17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси простия дебил!

Защо лъжеш бе клептоман, нищо не е ясно още.

Ясен? Ясен Петров ?

Върло важно какво казал Тулупа.

Дедо Буци! :)

Колко трябва да си без морал и прост,за да слугуваш на най-големия необразован простак на Републиката ? Ще разберем когато Тикваоча обяви кандидата си за президент.Казва кандидата на Тиквата,защото има ли някой да си мисли,че е издигнат от ГЕРБ като партия ?

Всички честни българи ще гласуваме за президента Радев.

Моля ви се махнете снимката на тоя мазния и дебел с обратната захапка. Жена ми се подплаши и избяга при комшията.

ТОРБАЛАТ СЕ ИСХОДИ ОТНОВО. .

Ако извадиш някой от тези които ни плашеха как ще се мре яко,забрави за мен.Бих гласувал единствено за Томислав Дончев.

Бойко винаги говори за Радев, понеже е влюбен в него и така му се овлажняват хемороидите.

Изобщо нямате такъв.Засега всички ви отказват.Трябва много пари за да ви се върже някой . А не сте свикнали да давате.Вие знаете само да присвоявате.

Мутафчийски

най-после той да се кандатитира. Иначе няма кандидати.

А Радев кой го е издигнал, че не мога да се сетя... понеже питате ГЕРБ кой издига, а е редно да питате Радев кой го издига.

Радев е издигнат от Народа а ББ или който там е кандидатът им за президент е издигнат от култистите в ГЕРБ.

Доллу Бойкооооооооо!

и никаква файда....само дето мачкаш с голо дупе таралеж!

От къде тези луксозни коли и от къде пари за тези обиколки?

Gugnelid

Луксозни коли, но без Гражданска и без винетка... не са стигнали парите на обикновения гражданин Борисов!

Искрено съм разтревожена, и палячото Плевнелиев му е отказал . Вече не виждам кой ще му се върже. Потъват горките.

Кое ще е следващото предложено магаре.. или магарица ? :)))))

Баце да не е взел Карлсон за двойник ? един такъв умен, прилично дебел, в разцвета на силите си.. ама няма нищо общо с Пинокио, че както лъже, досега носът му да свързал София с Варна, даже и с Истанбул

Не изглежда добре, трябва му спешна медицинска помощ... дано го осъзнае навреме,че после няма връщане назад!

Спешна Психиатрична му трябва. Да го въдворят някъде и да не го изпускат

де го , кантидата, да го ева

Баце бандита още е на свобода.

Арестувай го и го осъди.

Разединителят на нацията Радев е виновен за всичко! Той създаде хаоса направи опит за метеж, наруши конституцията и направи така, че партиите да не си говорят. Фатмака освен че открадна пари за апартамент и заплати на любовницата си взимаше в продължение на 5 години по 15 000 лева на месец, нищоправеца. Направихме го милионер, а той съсипа държавата! Явно още се учим на демокрация и ще стигнем до истината по трудния начин.

Народа си избра за каквото гласува. Сега да не реве.

Жив ли си бе, турско мекере? Не ти ли нацепиха главата насред Совето?

Познаваме ББ много добре даже.

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години! И пак ще бие за 16 пореден път на предстоящите избори!

Точно като вожда си не знаеш къде се намираш и що е то факт, само знаете да дрънкате глупости

Тoвa, чe Бopиcoв e кopyмпиpaн нe ce пoдлaгa нa cъмнeниe. Дoкaзaтeлcтвa нaвcякъдe yзypпиpa Изпълнитeлнaтa, Зaкoнoдaтeлнaтa и Cъдeбнaтa влacт зa дa кpaдe нa вoля. Дoбpe, чe ce пoяви eдин чecтeн пoлитик в Бългapия Пpeзидeнтa Paдeв кoйтo нe мy мълчeшe, вpъщaшe мy лoбиcткитe зaкoни и пoкaзa кoлкo e aкълa нa caмoзaбpaвилият ce Кacкeт кoйтo Тyлyпa нaзнaчи. Нa 14 Нoeмвpи, двoйнa зaгyбa зa caмoзaбpaвилият кoмyниcт и диктaтop Б. М. Бopиcoв.

Смешник! “Доказателствата” са ти само в твойта червена кратуна и на тази в Курнела!

ГЕРБ - Партията на европейските българи.

Бойко дори магаре да издигне за президент, пак няма да има шанс. :)

Ще дойде ден и ще си спомните за моите думи.Кандидат за президент от герб ще бъде ББ и ще бъде формулирано,като крайна необходимост за спасяване на българите.Между другото- ББ е причината да се появят новите двама с бъдещата нова партия- при толкова брутални и яростни хули към Президента е съвсем нормално да се осигури противник на хулещия. Остава само да миземат камънаците и да се замерват с тях- в Пирогов трети месец машината за разбиване на камъни в бъбреците не работи, нямало пари, ама на кой му пука.

