Борисов: Бойкот на КСНС? 100% фалшива новина!

По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Бойкот на КСНС? 100% фалшива новина! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиги шикалкави по нашенски... Типично за вида...

Бойко е човече, но хората не сме...

Тактика на ''умрела лисица''.

Боже какви крадци сме избрали да ни ръководят и се чудя на тези,които ги защитават.Сигурно и те са се облажили.

Не знам дали е фалшива новина но сто процента е стара тая новина но за сметка на това звучи доста актуално.

Какъв ужасяващ цинизъм!

Имате си комисариат по фалшивите новини в Европейската комисия.

Не ме интересува националната сигурност не ме интересува Президент и държава! Това съм аз бат Бойко-100%-вата мутра!

Що бе мутрагеньо? Да не би да е фалшива новина, че си се мярнал на съвета с час и половина закъснение и си се изхлул като....от задния вход?!? Лъжа ли е, че под твоя команда подопечните ти герберасти са се направили на заети минути след като си се появил?!? А тая среща за ЕМКО нали я направи от страх, че не ти клекнаха пред просташкия опит да им откраднеш бизнеса и хляба на хората чрез фирмите на Пеевски?!? Кое точно е лъжа и фалшива новина?!? Писна ни вече от левашкото ти лъготене и все на теб някой друг ти напълнил гащите!!!!

Няма правила на играта. Джентълменство ! При мутрите ? Да си напълни гушката.

Някой ще бъде опраскан. Трябва време. Глупавият народ работи за него. Но поспри сърце.

Тримата шишковци са ПРОТИВ Радев. Най-нагъл е този.

За пореден път да си покаже наглостта и простотията .

Радев. Как така премиера ще приема някакви си протестиращи под прозорците му,а министрите имали неотложни международни срещи и не можели да присъстват на КСНС?Аз изкомандвах ли,пардон,свиках ли предварително събирането на плаца,пак пардон,в президентството.Аз ще избирам ли шефа на новата структура за антикорупцията или ще ми мътят водата на мен и ментора ми другарката Нинова.

Тоя като Тръмпета - fake news!А, да, и той може да се кара на журналистите и да им крещи, а Валери Симеонов - не! Това е двоен стандарт!

Три мандата премиер и това човече не мръдна и сантим в развитието си!Все същите номера , сценарии от милиционерските времена , нон стоп лъжи , увъртания и преструвки от типа "света вода ненапита"Бойко , Бойко наистина си бавноразвиващ !Виж за маане на първо , второ , даже две втори , суджуци и т.н. нямаш грешка - лъщиш като тиган на месечина!

НА АНГЛИЙСКИ СИК ЗНАЧИ ЧЕ НЯКОЙ Е ОТКАЧЕН И С МНОГО БОЛЕН МОЗЪК , ПЕРВЕЗЕН :)) ...

ЗАМИСЛИХ СЕ КАК ДА УТРЕПАМ МУТРАТА И СЕРЕ-ГЕЙ НАВЕДНЪЖ ??? ... И СТИГНАХ ДО РЕШЕНИЕ : - НАБИВАМ ГЛАВАТА НА СЕРЕ-ГЕЙ В ГЪЗА НА МУТРЬО :)) .... А ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА СУДЖУЦИТЕ Е ЧЕ НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ "НОВИЯ МЕСИЯ":))

"Аз не съм нито колегата Симеонов, нито Антон Тодоров да ви давам оценки" - ей това ти е грешката, тикво! Защо не им даваш оценки? Защо ги пазиш? Защо не казваш истината? Нека да ти правят активни мероприята и фалшиви новини, като си мълчиш и не изкарваш истината и фактите като Антон Тодоров това заслужаваш, проста тиква такава!

ГРУХ

И КОЙ, иска да се "бори" с корупцията др. Нинова!-Изгонена от правителството на Станишев за корупция!!!

Ако новината е фалшива, защо се провали заседанието ? Ами, защото го напуснахте с Цветанов, а при липса на кворум по процедура то се самозакрива. Нещо повече, ако се изнесат стенограмите от заседанието, то нещата ще станат съвсем ясни за причината.

Ни чул ни видял (1958;-)

Не са фалшиви само новините, в които се плюе по опозицията!

От този на снимката се носи невъобразима воня на тиня.

Тоя човек , Бойко Борисов е нарицателен с лъжите си!Така че фалшивия е ...., ФАЛШИВИЯ Е ....БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

Голям номер-най-корумпираните се борят с корупцията

Комунета, една по вашите думи "тиква" ви прави на луди калинки вече толкова години. Ебати стратезите и гениите сте се събрали там в крадливата партия, не е истина. Само приказките и лъжите ви големи, въздух под налягане.

Ако бяха само "комунетата", а то цяла държава. Като гледам, сам си гласуваш, трябва да си герберче.

Простак,думата комунета отдавна е изтъркана плоча.Или влизай в час,или престани да драскаш глупости.

