Френска експертиза: Записът ”Леденика” е истински

Независима експертиза на реномирана лаборатория в Париж доказва, че разпространените разговори между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов по случая с "Леденика" са автентични.

Обратно в новината

Коментари - Френска експертиза: Записът ”Леденика” е истински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би ли светнал нас непросветените чак толкова като теб какъв закон е нарушил Борисов, когато е питал по поръчка на президента полиция или митничари има при президентския приятел Мишо-бирата (за което Гоце уволни шефа на юридическите си съветници ...)? Не е ли работа на министър-председателя да пита какво всъщност става в държавата, когато го сезират от ръзлични държавни институции, па било то и агент-президенти? Кой точно закон е нарушен, многознайко?!

и сега какво?французите лъжат,а?....ние самите лъжем себе си и продължааме да се излагаме

КЪДЕ БЯХА ТИЯ ДВАМАТА КОГАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ВЪРШЕШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ДА..... АМА НЯМАШЕ НУЖДА ТОГАВА МАФИЯТА ДА ИМ ПЛАЩА - ЧУВСТВАХА СЕ КОМФОРТН,О НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧАШЕ ЗА НИЩО..............

Този сайт е пълна фалшификация. Опитайте да свалите или прочетете на френски файла Големината му е 150 МБ за една. ЕДНА страничка !!!!! Що за професионалисти са в тази така наречена лаборатория! Второ забележете, че след като влезнете в страницата, в таба (заглавието) на страницата се зарежда текст на АНГЛИЙСКИ !!! "Document sans nom" Тази страница е поредният фалшификат!!!! Дори за непредубедените е ясно за какво иде реч! Всеки може сам да провери !!!!! Гуцеее, Ал. Петров и сие сте за затвора!

превод от френски на български с translate.google.com Document sans nom = Документ без ном(ер)

Кой е правил превод на протокола. Да не стане като във вица за превода: Ако е верен, не е хубав(удобен), ако е хубав(удобен) не е верен...

Дачков, Патрашкова, какво е чувството да си платен журналист на мафията? 100% чисти хора няма и в тази връзка дори и да са истина тези разговори, не виждам да са чак толкова скандални спрямо действителността в скъпата ни България?!?

Както всички журналисти и те работят на заплата,защо трябва да им отнемаме правото да казват истината.А скандалът никак не е малък,щом се афишираш като непрегрешим.И на края-от мутра светец не става.

Ми тогава, плачи за Доган и Станишев, те скандали не допускаха, а си крадяха тихо и кротки в огромни мащаби, много повече сравнение с "мутрата"!

Епа я не пием "Ледника", я муам само "Ардиана". Аре наздрае и за мноо години да сте живи, че нещо не сте здрави напоследък. си имам лебец и моем да си го искарам с мазанье и копанье, ами вие с ментетата дипломи кво ше праите, алеле-мале. Мо говорат си ората, кво да им гледаш. Мое да им се е допило биричка там нещо. Вие само слухтите зад вратите на ората и не давате да се отпусне човек и дума да си кае.Брао, наборе, само така, не им се давай, я че те черпим, ти не бой се, ако съм проз дзидарин.

Аз, на разпопен поп не вярвам!

Опа, другарят свещеник разобличи...

Брей, колко убедително! Лаборатория без име, ама много реномирана, дейността й - ужасно скъпа, цяла Европа на тях разчита, а те за пет дни изписали десетки страници за един разговор, който траел няколко минути, и бил презаписван и удължаван/съкращаван, и накрая кво?! Голямо нищо - хвърлена мръвка на откачените форумци да си дъвчат тука в петък вечер омръзналите вече клишета!!! Живият живот е нещо съвсем различно, стига сте ни занимавали с глупости!

другарю гоце, кажете името на лабораторията, моля ;))))))))

Не съм Гоце,но лабораторията е Lipsadon.Малко повече интелигентност...pls

НА ТЕЗИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЦЕ И ИЕСТИНАТА НАПОМНЯМ, ЧЕ ТОЗИ ПРЕЗАПИС Е ОТ ОРИГИНАЛА И ЗВУЧИ КАТО ИЗВЕСТНАТА ПЕСЕН НА ЛИЛИ ИВАНАВА - "НЕ, НЕ СИ ОТИВАЙ", НО КАТО МАХНЕМ ЗАПЕТАЙКАТА, ПО ЗАКОНА НА ДВОЙНОТО ОТРИЗАНИЕ, ТОВА ЗНАЧИ"ОТИВАЙ СИ"!

Е в коя лаборатория ще се сравнява оригиналната продължителност с общата? По-глупаво обяснение от това здраве му кажи. На Дачков твърде много Гласове и Звуци вече са му в кратуната.

