Българското куче Йорго развълнува руснаците

Руските вестници отделят голямо внимание на българското овчарско кученце, подарено от Бойко Борисов на руския му колега Владимир Путин по време на визитата му в София.

Обратно в новината

Коментари - Българското куче Йорго развълнува руснаците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ Г-Н ПУТИН ТОЛКОВА МНОГО СИ ДОПАДАТ ТАЗИ СНИМКА АКО Я ИМАМ ЩЕ СИ Я СЛОЖА ВЪВ РАМКА И НИКОГА НЯМА ДА МИ ОМРЪЗНЕ ДА Я СЪЗЕРЦАВАМ . ДОКАЗАНО Е ЧЕ ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ Е ДОБЪР ЧОВЕК.

ако премахнем и визите за руснаците-туризмът ще се съживи и не само той!американци в булгаристан няма да дойдат да почиватрно за руснаците е близо,все пак парите не миришат-искат само да бъдат броени!!!

Браво, бате! Good idea! Друго си е да си имаме наше куче в Кремъл...

Цензорът бди зорко!!! Пуска коментари на малоумници, като Бигът, Озито, Хането Турку и т.н., тъй като са срещу Русия, но не пуска коментари с друго мнение. Е, на това се вика яка цензура.

От мойта котка по-убаво нема!Един от прякорите й е "Веселото парно",защото хем весело мърка хем е много топла.Освен това остарява като катедрала-все по-интересна ни става...

;-) !

BIG AL ::))))) 14.11.2010 23:47 След руския балет, борисов, следва разбора, както се казва в един американски филм..) Не си сваляй пачките/балетната рокличка / и палците /обувките/ ,-ще ти трябват..Балетът продължава..Умиращият лебед от Банкия, ще си ТИ ..Няма кой друг ..Тошо си отиде.Вече умряха Р.овч. , Гея и Гоце..И те бяха лебеди..СЕГА си ти наред .. Така става е лебедите на сцьената на большой театър или който се хване ТАМ да танцува ..) И по- добре за нас българите..Заминавай си, пътнико, свиден..Не си дорасъл още да управляваш, НОРМАЛНО , нещастна България ..Боклук, червен

Не се хаби.Да ти се чуди човек откъде ги измисли тия лебеди и от какви морални висини даваш обидни определения...някак първосигнално.Затова не можеш да заинтересуваш сериозния читател,колкото и да се правиш на интересен.Другото е плюене.

Май българите сме по-развалнувани-74 коментара и заглавие висящо цял ден на главна страница.

Супер готин подарък. Браво на Бате Гойко...ъъъ Бойко... :)

А хипопотам кой ще му подари...

цял ден това куче стои на главна страница, това ли е най-важното в България

Троянски кон!

"Путин е собственик и на котка, за която се твърди, че живее между стените на Кремъл. Има два пудела и коза с козленца..." Попада корабокрушенец на необитаем остров. Само палми, маймунки, козички и т.н. Минават 10 години и кораб спира на острова за вода. Гледа капитанът, по плажа се шляе някакво момченце. Капитанът го пита - какво правиш тука на тоя необитаем остров? Момченцето отговаря: ааа чичко, аз съм от мееееееестните.

.... am I going insaine Браво, OZZY !

Проекто договор с империята на Злото : 1.Построяване на тръбите-за ВАША сметка, защото НИЕ НЯМАМЕ нужда от този поток. 2,След построяването им, СОБСТВЕНОСТТА им се прехвърля на българската държава. 3.Транзитни такси на базата на ПЪЛНИЯ капацитет на тръбата-има-няма газ- плащате, защото сме отделили 120 квадратни километра от територията си и НЕ ни интересува-дали имате купувачи на газта.. 4.Без горните условия- НЯМА договор за южния ВИ поток . П.С, ..Предложил БИГ АЛ , без да иска хонорар))) Транспортните такси -на най- високите нива за Европа , защото НЕ сме сибирска или арабска пустош..))

