Коментари - Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба | Днес.dir.bg

Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба

Ние всъщност не управляваме - управляват ПП-ДБ, заяви лидерът на ГЕРБ. Той отрече да е участвал в смъкването на Гешев и избора за главен прокурор на Сарафов

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба | Днес.dir.bg

Коментари

Най простият и най корумпиран управляващ в цялата ни история -за 12 години ни направи най бедната и корумпирана страна в ЕС -не става и за чеп за зеле.

А,знак преди 12 г.бяхме най богати,а за 12 г.станахне най бедни и не е имало хиперинфлация и приватизация

Това е пълно безобразие. Да искат ДНК на "Бащата на нацията" . Дето десет години ни...

Ние в Древния Рим казвахме, Баща е този , който брака посочва - Pater is est quem nuptiae demonstrant. Ама като не щат да се женят тези будали затова се получават такива въпроси.

не дава защото може да се окаже че не е негово и тогава 5 милиона евра са били ненужно харизани за издръжка на мис Бикини

За чужди деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Ами, той Борисов отговори много ясно. Няма нужда от ДНК тест.

Боко , като наакан си , така гледаш ! Ако си чист ще дадеш проба без проблем и ще докажеш , че си прав , ама не си , мислиш , че ние пасем трева , ще ядеш хурката скоро !

Дамата е готина,браво Бойко,няма лошо човек да кръшне малко.Кой не го прави....

Това не е поведение на истински мъж , а на класически мишок.

Бойко, връщай се на власт, за да разградиш напълно комунистическата мрежа. Този народ е болен от комунизъм, путинофилизъм и балкански инат. Трябва да го лекуваме. Идвай на бял кон и оправи държавата!

Офицер от ДС ли си? Или от военното разузнаване. Вождът ти е тъп, може да служи само на примати като теб. А по нашите ширини- бол.

От КГБ съм.

"....след осем месеца ще е обратното. .." Тези fye 8 месеца ли смятат да се еBават с народа и

Кара се на журналистите,те треперят да не го ядосат с въпросите си и пак започнаха да му лижат насрания задник.Какво падение.

Народът Български, съвсем изтрещя. . Така де, така Нещете го борисов, плювате го като водопад ,А КАТО дойдат избори... Гласувате като гламави за него.... Е,що така бе мимета, а ? Що така ? И после друг ни е виновен. .. И

Gugnelid

"Не е важно кой как гласува, а кой как брои".

Ми кат не е твойто, докажи го по най-лесния начин с пробата. Като се дърпаш само потвръждаваш че е твоето.

Гласувате за Киро и Ристо, получавате Буци. Мухахаха.

Аре бе Сретане! Аре елА да довършиш...че се не трае вече...

""За чужди деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Я, престанете." Ами, тикво дебилна, не даваме. Не даваме, защото са наши. Ти не щеи, защото - поне по твоята логика - си бащата. Така излиза. Значи си признаваш?

100% в десятъка коментар! Аплауз!

Нали си много голям бе Мутраки Дай и се изчисти не шикалкави

Е че Бойко няма да даде ДНК - И без твоето ДНК занем че си МАЙМУН бе тикво проста !!

600 коментара срещу Буци, по черен от Сатана го изкарахте, а гласувате за него . Защо бе хора ?

Защото са по-глупави и от шимпанзетата в ЗООпарка ! Не ти ли стигнаха 35г. да го разбереш ?! Дори и племената в джунглите , разбраха колко е ГЛУПАВ Ганьовеца и че ще изчезне по-пързо и от тях дето са племена по 40-50 души !!

След време,дано да е по-скоро,в затвора трябва да има публично отворени дни за посещения пред клетката на Банкянското човекоподобие!! ааа...и очаквам видеото с непълнолетното момче в леглото с тулупа!!!! ....ей тогаз ще стане яко…!!! А "Мата Хари" май ще се окаже мъж,може би от Симитли!!!!

Ти си от гнусните доносници, от най!

тестът за бременност му е отрицателен, разбрахте ли сега умнокрасиви жълтопаветни боклуци ! Бат Бойко форевър това е незаобиколим фактор, много е голем дебел и ще ви е вътре :)))

Нали със ДНК пробата се установява бащинството на децата. Как Б.Борисов ще установи че децата не са негови а са чужди ако не даде ДНК проба?

Вероятно,не е бащата,но изглежда знае кой е! Йончева беше взела готови материали проучено непроучено за къщата,и започна акцията за да си спаси имунитета.Всичко ,заради парите от КТБ които не е върнала.Така и не ги върна,просто ги открадна.Цветан Василев така даряваше чужди пари чрез разни офшорки с мними собственици срещу услуги.А Гошо Боеца платения сътрудник за поръчки на Василев й беше комбина.Номера на задкулисието.2 г. с една пиклива къща баламосват аборигените лапнишарани.А през това време олигарси и ъндърграунд се обединиха финансово да плащат на марионетки да грачат срещу Гешев и Борисов на различно ниво.И какво ,освободиха Гешев под външен натиск ,с никакъв мотив ,та какви реформи,какви чудеса,след като отвън се решава в полза за ония недосегаемите.

