Борисов, Цацаров и министри при майка на загинал на пътя

Премиерът, главният прокурор и двама министри се срещнаха с майката на 23-годишен младеж, убит в катастрофа, предизвикана от друг шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Борисов, Цацаров и министри при майка на загинал на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безсрамници. Използуват загиналото дете за изборна реклама. Позор гербаджии!

До майката - като са се срещнали с вас и са ви уговорили срещу малко парички да се кротнете и да не им уронвате "престижа", утре и другите ви деца ще отлетят към оня свят по подобен начин! Ако искате нещо да се промени, използвайте тази среща - с всичките основни престъпници на държавата, и ги избийте! Дали с автомат, дали с граната или по друг начин - няма значение! Но ако им простите и този път, просто ще духнете супата за пореден път. Иначе може и вие да се измъкнете с "условна присъда", а детето ви определено е изтърпяло ефективната присъда на ГРОБарите! Толкоз от мен. Лека ви пръст.

И що пък не идете вие да ги избиете, ами карате жената? Все някой друг да ви свърши работата...

"условна присъда, след като преди години блъснал и убил жена на пешеходна пътека" Що да не повтори?

По-полека с коментарите за движението по пътищата , щото съм сигурен, че повечето коментиращи правят постоянно нарушения! За разносвачите на пици и мотористите мога да споделя, че няма нормално движещи си - с излизането на пътя имат за цел да извършат максисумум нарушения! Може в конкретния случай да не е виновно момчето, но във Варна няма разносвач на пици дето да кара нармално!!!

лобитата пречат

Практиката показва, че големите наказания не решават проблема, хора продължават да загиват по пътя. В Северна Америка както на много хора е известно се карат много нови и мощни коли, но много малко хора знаят, че максималната скорост разрешена за магистралите е 100 км./ч.. Ако превишиш максималната скорост с 50 км./ч. т.е. ако караш със 150 км./ч. закона е категоричен - глоба 10 000 долара, конфискация на автомобила с който е извършено нарушението и затвор за водача. Убеден съм, че ако тези правила се въведат в България след третата конфискувана луксозна кола малоумниците ще се усетят, че вече ще им излиза скъпо гъзарията. А пък който не го разбере ще помогне на бюджета.

Питаш: "Сега кой ги пуща?!?" А аз питам: "Сега кой ги фаща?"

И дали щяха да отидат при почерненото семейство ако не беше писмото на сестрата, взривило Фейсбук?!? И вместо сега да си правят евтин ПР, не беше ли по-просто продажната съдебна система да си свърши работата? Ами инспектората на правосъдното министерство? Ами тоя оялият се, дето се води главен прокурор? Нали навремето, като си играеше на главен секретар на МВР Боко все ревеше, че той ги Фащал, пък те ги пущали?!? А сега, като е начело на държавата вече втори мандат... Сега кой ги пуща?!? /използвам неговия речник/ Тая продажна мутро-милиционерска шайка успя само за 5 години да провали всичко в тая нещастна държавица! И ние, затънали в безхаберието си, търпим като волове! Тъпчат ни и търпим, ограбват ни и търпим, лъжат ни най-нагло и търпим, избиват ни и търпим! На маймуни ни направиха! И търпим! ДО КОГА!!!

Тези успяха за 26г.да закрият държавата.Законите са написани от неграмотни с купени дипломи.Съдебната система е неадекватна ,защото там също работят с купени дипломи.Министрите ни с чинове и доктороти, с висше- купено.....накрая и шофьорските книжки и те купени.Хората са казали"рибата се вмирисва от главата"Когато всички тези които ни управляват измрат/дано да е по скоро/ще дойдат техните деца с купени дипломи и така до свършика на ДЪРЖАВАТА.Всичко сторено през тези 26г.е непоправимо ,защото са навързани като свински черва.Нека майката на загиналото момче/нека почива в мир/не се заблуждава.Сега и изборите ще си купят с евтини трикове.

Вчера се върнах от Марс, прочетох новината и разбрах- идват избори

Евтини банкянски популизъм и цацаровистки тъпизъм по печален повод. Важното е да се покажем предизборно в СМИ колко сме хуманни и съпричастни към людската скръб.

Гл. прокурор има огромна власт и отговаря за повдигане на качествено доказани обвинения и внасянето им в срок пред съда!Да не се правят на халяви, а да се взимат в ръце!Във прокуратурата е смрад,пълна ерозия на държавните устои!Отчайващо безсрамие!