Много отдавна територията ни е пустош. А ти вместо да плюеш, върви при твоя гуро да си ближете раните.

Както каза Остап Бендер - "А дупка от геврека? А ключи от моя апартамент искаш?"

Ако към твоя РС закачат генератор , то с днешното тракане по клавиши ти сам би произвел ток колкото Козлодуй. Браво - тази настървеност приложи в работа - станеш милионер. С пожелания за производителност

Abe ruskinite nauchete gi tezi opredelitelni chlenova nai nakraia be, da mu se ne vidi............

Искаме ОБЩА снимка на другарите - шутове на Русия , заедно с ордените им : Гоце , Гея , Р.Овч. и Б.Борисов ...:))))))))))))

Просълзих се от умиление, даже плаках. А навремето Йосиф Висарионович по същия начин галеше дечицата по главите.

знаеш защото си едното от погалените деца ли? :)

...на Дордж Буш-молодьожний му "подариха" обувка. Защо ли!?!?... А иначе, кученцето си е доста сладко и сигурно ще е в добри ръце.

Кутрето е много сладко и ще стане голям пес. А Путин наистина обича животните и умее да си общува с тях - веднага разбират кой е стопанинът в къщата и кого да слушат, и неговите са доста добре гледани. Добре, че няма да прочете простотиите втоя форум - полюции от злоба и примитивизъм!

Вдеки политик е и човек освен това. В редки моменти като този се вижда какво носят политиците в сърцата си. Така че наистина беше приятно да се види и да се коментира. Заради този момент аз дадох още един шанс за себе си на Байко Борисов. Най-накрая той разбра че заяжданията със сини и червени не водят до никъде и нямат никакво значение за страната.Икономиката е бъдещето на България. Най-накрая разбра че агресията спрямо Русия има смисъл единствено за американската кесия, която отчаяно се нуждае от слаба Европа и марионетна политика по границите с Русия.

По-точно и вярно не бих могъл да го кажа. Браво!

Така си е!

Браво ! Радват ме такива коментари, аман от негативизъм. Браво !

в 10-ката

Така е. Ние можем само да спечелим като се възползваме от двете противопоставящи се системи изток и запад и съхраниме собствените си интереси.

Точно!!!По точно от това здраве му кажи!

Като чета коментарите на пишещите тук ми става ужасно мъчно. За пореден път доказваме, че сме недна жалка нация. То не са плювни то не са малоумия. Докато продължаваме така мизерия за българите винаги ще е голяма. Поне си напънете мозъците какво да направите за децата си така че поне да ви бъдат признателни за усилията но уви това няма да се случи. Жалко за вас и за хубавата ни земя !!!

Гого, пич, не се коси ... тез са платени драскачи и не представляват масата. Иска им се да я представляват, но си остава някаква мечта в мокрите им сънища. Затова са тези големи напъни, щот като повтаряш нещо по хиляда пъти като малоумник, накрая сам вземаш че си повярваш.

Наистина жалко за земята ни,дето я подаряваме на руснаците да я експлоатират и тровят с радиоактивни отпадъци и нефт.

По-добре се образовай на тема "Добив на шистов газ" най-вече в раздела подводни води и остатъци от химическата реакция за добиви му. Предлагам ти защото американският посланик толкова щедро обещаваше розови облаци !!!

Не обръщай внимание на бедните духом. Подобни хора, каквото и да стане все ще са недоволни и ще плюят. Те само това знаят. Такава е средата им, не може човек да очаква нещо повече от подобни екземпляри. А за кутрето, страхотно е. Прилича на плюшена играчка. Добър стопанин си има вече.

Ужас, колко много злобари и комрлексари правят тук коментар. Нормална бизнес среща, хубав подарък посрещнат добре. И Бойко и Путин имат сърца за разлика от вас. Навсякъде по света посрещат Путин с уважение само тук в България е блато и се опитват да омаловажат срещата и да хулят позитивни неща. И ще си остане такова. И Бойко и Путин да са живи и здрави. А вие злобейте докато почернеете.