И Борисов ще си замине, както с Гешев стана.

Между другото тук повечето от коментарите пропускат една “малка подробност”. Те се концентрират основно около това, че Борисов не желае да направи ДНК тест за бащинство, отрича детето да е негово и не иска да се откаже доброволно от имунитета си. Но всъщност Борисов отрича не само да е баща на детето на Йовчева, а и че изобщо е имал интимна връзка с нея! (Което на фона на “женските му истории”, вкл. и публичните му обяснения за “мъжките му нужди” около Мата Хари и снимките с кюлчета и пачки не звучи убедително) Но опитът му да отрича изобщо да е имал интимна връзка с Йовчева е по-различен и доста по-лесен за доказване - че лъже, отколкото този за бащинството.Защото освен свидетели (че се познават и срещат) се появиха твърдения и за снимки и записи на техни срещи, и дори че такива имало не само на едно място… И Кото имам предвид що за държава е България и кок широко незаконно се следи и подслушва - вкл. и от самия Борисов и Цветанов та времето, то вероятно е точно така. И друго - в онзи запис на двете каки съдийката Янева очевидно е много добре запозната по темата - тя бе много, много близка “семейна приятелка” на дясната ръка на Борисов - Цветанов (който, да не забравяме, също е съвсем наясно с “тайните” на Борисов и очевидно е много огорчен и ядосан на Борисов) .. та Янева разказва как Борисов и текствал и искал да се видят - мисля в някакъв парк. И Янева точно по този повод разказва за “подвизите” на Борисов. Тя категорично отказва да иде да се среща насаме с тоя и обяснява защо. Разказва как всички знаели как спял безразборно, дори и с жената на негов приятел. Тогава Янева разказва и за къщата в Барселона, която е купил Борисов на жената от която има дете…Споменава и да друга негова връзка, за която - цитирам - “знае цяла София”!!! Но Янева казва и още нещо - че Бописов ПРАНЕЛ СКРИТИ ЗАПИСИ на интимните си срещи И ПОСЛЕ ГИ ГЛЕДАЛ С ХОРАТА СИ ОКОЛО НЕГО (от охраната) и коментирали?!?!! Разбирате ли за какво същество всъщност става дума! Всъщност това Янева изтъква също като аргумент да откаже да се срещне с този! Казва - аз ако исках много отдавна щях да съм го направила… Та е разбираемо Борисов да е толкова притеснен - много и големи простотии е правил и много хора могат да го накиснат, така както той направи с много хора! А сега направи и Гешев свой враг! От горното следва, че със сигурност това всичко го знаят (и имат и записи) и западните служби, та не знам що за депутат и член на външна комисия на Парламента може всъщност да е Борисов - както и Делян Пеевски Магнитски в Конституционната комисия!

Няма записи и снимки.Ако имаш предвид подобни на монтажа с кюлчетата е несериозно.Никой нормален човек не може да повярва ,че предметите са истински по снимка.Злато и пари се изследват, не се доказват по снимка.

