Поредни записи: Борисов лобира за митничар

В редакцията на вестник „Галерия” е получена нова флашка с три разговора на представители на властта, стана ясно на пресконференция на вестника.

Обратно в новината

Коментари - Поредни записи: Борисов лобира за митничар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, назначиха кмета Йорданов с помоща на комунистите и сега Бойко ще го махне - загря ли?

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ МАКАР ТАЗИ ТЕМА ДА Е НАЙ, НАЙ . . . КОМЕНТИРАНАТА ТУК, КОГАТО ПОТЪРСИШ С ТЪРСАЧКАТА НА ДИР.БГ ИЗЛИЗА ДРУГА. . . ДАЛИ НЕ Е ФОРМА НА СКРИВАНЕ???

За ...."медузите-бе-се-пари" чувала ли си?

Самият факт, че някой може да подслушва хора като премиера и Танов, е меко казано обезпокоителен. Представете си какво се случва с обикновените граждани. Искате Борисов да се махне? Хубаво, но за Станишев, Доган, Костов, Първанов и Симеон, от вестник "Галерия" няма да разпространяват или получават разговори. Не вярвах на ГЕРБ, не им вярвам и сега, но още по-малко вярвам на БСП, ДПС, НДСВ, СДС, ДСБ, и т.н. В тази тема трябва да се осъзнае, че и по-голямата част от българската нация си е такава - свикнала да краде, да прави далавери, да доносничи, да се мазни, да злорадства, да гледа винаги в чуждото. А какъвто народа, такива и управниците. Така че, ако искате истинска промяна, първо променете себе си.

Извинете, първи -- не беше ли написано още из дебелите стари книги, че именно доверието се изгражда най-трудно, а се срива моментално ?!

Така е, но ни липсват примери (кумири, идоли, ...). Когато гледаме един премиер да се държи нагло и гаменски, защо и ние да не си позволим просташкото поведение, например на улицата: ще пресечем на червено, ще се бутаме, ще засичаме, ще псуваме и ще си изкарваме някой друг са виновен. Народът не може да се промени, ако има такива управници. От друга страна управниците гледат да се харесат на по голяма част от избирателите и точно с това си поведение са избирани. Получава се порочен кръг. Няма изход. :-( :-( :-(

А-ааа, има то, има и още как, СС ! Ама `някои` умело пречат да ги видим, нали ?! ... Та какво казват бил бил направил Гордий с оня-там възел, дето нямал развръзване ?!

Съвсем закономерно коментарите потрошиха всякакви досегашни рекорди ! ... И ако сме откровени -- започнали сме да водим смислени и аргументирани дискусии ... ние читател(к)ите/коментатор(к)ите ! А тези `нашите` избранници ?!

През 20 год преход страната ни е съсипана- откраднати са над 100 милиярда от мафиите на ДС-БСП и затова сме най-бедни в ЕС. Сега за първи път от 20 год се води реална борба от Правителството с Мафиите. Това е ГЛАВНОТО, ако продължавате да сте предатели и провокатори на народа си вие сами си правите ХАРАКИРИ на себе си , децата си , блиските си.. Бъдете МЪЖЕ РОДОЛЮБЦИ не бъдете леконравни и лекомислени Престъплението ви в момента е сравнимо с взривяването на черквата св. НЕДЕЛЯ от комунистите... Има Бог и провидение то ще ... Бог да благослови борбата с мафиите . Борете се с мафиите!

"Б.Б. - Какво пра'иш, Танов? В.Т. - Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода... Б.Б. - Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилния. В.Т. - А-а-а..." Само след този елементарен тест за интелигентност би трябвало да има някои рокади!

Ти ако си на мястото на Бойко и искаш да ходатайстваш за някого, името ли ще му пратиш или ЕГН-то? Щото аз бих пратил името. Толкова съшито с беликонци,че няма на къде повече. Но предполагам знаеш ЕГН-то на всички с които риташ топка.

Звъниш на мобилен оператор и чуваш: Натиснете 1 за проверка на сметка Натиснете 2 за проверка на оставащи минути Натиснете 3 за връзка с оператор За връзка с Цветан Цветнанов не натискайте нищо,вие вече сте свързани

Друкарки и другари комуняги,ако щете да се съдерете от яд няма пак да сте на власт!9 години затвор за Александър Томов,а за Станишев и др.мошенници червени 20г. са малко!Дано се печете в АДА!

Никому ли не прави впечетление как се снишиха и изчакват от централата на ДПС-доганците. "Нека гяурите се карат и да губят сили в борба помежду си. Ние ще спечелим от това...".

Да съм знаел и аз да ритам в тоя отбор , ама нейсе....иначе митничаря верно може и да е свестен-тук спор няма- може и да заслужава едно рамо:)))Но се сещам - инвалид , пък маа гащи по терена - знам ли....

