4 тона хашиш задържани на границата. Борисов: Европейците да ни благодарят

Рекордно количество от 4,2 тона хашиш е открито вчера от митничари на ГКПП Ферибот- Видин в камион, пътувал за Белгия. За задържаната пратка обявиха днес премиерът Бойко Борисов, шефът на агенция "Митници" Ваньо Танов и директорът на ГДБОП Станимир Флоров.

Обратно в новината

Коментари - 4 тона хашиш задържани на границата. Борисов: Европейците да ни благодарят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С американска помощ Бойко Амфетаминов ще изпозапуши повечето канали за дрога.Ще остане само неговото каналче за да си цоцкат с ЦРУ и ДЕА приятелчетата.

Мдаа.... те дори ЦРУ го знаят с какво се занимава... интересното е, че това не му пречи да има поддръжници "...каквато ни държавата, такъв ни и Батман-а" :))

Милиционерски маскарад. Пускат се 4 тона за да минат 40 т. Глупак.

европейците ще ти благодарят като докарат курвата ти4 цветелина с белезници в българия

А колко ли са пуснали....

Че той хашиша е декриминализиран почти в цяла Европа. А и най-много да са спестили на Европейците смеха... не здравето.

" ... 60 кг кокаин задържахме на Русенското пристанище ... Това са страховити щети на организираната престъпност, ... " - Ей Бойко, със Цвъ ще смажете конкуренцията ;). Пък и кой друг ако не ти знаеш какви щети става дума ;)

Sacho

Преди години даваха по телевизията как изгарят хванатите наркотици в пещите на Кремиковци. Сега нищо. Нейде, някой ми сподели, че сега количествата се акумулират и се използват за ПР акции на власт имащите. Например прословутите 67 кг.

Всъщност - абе коя е тази PR агенция??? Евалллааа им правя, че на ГЕРБ обират парите! Че с толкова боклук - трудно се работи. Ама - поне си включете в извадката и 5 човека с някаква мисъл! Когато ББ или Дянков се появят на КПП - винаги се залавя наркотици/контрабанда (Русе, Варна). Е, дами и господа, добре че работите пред прост народ!

Барак Обама идва на посещение в София. Преди да се приземи самолетът, погледнал през прозореца и видял баба Яга с метлата. Показал я на екипа си с думите: - Каквато им държавата, такъв им е и Батмана....

,,von Bulgaien,,. Комплимент.

няколко скромни въпроса... 1- след като излза от границите на българия- пита се защо не е хванат когато е влизал... или за това , какви лаина влизат в нашата родина не е важно- а и да се открият- няма да има потупване по рамото на бат во боика-рапоня... 2- защо казва- европеиците да ни глагодарят ...- нима ние сме азяци-или африканци...- тъпо изказване само по тия две причини... -много тъпо... 3- интересно- защо се пъчи със заловени пратки от конкурентни нему групировки...-и нали дрогата не се свежда само до кокаин и хашиш...-може би и там си разчиства терен за своите... 4- кога ще каже защо и докога в българия не се говори нито за метамфетамините(на десетките негови лаборатории) , нито за хероина-които е под контрола на близки нему хора....-никога не се е спирало да се вкарва хероин-и не се е спирало да се прави и продава метамфетамини...-но нали са му в личния бизнес-и там е табу и за полиция и за преса... 5- питам се - токова ли е страшен този рапон- та изчезнаха разследващите юрналисти- нали е демикрация в българия- няма ли поне един да попита рапоня за знаковите убииства- за твърденията , че е метамфитаминовия крал на европа,...- че е обещал и следващите 4 години свободена търгоивия на дилърите на хероин-както бе и досега ,.... 6- питате ли се на каква цена си траят и американците и европеиците - за престъпъленията на наща пресвета мутра-премиер....- и как накрая ще се срамуваме от самите нас-като разберем колко зле сме били подвеждани... 7- защо не се опитат невярващите в престъпленията на боико- да влязат поне един път ако не другаде- поне в саита на ..биволъ.. , да отделят 30 минути-и тогава да седнат да помислят кое как е ....-просто напишете всички на търсачката на чичо гугъла- биволъ - и влизаите и четете-и не се плашете...