Една много добра статия в Медияпул по темата: Прокуратурата: Борисов лично е дал парите за къщата в Барселона 9 юни 2023 16:33 Къщата в Барселона "Разследването идентифицира като действителен източник на средствата за придобиване на имота Бойко Методиев Борисов". Това се твърди във внесените от главния прокурор Иван Гешев документи по разследването "Барселонагейт". То се ускори рязко, след като ГЕРБ започна да подкрепя уволнението на българския главен прокурор. Част от документите бяха публикувани първо от разследващия сайт "Биволъ", а след това извадки бяха пуснати и от главния редактор на Bird Атанас Чобанов. "Средства в посочения размер не могат да имат легален произход, тъй като Борисов не е имал имущество, което да му позволи да извърши такъв разход. Парите за закупуване на имота са преминали през дружество “Tера Тур Сервиз” ЕООД, което е било управлявано от бащата на лицето Валентин Василев Златев, който се намира в близки приятелски отношения с Борисов. Борисов към момента на придобиването на имота е поддържал интимна връзка с Йовчева, от която има дете. Тази връзка се отрича от Борисов, но са събрани доказателства, затова че той отрича отношенията си с посоченото лице, за да не бъде уличен в корупционни действия”, се казва в официалния документ на прокуратурата, подписан от прокурор Стефан Христов от Софийската градска прокуратура, осветен от "Биволъ". Става дума за имот за 2.9 млн. евро в Барселона, придобит с цел там да живеят Борислава Йовчева и нейното семейство. Част от информацията за тази къща беше разкрита още през 2016 г. в записите от аферата "Яневагейт", а няколко години по-късно каталунската полиция започна разследване по сигнал на БОЕЦ. Софийската градска прокуратура иска снемането на имунитета на Бойко Борисов, за да бъде разследван като участник в организирана престъпна група с цел "пране на пари". Прокуратурата подозира, че парите за къщата в Барселона са били генерирани от корупционни престъпления на лице, заемащо висша публична длъжност. Прокуратурата е изпратила молба за правна помощ до Турция за разкриване на банкови сметки и имоти на Борислава Йовчева и Бейзат Яхя, който е сочен като близък до Валентин Златев и Бойко Борисов. Прокуратурата подозира, че Яхя е изнесъл в Турция 300 милиона лева и е закупил за Йовчева луксозен имот след 2015 г. "Биволъ" и Bird уточняват, че не разполагат с документи от прокуратурата, които да доказват твърденията на прокурора, че Борисов е "действителен източник на средствата", както и че "е поддържал интимна връзка с Йовчева, от която има дете". Не е известно да е правен ДНК тест, който може да установи подобно нещо. Двете медии не разполагат и с документи, които да показват, че престъпния произход на средствата или т.нар. предикатно престъпление, което е генерирало корупционния доход преди да започне престъплението "пране на пари". Фирмата "Тера Тур Сeрвиз" е собственост на офшорна компания, но като действителен собственик в българския Търговски регистър е деклариран Валентин Златев, близък приятел на Борисов. До момента беше известно, че Александър Чаушев е купил имота и той твърдеше пред медиите, че го е направил със свои средства, а не с пари на юридическо лице по договор за мандат. Чаушев е дългогодишен служител на Валентин Златев. Вдигане на топката в Европарламента Във вторник се очаква главният прокурор Иван Гешев да говори пред евродепутатите от Мониторинговата група за демокрация, върховенство на закона и основни права, които организират извънредно обсъждане на ситуацията в България. За събитието, което е насрочено за 13 юни, съобщи първо евродепутатът Елена Йончева (БСП), която е част от мониторинговата група. "Идеята е евродепутатите да бъдат запознати с промените в Закона за съдебната власт, както и с внезапното развитие по дела, които Европейският парламент наблюдава от години, и въпроси, възникващи от изтекъл запис от заседанието на ръководството на "Продължаваме промяната", обясни Елена Йончева причината за изслушването в началото на миналата седмица. България е под наблюдение на мониторинговата група от лятото на 2020 г. Оттогава Бойко Борисов е канен два пъти, за да бъде изслушан като премиер на България, но и двата пъти не се яви и прати министри. Гешев може да се окаже в неприятната ситуация да пътува за сесията на Европейския парламент в Страсбург, след като бъде предложен за уволнение от Висшия съдебен съвет в понеделник. Той ефективно ще заема този пост до издаване на указ за освобождаването му от президента. За четвъртък следващата седмица е планирано и обръщение към нацията от Иван Гешев, което трябваше да се случи днес, но бе отложено по "лични причини". Кои са говорили досега Преди десет дни бившата миска Ивайла Бакалова, която е ключов свидетел по този по "Барселонагейт", за първи път беше разпитана по него в прокуратурата. Тя обяви, че ще говори без страх за това, което знае. Бившата Мис България е приятелка с Борислава Йовчева, която живееше с детето си в къщата в Барселона. Преди година Бакалова разказа в предаването "ЕвроДикофф", че баща на детето на Йовчева е Бойко Борисов. "Този казус е очеваден за цяла България, но досега прокуратура спеше. Щастлива съм, че най-накрая се събуди и започна да разследва", каза Бакалова. На 31 май Борисов каза, че "няма никакви притеснения по въпроса (за "Барселонагейт"), но няма да се откаже от имунитета си. "Никакви. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания! Какво повече да отговоря? Аз Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетия. Нито съм разговарял с нея, нито каквото и да било", каза Борисов по повод новината, че прокуратурата е призовала за разпит като свидетел Ивайла Бакалова. Бившият шеф на "Лукойл България" Валентин Златев също бе разпитван от прокуратурата. ПРед журналисти той каза, че знае за случая с къщата в Барселона предимно от медиите. В отговор на въпрос дали Чаушев има възможности сам да си купи къща, за която се твърди, че струва над 5 млн. лева евро, Златев посъветва журналистите да не вярват на слухове. Той обясни, че не е толкова близък с Чаушев, за да има такава информация. Валентин Златев заяви още, че не знае подробности по случая "Барселонагейт". Допълни, че за първи път е викан на разпит по това дело. Преди това по делото бе разпитан и самият Бойко Борисов. След разпита неговият адвокат Менко Менков каза, че за 4 години разследване Борисов е ходил общо три пъти на разпити. "Въпросите винаги били едни и същи - дали познава някого", каза Менков и прогнозира, че вероятността Борисов да стане обвиняем по това разследване е нулева. Лидерът на ГЕРБ е ходил в Барселона само в ролята си на главен секретар на МВР, кмет на София и на премиер, каза адвокатът.

Не е длъжен да дава на проба!От детето взели ли са,а и няма как да вземат принудително от малолетно дете.И на кого е това дете,явно много са бащите!

Тоя боклук, докога ще ни тормози! Сръбските му приятели, няма ли вече да го обгрижат?