Никога и никой , в последните 20 години , НЕ си е позволявал, ПУБЛИЧНО, да УНИЖАВА България= за 'капитулация ". .Никога , за такъв проект и изобщо , никой не е казвал ТОВА : Техният булевард /Руски /, най- голям храм /Алневски / и прочие..и ЗАТОВА ТЕ не могат нищо друго - освен да капитулират..Такава ПУБЛИЧНА наглост и Хитлер , дори , не си е позволявал.Такава подигравка , в официална преса- също ..Пълен абсурд е ""клякането" на тиквите на БКП -ГЕРБ !! ИНИКАКВА реакция, на самозабравили се милеровци , вестници и прочие, в Империята на ЗЛОТО .. Такув прецедент , в последните 20 години , НЯМА подобен .. От нито една държава - към България ..За радост на петата колона= измета "български"... Алооо, руските агенти, скоро...Мама.. червена

Ти си бил голям тъпанар. Както пишеш "алневски" - първо е светец, а след това руски княз. И второ тои не е руски - а български храм. Така че улево BIG ГЛУПОСТ

Та значи все предани слуги -- то америчко-именувани ли не щеш, то бегейско-ли ... та чак и азиатски-тигрено ! /// Абе, нямаше ли кой да му подари един истински нашенски балкански коч ?! Или черноморски кефал ?!

:))) Путин обича кученца , тигърчета , котенца , козленца , българския премиер и други животни...... :))))

Определено Борисов този път имаше много точен усет за подарък! Браво!

Сигурно е супер-кибер-пес и ще шпионира. Да му се провери биографията до десето коляно и да се види дали някоя баба не е имала нерегламентирани връзки с подозрителни екземпляри.

Всъщност, журналистите са отделили повече внимание на кученцето, отколкото на самата визита, съвсем в реда на нещата.

Подаръкът е символ на това, че нашите боковци ще са верни като куче на Путин. А животните са несполучлив подарък, защотото някои видове са интелигентни същества. А у нас въпреки новите закони има убиийци, които с ловни пушки убиват десетки котки като ги примамват с храна преди това - например до Народното събрание в центъра на ул."Аксаков" 22 в София систематично се гърми.

никой ли не забеляза, че кучето не е в традиционната окраска за БОК /българско овчарско куче / а по-скоро прилича на московкса стражевая..на дипломатически език подарък на куче означава съвсем друго ..да трогателно е за пред публиката ...помислете повече ...

haazer, много си отворен....като на кенефа вратата!

Не е в типичната окраска, защото не е и типичен представител на породата. Просто бате бойко прави странни кръстоски в развъдника си, непозволени от законите на генетиката. Него такива глупости като някаква си наука не го засягат. Затова и кучетата, които произвежда са някакви непонятни хибриди, обременени с доста наследствени болести. Това е известно на всички развъдчици в България, ама я иди да му кажеш...:)))

А на човешки език, това е подарък от мъж на мъж. По-добро е, отколкото някой бърдук или метален сувенир... Виж, ЕК без никаква дипломация диктаторски разпорежда на Бойко да промени сделката с Путин. Брюксел хич не си прави труда да се изразява дипломатично. Брюксел е арогантен с нас! А ти... дипломатически език.

Вярно руснаците много обичат домашните любимци, но още по-вярно е , че са по-доволни от подписване на споразумението.

Колко, колко много мило и трогателно! На излизане пък тов. Путттин погали по бузката първолаче и се здрависа с ветеран на труда... Ехххх, върнах се в младостта, сякаш пак съм разгърнал Работническо дело!!!!!!!

Куче за АЕЦ - ГЕРБов вариант на приказката "кон за кокошка".

От Ванкувър до Владивосток всички харесват и уважават Бойко !

