Борисов: Да се потърси справедливост за Възродителния процес

Никой не потърси сериозно отговорност за престъплението „Възродителен процес”, написа във Facebook Бойко Борисов и призова да бъде потърсена справедливост.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да се потърси справедливост за Възродителния процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще се потърси справедливост за порочния и мафиотски преход към капитализъм, за милионите ограбени, угнетени и мизерстващи българи. Кога ще се потърси справедливост за антинародната, антибългарска политика на управляващите. Кога простаците, които ни управляват вече 20 години и съсипаха и унищожиха България ще си получат заслуженото.

Защо започна този процес? Турците от години се готвеха да направят Варна - автономна столица на турците в България. Защо никой не си задава този въпрос ? Всички българи сме толерантни и си мълчим, затова турчина Лути Лютви си говори. Турското мнозинство имаше предимство в приема на университети, затова и Лютви се е изучил, ако бяхме толкова лоши ние българите сега да няма и следа от турско малцинство , а да не говорим за етническа партия. Спри се Люти Лютви, да не те спрем ние , както се полага!

Съвсем наскоро Юнал Лютфи заяви,че извънредни парламентарни избори през 2015 година са твърде вероятни,ако ГЕРБ не се раздели с "Патриотичния фронт".Какво стана?Ами още на другия ден премиерът Бойко Борисов заяви,че е добре да се търси справедливост за "Възродителния процес".Тоест съвсем открит реверанс към Юнал Лютфи.Вече са минали 30години от това събитие и да се ровят стари рани е просто нездравословно.Апропо,това ли е най важния въпрос в момента за България.Страната ни има важни и тежки проблеми и когато някой започне да говори за "Възродителния процес" или за "Държавна сигурност"за мен той просто няма какво да каже.Просто въздух под налягане.Да не говорим за това,че така единение на нацията не се постига.Въпрос на интелект.

Потърсете СПРАВЕДЛИВОСТ за БЪЛГАРСКИЯ народ,че сме на прага на ликвидирането ни.

На това му се вика и с дявола ортак ще стана, но комунистите ми пречат - вай Боко, вай, какво родоотстъпничество - ма'шаллах, ев'аллах, ин'ш'аллах, алхумдулила, аферим ефенди!

Както членът на вузовското БКП Плевнелиев тапета е громил комунизма на 10. ноември, когато не е имало никакви демонстрации, така и лейтенант Борисов от наказателните отряди при възродителния процес, ще иска сега "справедливост". Съд и затвор за тия пребоядисани комунисти с невърнати партийни книжки.

Ех, Бойко, Бойко....

Борисов търси поводи за сближаване с ДПС.

Най-вероятно вече няма и крие подкрепата на ДПС. Което ще бъде краят на ГЕРБ, но щом така са наредили от посолството до Южния парк, какво му остава на Буда ?

Точно сега е моментът "Да се потърси справедливост за Възродителния процес", нали - иначе всичката Мара Борисова втасала ... Сега належащите въпроси са за икономиката на страната, но понеже Мара там е и боса, и гола, дай "да пуснем кучето", та лапни-шараните по него да викат.

Г-н Борисов,а справедливост за 500-те години ТУРСКО РОБСТВО-кога и КОЙ ще потърси.Както едното е минало-тъка и другото,но щом ще се търси справедливост?

А ще се потърси ли отговорност от тези,които станаха причина да се предизвикат тези действия-бомбени атентати;да не се обслужват тези,които не говорят турски език;в Ястребино да заплашват с ново "априлско" клане и т.н.

ДАНО СЕ ПОТЪРСИ СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО, ЩОМ ЩЕ СЕ ВРЪЩАМЕ НАЗАД,ПОВЕЧЕТО НА КОИТО ИМ СМЕНИХА ИМЕНАТА СА БИЛИ ХРИСТИЯНИ НАСИЛА ПОМОХАМЕДАНЧЕНИ-ДАЛИ Е СПРАВЕДЛИВО???????

