”Червеи”: Отворена врата към цялата инфо база на МВР

Премиерът препоръча да се внесат във ВСС констатациите от докладите по разработка „Червеи”. Имало е достъп до всички автоматизирани информационни фондове на МВР

Обратно в новината

Коментари - ”Червеи”: Отворена врата към цялата инфо база на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орешарски официално декларира, че се следят държавни служители по протестите, за да се уволняват. Какво има да се проучва?! Да приберат Орешарски и да го разпитват как го е направил. Всичко ще си каже. От него и от Станишев, както и от кучки като Манолова тръгват тези уродства. Това са утвърдени болшевишки практики. Време е да вкараме в затвора ето такива болшевишк икелеши. Те тогава България ще стане хубаво място за всички българи.

на цветанов 4 години за подслушване или неподслушване 40 (четиридесет) години трябват за Цветлин Йовчев за операция "Червеи" има само един баш червей - Цветлин

на Боко тиквата.

Пак не можа да прочетеш какво пише в статията. Как те научиха да копираш и пействаш в компютър? Умни маймуни са комунистите! Могат да копират на компютър текстове!

Нащо ДЕПЛИТИЗИРАНО МВР, изглежда се занимава само и единствено с поръчки от управляващите в момента. Престъниците, крадците от КТБ, убийците и всякава измет си правят каквото си искат, а МВР се занимава с ПОЛИТИКА. Всеки, който дойде на влст, първата му работа е да измени закона за МВР и да сложи свои хора. Сегашната ЧЕТВОРНА ЛАМЯ прави същото.ОСТАВКА!

Всичко е прах в очите за мината тихомълком ония 16 млд. в рамките на следващите три години. " Разработката е продължила със 120 дни повече от разрешеното. В рамките й е получено разрешение за СРС, подписано от председателя на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева." Тая Янева до кой бивш министър беше много близка , та чак стана скандал при нагласения и избор ???

Занимават ни с поредните глупости. През това време т.нар. управляващи и бивши такива си "урегулират" сферите на действие, много скоро ще се сдушат и пак жална ни майка...

Дали подслушването на 50-тина лумпена е по-важно от тегленето на 16 млрд- заем ? Защо така бързо скрихте новината за заема от 16 млрд. бе продажници ?

Имаш предвид 50-тина лумпена от МВР/ДАНС ли? Ами те сами са се слушали, подхвърлят ни го чрез "топ ченгето" с прякор Размазаната Жаба, за да не питаме за заема, за войната в Украйна и т.н. Даже и Янето назначиха, за да е готов всеки момент да продължи с папките...

Информационната система на МВР не е ли единна. Т.е. като влезеш в нея, в зависимост от правата си можеш да влезеш, където и да е, в който и да е град с МВР структура и информационен масив. Това "всички градове" едва ли не иска да ни плаши, а то е нормална възможост. Май пак ни пуска по пързалката.

единна е,но в случая е допуснато да стане и манипулативна! я си представи,че вместо "престъпнто" егн,изведнъж се появи твоето!!!

НЕ са подслушвали? Крали са информация за всички и всичко в държавата.

Амин ! Началника Му

Усетиха се май че изръшнах всичката информация от сървъритена МВР -то, ама ще ме хванат заа....швепса - Куче влачи диря няма е положението хи хии

Засега се сещам само за една "паралелна структура" - т.нар. "Частно ГДБОП" на Цветан Цветанов...

Как се правят на ощипани госпойци.Ще рече човек,че инфото от масивите не се е изливало в тиквено-мафиотско-турските бази данни.