Ял, пил, крал, управлявал, назначавал, уволнявал, забременявал. Типично за балкански политик. Висшата математика и ядрения синтез са непосилни за управляващите,но какво от това те си мислят че са хванали Господ за шлифера.Но грешат! Всъщност те държат фустата на старицата с косата в ръка.

тия ще ни уморят от смях

баце е идиот

....

.

ЖАЛЪК!!!!!

Явно не му стиска ???? А може да е без топки!?!???? Ама все пак се води "мъж" по паспорт!?!?!?????? Иначе е послушно , наше момче/от посолството му дадохме напътствия/ ха,ха -пич , та дрънка !!!!!

Както момченцето на Байдън си завираше оная работа из украинки, та накрая се заигра и с нацистите. Този проатлантически политик се е празнил не където трябва. Исега го е базе. А фашизоити проамериканци, изпълнители н апосолството, го перат, но няма да о очистят, защото с мръсно мръсно не се изпира. Е, на тези ли разчитаме за бъдещето на България!!!! Има простаци, които разчитат...

А дали, тази торба с лайна, знае какво е днк проба?!

Толупа е изнервен.Личи си по думите му.Как ще бъде начело на комисия по външна политика като не знае една една думичка на английски.Мъкааааааааааааа.Паталогичен лъжец.

Затова си има преводачи.Кики като знае езици,що се излага?Политиката е важна.

Как преценявате думите на Бойко Борисов към журналистката задала му въпроса за детето от Барселона гейт.Борисов попита журналистката : - Вие правихте ли си ДНК тест на децата си? За мен извода е само един ,че с този отговор на журналистическия въпрос Борисов косвено признава ,че има връзка между него ,миската и детето ,които днес вече живеят в Цариград.

Акцента и заглавието следва да бъде-Вие давате ли проба за вашите деца, та искате аз да давам за моето.

Не ми пука за Борисов , жал ми е за детето.Каквито и милиони да му е оставил, това отношение , което показва сега към него ,ще бъде запомнено и ще остане за цял живот.

И какво детето?.Детето си има майка,която трябва да даде съгласие да се иска проба от предполагаемия баща.Тя най добре знае кой е бащата,но нея никой не я пита .А Борисов вероятно се страхува от фалшификации или други неща.

В Испания правиха две проверки за прословутата къща и не откриха нищо по транзакциите,затова и собственика успя да я продаде ,но дори и българска фирма да е купувач,ако имаше съмнения нямаше да разрешат.За продажбата взеха разрешение от испанската прокуратурата.Йончева и Гошо Тъпото от Боец бяха поискали двете проверки. След това наши разследващи правиха проверки в Гърция и Турция и как точно обвързаха Борисов отново не е ясно. Колкото за ДНК ,не знам как така искат проба от Борисов,без съгласие на майката.

Което си е право, право си е -- от всички маскари, Бойко най-добре управляваше... и аз години наред гласувах за него. Но с тези неща покрай Украйна, спрях. Не е прав Путин че ги нападна, но аз оръжие против руснаци не мога да вдигна, ако не са ни нападнали.

Доколкото съм запознат с цялата афера около къщата в Барселона.....става дума, че тамошният собственик се провинява и не може да докаже произход на средства и тамошните институции започват разследване. Борисов е бил въвлечен така да се каже и връзка е можело да няма, ма мацката му се е обадила и той е скочил да помага))))))))))))))))))))))))))))))))))

Борисов пак с неговите алогизми, цепи мрака))))

За съжаление Мравояда се покри, неговите са най-миризливи. Трябва всички да се прегърнем, заедно да си извървим пътя към реформата, това е сакралната жертва на олтара на конституционната промяна и т.н. мравоядизми.

Не е важно дали е негово детето, а очевидно как са финансирани. И сигурно има къде по-съществени неща за съд покрай Борисов. Но то и мафиоти ги осъждат за данъци. Така че ако ще за най-малкото, пак е по-добре от за нищо.

страхлив и арогантен тип.Ако си истински мъъж ще си дадеш днк за да докажеш че си невинен.А така си с двата крака вътре и бай Ставри те чака.

Господ всичко вижда и въздава на всеки според заслугите му.

Само така си мислиш

Гласуваш за Киро Парапетката и/ли Мравояда, взимаш лицето БМБ

Този престъпник ще се откаже и от майка си..........

Прадядо си вече го ползва за политически цели, дето му викаше дядо, че уж бил убит от комунистите. Реално дядовците му умрели много по-късно. А онзи кмет прадядо убит от криминално проявени при спор за имот отреден от него в чужда полза, като първо убили получилият имота. Борисов никога не го е виждал, но го ползва за политически цели.

Много хора дълго се чудиха как така Борисов има трима дядовци.

Боеко ми хареса, оперен, нахъсан, явно добре е стиснал Мравояда за топките и бара Лена по парапета. Още един месец ще ги остави да си играйкат на правителство и реформи, после ще им ритне столчето.

