Борисов към Тереза Мей: Страните ни остават приятели

България и Великобритания ще продължат доброто си сътрудничество за гарантиране на сигурността в Европа, управлението на миграцията и борбата с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Тереза Мей: Страните ни остават приятели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече усеща,че времето му изтича,и се впрегна да се прегръща с всички из Европа. Това го прави още по- жалък в очите на Европа.Радва се на една дипломатична демагогия.

борисов е като сухо дърво щом се докосна до тази това означава че тя ще изхвърчи от властта при първото гласуване до всичко което се докосва този смешник всичко изъхва или нацията обеднява

От векове за векове. Вечна слава, ураааа!

Фърга са да гушка могерини,а от дъртата се дърпа. А ако беше гушнал и нея,наистина можеше да помогне на нашите висококвалифицирани специалисти там.

Мей покани борисоф във великобритания,за да види българските Висококвалифицирани специалисти ...по ягодовите полета..

Тоя комплексар ни направи за резил пред света.Просташка фамилиарност, глупост след глупост, угодничество и лакейство. Ама,той се страхува,че падне ли от власт,лошо му се пише.Затова драска със зъби и с нокти и целува зад......ци. Срамувам се от него.

Точно така е.

Storen

Страните ни никога не са били приятели. Във всички войни и конфликти са били открито враждебни към нас. Анти българската пропаганда в Обединеното кралство винаги е била мащабна. Дори и по-интелигентните англичани които би трябвало да имат собствено мнение не могат да понасят България, българите и всичко свързано с тях.

Цитат от Чърчил на мирната конференция във Франция май през 1947г.: "Държава България не трябва да съществува." Там май се решават и границите на България да се върнат от 01.01.1941г. Както и че дълговете на Германия отпадат, а това за България са десетки милиарди лева, основно по клиринговата спогодба Нойбахер. Харчили са тук немските войски на поразия.

Тоя наш малоумен артист и натегач има слаб 2 по история. Никога В.Британия не ни е помагала, винаги са били против нас и са ни нанасяли вреди. Няма и в бъдеще да имаме полза от тях, освен те от нас, като ни крадат сивото вещество и работната ръка.

След като Бойко удари едно рамо, очакванията са стойността на паунда да нарастне в кратък срок. :)

ади сега Боце и пред англдийското посолство да открие паметник на "приятелските" летци ....тъй де нали сме приятели ....хи хи когато човек е кухар то е задълго...

Борисов към Тереза Мей: Страните ни остават приятели Тереза към Бойко - тъпанар си ама кой да ти каже...

Специалисти, които дават голяма добавена стойност в британската икономика. А тук западната пропаганда и нашите продажни политици ни убеждават колко е важно да няма българи в България. Ето защо- не че имаме полза ние тук.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 27г. "партньорство", сме на път да изчезнем като народ и държава.

Генерал Едрихин А. Е го е казал но това не изменя смиъсла който си е 100% верен

Баце, стига с тези дърти пастарми бе! Хептен няма да можеш да вдигнеш самолета вече!

Не знаех, че Мей е научила български.

И аз това си помислих!?Седнали двамцата, хортуват си!?Преводачи не се виждат надвесени над тях!?Остава само това!?"Английската човка" , екстремно да е изучила българския език!?

Бойко знае английски бе, абе първи министър ви е и вие не знаете.

Тереза към Бойко: - Еврионс говори по бългериан! Бойко: - Ю гет ит стейт фръм хорсис маут.

..Като в 1944- та, нали? СОФИЯ помни...!