Всички сте се оплели,като пилци в кълчища.Всички гоните някаква цел.Може би това е завръщането на старата власт..Когато имаше отвличания,магистрални грабежи,убийства,комфорт за незаконно забогатялите и експлоатация на бедните.За бога в кой век живеем ??

Не са прави тези, които наричат Дачков- Флашков. Флашката е кротко и полезно устройство за записване на информация и скоро ще замести хард дисковете, но все още няма достатъчно памет. Така че престанете с този епитет- Флашков.

Лелееееееее, какви лъжци, платени с президентски, тоест наши ,от бюджета пари!!!!

ЕКСПЕРТИЗАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В СЕВ.КОРЕЯ, ИЗРАЕЛ, ИЛИ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ! ЧАК ТОГАВА Е МЕРОДАВНА! ЯСНО ЛИ Е?!

По същия начин,както се обажда премиера за мишо бирата ,за назначения на приятели ,така се обажда и за разпредерянето на държавни поръчки за милиони левове на приятелите си и това го прави години наред още като беше кмет!!

Това ли сега е по важно? СРСта а не икономика, магистрали, заплати?? Типична комунистическа агентурна програма гледаме в момента...Режисьор, Алексей Петров който въобще не го интересува народа....

Да ти пикая на магистралите. Нямаме какво да ядем и няма никаква надежда от никъде а ще мизерувам за да профучат турските тирове и няколкоко инфантилни дюпита по некакви магистрали.

как пък всички гладни имате интернет?

Платените гербаши яко се стараят да омаловажат и изопачат истината за своеволията на Цецко шестака, от които пряко е застрашен Боцко. Последният си дава ясна сметка, че без вярното си куче е загубен и се е вкопчил в него като в спасителна жилетка, ама не се усеща, че тя вече е изпуснала въздуха и не е спасителна, а допълнителна тежест в пътя му към дъното. Момчета, огледайте се за друга кесия, на която да пристанете, защото тази скоро няма да ви храни.

" ...Дачков съобщи още, че източникът на записите идва от МВР, служба ДОТО, където, по думите му, са правени и презаписвани. " Ха-ха-ха е по този показател сме на 1-во място в света !!! Едва ли има нормална държава по света, в която няк'в си журналист с касетофон в ръка, ще записва премиера си и то не от кадето и да е а от "тайните служби" :д "Уикилиис" и те вдигаха пара, но в краина сметка им резнаха кранчето за дарения, а вие тука ще се изпоядете за Мишо бирата. Хора избиите си от главите, че господ бог ще слезне от небето да ни управлява и че има политици които не покровителстват бизнесмени. Тази държава е крайно време да тръгне напред, 20 години се нагледах на глупостите на управниците ни.

За тези , които се тревожат , коя е лабораторията "Това показват резултати от независима експертиза на френската лаборатория "Липсадон", съобщи "Медиапул"."

След като ни лъжат и манипулират , нормално е да се ползват независими и реномирани лаборатории в чужбина, ако трябва дори на няколко места, защото ние не сме балами за каквито ни смятат....баламите са от рода на КАЛИТКОВЦИ и сие....те се открояват много ясно тук...., НО ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ ДАЛ ГОСПОД.....

С поздрав от USA "Congressional Quarterly" (в превод в в.Дневник ): През 2001-2005г. по време на четиригодишния си мандат във вътрешното министерство Борисов е използвал своите правомощия да се бори с корупцията във властта с цел да помогне на съратниците си мафиоти да ликвидират конкуренти в подземния свят. "След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на вътрешното министерство през 2001г.... имаше голям брой убийства и мафиотски разстрели на личности, свързани с престъпните групировки в България", посочва докладът. "Нито едно от тези убийства не е разкрито. Много разследвания, за които се съобщава, че са ръководени от Борисов, бяха прикючени без заключение или обяснение", продължава текстът.

Дачков е особено гнусен тия дни

Дачков, готов си майка си да продадеш. Ама и твоите кукловоди не можаха малко по- неопетнен журналист от тебе да намерят. Явно неизчерпаемият уж потенциал на БСП и ДС от кадри/ разбирай АГЕНТИ!/ се поизчерпва вече. Щом опряха до Трактора на играе ролята на МОРАЛЕН стожер, явно много са го закъсали. Скоро ще пеем: Сбогом Партийо любима!