Много красив емоционален момент - просълзих се от вълнение

Българско куче да лае другаря Путин!

Много хубав подарък. Руснаците обожават животните и се грижат с удоволствие за тях. Там рядко има бездомни кучета, а още по малко котки.

А ние , българите , се вълнуваме от по- важни неща ..:)) КОЛКО български МИЛИАРДА ще изчезнат заради , руските интереси или за НЕЩА - които НЕ са ни нужни...:)))) А кучета и котки - да си подаряват ..:)))))

Милиардите ще бъдат наляти в българската икономика, и ще носят още милиарди. За ужас на вас турските подлоги, които освен да се дупите друго не знаете.

И вие ли вярвате на 2-те миларда долара на година, е много наивен народ сме, а от вчера се разисква,четова е сигуно грешка на езика или превода.

Като знам как руснаците обичат и се отнасят с животните ,наистина много оригинален и сполучлив подарък.

Аз обичам руския народ,пея неговите песни и смятам,че руското правителство винаги ще ни бъде добър партньор. Бог да благослови министър Путин и дано всичко да бъде прекрасно,защото българи и руснаци имаме една пъпна връв.

Не си учила история, Джулиана. Българите НЕ СМЕ славяни и генетично нямаме нищо, ама нищо общо с руснаците. Руското правителство е партньор само на себе си и по принцип не зачита чуждите интереси. Още повече България, защото е свикнало от десетилетия тук българските управници да ги чакат със свалени гащи.

Ozzy само не разбрахме ти турски потомък ли си или анадолски? И ако не знаеш случайно - освен религията и езика българите имаме много общи неща с руския народ. А тая история дето ти си я чел въобще не е манипулирана мухахаха

Теб те знаем, сладур, колко си умничък, макар че не можеш да надминеш хането Путку, за БИГ АЛ да не говорим. Те, разните мекерета, чак в Тибет и Китай ни търсеха корените, ако може да ни убедят, че нямаме общо със славяните. Най-паче за пари го правят, де...

Българското ? овчарско ? куче се казва Йорго - наречено е така от БиБи в чест на гръцкото участие в проекта Бургас - Александруполис

нерде ямбол недре стамбул ..търсите под вола теле ...на дипломатичне език този подарък означава съвсем друго ..

А бре малака с малака, правиш се на отворко. Бургас -Александруполис ще го има защото го иска Италия. Трабата трябва да стигне до Солун, а от там ще се разклонява, на запад ще дублира трасето на газта по Южен поток до Италия,а на север през Скопие до Белград по проект. А паленцето-каракачанчето Йорго сигурно е на името на бившият му стопанин Йоргос каракачанеца.

Кучето Йорго попитало кучката Кони: "Как е при вас ?" А тя му отговорила: "Ами как да е ? Купичката с хара е пълна, синджирът сега е малко по-дълъг и охлабен, даже от време на време ни водят и на разходка навън, ама изобщо не ни дават да лаем. За хапане пък даже не си и помисляме:.

Абе боко защо е подадрил кучето, можеше да го ползва за свой заместник? Туря го да дреме в министерския съвет, а той спокойно ще може да си рита мач в махалата. Хем хората доволни, че ги управлява някой по-умен, хем и той доволен, че има по-работлив заместник. А това с подаряването на живи същества не е много на добре, попрочетете книги по психология и ще разберете защо.

мноо си тъп Саше!

Абе червен Простак си

Такива като тебе дето се правят на много умни много ги обичам. Защо не кажеш накратко какво пише в книгите по психология ами ни караш да ги четеме.

Какво ще рече "кристален крокодил", защото дори гугъл не знае за такова животно? Много рядко ще да е! :)

Най-вероятно е направен от кристал и не е жив, но пък е повод да се види за пореден път глупостта на журналята

Интересен е и казуса с посочването източниците на информация. Може примерно да погледнете следния адрес и да откриете разликите :)