Премиерът нареди уволнение на говорител в МВР

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил на ръководството на МВР да освободи от длъжност говорителя на Областната дирекция на полицията във Варна Калинка Пенчева, съобщиха от правителствената информационна служба. Борисов е кръстник на сина на Пенчева. Тя обаче не може да бъде уволнена веднага, а след дисциплинарна проверка.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът нареди уволнение на говорител в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е импълсиван реакция- след няколко дни- ще замени уволнението със забележка- която след седмица - две - ще отмени ... като го знаем колко е непостоянен този червен другар ,и се запитваме- защо ли да му вярваме ... тои сутрин казва едно- следобед - друго- а на следващия ден отрича и двете казани от него ... така , че ще чакате доста - да я видите тая безработна... -или пък -тиквудера и е намерил по-блага и синекурна работа, дето дори не трябва да се напряга и да мисли - камо ли да работи ...- и ще я уволни от там - за да я назначи на по-добрата ...

Та тази дама е говорител на МВР и тя може да си прави каквото поиска.В нея е ножа и сиренето,А ХОРАТА СА ГЛУПАЦИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ И ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.За това Б.Б Е НАРЕДИЛ ДА Я УВОЛНЯТ-разваля имиджа на великите управляващи,които извършват спрямо нас ГЕНОЦИТ!!!!

Какво уволнение - Цветанов е казал,че дебеланата е в отпуск до изясняване на случая.А се сещате,че много зависи Борисов кога го е наредил/сутринта или вечерта/.

Тази дама при пенсиониране щеше да получи 20 заплати. Тази дама е полагала 1-ва категория труд. Вероятно по разчет и на нея и се е полагало следобедна СИЕСТА. Колко такива като тях има все още в системата ?

МНОГО,МНОГО.

Дама? Дама? :))) :))) :)))

Тъпия премиер нали е голям мъжкар и се ограничил до Винето не знае Закона. Не може така да уволнява.Какъв и е той? А ЧЛЕНЪТ?

Тая калинка цял слон.

Тая буля по никое време излезе в отпуск. Може да са й го дали, докато тече проверката. Само после да не излезе болнични. Такива були и калинки ни писнаха!

За да уволниш служител, който не иска, може или с обезщетение от 4 брутни заплати, или след доказано дисциплинарно нарушение, което да може да издържи и в съда. А за да уволниш ДЪРЖАВЕН служител от ПОЛИЦИЯТА, трябва или още по-огромно обезщетение, което тази тъпата не заслужава, или с ДОКАЗАНО дисциплинарно нарушение.

Защо просто не съкратят всички говорители в МВР - на фона на мизерията и безпаричието в държавата това са абсолютно ненужни длъжности, открити единствено шефове от МВР да назначават там роднините си / между другото е пълно с такива длъжности "говорител" в системата на МВР и други ведомства/. По-добре тази бройка да се даде за още един редови полицай, който да върше някаква работа, та дори и да спи от време на време. Когато ставаш началник или ръководен кадър, най-малкото трябва да си грамотен да можеш да кажеш пет приказки на медиите - защо ти е говорител. Ако не можеш и това - то ясно изобщо кака работа ще вършиш.

+1! Това говорител на полицията е наистина излишна бройка, която нищо не прави, а получава заплата!

В нашата държава Губернатори НЯМА .

сети са мара да са побара,освен калинка нека вземе мерки за ченгенцата глупави и нагли,а за областната оправа не им избоде очите,а им изписа веждите

Ами тя тая жена си има началници ,ама като знаят на кого е човек как да я махнат.Да не мислите ,че това е първия и гаф.

Kalin

ББ явно има афинитет към свръх тежка категория и все близки и доверени на вожда - Федосова, Тая, Попова...

rado_7_6@

Айде друари! Некъде до около седемнаес часа сте удържали фронта - бива ли сега, когато Партията най-има нужда от вас да си мезите кротко на теферич? Положението е изключително сериозно! Има реален шанс България да се превърне в страна на хора, които се трудят честно и живеят почтено!!! Наще майбаси на наще унуки са под заплаха! Друари!!!

Крайно време беше тази неграмотна и проста жена да бъде уволнена. Тя две приказки "на кръст" не може да обели.

kgb777kgb

Когато ГЕРБ уволни или изгони някой -лошо , когато не изгони някой пак лошо ! Е когато човек и идиот няма спасение , вие просто си мразите и от това че мразите ви става добре ! Руснаците /сигурно и тях мразите/ имат перфектна поговорка за вас - " Если человек идиот , ето навсегда !!! "

Калине, калине!