"Ние ги хващаме, вие ги пускате! Сега вече не ги и хващате." Така пише сестрата на убития младеж. Сега всичко е в бъдеще време. "Най-доброто предстои!" Така казваше един хуморист в едно цензурирано и закрито радио предаване - "Деконструкция". Анализите вече са забранени (поне официалните и неудобните). Защото най-доброто предстои!!! Връщам се в миналото на "лошия" социализъм и си спомням за мой близък познат, който с колата си блъсна и уби пешеходец. Веднага и в сегашно продължително време беше осъден и излежа ефективно осем (8) години в затвора, въпреки големите протекции, които имаше!!!

слаби са му били протекциите, а и не ги е подкрепил с финикиски аргименти... щото пък аз знам слъячай на шофьорче работещо за (май не във...) дето уби човек и хич него съдиха...

В тая скапана държава и справедливост се раздава само с връзки. Съдебната реформа е само имитация и празни приказки за глупците в ЕС. Ако въобще някой може да промени закон това е само топлофикация, защото тя командва всички власти в държавата, може да отмени член в закона за съдебната власт, може да променя всеки закон от който има полза за да те осъди и ограби, може да си напише всякаква наредба за да те направи роб и крепостен без да искаш, може да осъди всеки поръчково, може да командва всички съдии от районния до конституционния съд, може да направи всички в прокуратурата глухи, слепи и неми, може да накара Бойко Борисов и всеки друг премиер да не взима никакво отношение за очевидния грабеж над гражданите, може да накара всеки Омбудсман да вдига пара като парен локомотив и да седи на едно място, може да продава всякакви загуби като полезен продукт, може да измери всякакви количества енергия в тръба или радиатор които не съществуват и да ги осчетоводи, може да измисли изчисления които никой не може да разбере и противоречат на физични и математични закони, може да направи всякакво изравняване със задна дата, може да подаде енергия в количества които не може да произведе, може да те вкара във всеки списък на FAST PAY и Е PAY като длъжник, може да те направи клиент потребител длъжник без да си пускал никаква молба заявление или искане, може да те вкара в сдружение с лица които не познаваш, може да обяви най топлата зима за арктическа, може да не спазва всяка европейска директива, може......абе всичко може у тая скапана държава начело с топлофикация.....

От всичко което си написал личи, че комунизмът е още в България.

Ето моето предложение за пряка демокрация: 1. Да се премахнат глобите за превишена скорост, но тя да се регистрира като такава и нарушителят да бъде известяван за това. Съответно ако някой, който редовно превишава скоростта, причини ПТП, последствията за него да са значително по-тежки. 2. Всяко ограничение на скоростта да се поставя само на база усреднената скорост на по-бързите 50% от водачите. 3. Ограничение, което не се спазва от над 50% от водачите да се променя по гореописания начин. 4. Всеки да може да поиска промяна на ограничение на скоростта, стига такова да не е правено последните 6 месеца, по гореописания начин. 5. Да се въведат масово и знаци с препоръчителна скорост, която да се поставя на база на усреднената скорост на по-бавните 50% от водачите (вкл. и при различни атмосферни условия, т.е. да има препоръчителна скорост за мокро и сухо) 6. Ограничението за скоростта да не може да е по-голямо от 40 км/ч над препоръчителната скорост.

глупости! каквото и ограничение да сложиш, идиотите, които карат с 200 пак ще го надвишат. ограничението е сложено на основа на изюисления на това в какво време водачът може да реагира на променена обстановка, на спирачен път, и на вероятност за оцеляване при катастрофа, а не на това с колко 50% от племето е решило че трябва да се кара. на кръстовища ограничението е 60 км/ч, за да може ако дядо ти излиза с Ладата, да може да го видиш и реагираш на време. караш ли с 200, ще спреш ама друг път!

Ако идиотите, които карат с 200 пак го нарушават, тогава за какво служат ограниченията за скоростта? За пълнене на катаджийски джобове? Горното предложение е базирано на разумността на повечето водачи. Повечето водачи адекватно съобразяват скоростта (т.е. всички фактори, които си описал), и съответно адекватните ограничения на скоростта няма да претърпят промени. Въпросът е за неадекватните ограничения, като например 50 км/ч по алея "Яворов", където 90% от хората карат с 80 км/ч, което е съобразена скорост за този участък.