А болния сумист? Съветник на президента Гоце, той кво? Нашите болни са най-здравите болни! :))

Защото тъпите комунисти се чудят какво да измислят. Искам записите от разговорите на Гоце с Марио Николов, с Пешо Сумиста, Манол Велев, А.Петров. На Станишев с Меликов. На Яне sms-те ги видяхме.

А не може ли пак да върнат ония, кви беха "Крау ейджънтс" дето имахме договор с тях за митниците ..те само парици зимаха ... иначе пак си вървеше далаверата. Мноо ги затегна нещата тоя бойко бе.. баси

НЕ Е ВАЖНО откъде са изтекли СРС-тата. Естествено, че ще са в тайна хората, които са го направили. Иначе кой знае какво ще им се случи. Най-важното е дали разговорите са верни. А те изглежда СА верни. Показват ни как сме управлявани, от какви хора. ТОВА трябва да се прави, не всичко да е скрито-покрито. Нали на това бяха радетели и ГЕРБ. Браво на тези, които са имали смелост на направят достояние машинациите.

Живея и работя в чужбина. След много години труд и лишения събрах 30 000 USD. Изтеглих ги от чужда банка със цялата необходима документация. на летището Терминал 2 когато се връщах в БГ, реших че няма да ги декларирам.Хванаха ме 2 митничари и една митничарка. Въпреки че имах банкови документи, доказващи произхода на парите, ми взеха 10 % за да не ги конфискуват. Това е терминал 2!

а ти що не ги декларира? малко са ти взели ..

И що така реши? Защото си тъпак.

немога да разбера ,засто хората турпят този цирк???? борисов трябва да се махне!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След като на път и под път се фукаш,че ще управляваш с нов морал но се осереш не трябва да се правиш на дръж ми шапката.

Бойко Б и вие гербавите се сърдете на Цветан Цв. Той е разпоредил подслушването на Ваньо Танов и ЯВНО НЕ Е УВЕДОМИЛ ваш БОКО. А защо ?... ами ПОМИСЛЕТЕ ... ако вие възможно...

Трябва да се показват такива неща за да се види кой управлява тази забатачена държава . А който рита с ББ е готов за националния отбор , щото ББ ще се обади и на немския тренер . Ха ха ха ха

Нищо чудно да набере ЕГН той може и да не знае каква марка му е телефона. Според мен всичко е истина и трябва да излезе всичко наяве. Незнам не ги ло е срам от най високо гледат и мислят, че всички сме от село и ядем доматите с колчетата.

Боке толкова искаше "импийчмънт", е те ти това е "импийчмънт" същий "Курт капан"....нема лабаво и нема мърдане

Ееее спасението Му Станишев свърши. Станишев това, Станишев онова, Станишев виновен, режеше лентички на направеното от Станишев ама всичко свърши и вече видехме, че Царо е гол!! А иначе и при Желева беше така трудничко, ама си отиде...

ЗАЩО всеки който не харесва циркаджията Бойко,за вас е тъп червен? По принцип всеки средноинтелигентен човек,може да прецени какъв ограничен ум и потенциал има месията БОРИСОВ. Може да става за пожарникар,но за премиер е пълен провал и ужас.

...защото е така...не само тъп червен,а просто червенократунков/ец/ка...

ТАНОВ, И МЕН МЕ СЪКРАТИ, А НЕ "УВОЛНИ" КАКТО КАЗВАШ В РАЗГОВОРИТЕ СИ. ПОИСКАХ СРЕЩА С ТЕБ- НЕ МЕ ПРИЕ, БИЛО ПО "ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ". КАК СТАНА ТАКА КАТО НЕ МЕ ПОЗНАВАШ ДАЖЕ? А СЕГА НЕКА "ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" И НА ТЕБ ДА ТИ Е ГАДНО.ВСЪЩНОСТ,АКО СИ БЯХА ОТИШЛИ НАКАЗВАНИТЕ И СЪДЕНИТЕ-НЯМАШЕ ДА МИ Е ТЪПО, НО ТЕ СА ОЩЕ НА ТРАСЕ...ТОВА НЕ Е РАЗГОВОР С Б.Б., ТИ МЕ СЪКРАТИ.И ЗА МЕН МОИТЕ РОДИТЕЛИ СЕ СТРАХУВАХА, КАКТО И ТИ ЗА СИНА ТИ.... ВСЪЩНОСТ, ЩОМ ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧНО, ЗАЩО НЕ НАПРЕВЯТ РЕВИЗИЯ НА СЪКРАЩЕНИЯТА В МИТНИЦИТЕ И ДА Я ОБЯВЯТ В МЕДИИТЕ.МОЯТ РЕЗУЛТАТ НЕ Е 2.99 И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ШЕФ НА МИТНИЦА, НЯМАМ НАКАЗАНИЯ, НО И НЕ ИГРАЯ ФУТБОЛ. С 2 ДУМИ-РАДВАМ СЕ, ЧЕ ГЕРБАДЖИЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО МЕ МАХНА, МОЖЕ БИ ТОВА НЯКОЙ ДЕН ЩЕ Е КАПИТАЛ.