Това е задължителен отговор на българската държава на продължаващите провокации на Турция. Чрез петата си колона Турция продължава да взема кръвен данък от българите. Благодарение на малките еничарчета и най-хубавите моми, вземани в сараите днес, кривогледите и кривокраки азиатски екземпляри започват да приличат на хора.

ПРА ДЯДО МИ Е УБИТ НА ШИПКА ОТ ТУРЦИТЕ. ГЛЕДАЙ АЗ ДА НЕ ИСКАМ ВЕНДЕТА, ЩОТ МОЖЕ ДА ПОЧНА И ОТ ПОЖАРНАТА. КАВАЛ!

СПРАВЕДЛИВОСТ ТРЯБВА ДА ИМА И ЗА ТЕБ ЗА НАД 120 ПОРЪЧКОВИ УБИИСТВА ДОКАТО БЕ ГЛ. СЕКРЕТАР.

"На 11 септември 1973 година военна хунта, оглавявана от ген. Аугусто Пиночет, извършва преврат над социалистическото правителство в Чили и завзема властта в страната. Въведено е военно положение, четири политически партии (комунистическата, социалистическата, радикалната и движението на революционната левица) са поставени извън закона, а активистите им са подложени на преследване и арест."Искам само да добавя,че към списъка трябва да добавим и ГЕРБ,ДПС,РЕФОРМАТОРИ,БАРЕКОВ и компания...Да не забравим и С.Бинев,Костов..... и т.н.

Ако бе жив Тодор Живков,Вие г-н Борисов и вашите "аверчета"...Щяхте да сте в Ловеч,Скравена или Беляне...Жалкото е ,че сте Долни,мръсни и продажни хорица...Дребни душици сте...

Минирането на пътя за Джебел и разкъсаните 18 български войници от мините, поставени от ДПС? Ако това е станало с войници на Вермахта, да са разстреляни веднага всички турци!

грабвай филията с мас и хуквай да търсиш справедливост,защото ти знаеш как

болният от снимката е най-великият премиер сред тиквите и най-кухата тиква сред премиерите, опитва се да се наведе още повече, ама никак не се получава, направо се ок..ка

Тц,тц,тц...както е казал народ..-В страната на кратуните тиквата е цар.

Електората на ДПС не разбира ,че вечно е използван за нечий нужди.Комунистите им сменяха имената,турските митничари си задоволяваха половия нагон с тях "обиждайки" и мъже и жени.А Ахмед Доган натрупа милиони и чак не го е грижа за нищо!

Според мен този маймун от снимката,си търси оправдание за очевидната коалиция с Д(П)С.Добре знае че тогава ще му лъсне червения з.....,и шикалкави на дребно в момента.

Аз нещо не разбрах..Имало ли е геноцид над арменците през 1915-та година,и някой извини ли се на близките на 1 милион погубени души?

Геноцид е имало само над евреите. TR е готова и е иска да отвори османските архиви а другата страна Aрмения бяга от тази отговорност защото и те знаят че таково нещо не е имало. Aмериканският проф историк JUSTİN MCCARTHY е написал доста по този въпрос като опровергава тезите на псевдозасегнатата страна

Да се потърси справедливост за избитите индианци,братя на Винету.САЩ да платят репарации,а не само стотинки за тролене по форумите.

Защо се правите на ощипани моми всички които знаете за този процес.Не позволявайте да ви лъжат. Нещата не са така както ги представят сегашните политици.Защо не кажат как Турция не ги пускаше през границата.А е отваряха само за 30 мин.И ги разселваха в Изоставени ройони.Бях през ония години на Капитан Андреево.

Гордея се, че и аз бях !

Не ровете повече в тези лайна. Ще засмърди на турски интереси в България. Затова, българинът вечно ще ненавижда Турция. Време е да се признае 5-вековния геноцида на българският народ от поганската раса. Държавата Турция дължи обезщетение на България много милиарди, Тук не влизат отнетите милиони човешки животи. Това не се прощава и нека гаджалите повече не ни дразнят. Ще получат онова, което си търсят.

Ти ,,боецо" нали беше участник в този възродителен процес.