Ние най-вероятно го познаваме, само баце май още не;))

Ясно е, че нямате кандидат. Ако имахте, досега да е изтекла информация по медиите

кажи го бе баце, да се посмеем предизборно. с Митов нещо не стана кабинет, може пък да сколасате на президентските

боико връщаи се сичко се разбута в даржавата

Случаят е Ясен. Бойко в трета глуха.

В държавата няма да има подобрение докато Буци е на свобода.

В Държавата няма да има подобрение, а и в EU докато не се научите такива като теб, че хората не са дъвка за дъвчене или фудболна топка за подритване и започнат да си четат Законите. Целият бизнес и заплатата ти зависят от тях. По въпроса за Бойко: Няква пачавротина, на която и е теглил една и толков, а тя като не е кярила нищо, пуска някакво клипче с някакви си пари... Ма аз откъде да зная, че той има в дома си такова шкафче? Има Прокуратира. Ако не сте дововлни от Прокурорите - ами протестирайте там. За какво да е в затвора? А? Случая с Балтов 2. Чудите се с какво да си пълните колонките...ами ваш си проблем, аз пари не вземам за това, но наръчите ли правата на хората чте си ходете у панделата вие.

Джек Раби и вице Бостонският удушвач

ЕДИНСТВЕНАТА нормална политическа партия в България.

Смени дилъра

Това че само те ти плащат да тролиш не ги прави НОРМАЛНА, а даже напротив.

Бате, пусни си една кандидатира все пак. С циркаджии и махленци само да си нямаш работа. Мисля, в София-град да опиташ.

Без жипка и с празно чекмедже, Буци олеква.

Да не е случайно Йоло Денев?

И вице - Мата Хари!

Президент - Киряк Стефчоф, вице - Кърджалията Ахмед ага Ятаганлията.

то затуй оди при Ердоган да му нареди кой да тури

но докато беше Борисов, в България нямаше бежанци.

За кандидата ти вярвам. Както каза преди време, ти и магаре да предложиш, безмозъчните гъзоблизци пак ще се втурнат да гласуват. Блазе и на Майка България. Ако и другите държави имаха премиери като тебе, светът нямаше да го има.

Джаф, джаф :)

Имаш пари, правиш партия! Имаш много пари, правиш две, три :) Ето например Чери има Българско Лято, ИБГНИ и е купил Костя Копейкин, да има :) Пък Прокопа има ДБ и сега си прави нова с Киро Ментата и Кокорчо! Ово е стандарт :)

е единствено простотията ти.

Не щеме ний масони, не щеме ний пари! Най искаме си Бойко, човешки правдини!

Хаха, измислил си го.

Дръж ги в наведение, нека се гърчат :)

Борисов, стига си хленчил като баба и престани да хулиш президента, който се мъчи да намали вредните последи от престъпното управление на ГЕРБ. Искаш да се сравняваш с него, но няма как – не си му равен нито по интелект, нито по знания, нито по патриотизъм. Но най-важното е, че президентът не краде – значи ставате съвсем несравними. Разбира се, че ще останеш в историята, не се притеснявай – ще останеш като едно черно петно, което българите бързо ще забравят и няма да искат да си спомнят никога. А когато някой им припомни, ще се изчервяват от срам. Защто ти и шайката около тебе оглозгахте България, съсипахте я като държава, единствено в името на алчността и лакомията си. Мафиотската ви организация ГЕРБ, стана “герб” на корупция и престъпност в цяла Европа. Сега се правиш на доброжелател, на “спасител”. Ще ти повярваме, ако накараш твоите “авери” да върнат поне стотина милиарда от откраднатото, а не да обикаляш като лазарка из страната, която съсипа. За каква магистрала пак говориш, съвест нямаш ли. Ти раздаде над ЕДИН МИЛИАРД на съмишленици и мошеници, без още да има идеен проект за магистралата. Ако Гешев си беше на мястото, за това трябваше да ти образува дело незабавно. Ама няма да го направи – нали си му шеф. Пък това, дето вече си имал кандидат за президент, е последното нещо, което ни интересува. Като се знае какво представлява твоята “партия”, кой нормален човек ще се хване на въдицата ви. Освен ако не изповядва “ценностите” ви, но не ни се вярва, защото едва ли някой иска да го смятат за другар на престъпниците, които унищожиха държавността и не малка част от народа. И все пак от любопитство питаме – да не би кандидатът пак да е “ирландската пастирка”, когото предишния път сравняваше с магаре?

Резидента!

дето са краднали. Между другото, крадците и убийците са авери само за кратко, груперат се докато крадат. При тях човешки и благородни идеи няма.

А къде е Узунката?

Бате е напълно прав!