Свърши гей парада и всички почнаха да коментират ТУК. Явно си нямат друга работа. Чета, чета, и всичко ми става ясно: Заловен наркотик- Бойко виновен. Откриване на магистрали- не щем да чуем за тях. Тока поскъпва- Гербаджийски интереси. Гората се запалила- пак Герб са виновни. Дайте да изберем комунистите, хептен да ни оправят, а? Че вече 70 години все те ни оправят....

юли

При теб се получава нещо като: "гейове правят деца, в страната на Бойко Борисов". Или: Тиква открива хашиш пред камери, Тиква с народна пара се вози на джип по магистрала без колан, ЦЦ и Миро гасат пожар, а, в това време се появили некви 12 "Мега Байта" ток и немало кой да го плати? Как да нема - щото преди четири години некой искал да прецака Тиквата, са "материало" че плати и това. Ама се се чудим ония ли са виновни оттогава или тея дето са че ни замет парите

Виж ми никнейма и поясни: Какво точно искаш да кажеш, сложно ми е да те разбера. Нещо за тиквите, дините и патладжаните ли? Аз не съм със селскостопанска ориентация. А метафорите ти са твърде сложни за елементарното ми айкю. То новината не е за плащане, а за хероин, ама то кой да чете в тая жега.....

d4

Нима белгийците живеят в 18 век?? Кой пуши хашиш днес? Да открият и пушални за опиум.... Европейци задръстени!

няма ли кои да каже на тая досадна конска муха, че да се пючиш сутрин, обед и вечер по медиите не е равносилно на добро стопанисване на държавата! аман от помияри! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние им го хващаме, те го изпушват...

Браво на Държавата. Всичко работи както трябва. ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА. Това е правилната посока. А не като в предишните правителства..... Още веднъж : БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА.

Диазепамчето, дизепамчето - може и по две в твоя случай

1000 пратки минали една хванали голяма работа вече.

ох,котйоооо)))) евроеиците ще се сурдят дори,седмица без на черешата))) браво,ванйо и боико!!!!!!

Убава работа ама българска.. Стока за 40млн пренася, а я опаковал като багаж на турски гастарбайтер :)

Браво на човека чудо!

от 40-50 млрд на година, пресметнете какво са 40 млн!!!

тоя е 100%-ов шизофреник!

40 млн. лв. загуба - колко ли много служители са искали да помогнат??

Удареният канал за дрога е конкурентен на канала на дрога, който Бойко борисов държи нелегално . Така с един куршум - два заека- и конкуренцията разбита, и вдигане на рейтинга на премиера.

Мусолини не се биеше толкова в гърдите, като...

А твоите пратки с амфети, г-н Тикво кога ще ги заловят? Или скенерите така са настроени, че да реагират на всички други видове наркотични в-ва, само на Бойковите амфети да мълчат и звукче да не издават. Да му благодарели искал, мърша нещастна

Европа вижда много добре, каква нетолерантна шайка загледана единствено в собственото си его се е докопала до властта и благодари най-вече на гейовете и лезбийките, че имаха смелостта да излязат на парад, а това с хашиша си е работа на бат ви Бойко.

Този Бойко многознайко навсякъсе се МЕШИ. Ту хванал хашиш, ту осъдили прастъпник, ту открил вече (соттици пъти) едни и същи магистрали, та магистрали, Аман. Става и ляга с магестряле, пенсиите по 134 лв на месец, икономиката и борсата са замрели, а той си бое, както си знае! Евара на този електорат!

Всеки ден посещава по някое място из странта. Той кога работи като министър предсетел? Да го бяха назначили за ПР на правителството. А това с благодарността много ми напомня за старите учебници по история в които пишеше, че Русия спряла татарите да не навлязат в Западна Европа, т. е. била нещо като всеевропейски спасител. Още тогава усещах че има нещо гнило в това обяснение.