Бойко, само твърдо напред срему червената мафия, Положителното от целия този цирк с фалшивите скалъпени подслушвания е следното: 1.На обществото му стана пределно ясно, че за 20 години никой не е разградил нищо от репресивната машина на комунизма; 2.Същата тази репресивна машина и самата комунистическа партия създадоха в България метастазите на организираната престъпност; 3.Разделителната линия на борбата със злото е прокарана. От едната страна е БСП и всичките и сурогати: ДПС,СДС,ДСБ и НДСВ. От другата страна сте вие, ГЕРБ, и ние народа. Борбата е безмилостно жестока. Но победата ще бъде наша! Не ни предавай, защото не прощаваме!

Каква мафия, какви 5 лва бе, кретен? Четеш ли тук за какво става дума?

Ти, 007, съвсем не си на тоя свят! Какво дърдориш изобщо? С кого ще се бори твоя любим Бойко? С "червената мафия", "организираната престъпност"... Ха-ха-ха... смешко си ти! Я първо вземи прочети на Бойко цялата биография и не се излагай.

Като гледам коментарите се чудя какво пък толкоз е станало, че всички се юрнахте да плюете ?! 20 години като нямаше СРС-та значи проблем няма така ли, или искате да ми кажете, че всички през тия 20 години са невинни като ангели ?!! Всеки има собствено мнение което аз уважавам, но не забравяите и израза " res non verba" защото силиците ви стигат да вдигате само пара и това е горчивата истина !!! Само едно ме топли, че настъпиха някой яко по мазола за да се стигне дотук ;)

Моментите са 2: 1.От както свят светува, който е на власт си урежда своите хора. 2. От къде изтича информацията от СРСтата? И какво е ползата от тях след като става известна под път и над път?

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТЕЗИ ЗАПИСИ СА С ТАКОВА ОТВРАТИТЕЛНО КАЧЕСТВО ЧЕ Е НУЖНО ДА СЕ ПОКАЗВАТ СЪС СУБТИТРИ ЗА ДА ГИ РАЗБЕРЕШ И ЗАЩО ВСИЧКИ ГИ НОСЯТ ВЪВ ВЕСТНИК,, ГАЛЕРИЯ'' И ЗАЩО ЧАК СЕГА ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ...АБЕ НЕЩО МНОГО СМЪРДИ ТАЗИ РАБОТА КАТО ГЛЕДАМ...НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ТАКА,А?

требе да има акция "лобистите"... л *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не ме интерисуват глупавите ви эаписи те са эа медиите,дотук е ясно че се мачка народа,а не виновниците,господа смотаняци,нарсда се събужда,не го эабравай те