Боце, мноо тъпо, бате! Местан казал нещо и ти веднага пускаш някаква анти-теза. Ама не става, щото нито българите ти вярват на глупостите, а още по-малко турците. Сал едни ман-гали и армията от мързеливи държавни чиновници ти останаха.

Мутра лее крокодилски сълзи.

Подкрепям премиера г-н Борисов, като съм съгласен че е нужен политически диалог от ново качество, без тези от пф на които качеството е с изминал срок.

Реално политически диалог с турците не ни трябва. Имам много приятели и съседи турци и приятели - цигани. Никога между нас не е ставало на въпрос кой е българин - кой от друг етнос, а доколкото говорим за политика - то е когато политиците пак с нещо засегнат интересите на обикновените хора. Нахнете политиците от главите ни - ние сами ще се оправим!!!

Xареса ми , между нас няма никаква разлика, всички ние обикновените хора имаме еднакви цели, да живееме по човешки.

Извинявай, ама приятели турци нямаш. Докога ще се спекулира с "български турци" Що за глупост? Или български или турци, двете думи в едно изречение не могат да стоят. Замислете се и не допускайте грешки. Нищо нямам срещу религията им, но те са българи. Турчин е например турския посланик, надявам се да правите разлика!

този нов политически диалог от ново качество означава всеотдайно туркопоклонничество и дирижиране на всичко в тази държава само от една протурска партия, каквато е ДПС, демагогски криеща същността си зад гърбовете на безродните алчни за власт и пари еничари?!

А без българите от ПФ с кой ще се води диалога - между ДПС и съзоблизците му ли?

не мога да разбера какво значи да се потърси справедливост?пари ли да им дадем, всички групово да се покаем ли, ние ли да си сменим имената, да се откажем от себе си ли - направо се чудя на акъла на този човек. и това във време, когато толкова хора отново са прогонени от домовете си и са лутащи се бежанци, когато имаме толкова истински проблеми за решаване в страната, когато войната чука на задния ни двор, когато.....

Не само пари искат,искат да се признае така наречения процес.1)С цел унижение.2)Да може да се прокара закон за да се узакони тази партия ДПС и не на последно място да се конпенсират наследниците на този процес.

главния ни тъпанар " Ваше велико тъпанарство, Какво ще речете за това "Турско национал-освободително движение в България"?! Защо взривяваха децата ни?! Та нали тогава те бяха с равни на нас права и за всичко и на всякъде, в собствената ни държава, се ползваха с предимство пред самите нас! Защо са създали това национално-освободително движение и избиваха децата ни?! Какво ще кажете за това, Ваше тъпанарско величество?!

Които турци искат толкова националната си свобода - да идат в Турция. Там е осигурено основното им право да бъдат турци! До "голяата екскурзия" верно - имаше спънки за това, от 25 години спънки за това няма!

Нали ходиха на екскурзия 1989г. Що артисаха та се върнаха?

А за обезродителния процес кога ще се търси сметка!? И от кого?

500 години под турско робство.кои ще поеме вината.дали ще я поеме козела местан или турското правителство.тъпанар излез пред народа да кажеш кои ще поеме вината.ама маи не ти стиска.

Въпрос: Ако възродителният процес е престъпление, а ти мутро, си участвал в него, то ти какъв се явяваш? И нали си наясно, манипулаторе, че на твоите лакърдии се хващат само тъпите и продажните като теб, и една маса заблудени /засега/ През цялото време на твоето царуване ни занимаваш с минало, клевети, оправдания, даже откровено и безочливо ни лъжеш! И нито веднъж, нито дума за това как виждаш, лично ти, страната ни в БЪДЕЩЕ-извън шифтовия газ, спортните площадки и магистралите /от които забогатяха ТВОИТЕ приближени/. Направи за България /и за себе си/единственото добро, което можеш- напусни политиката!

Навремето на село, някой като пръднеше и казваше "магическото заклинание" "Небобец откач" с което се откачаше от отговорност и си измиваше ръцете за стореното. Бойко Борисов като бивш член на БКП и милицифайка по същото време в моента прави едно голяо "Небобец откач" за това което са правили преди 30 години.

