Борисов и Рашидов се снимаха с Де Ниро и Траволта

Холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта, които снимат в София филма “Killing Season“ ("Сезон за убийства"), са били гости на премиера Бойко Борисов късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Рашидов се снимаха с Де Ниро и Траволта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква новина само, колко ни обогатява и дава жизненост за днешния и утрешния ден дори. А "работата", която ще вършат в Бг тези циркаджии: Killing Season ("Сезон за убийства") е много необходима на човечеството, за да може по-бързо да бъде ликвидирано, а докато стане това дърпащите конците на марионетките да се наслаждават на кръвта, страданията, екшъните...Отрепки отрепки, отрепки бездуховни, отрепки с две гънки само - за пари и плюскане, отрепки потънали в тщеславие и чревоугодничество, отрепки удоволстващи се от човешка кръв...

Е друго си е някой прогресивен филм като На всеки километър.. как товаршч Ламбо праи Велински на луда калинка,без насилие,само с духовност и комсмолски плам.. Е какви велики филми имаше навремето,като бонбоните -настаящие.. Като изям 3 лукчета цяла нощ яздя комсомолките,а сега по 3 кутии Сушард и пак нищо..Бойко хитлериста развали и бонбоните и филмите , другаре!

ясно, но защо червена? тури си друг ник, например - Цар Борил-Асен- свободен е и ще ти подхожда:)

Чудо голямо,това са капиталистически актьори със залязващи функции Нашите другари Станишко и Румбо Шадравана пък се снимаха с Крокодила Гена И Чебурашка,..

Защо така ? Бойко е три пъти по-дебел, на главата на Робър е два пъти по-голяма! И двамата изглеждат нещо дефектни, ама не знам кой повече ?

Мутрата какво работи?

Не виждаш ли- прави снимки за спомен . Това е снимка на Де Ниро с,,Eye of Tiger,,, а има и Де Ниро с Eyebrows.

Работата на Бат Бойко е да вбесява комунярските тюфлеци...

Не бях Виждал по Тази Планета премиер и/или министър на културата да лопчат по портите на кино-звезди за автофотограф .... Явно ми`й манечкъ изваткътъ . Всъщност -- кой Плаща ?! ------------ Е, все пак Остава и Една вероятност за Послание : --я Meet The Fockers , я Swordfish . Ха дано !

България на ГЕРБ е от друга планета! Надявам се скоро да я напуснат !

Завиждам , Секач! Това беше мечтата на детството ми - да се снимам с Роберт ДЕ НИРО и Ал ПАЧИНО! А аз по средата....

Нищо де ! Ще се снимате . ..Като Почтен Човек и Собственик на Вашето . Я у вас в къщи, я на пистите, я у нас . (Ама хубостниците -- и те да си поемат Тяхното . Къде -- часта от Сметката , къде -- взаимоуважението.)

"Работна вечеря.."!!!!!??? Работна вечеря между Боко,Веждито и де Ниро и Траволта!?? И ако се възползват от положението си защо ние трябва да знаем?? ГЕРБ вече тутурутки правят , за да ги видим по ТВ....!! Гади ми се от тях !

КОЙ Е ТОЗИ ЧИЧКА ДО БОКО?

Това му е лошото на актьорската професиа - че се налага да се снимаш със всякакви типове. Приемете нащите извинения господин Де Ниро!

Тоя Бойко не може да не покаже простотията си! Как е гушнал Де Ниро, само остава да му напъха и залък погача в устата! А Вежди е известен скулптор само в Сусурлево.

да се снима с нашата звезда доня Лиля Депавло , но май няма да му се отвори парашута, на стария коцкар!?

Мдаааа ... Срещите с Министър-председателя на Република България, започнаха много да приличат на ордените "Стара планина" дето ги раздаваше Първанов. Трябвало е обаче на срещата да присъстват и Президентът, Председателя на Народното събрание, Кметът на София, Патриарха, Главния мюфтия, лидерите на парламентарно представените партии и останалата част от Министерския съвет. А, да не забравя - следвало е да бъде поканен и Барозу. А дали Б. Борисов е наградил Де Ниро с най-високото премиерско отличие "Златна ножица" с ленти и погача?

Дано не вземе повечко приспивателно, като се види на тая снемка ?!