Борисов настоя за промени в Конституцията и двукамарен ВСС

Премиерът Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ ще започне консултации с останалите парламентарни партии за промяна в Конституцията заради съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов настоя за промени в Конституцията и двукамарен ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пастирката - мисирка?

В Новата Конституция ще пише: Чл.1.България е Република с еднолично управление от единственият републиканец в Галактиката - Бойко Борисов!

Aми съдиите и прокурорите са си отделно!Cъюз на съдиите и съюз на прокурорите са самостоятелни организации!Eдиственото обединение на гилдиите е във всс за решаване на общи въпроси ,което е нормално!проблема е че досега не са повдигани обвинения на политици провалили демократичния преход и довели ни до това дередже!съдеха се за клевети,но не и за провалени управления!

между Бойко Борисов и Яне Янев! Ето видимите резултати - желание за промяна в Конституцията, сиреч, желание за Велико Народно Събрание.

Някой да не е наясно какво се случва. Членовете от парламентарната квота са повече от прокурори и следователи заедно. Така ли ще правят независима от политически влияния прокуратура? ццццц.....Засрамете се,най-накрая. Бъчварова го каза в прав текст "Искаме да сложим нови хора",вече дори се приема за нормално.

Как ще повиши ефективността разделянето на ВВС на две колегии,не го разбирам "юриста "Борисов!Какви са анализите от ползите и смисъла от това разделяне?Прилича на разделяй и владей!ВВС е колективен орган ,за това е бил смесен защото се разглеждат въпроси от смесено естество,не по гилдии,а заедно!Ако това ви са реформите,слаба ракия!Съдебната власт е притискана от политическата власт именно в нейната дейност,та как да бъде независима от зависимостта е въпроса на деня?

Значи разпускате 43 НС??? И какво ще правим без това стабилно реформаторско правителство? Недоразумението кога ще насрочи избори за Велико НС?

Най-после ББ премина към постигане на целта си откакто е политик. Това сега е пробен камък, тест. Следва промяна на конституционната форма на управление от парламентарна република на президентска република, след което - печелене на президентски избори. Така ще постигне мечтата си да управлява по-дълго от примера на живота си - Тодор Живков с неговите 30-и-не-знам-колко-си-години. Т.е. ще си имаме нискочел тираничен ЦАР за много години напред!!! Глупаците в парламента Радан Кънев, Кунева и т.н. ще му го сервират на тепсия срещу огризки! Тогава ще паднат всички маски и ДПС ще си отработи кърджалийското кафенце срещу Разградски и Кърджалийски автономни окръзи. Да знаете - с такова ТЪПО ЧАЛГА население ще си го постигне одма! И стадион В. Левски ще е тесен за арестуваните врагове на народа! Боже, пази България!

МОЖЕ ЛИ В ИНТЕРВЮ ПО НОВА ТВ ЗАМ.ГЛ.ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ДА СИ КАЗВА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРИСТРАСТИЯ -ЕГА ТИ И Д-ВАТА

А Пастирката какво изскимтя по въпроса?

Пастирката е безгласна буква .Президентчето е такъв смешник , че не съм и предполагал , че вместо на цирк с клоуните ще се разсмивам всеки път , като го видя по телевизора .

Aко ще 3 камари на ВСС да има пак ще се намери Красьо Черния да координира нещата. Партизаните така са се вписали в съдебната система, че оправяне няма, особено след като ограбиха за втори път държавата след масовата приватизация и станаха милионери и милиардери. Корупцията в БГ не е изключително явление, тя е начин на функциониране на държавата, полицейско-прокурорско-съдебните дружинки са така оплетени по роднински, партизански, любовни, финансови, комшийски и т.н. връзки, че разплитане няма, едно дело няма да не е корупционно, първо се гледа колко наш е човека и тогава му се крои капата.

Мутреф остави конституцията.Тази материя не е за кухи тиквиАми виж там румънците че шиндросали тяхното ЧЕЗ с няколко милиона !!!Нали щеше да се надбягваш с власите .Ама те вече карат колело а ти още си навърваш цървулите!!

Как ще пипа монополите, нали те го избраха и още преди да си подаде оставката на протестите срещу ЕРП -тата той ясно каза "Тука аз не пипам". Всичко е бутафория.

бойка имитира реформи, а нейната гъзолизка - модераторката в дир.бг от третия пол Иво Некитов - само чака удобен случай да й хапне изпражнението.