трябва да си за да легнеш с тази торба с лайна??? Прост селски нерез с визия на говедо

Коментари - Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба | Днес.dir.bg

Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба

Ние всъщност не управляваме - управляват ПП-ДБ, заяви лидерът на ГЕРБ. Той отрече да е участвал в смъкването на Гешев и избора за главен прокурор на Сарафов

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: За чужди деца не давам ДНК проба | Днес.dir.bg

Коментари

Най простият и най корумпиран управляващ в цялата ни история -за 12 години ни направи най бедната и корумпирана страна в ЕС -не става и за чеп за зеле.

А,знак преди 12 г.бяхме най богати,а за 12 г.станахне най бедни и не е имало хиперинфлация и приватизация

Това е пълно безобразие. Да искат ДНК на "Бащата на нацията" . Дето десет години ни...

Ние в Древния Рим казвахме, Баща е този , който брака посочва - Pater is est quem nuptiae demonstrant. Ама като не щат да се женят тези будали затова се получават такива въпроси.

не дава защото може да се окаже че не е негово и тогава 5 милиона евра са били ненужно харизани за издръжка на мис Бикини

За чужди деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Ами, той Борисов отговори много ясно. Няма нужда от ДНК тест.

Боко , като наакан си , така гледаш ! Ако си чист ще дадеш проба без проблем и ще докажеш , че си прав , ама не си , мислиш , че ние пасем трева , ще ядеш хурката скоро !

Дамата е готина,браво Бойко,няма лошо човек да кръшне малко.Кой не го прави....

Това не е поведение на истински мъж , а на класически мишок.

Бойко, връщай се на власт, за да разградиш напълно комунистическата мрежа. Този народ е болен от комунизъм, путинофилизъм и балкански инат. Трябва да го лекуваме. Идвай на бял кон и оправи държавата!

Офицер от ДС ли си? Или от военното разузнаване. Вождът ти е тъп, може да служи само на примати като теб. А по нашите ширини- бол.

От КГБ съм.

"....след осем месеца ще е обратното. .." Тези fye 8 месеца ли смятат да се еBават с народа и

Кара се на журналистите,те треперят да не го ядосат с въпросите си и пак започнаха да му лижат насрания задник.Какво падение.

Народът Български, съвсем изтрещя. . Така де, така Нещете го борисов, плювате го като водопад ,А КАТО дойдат избори... Гласувате като гламави за него.... Е,що така бе мимета, а ? Що така ? И после друг ни е виновен. .. И

Gugnelid

"Не е важно кой как гласува, а кой как брои".

Ми кат не е твойто, докажи го по най-лесния начин с пробата. Като се дърпаш само потвръждаваш че е твоето.

Гласувате за Киро и Ристо, получавате Буци. Мухахаха.

Аре бе Сретане! Аре елА да довършиш...че се не трае вече...

""За чужди деца да давам проба - вие давате ли проба за вашите деца? Я, престанете." Ами, тикво дебилна, не даваме. Не даваме, защото са наши. Ти не щеи, защото - поне по твоята логика - си бащата. Така излиза. Значи си признаваш?

100% в десятъка коментар! Аплауз!

Нали си много голям бе Мутраки Дай и се изчисти не шикалкави

Е че Бойко няма да даде ДНК - И без твоето ДНК занем че си МАЙМУН бе тикво проста !!

600 коментара срещу Буци, по черен от Сатана го изкарахте, а гласувате за него . Защо бе хора ?

Защото са по-глупави и от шимпанзетата в ЗООпарка ! Не ти ли стигнаха 35г. да го разбереш ?! Дори и племената в джунглите , разбраха колко е ГЛУПАВ Ганьовеца и че ще изчезне по-пързо и от тях дето са племена по 40-50 души !!

След време,дано да е по-скоро,в затвора трябва да има публично отворени дни за посещения пред клетката на Банкянското човекоподобие!! ааа...и очаквам видеото с непълнолетното момче в леглото с тулупа!!!! ....ей тогаз ще стане яко…!!! А "Мата Хари" май ще се окаже мъж,може би от Симитли!!!!

Ти си от гнусните доносници, от най!

тестът за бременност му е отрицателен, разбрахте ли сега умнокрасиви жълтопаветни боклуци ! Бат Бойко форевър това е незаобиколим фактор, много е голем дебел и ще ви е вътре :)))

Нали със ДНК пробата се установява бащинството на децата. Как Б.Борисов ще установи че децата не са негови а са чужди ако не даде ДНК проба?

Вероятно,не е бащата,но изглежда знае кой е! Йончева беше взела готови материали проучено непроучено за къщата,и започна акцията за да си спаси имунитета.Всичко ,заради парите от КТБ които не е върнала.Така и не ги върна,просто ги открадна.Цветан Василев така даряваше чужди пари чрез разни офшорки с мними собственици срещу услуги.А Гошо Боеца платения сътрудник за поръчки на Василев й беше комбина.Номера на задкулисието.2 г. с една пиклива къща баламосват аборигените лапнишарани.А през това време олигарси и ъндърграунд се обединиха финансово да плащат на марионетки да грачат срещу Гешев и Борисов на различно ниво.И какво ,освободиха Гешев под външен натиск ,с никакъв мотив ,та какви реформи,какви чудеса,след като отвън се решава в полза за ония недосегаемите.