Много КАЛИНКИ се появехя вече в Бойковото милиционерско управление - управление на простаци и бандити...

а вашето управление пък доведе ЗЛАТКИ

Преди време министъра Н.Младенов каза ,че всички които не са съгласни с правителството са боклуци.никой не го уволни .Даже забележка не чух.

Вчера Бойко Борисов, нарече жителите на Девин крадци, по повод техния протест за закритата болница. Най- напред каза това по адрес на БСП и ДПС, които управляват тази община, но понеже е злобен комплексар и никой не му обърна внимание, затова продължи с обидите, вече по адрес на жителите на общината. Пак никой не му обърна внимание, а и днес никой не коментира неговите епитети. За справка вижте вчерашните новинарски емисии.

Калинка се появи още по времето на бунтовете заради Катуница в ефир и трябваше още тогава да й се случи това, което й се случва днес, но тогава ГЕРБ нямаха днешното безпокоййство за бъдещата си съдба като партия и като политици.

Боже каква св---иня г.еда от снимката?

Да очакваме ли нашият обичан лидер да се уволни и себе си за епитетите "лош материал" и сравненията с кучетата?!?

Уж я уволняват,а нито тя,нито шефовете знаят.

Как премиера ще уволнява служител на МВР а защо има министър на МВР да чете срс-та ли.

Надявам се г-жа Пенчева да е прочела поне част от коментарите към нейното изказване пред БТВ и сама да прецени какво е направила и дали има място в редиците на МВР. Напоследък много често се изчервявям от срам след изказвания на "известни" популярни личности. По тази причина избягвам да гледам телевизия и да чета вестници, но по този начин съзнавам, че пропускам и доста важни и интересни неща. Четейки коментарите съзнавам колко омраза се е вселила в душите ни. Болно ми е. Надявам се все пак нещата да се променят. Преди да се нападате един друг, моля Ви пребройте поне до 10. На всички желая мир, спокойствие и сигурност.

Да се закрие полицията в България. Освен рушвети по пътищата нищо не правят. Да сте чули да са разклиби някакво престъпление. И ако нещо стигне до съда то доказателствата не са читави. Няма смидъб от хрантутници. Парите за МВР да отиват във фондове за бездомни, деца лишени от родителски грижи и т.н. Ние ще се защитаваме по-добре. Това МВР, според мен е една пиявица дето изпива и последната капка кръв останала на българското общество.

Не уволнението е проблемът, а назначаването на такива ''говорители" и "ПР специалисти" все с конкурс явно подбирани.

Селски глупаци сме си, защото си даваме парите за данъци за да спят полицаите по колите или да размахват палки по магистралите и да правят "рутинни проверки". Като ти потрябва полицията обаче, защото са ти откраднали касетофона на колата, ти казват, че няма кой да се занимава. Курорт, не полиция.

Слънце да беше ББ пак не може да огрее навсякъде. Тази дама на пряко подчинение на ББ ли е ? Защо трябва да се чака ББ да разпореди ? Тя началници няма ли си ? Какви мерки са предприели началниците и ? Има нещо сбъркано. Дали е в нас и/или в системата, не знам ?

и с тази "чудна" прическа май тя е от с. Ботунец...дроб-хората нямат какво да ядат, а тя е поне 150 кг..ИЗРОД

Тази свиня на снимката е братовчедка на Искра Фидосова. Какви хубави хора от ГЕРБ.

дано пича да осъди тая свиня тлъста... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

убедена съм, че няма да е уволнена. Гьон суратлък е цялото ръководство.

ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ др.ЦВЕТАНОВ: А МОМЧЕНЦА КОИТО СА НАНКАЛИ КАКВО ЩЕ Е НАКАЗАНИЕТО ИМ? г-да ОТ МВР КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИТЕ ОСНОВЕН РЕМОНТ В ТОВА ВЕДОМСТВО.НЕ СМЕ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА И БКП.ВРЪЗКА- РИТЕ ВЪН ОТ МВР.ТОВА НЕ Е ПОЧИВНА СТАНЦИЯ.

Тази Калинка ми прилича много на една друга Госпожа от ГЕРБ - дали е случайно.

тази да не е роднина на фидосова, каквато е елегантна заема цялата снимка

Ами блатовчедки са и двете са от семейство безшийкови

Тъй като за всичко се чака Б.Борисов, нека каже къде в инструкцията за ППД е записано, че може полицаите на публично място да спят в колата. Директора на РДВР счита това за нормално. Това е грубо нарушение на носенето на службата.

