“ и струва около 2500 лева. Манолова е известна с модните си предпочитания и не пропуска винаги да е в крак с модата. Кандидат-кметът на София ходи на фризьор и 4 пъти седмично, с което се гордее. „Фъш-фъш” терапията (по Бойко Борисов) струва поне 100 лева на сеанс.

Ей,трол глупав,Ето накара ме да сляза на вашето ниво! А чантите на Лиляна колко струват бе?!! Фирмаджии...

Браво,умно казано.Мачкай Баце чугунените кофи.

Абе щом самия Той,Единствения,главното "АЗ" на човечеството излезе на сцената работата е мнооого зле! ХО ХО ХО

То бива лъжи и скандали но това в Сливен, това със плакатите сутринта в София по колите вече върха на простотията. Кой нормален ще гласува за комунисти

Московски - невинен. Горанов - невинен. Цветанов - невинен Цачева - невинна. Захариева и Каракачанов в центъра на паспорт-гейт - невинни. Делян Добрев - невинен. Банов - невинен. Веждито - невинен. Ангелкова - невинна. Александър Манолев - невинен. Мария Габриел - невинна Ненков - невинен Николай Ненчев - невинен Галя Димитрова от НАП - невинна Пламен Георгиев - невинен и сега Консул във Валенсия Лютфи Местан уби 6м бебе - нямам как да излезе виновен, нали е патерица на Вожда.

БСП никога няма да дойде на власт - разберете го. След тези избори БСП ще е трета политическа сила.Как не ви омръзна от простотии бе?

Каза как се управлява в България. Плюят го, а после как си представят, че ще има пари

Харесвам балансираната и всеотдайна политика на ГЕРБ.

Евала Бойко! Господ здраве да ти дава! Не знам колко ти е струвало но Ти възроди България!

Ти прегледа ли се?

а ти доктор ли си или просто един от лудите в диспансера

Гуси

От другия месец, като изгубиш София, а после и други градове, пак ще плачеш!

Към един от коментиращите:С право си се нарекъл ТЪП. Само ти се мислиш за голяма работа. Избиваш комплекси. Чувстваш се недооцененен, обаче реалноста е друга. Поплачи си и се смирималко. Българския народ е мъдъркато цяло. Затова е на 1300 години и и ще пребъде.

Най-голямата самореклама е да кажеш безплатно по телевизията "ние ги хващаме, те ги пускат".