Крадливата малоумна и престъпна кадъна бойка иска с козметични промени да имитира "реформи", но си остава престъпничка и отрепка за затвора.

Проблемът с ВСС е в самото съществуване на такъв орган.

На крива ракета - и Космосът й пречи! От една седмица насам като се осра*а юнашки - от ремонт на нови разпадаши се магистрали, през контрабанда и Свинкя, която мърмори - "Ама то строежът на плажа е абсолютно редовен!"... ТА ШИМПАНЗЕТО СТИГНА ДО ИЗВОДА - А, НУЖНА Е ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА! За да променели съда!!! Е, Тиквата не поясни, че когато назначаваше Владимира Янева, Румяна Ченалова, че включително и Цацата - НЕ РИВА, М? ТА: Май Му липсват старите чл. 1 и чл. 2 от Конституцията на Людмила Живкова и Тато й...

Всичко е менте!Категорично! Вчера си накапах панталона с олио и никакво леке не остана.И защо никой не казва какво ще пише в новата Конституция?

Които има желание да знае как е възможно такива като този Банкянски субект и всички покрай него да са още извън затворите нека прочете чрез гугъла материала "Тихи оръжия за безшумни войни". Разбира се това е само един от дебелите аспекти на глобалното зомбиране на хората. В допълнение се изпозват напреднала психотроника, пропаганда, леки и по-тежки опиати и отрови като алкохол, цигари и пропаганда чрез масмедиите и пси установките. Манипулация чрез финансите и други, но базата е да схванете, че сте тотално манипулирани и от кой!!! Без върна диагноза няма и адекватно лечение така че КОЙ е врагът и как деиства трябва да е най-важния компонент от плана ни за освобждение.

тъпо, тъпо....

След два месеца цената на марулите щяла да се срине!

А при тиквите как е?

Тоя ,,специалист по всичко" само ИСКА,а ние ДАВАМЕ.До кога народе робски?

Поне в Денят на Конституцията , не биваше да се публикуват вятърничави обсъждания на кухи кратуни.Със цялата власт, която имат, те санкционират всеки магистрат, който се опита да приложи закона, така както трябва- къде с моркова, къде с тоягата и сега им скимнало да ни разсейват с нови структури и нови закони-

Pesh0

Независима , власт , която не се знае , как се избира .... няма как да е честна и справедлива . Докато не ги избираме магистратите , с кметовете и началниците на полицейските управления , няма да стане .

Ето това е глобалният проблем на всички в това число и у нас. Намерете си статията "В Америка се изпуснаха как смятат да воюват с Русия". Америка е също кукла на конци, на една единственна корпорация ILLUMA CORP. Да това е шапката на Илюминати събираща в едно всички компании и корпорации по света. Ако въобще хората по света не си дадът сметка какво им се пише то скоро ще съжелаваме че сме се раждали. Е не всички но повечето от хората.

никой вече го не бръсне за слива, даже и в ГЕРБ

боже слез и си прибери вересиите. тоя пак не си е пил розовите хапчета.

ДОЛУ БОРИСОВ! ДОЛУ КОМУНИЗМА ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ МЕТАСТАЗИ - ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС, АТАКА И ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА! СЛЕД КОМУНИЗМА ИДВА ЦИГАНСКО-ТУРСКО-ПОМАШКИЯТ БАШИБОЗУК! ДА ЗАПЕЕМ "ВЪРВИ НАРОДЕ" НА 24 МАЙ И ДА ПЕЕМ, ДОКАТО ГИ ПОМЕТЕМ! ТЕ СА СТРАХЛИВЦИ И ЩЕ БЪДАТ ЖЕСТОКИ, НО НИЕ СМЕ СИЛНИ, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ В ДЕВИЗА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОЙТО ТЕ НЕ ИСКАТ И ДА ВИДЯТ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ПРЕБЪДЕ БЛАГОЧЕСТИВОТО!

кои сте вие бре?