Господа, би било потребно на народа и държавата ни да се ограничи кръга на използващите министерствата. В държава - република, министерствата имат определена област за управление, свързана със съответна дейност и само с държавата. Сега, за разлика отпреди четвърт век, управлението на всяка вътрешна работа не е редно да може да се възлага на МВР от личности и партии. За съжаление, старата традиция - възникнала по царско време, за използване на МВР от управляващи кръжци се е запазила и днес. МВР следва да отпадне като възможен извършител на всякакво обслужване на партии, влиятелни личности и кръжци, като писане на "опорни точки" за партии, проучвания за тях на граждани и техни сдружения. Както виждате, не пиша за някаква отвлечена и вредна неприкосновеност на гражданите спрямо органите на вътрешния държавен ред. Обратното, считам, че и наблюдаването, и подслушването са неотменимо необходими през 21 век и следва да се усилят, да се увеличи обхвата им за да се пречи и унищожава новоразвилата се и усъвършенствана впрестъпност. Пиша за освобождаване на МВР от слугинство на личности и недържавни групировки. Всекиму своето! Не се полага министерство, та камо ли това да е МВР, да е слуга на личност, кръжец или партия. Смея да предположа, че за това е изказването на г-н Борисов...

Владимира Янева не е ли троянският кон на ГЕРБ.Впрочем конете май са много,много повече.

Ми не, не е троянският кон, щото е троянската кобила... :-)))

В България управляват криминално проявени хора, които незаконно подслушват, вкарват страната в агресивни военни и икономически съюзи, готвят ни за войни, теглят огромни заеми. Тези хора не само че не са представители на народа, а и имат наглостта да се оплакват от народа - опасно било народът да си търси правата. Бесилка за колониалните власти, а колониалният капитал да слугува на народа със закон.

еиии не спряха да занимават хората с глупости, типично за ДС, комунягите много ги е страх като са Герб на власт дане ги подслушват за да им надушат всичките мръсотии и кражби. Нормалния човек от подслушване не се притеснява, то няма какво да се чуе толкова

То па като им разкрият кражбите и всичкото,ко? Нещо се променя ли,на съд ли отиват,къде ли... Само простотии.Подслушвали ги,боли ме гъзЪ. Егати проблема.На кой му пука изобщо?

Нали помните преди години, когато Буда Борисов бе в разцвета на тъпотата си как се изцепи в едно телевизионно интервю? Тогава водещият/та му отбеляза, че подслушва подчинените си. И ББ каза, че ще ги подслушва разбира се и в това нямало нищо лошо, престъпно и подсъдно, защото тия трябвало да му имат страха! Такива ми ти работи, како Радке! Някой помнят по-дълго от тъпите гербави калинки и оръфляците протестъри! Нали?

Борбата загз, Е, бес милосна, жестока! В борбата, казват каратисти, няма "Шменти и капелли" Ако падна, Цецка, ще го поеме, какво тук значи, ня какаф си Генерал борисофф 2! Но в СТУДА ще бъдем пак със тебе, народе с Гробарски, защото няма, НЯМА кой да ни БИЕ!

Това че са подслушвали незаконно е ясно каква следа търсят ?! Устна заповед послушни страхливи подчинени....и никакви документи! Ходи и доказвай!

Много чевръст този Боко бе! Интересно защо когато беше случая с Мишо Бирата се покри и си мълчеше като п... Или пък оня случай с прокурорчето, дето му викаше Шефе. А милионите левове, които ЦвЦв беше похарчил за подслушване? Защо тогава не беше толкова бърз?

Кажи, Ти, като знаеш за Мишо "бирата"!? Защо Ц. Ц. по донос, занесен от съсела за подслушване го осъдиха че не разрешил подслушване?!

Това че са подслушвали незаконно е ясно каква следа търсят ?! Устна заповед послушни страхливи подчинени....и никакви документи! Ходи и доказвай!

А бе ако покрай шума отрежат поне част от руските пипала - които знаехме, че имат 100% достъп до всякаква информация и контрол над държавата, сега се чува и публично - пак ще е нещо. Няма как да стане от един ден на другия но КГБ агентурата все ще трябва да се изчисти някой ден от обществения ни живот. Веднъж изчистено от руски слуги, в БГ ще се живее като в рай.