Нито съвест , нито елементарно човешко достоинство това са подлите Комуноиди от ДС 1.Какви са Фактите: Презаписа може да е по къс от оригинала / времето за връзка и започване на разговора/, но НИКОГА ПО-ДЪЛЪГ няма причина за това. Извода е че ИМА ЯВНА МАНИПУЛАЦИЯ. 2.Разговора доказва че няма неправомерни действия- отнася се за НЕПРАВИЛНО ОТНЕТ ЛИЦЕНЗ, който е върнат от Съда и проверката не е спряна а е проведена и е съставен протокол от който е видно, че НЯМА НАРУШЕНИЕ. Защо е този параноичен шум Поли нищожни душичи от ДС предатели на себе си, блиските си, народа си . Единствения изход е ЛУСТРАЦИЯ

Много се стресирате напоследък. И друг път е имало предсрочни избори. И други партии са изчезвали след кратко съществуване. И други хора са били лъгани нагло.

Най-яростните защитници на Бойко и Цецо са в "Уикенд" собственост на червената мафиотка бившата шефка на тотото Ирена Кръстева и синът й - бившият зам.-министър на бедствията от ДПС - Делян Пеевски. В "Нова" най-големият бранител на Бойко и Цецо е Люба Кулезич(Клозетич) партизанската щерка. Какво става? В същото време Сашо Диков, например, винаги е бил противник на ком. режим. Същото въжи и за Явор Дачков. Не някой друг, а Атака първа обяви Бойко Борисов за мафиот и мутра. Още помня речите на Волен Сидеров, разобличаващи връзките на Бойко с престъпния свят в БГ. В този период в. Атака излизаше със сензационни заглавия "ВОЛЕН СИДЕРОВ: Победата на Бойко Борисов е фалшификат"..."Подкупени членове на СИК добавяли в урните бюлетини за ГЕРБ " Партията на Борисов тръгва със страшно много пари" "Истинското досие е за ограбването на България...

Господин провокиран,май с тези разсъждения провокатора и предателя си ти.В отделенията имаше едни задачки....Ти изкара разтоянието отСофия до Пловдив по дълго от колкото София-Бургас.Обяснявам простичко защото и правописа не ти е в ред.Май трябва да се запишеш във втори клас.блиСки се пише със З.

не се пише разтояние а разстояние. все неграмотни комунета. и все акъл дават.

1990-91 година...по време на един от поредните сини митинги....един цигански оркестър решил да отиде да свири на проявата..проводили те човек при сините да се разберат за парите... след 10 мин оня се връща "ни става..казах щом си свирил ино времи на червенити...на нас не мой" а бе,мангал...що не злъга бе" как да злъжа,бе..те същити..познават ма"

Велико !! :))))

няма начин да е така,освен манипулация...

Е хубаво де, що не ги изкараха тези записи по-рано? Тогава когато оригиналите са съществували все още, а не след като е минал срока за унищожението им. Тука нещо ми намирисва. А и като знам какви хубави програмки има за обработка на реч ...

що не идеш у Францата бе там мнооого щ ети плщата щом си такъв знаяч...хи хи

Ако в България има разузнаване и действащи специални служби, досега всички участници в опита за преврат и заговор срещу законно избранато правителство, щяха незабавно да бъдат арестувани, в това число и журналистите, участващи в манипулиране на общественото мнение и индиректно подстрекаване на населенито към протести. Докога ще цари пълна анархия и криворазбрана демокрация в България!?

Че допреди две години Бойко и Цецко не индиректно, а директно подстрекаваха населенито към протести?! Нещо много нервни станахте вие партийците от Герб. Май скоро ще надмините и Живковото ДС. Много сте нагли!

Леле мале каков си го набихме на тези избори,гласувахме на инат и сега сме чат,ама е късно,без да искаме станахме олигофрени попаднали в пълна лудница на мутрофени.Боже кога ще ни спасиш и от тези изроди.

Набихме си го два ката. Ама и оня тарикат Доганя как си направи изказването точно на времето, че да ни изкара да гласуваме. Щото Бойко иначе щеше да бъде най-много с 90 депутата. И сега същата рязана пушка ще направи наесен агент Боце президент. Егати шайката! Гоце, Боце и Доганя.

След 9 месеца ще видиш какво е ужас - 60 % за ГЕРБ. Ще си го набиеш и на трети, и на четвърти. Ама яко. От яд и злоба. И без твоя глас ще минем (въпреки че силно се съмнявам, че си гласувал за ББ).

С този мандат настъпва ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Независимата френска експертиза е Атанас Чобанов, вечния паж на Костов, сега станат паж на Дачкоф от един и същ отряд- невероятна клюкарка ,интригантка и кариеристка от тъмносин цвят! Не съм от Борисовците, но тези ми писнаха!

Атанас Чобанов не е тъмно-син. Той е кърваво червен. Дремещата клетка на КГБ=ФСБ в Париж.