И Борисов ще си замине, както с Гешев стана.

Между другото тук повечето от коментарите пропускат една “малка подробност”. Те се концентрират основно около това, че Борисов не желае да направи ДНК тест за бащинство, отрича детето да е негово и не иска да се откаже доброволно от имунитета си. Но всъщност Борисов отрича не само да е баща на детето на Йовчева, а и че изобщо е имал интимна връзка с нея! (Което на фона на “женските му истории”, вкл. и публичните му обяснения за “мъжките му нужди” около Мата Хари и снимките с кюлчета и пачки не звучи убедително) Но опитът му да отрича изобщо да е имал интимна връзка с Йовчева е по-различен и доста по-лесен за доказване - че лъже, отколкото този за бащинството.Защото освен свидетели (че се познават и срещат) се появиха твърдения и за снимки и записи на техни срещи, и дори че такива имало не само на едно място… И Кото имам предвид що за държава е България и кок широко незаконно се следи и подслушва - вкл. и от самия Борисов и Цветанов та времето, то вероятно е точно така. И друго - в онзи запис на двете каки съдийката Янева очевидно е много добре запозната по темата - тя бе много, много близка “семейна приятелка” на дясната ръка на Борисов - Цветанов (който, да не забравяме, също е съвсем наясно с “тайните” на Борисов и очевидно е много огорчен и ядосан на Борисов) .. та Янева разказва как Борисов и текствал и искал да се видят - мисля в някакъв парк. И Янева точно по този повод разказва за “подвизите” на Борисов. Тя категорично отказва да иде да се среща насаме с тоя и обяснява защо. Разказва как всички знаели как спял безразборно, дори и с жената на негов приятел. Тогава Янева разказва и за къщата в Барселона, която е купил Борисов на жената от която има дете…Споменава и да друга негова връзка, за която - цитирам - “знае цяла София”!!! Но Янева казва и още нещо - че Бописов ПРАНЕЛ СКРИТИ ЗАПИСИ на интимните си срещи И ПОСЛЕ ГИ ГЛЕДАЛ С ХОРАТА СИ ОКОЛО НЕГО (от охраната) и коментирали?!?!! Разбирате ли за какво същество всъщност става дума! Всъщност това Янева изтъква също като аргумент да откаже да се срещне с този! Казва - аз ако исках много отдавна щях да съм го направила… Та е разбираемо Борисов да е толкова притеснен - много и големи простотии е правил и много хора могат да го накиснат, така както той направи с много хора! А сега направи и Гешев свой враг! От горното следва, че със сигурност това всичко го знаят (и имат и записи) и западните служби, та не знам що за депутат и член на външна комисия на Парламента може всъщност да е Борисов - както и Делян Пеевски Магнитски в Конституционната комисия!

Няма записи и снимки.Ако имаш предвид подобни на монтажа с кюлчетата е несериозно.Никой нормален човек не може да повярва ,че предметите са истински по снимка.Злато и пари се изследват, не се доказват по снимка.