То сега, когато американските агенти са на власт направо е рай ... Най-важното е на власт да са хора, които милеят за Родината! А последните 25 години нямаше такива (може би само с изключение на Виденов, който се опита да защити България и му спретнаха номер) .

Американските, дааа, и марсианските също. И кой знае кои още от разни краища на галактиката. Само дръжте главите в пясъка и не мислете за руските, те нали се изпариха яко дим и спряха да съществуват през 1989-а, не си поддържат контрола, не сменят поколенията, въобще не мислете за тях. Кахърете се за марсианци и тям подобни.

И кой на "големия защитник" Виденов му спретна номер?Братушките с газта че не им даде тръбите за газ.

Ще, ще, ама надали! Защото не русняците и КГБ са ни виновни! Виновни са дебилните ни управници, които се бутат във властта от 25 години. Защо се бутат ли? Ами за да крадат! Без изключения! Без значение, от коя партия и клика са! Народът е казал - Рибата се вмирисва от към главата. И е прав!

С едното бутане ако ставаше. Именно съветската власт не си е отишла и слага слугите си из властта - досега всички, без изключение, са били под КГБ контрол - от 1944 досега.

боко-тъпото ни замазва очите с глупости, по-добре да каже защо ще взима 16 милиарда заем, ЗА НАША СМЕТКА!

за войната с русия

За да плати "бакиите" на бсп и дпс?

Абе какъв ВСС?! Нали подопечните депутати на бат Бойко измениха закона и казаха, че подслушването в мирно време не е престъпление. Значи и тия червеи - подслушвачи са толкова невинни, колкото и Цвъки.

В Бг все още има милиция ,а не полиция ... СОЦА все още цапа в кочината.

Настоявам тези в МВР и ДАНС да ги пенсионират не на 40 години, а веднага след постъпването! Да им дават 25-30 заплати и да си ходят! Ще кажете - ама така държавата се набутва? Но няма да сте прави! - така държавата ще си спестява 25 години безсмислена "кариера" на агенти, които собствения масив не могат да си опазят, камо ли с престъпност да се борят! Те с битова престъпност не могат да се оправят - ние за националната сигурност разчитаме на тях! Ха!

Борисов: ВСС да разгледа докладите по Червеи Нашите политици да вземат да оставят "флората" и "фауната" на мира, и да вземат все пак да започнат някакви съществени реформи.

Аз мисля ,че всико идва ,от ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ/Бг-СЪД.СИСТЕМА.! ВСИЧКО ОПИРА ДО ТАМ ,...А ТАМ? ---СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ,УСЛОВНО!?!? ДАЛАВЕРАТА ПО ВЕРИГАТА ВЪРВИ ,НА 100%... Затова и всички доклади от ЕК на ЕС за България,са насочени към ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ,И ПО-СКОРО КЪМ СЪД.СИСТЕМА: ---СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА ... --ТОВА ДЪРЖАВНОСТ ЛИ Е ,...И ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ?

Кой сега е с големите уши, а?

Боко, пиле шарено, де ограмоти се малко де, пък после ръси глупости! Всяка информационна система може да бъде изкопирана за минути - за какви 120 дни говориш! Е, на теб и години няма да ти стигнат, ама първо попитай тук-там, информирай се, толкоз ли е неграмотно и обкръжението ти?

ДПС

Май простия си ти. Говорим за информация сигурно в терабайти. Освен това едва ли се е копирало всичко. А и се има предвид, че при 30 дни разрешение, разработките са продължавали по 120.

Обикновено има автоматични системи са архивиране, съхранение и т.н. е достатъчно някой да ти даде лентите на стримерите от преди седмица или месец. Като гледаме какъв е разграден двор може и за един час да се сдобиеш с целия архив - това си е едно малко куфарче с ленти.

КОЙ? Кой е имал достъп??? веднага в панделата!!!

Аидееееееееееее, тоя нещастник пак започна старата дъвка, защото няма по-важни неща от това, кой и защо е подслушвал препускащото стадо дебили!?А това, 16 млрд. нов заем, че искат да вземат гербаджиите, не важно!?Няма по-тъп и прост от българина, слушайте тиквоча да ви претопля манджата за червеите, прости глупаци...

