Сидеров: Борисов няма да прави резки движения за дипломатите

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров похвали премиера за балансираната позиция на страната ни на фона на дипломатическата война и отзоваването на руски дипломати.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Борисов няма да прави резки движения за дипломатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сидеров, айде у лево, или вече десното е лево

Трябва да има и такива клоуни като тоя, тука за местна употреба. Другия палячо Боко сега е евроклоун .

само с тукашните си изпълнения ПАТреотът Сидеров, я вижте колко ордени и медали е донесъл от "форуми" в Русия?! Та те се дават за заслуги бре, а не заради чаровните му очи...!? :(

Нещо се подготвя и сигурно ще се случи!В тая екстрамажорна ситуация липсват симеонов,каракачанов,джамбазки с големио часовник..... нещо подготвят тия джелати на Премиера!

Просто не мога да повярвам в какъв лакейски и робски свят живеем. Без нито едно доказателство цяла сюрия лакеи джавкат като песове. Е, има и малко останали достойни страни, които все пак уж взимат сами решения.

Бойко го е страх от Путин и не смее да изгони руски дипломати. Мнооого смачкан народ сме, щом един руски патриарх дойде и ни чете конско, а нашите първи ръководители реагираха, като насрани.

беше този мушмурок зад руския патриот.

Е,гати и държавата,съюзник на НАТО и ЕС,щом акъл ще и дава ,доказано проруско мекере,идиота Сидеров,плюл на заветите на Левски и Ботев да се пазим от руското влияние и намеса!

Хитър е той Бочко. Знае, че колкото по-шава, по му влиза.

А това лошо ли е, защото жената непрекъснато го прави?

Сидеров: Борисов няма да прави резки движения за дипломатите Борисов,внимавай,щото ако направиш резки движения,Сидеров няма да може да си получава възнаграждението от Путин.

Бела Златка е чудесен пример за политик на "разкраченото положение" - влажният му поглед вперен на изток, а от устата му капят лиги по живота на запад;)

Абе истински "патриот".

надпрепускване( соц.съревнование) между родните ни , кой да е по-по-най

Не е случайно попаднал, но скоро главният му координатор,главсек лясковец, скоро ще му бие шута и ще си има партия.

СИДЕРОВ НЕ Е СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ В ПОЛИТИКАТА. ТОЙ Е РОДЕН ЗА ПОЛИТИК. АКО ТОВА НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ НЯКОЙ, ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е НА НУЖНОТО ВИСОКО НИВО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ВОЛЕН. ТОЙ МОЖЕ ДА ИМА ГРЕШКИ КАТО ЧОВЕК. НО ИСТИНСКАТА ОЦЕНКА ЩЕ СТАНЕ, КАКТО СТАВА ПРИ СВЕТЦИТЕ И ПРОРОЦИТЕ - СЛЕД КАТО СЕ ПРЕСЕЛИ В ПО ДОБРИЯТ СВЯТ.

:)))))))))))))))))))))))) ти си една от най-лудите калинки

Ако нямаш адресите на психиатриите в България , можем да ти ги дадем. А ти през това време можеш и да канонизираш Фюрера.

ИРОНИЯ,турбо експерти.....

Да нямаш информация, че скоро ще стане истинската му оценка ?!

След акцията в театралния университет Волен е просто една отрепка. Да, имаше потенциал, имаше партия, имаше успехи - парламентарно представен, отиде на балотаж с Първанов за президент. Има и добри писания относно колониалния модел и др, но това не го прави политик. Изстъпленията му в самолета на пияна глава и т.н. Няма как да стане политик от него вече. Продаде се за пореден път. Игра златен пръст срещу Борисов, сега с борисов. Егати и партията и феновете дето трябва да са му верни при този курвалък.

ами... от това което виждаме като действия на държавата звучи нормално сидеров да казва какво ще прави борисов...

Дребният белокос мошеник,не е ходил в казарма,НО успешно е усвоил ,,златното правило" на новобранеца :.... ,,колкото повече се въртиш(недоволстваш) с/у порядките и....НАЧАЛНИКА....ПО -НАДЪЛБОКО ТИ ВЛИЗА ".... Явно яко са го ,,отцепели" белокоско....НЕУЗНАВАЕМ Е ! ,,ХОДЕЩ КАЛКУЛАТОР...",както го охарактеризира ортака му....WCпремиера....Варели/Винкелов.....

Не знам кога точно оскотя тая нация. Не знам кога точно новината, че малки деца са изгорели живи в Русия, стана повод за злорадство и то от страна на грантови медии и инфлуенсъри. Не знам кога точно българинът оглупя толкова страшно..............само знам колко много оскотяхме и оглупях ме.

Оскотяхме от "хубав" живот, който западняците ни спретнаха 1989 г.

Получил е инструкции

Резки движения не се правят , особено когато зад теб са турски дипломати , а и други от турски произход !

НИКАКВИ РЕЗКИ ДВИЖЕНИЯ НА БОРИСОВ,ЩОТО МНОООГО ЩЕ ГО ЗАБОЛИ..

!!!!!

А, Белокоска с очаквана позиция по "руския въпрос"! Липсваше ми, Белокоске, във Варна твоята твърда позиция по "турския въпрос";)

пак е усетил накъде духа вятъра.

само аз ли имам усещането че държавата се управлява от болен сайдеров??

САМО ИСТОРИЯТА МОЖЕ ДА ОЦЕНИ ИСТИНСКИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛОЖИТЕЛНАТА РОЛЯ, КОЯТО ВОЛЕН ИГРАЕ В ПОЛИТИКАТА. ЗАЕДНО С БОЙКО ТЕ СА ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРАТА КОМБИНАЦИЯ, ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА В МОМЕНТА.

Шилo

Не знам колко са добри за българската политика, но за руската определено са много добри (слуги)!

,,Сеньоре"....слагам ти (+),....разбрал ИРОНИЯТА ТИ :)))