Вижте в гугъла какво пише в тази статия за да схванете ако случайно не сте, че от самосебе си нещата в БГ и по света няма да се оправят. "Бившият съветник на Роналд Рейгън: САЩ си купиха България"

Много строго гледа.И много се изсилва.Чак да променя Конституцията!При това с тоя калпав Парламент в който никой не знае какво изповядва и за какво се бори.Изобщо сбирщина от манекени и манекенки,които си разхождат тоалетите в Народното събрание и повечето от тях изпълняват командите на тоя,от снимката дето гледа строго.Кога най-после Господин премиера ще разбере една проста истина:НЕ Е ПРОБЛЕМЪТ В ЗАКОНИТЕ,А В ТЯХНОТО СПАЗВАНЕ И ИНТЕРПРЕТИРАНЕ ОТ МАГИСТРАТИТЕ!Както да променяте законите,каквито и структурни промени да правите,ако никой не ги спазва никаква полза от това.Колко примера искате да ви дам за закони,които не се спазват в България?В Германия примерно,опитайте да погазите закон.Може да ви излезе херпес!

Този каквото и да каже е глупост , пак са му наредили от Американското посолство да показва видимост на някакво движение , днес показаха онази с кривите джуки и тя ги плещи ! Хайде заминавайте си ! Оставка и септември нови избори истински !

Той не знае ,какво е конституция ? Нищо чудно ,ако подсъдимия му авер внесе предложенията за промени на Конституцията. Пълна лудница . Утешитеното е,че все пак , времето тече и един ден този безумен цирк ще свърши . Няма как , Денят ще дойде .

Този бил категоричен, онзи бил категоричен, абе прости журналисти, категорично сте с купени дипломи.

ще напиша нещо, което може би ще разсарди доста хора, но аз все пак ще го кая. преди софя беше един хубав град, но една партя доведе нискограмотни хора от провинцята, като им обеща светло бадеще. тези хора си продадоха хубавите кащи в провинцята и си купиха панелни апартаменти в софя, но таи като парите от продадените провинцялни кащи не стигаха те изтеглиха големи кредити от банките и сега тези кредити са необслужвани, а тези хора скоро няма да има каде да отидат, защото банките ще ги ижварлят на улицата. така софя се преварна в град на сенките и ходещите души. когато се вращам в булгари с мака си спомням за този прекрасен едно време град. а софя в момента прилича на бордеи. как да се варнеш?

Бате,като ти чета"литературния шедьовър",съм напълно съгласен с теб че софия се е напълнила с неграмотници,стига ти да си един от тях.коя ти беше учителката по Български език до 8-ми клас,защото от написаното от теб си личи,че това е последният тиклас /може би незавършен/.Къде расе,с кои овце пасе мило ми ЗУНЕ?????Ще ти покажа грешките,а ти си ги брой и мисли друг път дали да се правиш на ГРАМОТНИК.И ТАКА ВНИМАВАЙ:започваме ограмотяването ти::::::::::разсАрди/разсърди/,,каоя/кажа/,,софя/София/,,партя/партИя/,,провинцЯта/провинцИята/,,бАдеще/бъдеще/,,кАщи/къщи/,,тАй/ТЪЙ/,,провинцЯлни/провинцИАлни/каде/кЪде/,,превАрна/превЪрна/,,врАщам/врЪщам/,,мАка/мЪка/,,вАрнеш/вЪрнеш/.....ОВЧО МОЗЪЧЕ УСПЯ ЛИ ДА СИ ПРЕБРОИШ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ,А софиянче НЕГРАМОТНО??????????

Бацето вчера на новината за Людмила Живкова се беше ухилил като зрела тиква, а днеска за конституцията се е намръщил като недоволна Мутра.

DIDA

Кофти г-н Борисов! Цацаров стана неудобен за управляващите и трябва да се смени! За това трябва да променяме конституцията!!! Жалко, че нас, т. нар ." електорат" ни правите на канарчета....

абе боок ти що биеш негрите бе ,пардон комунистите ...аааааа

Когато Буда и подобни елементи , посягат към Конституцията ,става страшно ! Цялата мара втасала, та той тръгнал да върши конституционни промени. Та той не знае ,какво е "правова държава". Не може да го осъзнае и осмисли. Некай някой журнасилст да го пита, какво означава "правова държава" ? Все едно да ти обясни , какво се е решило с Крайовската спогода ?

Каква е разликата между нас и Румъния, та там може да има независима прокуратура, която да разследва корупцията по висшите етажи на властта, а тук не може? Нали точно там (в Румъния) вече осъдиха висши чиновници и затова ЕК ги потупа по рамото? А ние само надуваме свирката и парата отива там!