От месец и половина се знае за КСНС и срещите в Брюксел.Защо тогава поканените при президента и Борисов се правят като ударени с мокър парцал? Това ,което сториха управляващата шайка не е бойкот ,а долнопробно качество саботаж .

ГОСПОД не им е наредил. Както четете, вече е. Значи проблеми няма. Трябва ясно да се знае кой е ГОСПОД в тази държава. Ако това не ви дразни, ръкопляскайте му!

БОЙКОтиране.

Със знанието и разрешението на Борисов на ВЗ,,Емко беше отнет лиценза и договорите с ,, Кинтекс".После след силните протести на Работниците случаят бе набутан на неадекватният бушон т.н. министър на икономиката .На 09.10.2017 напрежението ескалира и в среща с месията Борисов ,,Емко"получи и договорите си.Отново Борисов доказа ,че може и без министрии се саморекламира като спасителят."

Бойко, обичаме те, не си отивай!

Пропуснали сте над 55.

Извинявам се на старата мома с минуса!

...най-модерната опорна точка - казваш, че нещо е "фалшива новина" и все едно, че нищо не е имало.

ББ: "Седнахме, кафенце си пихме, говорихме си по различни теми, по програмите." Преразказ на КСНС?! Мъка-мъка! Но, какво ли може да се очаква от Него?! Разбрахме, че не знае дефиницията за "корупция". Как да я коментира?! ... Аз се разпоредих на началника на кабинета да спре всички пътувания на министрите за няколко дни", подчерта Бойко Борисов. Можело, значи, Овчаря да стегне стадото... Аман от кухи глави.

Прости номера и очакван коментар. Не съм очаквал друго от това лице!

"По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил". И кои са другите президенти, с които е имал КСНС? Първанов - президент от 22.01.2002 г до 22.01.2012 г, Плевнелиев - 22.01.2012 гдо 22.01.2017 г. ББ - лидер на партия ГЕРБ от 2006 г, Министър-председател - от 2009 г до 2013 г, от 2014 г до 2017 г и настоящ, кмет на София - от 2005 до 2009 г., гл.секретар на МВР - 2001 г до 2005 г. Гл.секретар на МВР и кмета на София не са членове на КСНС. Остават само Първанов и Плевнелиев. Кои са другите??

Лицемерен, злобен, гаден.

Стига рицемерие тъпако. Помним все още идиотизмите ви по време на правителството на Орешарски. Кого лъжеш бе тиквун питекантропов. Това си е живо бламиране. Ти за непомнещи идиоти ли ни вземаш и мислиш, че ви се връзваме на курвенските номера с кворума.

Орешарски , тази жалка твар , която народа освиркваше една година, който се криеше като мишка?

верно имаше един орешарски, който хората наритаха като мръсно псе.

Много сте интересни, от цялото изказване на колегата, само Орешарски ли прочетохте, че само за него коментирате?

Знаем ги тия курвенски номерца още от правителството на Орешарски, бай Х-Суджук. Нагледахме им се и вече ни се повдига, както от тебе , така и от цялата ви опозиция. Тлябва да ви ометем всичките от там и поне 2000 политици от прехода да отидете да полагате обществено-полезен труд, като първо построите затворите, след това занемарените поделения по граничните зони и най-сетни възродите уранодобива в БГ.

Спомняте ли си Луканов и Илия Павлов и крилатата фраза "кой кара влака " ? Съвета го провалиха, но сега БХ-С ще нареди на целуващите му ръка и на втората дата те ще присъстват ! Нарциса е красиво цвете, но в политиката "нартицизма" има друго значение !

Подкокоросват Радев да разсекрети стенограмата и да му скочат, защото е нарушил закона!Дъра бъра два чадъра!

Добре ошлайфани козяшки номера от ,,цветните революции,,..Нали помните първите тренировки ,когато бяха опозиция ??Що кворум,що пързалки бяха...И що атлантически ценности и демократични свободи ни се развяваха.ДЪРЖАВАТА,разбира се е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.Зрелища,както каза финансовия-ПАРИ ЗА ТЯХ ИМА.

Тия приказки са насочени към "лошия матрял" и са водени от разбирането, че "аз съм прост, вие сте прости..."

лошия матрял са комуноидите

самият Боко какъв е по произход и биография?

Борисов е разумен мъж и политик, дори когато греши, защото е бил подведен, си признава грешката! Това заслужава уважение, така постъпват умните хора! Не е страшно да сгрешиш, ако се поправиш! Има грешка, има и решение да се поправи!

Бойко тез номера на кого ги продаваш.Политиката е като курвата сам си вади изводите.

кой пак се изпусна?

Всички новини са фалшиви както и управляващите сега и вчера. Фалшивата Габриел да си вземе поука и да работи в подкрепа на фалшивите новини. Засега слънцето изгрява на изток и залязва на запад!

тя не работи тя "стокира" завалийката бездомна