Ами като ти е писнало кеф ти Русия кеф ти С.Корея.Само че там няма да те галят с перце ами ще опъваш каиша пък и на фронта могат да те пратят.

аман от тролове като тебе

ББ е като лъжливото овчарче - след толкова лъжи и да каже нещо вярно, никой не му се връзва! А и в прераждането на човек като него аз лично не вярвам! Това по всяка вероятност е само маневра за отвличане на вниманието от злободневните и непопулярни теми за обществото като: създаването на НАТО-вска база у нас под прикритието на КП и новият огромент заем, който чакалите на клонката на нечистоплътната му и безпринципна управленска коалиция ще опапкат за няколко годинки във властта, натоварвайки поколенията с непосилно бреме! А че ще се създава база е ясно и на глупака - нали никой не си прави илюзия, че 20-тина (поне) танка ще паркират на жълтите павета като служебни автомобили ! И че парите от заемите ще бъдат изпапкани през управлението му също никой не си прави илюзии!

След като сме член на НАТО ,то ти какво очакваш ? На Ислямска Държава ли ,да слугуваме ...?

И чехи, словаци, унгарци.... са членове на НАТО, но имат достатъчно акъл, за да си знаят и интересите и да не стават цели за руското оръжие! А иначе и Турция и Кипър са членове на НАТО, но какво стана в Кипър, въпреки това, всеки знае!

По-голям червей от тоя няма! То и Доган го беше "поръчал", ама после се оказа, че няма такова нещо! Аман от лъжци и манипулатори!!

А после,...Цветанов бил подслушвал !? КОИ ИЗМИСЛИХА ---ПОСДСЛУШВАНЕТО ,....НЕ СЕ ЛИ ЗНАЕ ? Още по времето на И.Й.Костов ,първото подслушване е било ,към НИКОЛА ФИЛЧЕВ ,от И.Костов .... По-късно Филчев прости на И.Костов ,по молба на И.Костов ,...за да няма раздухване. Още по-късно ,ДПС ,бсп и НДСВ ,....''сътвориха'' не закон ,а някакви ''правилници'',за подслушването в Бг . ТЕ /дпс и бсп /, си мислеха ,че ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ НА ВЛАСТ ,СЛЕД КОЕТО ГЕРБ ГИ ИЗМЕСТИ И ТЕ ЗАМИНАХА В ОПОЗИЦИЯ ,....ЗАТОВА И ''ПРАВИЛНИКЪТ'' ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ,СЕ ОБЪРНА ПРОТИВ ТЯХ .... Получи се ,....С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ,ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ ..... Лошото е ,че в Бг нямаме РАЗУЗНАВАНЕ ,А ИМАМЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК И ЗАПЛАХИ . ТАЙКА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ГРАДИ...

1.СМЕНЯЙТЕ ПО-БЪРЗО УРКО 2.МАТЕРИАЛИ ТО ПО ТИЯ ЧЕРВИВИТЕ- КЪМ ПРОКУРАТУРАТА-СЛЕД КАТО ИМА ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ -ДА СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ НА ЙОВЧЕВ,ОНЯ ДЕТО Е БИЛ НАЧАЛНИК КАБИНЕТ-ЩОТО ТОВА Е НЕГОВА РАБОТА,ПИСАНЧЕВ -КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛ 3. ТИЯ ОТ ДПС И БСП ДЕТО СЕГА ГИ ЗАЩИТАВАТ САМИ ЩЕ МЛЪКНАТ,ЩОТО АКО ПРОДЪЛЖАТ-ВКАРВАТ СИ АВТОГОЛ 4.НАЙ-ВАЖНОТО. САМО ДА НЕ СТАНЕ ПАЗАРЛЪК. ВИЕ ОСЪДЕХТЕ ЦВЕТАНОВ-НИЕ ЩЕ ОСЪДЕМ ВАШИЯ МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ-ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ЩЕ ПОСТАНОВИТЕ НА НИВО ВКС ЗА ЦВЪКИ.