От кога Чобанов станал "червен"? Беше заклет Костовист. Ако не е бил "скрит червен" от началото на синята си "кариера", каквито са всички заклети "сини костовисти".

Браво!Само така по китарите на тези подлоги.Знаят някои хитреци къде е келепира и напират за европейския парламент.Но ние не сме глупаци и няма да ги огрее.

Какво да каже, братко! Те са двете страни на монетата. Близнаци са. Единия е ръководител на наказателните отряди на партията на другия. Шеф на SS и на SD-отрядите. На бригадите от хунвейбини.

Дачков, да си жив и здрав ! Добре е, че все още има такива хора в България ! Браво !

Е не всички харесваме обратните. юно то си е твое право

е чак пък да е жив и здрав... маи трябва да се прегледаш... не само психически но и зрението и слъха... щом го харесваш тоя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво ти е мнението за трактора,защо мулчиш!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нали стана ясно на всички, че гоце се е застъпил за мишо бирата?

Въх ! Щом и извечните камаради на отвъдчерноморците го казаха -- май-май се е задала дълготрайна гръмотевична дейност из горните слоеве на социосферата .

Госпожо Маро Подробната! Те, това европейците, какви мъже са!? Леваци и ташаци! А руснаците какви мъже бяха! С големи ташаци госпожа!

Дачков скри шайбата на всички!Бяхме го позабравили.Човек който иска да е свободен.ясно и недвусмислено се изразява.Прокуратурата требва да го признае.Не че другите държави не са си направили собствени иследвания.Направи ли са.ДаЖЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ЗНАЯТ ИСТИНАТА.САМО НАШИТЕ СА СЕ ЗАПЪНАЛИ КАТО "Магаре на мост".Господарите от запада са налапали парцала и не искат да говорят и действат.А уж имаме европейско правителство.Всички се едни ташаци с които вече не бива никой да се занимава.Имаме много по-важна работа.Шенген,след дузпата сме крайно уязвими.Едно навън требваше да направят и не го сториха.Изглежда и "трудоваците"на Европа нищо не могат да помогнат.

Затова най-добре да сме сол ташак на Москва. Не ни трябва суверинитет,нали?

и на децата е ясно,че на президент не се отказва!Мишо Бирататолкова много е поил и угоявал Гоцето,че последния се почувствал задължен!Бойко е мъжкар и веднъж обещал -изпълнил искането!Затова Гоце да подава оставката и да не се ослушва като шопар на бунище!

На калпав ... вълната му пречи. (лит. На крива ракета космоса й пречи).

опааааа...ами сега! то не че не се знаеше... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунета, гледайте какво става в арабския свят! И вас ви чака същото. Правите опит за тих институционен преврат, ама ви чака същото. С Бойко Борисов, или без него, вашата песен е изпята. Скоро ще трябва да някъде обежище. Нищо, че се нацицахте с народни пари като пиавици. Парите натрупани с кражби корупция няма да ви донесат щастие. Ще се задавите с тях.

Аде сега! Излезе, че Тунис и Египет били комунистически? Освен техните президенти да са били Бойковци.

Нещо си в грешка селяк! В арабския свят подгониха режимите подобни на бойковия, а и стола на приятеля на Тикавата Берлускони нещо много се клати. Май отново трябва да се захвашате с гъските и прасета. Марш на село!

Другарки и другари! Мили сънародници! Не бъдете толкова подозрителни! Аз такива усилия положих с тези флашки. "Мен яко ранили и аз яко борил", както беше казал един наш борец от доброто ни комунистическо минало.

Почеркът на записите на флашката е същия от доносите на "Агент Гоце", които моят шеф ми нареди да унищожа. Другарят Президент на РъБъ не клевети и не манипулира. Той само донася за благото на Родината. И така до края на...България!

То шуробаджанащината съществува от 1 година преди не е имало . Пък да не говорим за времето на БКП. А мутрофонията - шуробаджанащината я измисли за да окрадат държавата. Не съм виждал никога толкова мерки за спиране на тоя процес. А и чувам - "дръжте крадеца". Хахаха - ми вие що не го държахте - когато бяхте. Смешници. Изпускате кокала и впрягате всички сили за да вадите компромати фалшификати. Да покажете пред обществото кокво...? Колко са лоши тия...! Ами то обществото ги избра бе ,смешницииии. и ги избра точно за това за да махне вас - които правите гнусни неща за да лапате пари. И понеже изнесохте и изядохте държавата - почнахте и чуждите помощи , дето ги дават на нас народа - да не мрем от глад . Седнете си и си почивайте политиката не е за вас . В следващите 20-30 години ще си почивате . Докато се отучите да крадете.!!!