започна да прилича на васалството на еврейския син иван шишман,дал сестра си ,красивата кера тамара за жена на султан мурат,но напразно!иван шишман си спасява главата,но не и държавата!дори оставил отбраната на търново на патриарх евтимии,а той се покрил в никопол!че и боковата работа!а местановата е ясна!докато беше на власт си траеше докато лапаше,а сега,не може да се каже че толкова е огладнял,но изпуска контрола,а може и да му се търси отговорност,та вдига гири,имитирайки "справедливост"!

Явно ББ прави метани пред дпс- нали са резервната гума ако се спука коалицията му. Щом в България официалните медии започнаха да говорят за "българският етнос" отпиши я тази държава. На половината депутати ако им заповядаш да се преименуват от български на турски имена иначе аут, ще го направят само да са вътре- е.ах му д.вата.

Чудно..!? защо Б.Б. прави метани пред брадатия козел зда тоя инсцениран "Възродителен процес" и към който ,тоя-същия -мецтан преди известно време пред Станишко Публично заяви ,че няма претенции и прощава на БСП-то за ВП .., но сега ,когато не е във власта и не е докачил кокала да се облажва е забравил.. за това...!?Козльо , не се прави на склерозен, че изглеждаш смешееен..!!!

Когато реши, наглият козел Павел може да вади от нафталина каквото си поиска, стига да има кой да му понася на акъла и на капризите.

кой ще поеме вината за 500 години геноцид!!!

ГЕРБ +ДПС = Вечна дружба! Тва като лозунгите преди 1989г. на манифестациите СССР и НРБ = Вечна дружба! Аз като български гражданин и българин смятам че бе допусната грешка от БКП с преименуването на така наречените турци и български мюсулмани. Просто трябваше да им се предложи на така наречените турци да напуснат НРБ и да отидат в Турция или където искат. Подобни спогодби е имало преди 1985 година няколко на брой. Лошото е че другаря Бойко и другаря Местан - агент Павел забравят услужливо за водената терористична дейност през 70 и 80 години на миналия век от Турция в НРБ, като доказано че терористите са от така наречени български турци. И никой не им е пречил и създавал проблеми, да учат, да работят и да богатеят на така наречените български турци. Дори имаше специални програми за учене, изграждаха се цехове и предприятия за да не са без работа . Това че не се чувстват български граждани е техен проблем. Те и кюрдите не са турци и искат свобода и собствена държава и ги изтребват като пилци ама ДПС не вдига врява за тях. ТА ГЕРБ И ДПС ПРОСТО СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛИ!

Представям си на плакат ББ и Доган-целувка като на Брежнев и Хонекерна Берлинската стена

Не бива да се забравя, че възродителния процес е следствие, а не причина. Наложило се е да се вземат някои решения за запазване на същата тая държава, която с лека ръка сега унищожаваме. Може да са били грешни, а може би - не. Но това, което се е готвело за българското население не може да се сравни с едно преименуване. Погледнете какво става в Сирия.

първо да се потърси справедливост от милиционерите - МЕСТАН И ДОГАН..... На орлов мост пред докарните под строй манипулирани бедняци се целуваха ПРОВЕЛИТЕ възр.процес, нагло, без срам и уродливо...... И станишев, и баща му, и доган, и местан, и всички ръководители на движението на обръчите от фирми са от едно крадливо и лъжливо котило, котилото на уроди по Айнщайн. Не са мафия, щото са срам и за думата мафия дори... А ти, другарю, възстанови справедливостта през 2014, толкова колкото и през 2009 - харчите си парите заедно и няма ни един крадец на държавни и европейски пари в затвора. Даже крадете повече и за по-кратко време......

Разбира се, че трябва да се търси отговорност и не само за възродителния процес но и за помоща оказвана на престъпниците от българския род оказвали помощ на руския агресор през 1877-1878г. и изгонването на нашите добри приятели - османските турци.

ББ за пореден път ни показва, че не знае какво да прави с управлението на държавата и ще продължава да ни занимава с неща, които няма да подобрят положението на народа, а ще ни доведът до още по-голяма мизерия.