Една много добра статия в Медияпул по темата: Прокуратурата: Борисов лично е дал парите за къщата в Барселона 9 юни 2023 16:33 Къщата в Барселона "Разследването идентифицира като действителен източник на средствата за придобиване на имота Бойко Методиев Борисов". Това се твърди във внесените от главния прокурор Иван Гешев документи по разследването "Барселонагейт". То се ускори рязко, след като ГЕРБ започна да подкрепя уволнението на българския главен прокурор. Част от документите бяха публикувани първо от разследващия сайт "Биволъ", а след това извадки бяха пуснати и от главния редактор на Bird Атанас Чобанов. "Средства в посочения размер не могат да имат легален произход, тъй като Борисов не е имал имущество, което да му позволи да извърши такъв разход. Парите за закупуване на имота са преминали през дружество “Tера Тур Сервиз” ЕООД, което е било управлявано от бащата на лицето Валентин Василев Златев, който се намира в близки приятелски отношения с Борисов. Борисов към момента на придобиването на имота е поддържал интимна връзка с Йовчева, от която има дете. Тази връзка се отрича от Борисов, но са събрани доказателства, затова че той отрича отношенията си с посоченото лице, за да не бъде уличен в корупционни действия”, се казва в официалния документ на прокуратурата, подписан от прокурор Стефан Христов от Софийската градска прокуратура, осветен от "Биволъ". Става дума за имот за 2.9 млн. евро в Барселона, придобит с цел там да живеят Борислава Йовчева и нейното семейство. Част от информацията за тази къща беше разкрита още през 2016 г. в записите от аферата "Яневагейт", а няколко години по-късно каталунската полиция започна разследване по сигнал на БОЕЦ. Софийската градска прокуратура иска снемането на имунитета на Бойко Борисов, за да бъде разследван като участник в организирана престъпна група с цел "пране на пари". Прокуратурата подозира, че парите за къщата в Барселона са били генерирани от корупционни престъпления на лице, заемащо висша публична длъжност. Прокуратурата е изпратила молба за правна помощ до Турция за разкриване на банкови сметки и имоти на Борислава Йовчева и Бейзат Яхя, който е сочен като близък до Валентин Златев и Бойко Борисов. Прокуратурата подозира, че Яхя е изнесъл в Турция 300 милиона лева и е закупил за Йовчева луксозен имот след 2015 г. "Биволъ" и Bird уточняват, че не разполагат с документи от прокуратурата, които да доказват твърденията на прокурора, че Борисов е "действителен източник на средствата", както и че "е поддържал интимна връзка с Йовчева, от която има дете". Не е известно да е правен ДНК тест, който може да установи подобно нещо. Двете медии не разполагат и с документи, които да показват, че престъпния произход на средствата или т.нар. предикатно престъпление, което е генерирало корупционния доход преди да започне престъплението "пране на пари". Фирмата "Тера Тур Сeрвиз" е собственост на офшорна компания, но като действителен собственик в българския Търговски регистър е деклариран Валентин Златев, близък приятел на Борисов. До момента беше известно, че Александър Чаушев е купил имота и той твърдеше пред медиите, че го е направил със свои средства, а не с пари на юридическо лице по договор за мандат. Чаушев е дългогодишен служител на Валентин Златев. Вдигане на топката в Европарламента Във вторник се очаква главният прокурор Иван Гешев да говори пред евродепутатите от Мониторинговата група за демокрация, върховенство на закона и основни права, които организират извънредно обсъждане на ситуацията в България. За събитието, което е насрочено за 13 юни, съобщи първо евродепутатът Елена Йончева (БСП), която е част от мониторинговата група. "Идеята е евродепутатите да бъдат запознати с промените в Закона за съдебната власт, както и с внезапното развитие по дела, които Европейският парламент наблюдава от години, и въпроси, възникващи от изтекъл запис от заседанието на ръководството на "Продължаваме промяната", обясни Елена Йончева причината за изслушването в началото на миналата седмица. България е под наблюдение на мониторинговата група от лятото на 2020 г. Оттогава Бойко Борисов е канен два пъти, за да бъде изслушан като премиер на България, но и двата пъти не се яви и прати министри. Гешев може да се окаже в неприятната ситуация да пътува за сесията на Европейския парламент в Страсбург, след като бъде предложен за уволнение от Висшия съдебен съвет в понеделник. Той ефективно ще заема този пост до издаване на указ за освобождаването му от президента. За четвъртък следващата седмица е планирано и обръщение към нацията от Иван Гешев, което трябваше да се случи днес, но бе отложено по "лични причини". Кои са говорили досега Преди десет дни бившата миска Ивайла Бакалова, която е ключов свидетел по този по "Барселонагейт", за първи път беше разпитана по него в прокуратурата. Тя обяви, че ще говори без страх за това, което знае. Бившата Мис България е приятелка с Борислава Йовчева, която живееше с детето си в къщата в Барселона. Преди година Бакалова разказа в предаването "ЕвроДикофф", че баща на детето на Йовчева е Бойко Борисов. "Този казус е очеваден за цяла България, но досега прокуратура спеше. Щастлива съм, че най-накрая се събуди и започна да разследва", каза Бакалова. На 31 май Борисов каза, че "няма никакви притеснения по въпроса (за "Барселонагейт"), но няма да се откаже от имунитета си. "Никакви. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания! Какво повече да отговоря? Аз Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетия. Нито съм разговарял с нея, нито каквото и да било", каза Борисов по повод новината, че прокуратурата е призовала за разпит като свидетел Ивайла Бакалова. Бившият шеф на "Лукойл България" Валентин Златев също бе разпитван от прокуратурата. ПРед журналисти той каза, че знае за случая с къщата в Барселона предимно от медиите. В отговор на въпрос дали Чаушев има възможности сам да си купи къща, за която се твърди, че струва над 5 млн. лева евро, Златев посъветва журналистите да не вярват на слухове. Той обясни, че не е толкова близък с Чаушев, за да има такава информация. Валентин Златев заяви още, че не знае подробности по случая "Барселонагейт". Допълни, че за първи път е викан на разпит по това дело. Преди това по делото бе разпитан и самият Бойко Борисов. След разпита неговият адвокат Менко Менков каза, че за 4 години разследване Борисов е ходил общо три пъти на разпити. "Въпросите винаги били едни и същи - дали познава някого", каза Менков и прогнозира, че вероятността Борисов да стане обвиняем по това разследване е нулева. Лидерът на ГЕРБ е ходил в Барселона само в ролята си на главен секретар на МВР, кмет на София и на премиер, каза адвокатът.

Не е длъжен да дава на проба!От детето взели ли са,а и няма как да вземат принудително от малолетно дете.И на кого е това дете,явно много са бащите!

Тоя боклук, докога ще ни тормози! Сръбските му приятели, няма ли вече да го обгрижат?