бсп мафията ще си отмъсти:))

Дааа, след това му изказване Бойко окончателно потвърди истината, че нямаме нищо общо с Европа а сме племе "таранбуки" очакващи похвала от белия господар.... ЕВАЛАТА, БАТ БОЙКО - ТИ СИ ГОЛеМ!

..не обиждай така афганистанците!

Е то не остана нищо за краднене след твоят гербаджия, по големи крадци от тях няма, справка-Цветан Цветанов, а относно комунистите си прав, Пожапникаря още не си е върнал членската книжка от БКП, затова крадне като за последно!!!

Бе те хубаво са го хванали на излизане ама аз да питам от къде се е взел. Явно някой пак трябва да помисли вместо да се пъчи като пуяк

Е, как така не са ти дали пълната документация. Безобразие. Теб май не те броят за нищо!

Верно си селския идиот. Видин е вътрешна за ЕС граница. Съвсем друг е въпроса с турската и морската ни граница където би трябвало да сме по-прецизни в пазенето. А така само доказваме на Европа че не можем да пазим външната граница на Шенген.

Всеки, който работи трябва да получава благодарности!!!!!!!!

Уви, и ти имаш право.

недоволна паплач!вечно мранкате и плюете!как не се задавихте!

По-добре "недоволна паплач" отколкото вечен РОБ !

Как да спрат да мрънкат и да плюят?Нали за това им се плаща!Това правителство през мандата си и златни магистрали да направи пак ще кажат ,че златото не е 24 карата а 14!

Ти нали знаеш кой се кефи само на магистрали. Труженичките с промоцийте

А втори - направо пожизнен, той е най-добрият - Галактически премиер. Никой досега не е хващал хашиш никога ! А и трафикантите са комунисти да знаеш - и тези в Белгия, които са осигурили пазара там пак са комунисти ! Абе всички, които не ти харесват са комунисти ! Даже и тези от герб, които са лоши са всъщност комунисти ! Само герб - завинаги и навсякъде - само те и единствено те могат да оправят България, света и Галактиката ! Добре, че бойко не е комунист, никога не е бил и няма приятелка комунистка ! Аре рисувай си и ти на капака на Опелчето бойчето и надуй чалгата в колата - да те познават отдалече !

Благодарете ни че си вършим работата. Що за простотия!!!!

някой може ли да каже кога работи този човек вчера беше в Бургас Стара Загора Ямбол днес е във Видин явно иска да посети 100-те национални туристически обекта които сществуваха по бай Тошово време .ТУРИСТ # 1

Ее, нали има магистрали вече. Сутринта заседание на министерски съвет. Следобед за 2-3 часа до Стара Загора и после обратно в София. Правителсвеният Мерцедес си върви с 200 км/ч без проблем. Харчи 25 л/100км ама бюджета плаща ...

Бай Коста,хубаво пишеш ама много правописни и граматически грешки допускаш! Така ли са те учили по бай Тошово време или си от ДПС?

ОТИВАЙ ДА ЯДЕШ ХАШИШ. АМА ПО-БЪРЗО ДЕ,КВО СЕ ОФЛЯНКВАШ!

Кое е името на тираджийската фирма , да видим от кого е финансирана , до кого е близка и кой е собственика - тираджия и контрабандист на наркотици ?

в България има 2000000 пенсионери трябва да бъдат изчистени по-бързо за да може по-лесно да използваме магистралите на Б.Б.

А той трябва да благодари на българите и на пенсионерите, че все още........

Предполагам, госпожо, че, майките с деца, работещите за все по-мизерно възнаграждение на фона на непрекъснато вдигащите се цени и пенсионерите ще му благодарят на другаря комунисст Борисов на изборите, а искрено се надявам, че той и цялата останала престъпна герберска паплач ще влезе и в затвора!!!

какви избори бе, в България изборите са проформа, тоест-мижи да те лажем Пак ще нагласят нещата, у нас лакеи дал Господ!

изруде ти си за затвора!