..."е направено от предишното правителство, предишния парламент"? Браво бе, тогава ти имаше блокираща квота при условие, че решенията не са вземани със 100% и едва крепяха кворума - но май беше по-лесно да бягаш от работа (и отговорност" и да организираш разни протестчета, а? Сега какво се жалиш - или пак си търсиш с кого да се оправдаваш?

Тези гадинки, които дразнят гз ти, Батка ! От НАПЪНА са, да знаеш, за Патока, и за ХЪБА. Гледай си живота, на онаа, Пергела, не се угажда.

Абе Бойко, тази съдия не беше ли ваше протеже.... по скоро на вашия кадровик физкултурника ? Не ми казвай, че сега си научил че е разписала подобно нещо точно тя.

очевидно не е тяхна

По какво точно е очевидно ?! Всичките във властта много добре се знаят и си знаят и игричките и т.н.

Много хора се изказват по въпроса,а Владимира Янева мълчи.И никой не я пита.

Това са номерата на ДПС ,....които използваха бсп ,като мъша ,СЛУГИ ,ПОДЛОГИ ,ИЗТРИВАЛКИ ... ДПС властваше ,и управляваше от 2-ра позиция,а негативите ги отнасяха ---бсп,''МАНДАЛОноситетелите''.

Борисов, не ни занимавай с твойте червеи, а кажи за новия заем кво ще го правим!! Или?

до заема ни доведоха червените, докато се бяха оградили в парламента от нас- народа и си правеха далаверките

след правителството на Орешарски нищо не остана, то държава не остана -цитат на РБ в интервю по тв7

Оставка,разследване за убийството на Чакъра и "самоубийството на Мишо Бирата.СЪД!

Гошоооо,...защо не разкажеш ,КОИ , КАКВИ ,и с КАКВО СЕ ЗАНИМАВАХА ---ЧАКЪРЧЕТО И МИШу ДРОГАТА ????

.....И КОЛКО ДЕЦА ЗАТРИХА ,С ДРОГА?

Бойко е титан на мисълта,ние няма за какво да мислим,само трябва да слушкаме вождето!

Шизофреника отново отклонява общественото мнение от важните въпроси , като това за какво ще теглят 16 млрд нов дълг (между другото , когато Орешарски изтегли 1 млрд "умните и красивите" опищяха "орталъка" как и внуците ни ще трябва да го връщат) а сега удобно си трайкат . Това правителство и този парламент очевидно работят за заличаване на Българската нация .Нещастници

Допуснал съм грешка в горния пост -Не мнение А общественото внимание

Грешката е вярна. Това, на което се обръща внимание естествено поражда мнение.

Малко не ми е ясно какво си мисли Светиня Му? Нали ако ВСС покаже съдиите, които са издавали разрешителни за преследване на демонстранти ще блеснат куките сред съдиите и ще трябва незабавно да бъдат изхвърлени като поръчкови съдии1 Дали Бат ' Бойко иска да разкара тези поръчкови послушници? Според мен за това точно не се е сетил, защото този скандал изисква да бъдат разкарани сума плазмодии, което си е чист бонус.

ясно е, че гнойната коалиция всячески работеше с милиционерски методи. защо ли, се беше покрил сертов, а ?

Баце, излез най-накрая от амплоато си на Главен Милиционер на държавата! Милиционери бол! Ти си гледай икономиката, че скоро ще забравим и смисъла на тази дума! Впрочем, къде е подопечния ти икономически министър?! За чий ни е, като нищо не върши?!

Преди една седмица започна изграждането на структури на българската "Сериза". От тук нататък това обезсмисля всякаква дейност на правителството, парламента и президента. След няколко месеца всичко прието и решено ще бъде отменено. България ще бъде отново държава, а не ливада.