Ял, пил, крал, управлявал, назначавал, уволнявал, забременявал. Типично за балкански политик. Висшата математика и ядрения синтез са непосилни за управляващите,но какво от това те си мислят че са хванали Господ за шлифера.Но грешат! Всъщност те държат фустата на старицата с косата в ръка.

тия ще ни уморят от смях

баце е идиот

....

.

ЖАЛЪК!!!!!

Явно не му стиска ???? А може да е без топки!?!???? Ама все пак се води "мъж" по паспорт!?!?!?????? Иначе е послушно , наше момче/от посолството му дадохме напътствия/ ха,ха -пич , та дрънка !!!!!

Както момченцето на Байдън си завираше оная работа из украинки, та накрая се заигра и с нацистите. Този проатлантически политик се е празнил не където трябва. Исега го е базе. А фашизоити проамериканци, изпълнители н апосолството, го перат, но няма да о очистят, защото с мръсно мръсно не се изпира. Е, на тези ли разчитаме за бъдещето на България!!!! Има простаци, които разчитат...

А дали, тази торба с лайна, знае какво е днк проба?!

Толупа е изнервен.Личи си по думите му.Как ще бъде начело на комисия по външна политика като не знае една една думичка на английски.Мъкааааааааааааа.Паталогичен лъжец.

Затова си има преводачи.Кики като знае езици,що се излага?Политиката е важна.

Как преценявате думите на Бойко Борисов към журналистката задала му въпроса за детето от Барселона гейт.Борисов попита журналистката : - Вие правихте ли си ДНК тест на децата си? За мен извода е само един ,че с този отговор на журналистическия въпрос Борисов косвено признава ,че има връзка между него ,миската и детето ,които днес вече живеят в Цариград.

Акцента и заглавието следва да бъде-Вие давате ли проба за вашите деца, та искате аз да давам за моето.

Не ми пука за Борисов , жал ми е за детето.Каквито и милиони да му е оставил, това отношение , което показва сега към него ,ще бъде запомнено и ще остане за цял живот.

И какво детето?.Детето си има майка,която трябва да даде съгласие да се иска проба от предполагаемия баща.Тя най добре знае кой е бащата,но нея никой не я пита .А Борисов вероятно се страхува от фалшификации или други неща.

В Испания правиха две проверки за прословутата къща и не откриха нищо по транзакциите,затова и собственика успя да я продаде ,но дори и българска фирма да е купувач,ако имаше съмнения нямаше да разрешат.За продажбата взеха разрешение от испанската прокуратурата.Йончева и Гошо Тъпото от Боец бяха поискали двете проверки. След това наши разследващи правиха проверки в Гърция и Турция и как точно обвързаха Борисов отново не е ясно. Колкото за ДНК ,не знам как така искат проба от Борисов,без съгласие на майката.

Което си е право, право си е -- от всички маскари, Бойко най-добре управляваше... и аз години наред гласувах за него. Но с тези неща покрай Украйна, спрях. Не е прав Путин че ги нападна, но аз оръжие против руснаци не мога да вдигна, ако не са ни нападнали.

Доколкото съм запознат с цялата афера около къщата в Барселона.....става дума, че тамошният собственик се провинява и не може да докаже произход на средства и тамошните институции започват разследване. Борисов е бил въвлечен така да се каже и връзка е можело да няма, ма мацката му се е обадила и той е скочил да помага))))))))))))))))))))))))))))))))))

Борисов пак с неговите алогизми, цепи мрака))))

За съжаление Мравояда се покри, неговите са най-миризливи. Трябва всички да се прегърнем, заедно да си извървим пътя към реформата, това е сакралната жертва на олтара на конституционната промяна и т.н. мравоядизми.

Не е важно дали е негово детето, а очевидно как са финансирани. И сигурно има къде по-съществени неща за съд покрай Борисов. Но то и мафиоти ги осъждат за данъци. Така че ако ще за най-малкото, пак е по-добре от за нищо.

страхлив и арогантен тип.Ако си истински мъъж ще си дадеш днк за да докажеш че си невинен.А така си с двата крака вътре и бай Ставри те чака.

Господ всичко вижда и въздава на всеки според заслугите му.

Само така си мислиш

Гласуваш за Киро Парапетката и/ли Мравояда, взимаш лицето БМБ

Този престъпник ще се откаже и от майка си..........

Прадядо си вече го ползва за политически цели, дето му викаше дядо, че уж бил убит от комунистите. Реално дядовците му умрели много по-късно. А онзи кмет прадядо убит от криминално проявени при спор за имот отреден от него в чужда полза, като първо убили получилият имота. Борисов никога не го е виждал, но го ползва за политически цели.

Много хора дълго се чудиха как така Борисов има трима дядовци.

Боеко ми хареса, оперен, нахъсан, явно добре е стиснал Мравояда за топките и бара Лена по парапета. Още един месец ще ги остави да си играйкат на правителство и реформи, после ще им ритне столчето.

трябва да си за да легнеш с тази торба с лайна??? Прост селски нерез с визия на говедо