Ето въпроси за ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, която да работи за обществото-защо са привилегиите и в МВР, и в Армията при пенсиониране, защо толкова рано се пенсионират, вярно ли е, че само за "социални дейности" в МВР отиват над 200 млн. на година...? И т.н.... Бюджета на МВР може да се резне с поне 30%, без да се пипат полицаите на улицата... С толкова и Армията... Кой ще прави там реформите? Какво прави Цветанов? Това трябва да го пита опозицията, а не да каканиже за някакви 2 малки апартамента, купени да станат 1 голям.... Това е важно, а не глупостите, от които Бойко ВИНАГИ излиза отгоре, защото е като един Феникс...:О)))!

за 3 години на власт- само до това, ли стигнахте- да разберете някои малки таини- и да осветявате обикновенния човек с тях- не е важно колко са милионите- а къде са потънали- в чии джоб- аз мисля , че голям процент- в бедънния джоб на тиквата - , така , че кото и да си дрънкаш - все си прочетен вестник ... не ме интересува какво и как мислите вече - вие гербавите- интересува ме обикновенния човек как мисли сега - иска ли тои -народа ни , необразована мутра-милиционер с комунистическо и криминално минало да продължaва да ни управлява още и защо -това ако си зададем този въпрос всички- и си отговорим- нещата ще започнат да се наместват ...

Днес в бакалията отивам и какво да видя? И тримата продавачи спят. Имали 30 минутна почивка по време на 12 часов трудов ден...отивам в аптеката - и там спинкат... Абе вие уважаеми господа управляващи нормални ли сте? Кой нормален човек ще го оставят на работа, ако го хванат да спи на работното си място?

sav27@

Много точен коментар,браво

спокоини сте- явно днеска сте си взели хапчетата- браво и от мене ...

Абе тия гербаджии все Калинки ли са и все рода на Фидосова по килограми.Освен че е гагаузка.Урод фатмашки.

ТИ НЕ СИ ГЕРБЕРАСТ, А СИ СИ ЧИСТ .... СТ!

Напълно подкрепям младежа!!! Калинка ли си, не те знам имам обаче удоволствието да не те познавам, мога да ти кажа, че селски глупак ще наричаш мъжа си, ако въобще имаш такъв, защото точно той е глупак, след като е взел за жена грубиянка като теб! Хайде сега, стой си в къщи, иди на село на пасеш кравите откъдето си дошла и където ти е мястото.

го излагат лично. Кръстил е детето й. Значи са духовни роднини. Излага го жената. Иначе ако не бяха роднини- можеше и да не забележи. Или да се направи че не забелязва.

Не дразнете КРЪСТНИКА дон Боко Тиквоне!!! Престанете с намеци за уволнението на консиглиори Цвъки Физкултурата- номера няма да мине. Предстоят избори и тогава си отваряйте черепните кутии и се опитайте да помислите!!!

На тая, как са и разбирали какво точно грухти?!

Целта е не да и се разбира, а да е ужасно страшна като грухти

за битума и бахура...

Кога ББ ще уволни всички в ДАИ София???

Най за Уволнение са Трифон и Георги Николов

Ката я гледам тая бъчва с л..на мога да повърна.

евала брато разсмя ме от сърце

Прилича на нещо , което се продава на килограм!! Като я гледам май си бръсне краката в автомивка!

НЕ ГИ СКРИВА, А ГИ ИЗДИГА! КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРЕЗ 97/98-МА ГОДИНА УСПЕШНО СЪСИПВА ОГРОМНИТЕ ДЪРЖАВНИ "ТЕХНОИМПЕКС" И "ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ". ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ШЕФ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА 28 ГОДИНИ! И СЛЕД КАТО ГИ СЪСИПА И ПОДЕЛИ С РАЗНИ ГОЛЕМИ "ДРУГАРИ" В БКП Я ИЗДИГНАХА И ЗАОБИЧХА МНОГО. БЕШЕ УСПЕШЕН СЪРАТНИК НА ОВЧАРОВ В РАЗГРАБВАНЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА... МНОГО МРЪСОТИЯ СЕ НАТРУПА ЗА 22 ГОДИНИ...

Извинявам се за горния пост,сега си изпих хапчетата и видях какво съм написал :(

Аз мисля, че трябва да се уволни този, който я е избрал и назначил.