На какъв принцип става реабилитирането, на паричния ....? Ако е така, то това правосъдие може да го закриваме вече.....КОГААА

Другари, що роптаете срещу циганите и турците? Днешният ред започна на 5 Септември 1944-та, когато СССР обяви война на България!

брей, брей, брей! ти да видиш! а аз си мислех, че днешният ред започна на 13 декември 1941, когато България обяви вопйна на сащ и великобритания.

За някои особи спиритистичното малоумие е сантиментално приключение.

Е и какво е произлязло от тази среща? Хубаво е направил, че се е срещнал ама само с приказки... абе лозето си иска мотика а не молитви... Войната по пътищата е в интерес на господарите на Бойкуту и той няма да направи нищо за да спре това безумие, ако ще и 1000 срещи да има с пострадали.

Чие добро име накърних, Боже?

ПИСНА НИ НА ВСИЧКИ ОТ ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ. ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИЯТ ЖИВОТ НА ПОСТРАДАЛИТЕ - И ЖИВИ И МЪРТВИ.

Всъщност вие сте ЖИВИТЕ МЪРТВИ. Само дето не се осъзнавате

Ако ще е популизъм,поне да не е евтин.Защото тоя е от най-евтиния...

ама защо не блъсне някой Премиера?!Тогава ще видите вие!

Популизъм било, черен PR... Интересно колко пъти другарите СерГей и Ореховски в качеството им на премиери на РБ се срещнаха с близки на убити по пътищата на страната? Отрепки!!

Ти ли си от ЛОБИТАТА, дето не дават на Боку да мръдне?

Не, аз съм от тия дето изгонихме отрепката Орешарски и след това накарахме СерГей за избяга в Брюксел заедно с Бюреков! Доволен ли си?

Досега се чудех дали някой се хваща на въдицата,но вече спрях.

А сега те е яд, че все по-малко хора се хващат на твойта/вашата въдица!! Ще трябва да свикнеш, другарю!

Какви нови закони? Тоя изрод преди година убил жена и нищо, караси и си вее рязаната карабина.Виновни са съдиите от тях да се търси отговорност.Не се наядоха не се налапаха.Таз лакомия за пари ще ни затрие.

в статията пише,че преди години е убил човек на пешеходна пътека. Тук казват - преди година. Ако преди година е убил и е реабилитиран - е голямо престъпление, но на съдиите. Абе как може да убиеш човек на пешеходна пътека когато и да е и да бъдеш реабилитиран. Приказката за зелника. Докато не се наказват съдиите с отнемане на професионалните им права нищо няма да се получи.

Много жалко, че Бейтула Исмаил не е убил себе си и изчадието си, а е погубил втори невинен човешки живот. Дано следващия път погуби само себе си!

loyola

айде стига популизъм. на колко от газещите не им се повдига обвинение? Интересното е друго - "През 2014 г. обаче е реабилитиран"!!! От кого питам аз е реабилитиран ? Президента ? Срещу каква сума? Тука трябва да се разрови !!!

Откъде се намират такива с ъгли по-големи от 90 градуса? И винаги бълват предложения. ============= Реабилитация настъпва автоматично, без да са необходими каквито и да било действия, единствено по силата на закона, в следните случаи: 1 По отношение на лица, които са били осъдени условно, ако в изпитателния срок не са извършили друго престъпление, заради което да е постановено изтърпяване на отложеното наказание;

Малко PR за премиера. Все едно до вчера не се е знаело че КАТ не си върши работата а полиция, прокуратура и съд могат да се купят с жълти стотинки. Ще се промени ли нещо? Абсолютно не. Премиера защо не се позаинтересува как си кара колата по магистралата подопечният му министър Кралев

черен предизборен пиар

да кажем, че един инцидент може да стане без вината на някой шофьор за това наказанието не винаги може да е наистина сурово, но трябва да променим законодателството - ако си убил на пътя никога повече шофьорска книжка без значение на обстоятелствата. точка.

И това ако не е долен популизъм! Дори Цацаров си е надигнал г..за! Стават чудеса в тази територия! Това не е държава!

Обрезака вече е зад граница. Там разни бейтули ги търсят, за да ги вербуват.

"Премиер" управляван от лобита,за какво ни е такъв боклук,да оправдава престъпленията на лобитата???

" "Те ми обещаха пълна подкрепа и затягане на мерките при смърт на пътя", каза майката. " "Те ми обещаха..." - няма какво да говорим повече. А и.... "...безусловна подкрепа, за да бъде наказан убиецът на Ники." ...да стане, една птичка пролет не прави.

Ми тогава, да пожелаем на Премиера, ако може скоро некой да блъсне Сестра му. Искам да вида, ще пречат ли Лобитата

Защо не отидете да се прегледате?! Ще ви бъде от полза! Само кретен като вас може да пише подобни простотии!

Дано вас ви ударят тогава. Ако може с не с 200, ами с 250 км./ч

ами защото само с кретенски методи може да се изкорени простотията и безумната алчност на съдий, адвокати, депутати... вече взеха откровенно да се показват и по ТВ-та да се гаврят. Но то е от кратуната, която води крадливата ДС и милиционерска пасмина...

може само за муслимани да трепат ристияни да е без съдебно приследване Един трепе двама и духва друг и той трепе двама и се кефи свободно

"...Борисов споделил обаче, че различни лобита пречат на промените" той че ми пречи на хонорарите... баш Домус АКБАР

а той премиерот ако по паметливите се сятат ходи и до кревата на пребития до смърт пожарникар в Димитровградска дискотека от небезизвестните Димчеви -синчета на бивш дипутатин Още не са и няма да бъдат осъдени

Различни лобита пречели на промените. Добре де, кажете ги тези лобита, за да знаят хората кой не уважава обществото.

Убиеца е карал с над 220км?Предната год.убива жена на пешеходна???Реабилитиран бил?Ужъссс,сега даже не е арестуван и без обвинение??Е това кво е?

то хубаво са били на среща......но защо това става винаги преди избори,през другото време-кучета ни яли........колкото до закони и мерки-те и сега си ги има,просто няма кой да наложи контрол.....колкото до семейството,мойте съболезнования,те трябва да вземат правосъдието в свой ръце---око за око,зъб за зъб,живот за живот

ЛИЧИ СИ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ СКОРО!!!НЯМАТ СРАМ!ГАВРА С МЪКАТА НА ТОВА СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!!

portal

Е щом са обещали всичко е наред... Айде завивайте се че сънчо дойде...

Най-жалкото е,че един убиец на пътя,е отнел още един,пореден млад живот. Бог да прости това хубаво момче! Иначе,добре че "новината"е от вчера. При положение,че Премиерът изненадващо визитира в Брюксел днес.То,не че за нашият Любим Премиер има нещо невъзможно,но все пак..... По принцип,това е една човешка и добра постъпка.На времето,загиналото момче,като малък,се снимало с ББ. Добре познавайки този Премиер,имам съмнение,че подобни жестове,се правят случайно. Има стотици,уви,загинали не по своя вина,млади хора на пътя.Ако трябва да се среща с покрусени семейства,години няма да му стигнат.Проблемът е съвсем различен.Да се спре пътното убийство.

Нищо не се е променил, всички знаем , за да ти обърне някой внимания, трябва лично ! само лично, с връски, подкупи или познати! 9 г. Борисов променя закони , обещания от 9 г. и още обещания, Борисов сега ще обещае за следващия мандат да се среща лично с всеки гражданин!

Само цигани и турчиля ни избиват.

Все си мисля, че и филми като "Бързи и яростни" също имат пръст в такива убийства. Неслучайно и актьорът Пол Уокър загина при бързо каране на кола.

TIREX

а Австралиеца Пол Док при самотбрана наръга в задника синчето на на червеният изрод монов хулиган и пласьор на дрога , синчето гушна букета а австралиеца получи 20 години затвор..те така е в мутристан. тоя с 2 убийства..и свободен но сигурно е от дпс.

200км/час. тия хора нормални ли са. С'а всички нарушаваме правилника за движение, ама т'ва е безумие. Някакъв плоскочел, чието единствено постижение в живота е, че се научил да си връзва обувките или мамино синче, което през свободното си време шмърка бяло, управялва машина с над 200км/час. Безумие!

Този закон го "готвят" вече повече от половин година, въпреки огромното му социално и ЖИВОТООПАЗВАЩО значение. А наредбата за прием на бежанци в общините я обнародваха в Държавен вестник веднага вечерта след заседанието на МС. Ето това са приоритетите на Правителството!