Б.Б. - Какво пра'иш, Танов? В.Т. - Нищо... пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода... Б.Б. - Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилния. В.Т. - А-а-а... Б.Б. - Т'ва му е ЕГН-то. Тва е едно момче, къде рита топка с мене, бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита топка с мене по обед, го преместил на друго место..... е не... това е варха...все едно са го взели от "пална лудница"...то като се замислям и парламента и цялата даржава са такава...срам и резил...а наи трагичното и жалко е че няма никаква алтернатива... всички партии са от един дол дренки...политически вакуум, пален морален и етически банкрупт..аз сам на з7 и от 198чта живея в цанада. адски ми е болно за това което става в бг вече повече от 20 години. тук такава подигравка с народа и некомпетентност не би се толерирала. важищавам се на тарпението на народа то пут уп витх тхис шит ! този народ заслужава повече ! год блесс булгаря ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД С ТИРАЖА НА ВЕСТНИК " ГАЛЕРИЯ "/ ЗА ВСИЧКИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ - СЯНКАТА НА ДС. ЗАЩО НИКОЙ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ НЕ КОМЕНТИРА ТЕМИ И ИЗКАЗВАНИЯ КОИТО СА МНОГО ВАЖНИ ЗА СТРАНАТА ? НАПРИМЕР : 1/ НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА РЕЗУЛТАТА ОТ ПРОВЕРКАТА НАПРАВЕНА ОТ " ИНДУСТРИ УОЧ " , ОТ КОЯТО СЕ ВИЖДА , ЧЕ ОТ СДЕЛКАТА С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ БЪЛГАРИЯ Е ОЩЕТЕНА С 1 МЛРД. ЛЕВА . КЪДЕ БЯХА ДПС ТОГАВА , ВМЕСТО СЕГА ДА ОРГАНИЗИРАТ БУНТОВЕ НА ТЮТЮНОПРИЗВОДИТЕЛИТЕ , ПРЕДИ ГОДИНИ АКО СЕ БЯХА НАМЕСЕЛИ КАТО УПРАВЛЯВАЩИ С НДСВ СЕГА С ТЕЗИ СРЕДСТВА НЕ САМО НА БЕДНИТЕ ХОРА ОТ СЕЛО МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ НО И МНОГО, МНОГО ДРУГИ НЕЩА ЩЯХА ДА СЕ СВЪРШАТ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ. 2/ ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ИЗКАЗВАНЕТО НА ЕВТИМ КОНСТАДИНОВ - БИВШ КАДЪР НА БСП , КОЙТО ОТКРИТО ТВЪРДИ ЧЕ ДАНС Е СЪЗДАДЕНА ДА СЕ ВЪЗРОДИ ДС. КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТА Г.ПЪРВАНОВ , С. СТАНИЩЕВ И ЦЯЛАТА 100 - ГОДИЩНА ПАРТИЯ. НИМА ОПОЗИЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА И. КОСТОВ И М. ДИМИТРОВ НЕ СА БИЛИ НАЯСНО . КАКВО НАПРАВИХА ТОГАВА , ЗА ДА НЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА БСП И СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ . 3/ ЗАЩО НИКОЙ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ИВО НЕДЯЛКОВ И ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ КАТО НЕГО МИЛИОНЕРИ. КАКВИ ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ СА СЕ РАЗДАВАЛИ ЗА ЗАПАЛКИ, ДАМСКИ ЧАДЪРИ И ДЪФКИ. МНОГО Е КЪСА ПАМЕТТА НА ВСИЧКИ , ЗАБРАВИХА УМИЩЛЕНИЯ ФАЛИТ НА БАНКИТЕ И ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. КЪДЕ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ , КОЙТО СЕ Е ВЗЕЛ НА МНОГО СЕРИОЗНО , СМЯТА ЧЕ Е ИНСТИТУЦИЯ , СЪДЕ Е БОРЕЦА ЗА ПРАВДА САШО ДИКОВ - КОЙТО ДАВА ТРИБУНА И ЗАЩИТАВА ОТКРИТО ТАКИВА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. НИМА МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА НЕ СА НАЯСНО ЧЕ ТОЙ КАТО БИВШ ДОНОСНИК Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ И ГОВОРИ ТОВА КОЕТО МУ НАПИШАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО. УМОРИХТЕ НАРОДА , В 21 - ВИ ВЕК НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ - НАВСЯКЪДЕ СА ТЕ . ТЕ ФАЛИРАХА БАНКИТЕ , ПРИВАТИЗИРАХА ПРЕДПРИЯТИЯТЯ И СЕГА КОГАТО СЕ ПОЛАТ УСИЛИЯ ДА СЕ ВЪВЕДЕ НЯКАКЪВ РЕД И ПРАВИЛА ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ ТЕ СА ПРОТИВ."

Абе, Круме, стига си вадил скелети от гардероба. Предишните ако са виновни нека влиазт в затвора, но факта, че преди са били извършвани престъпления, не може да оневинява сегашните ни управници. А отгоре на всичко, последните разкрития показват, че те (ГЕРБ) са по-лъжливи, по-крадливи и по-нагли и от предишните и от по-предишните! Аз живея сега, но мисля и за утрешния ден, за децата ми и не виждам никаква перспектива ако тази некадърна пасмина остане на власт. Погледни ги само, от тъп по тъп (с изключение на Плевнелиев) - Бойко Борисов (наричания гальовно Тиквата или Рапона); Цецко Цачева,, Цветан Цветанов, Ваньо Танов, Лъчо Мозъка, Калина Илиева, Менда Стоянова, Румяна Желева... Не съм комунист, но не искам подобни хора (физкултурници, дружинни ръководителки, стругарки-партийни секретарки) да ни управляват. Ти ако искаш гласувай за тях.

А твоят кумир е ..Костов, разбрах със синьо-червеният си задник!? Но ще се осъзнаете не губя надежда, щото файтона ви се изпразни ...след вота!!!

Какво ви стана български медии,какви са тези фалшиви информации с които искате да манипулирате и без тава изтормозеното население!Оставете това ангажирано правителство да си върши работата спокойно!Това постоянно натрапване на едно и също още повече мутивира хората да гласуват за ГЕРБ!

Твоето "МУТИВИРА хората да гласуват за ГЕРБ!" явно идва от "МУТРА". Е какво да правиш какъвто вожда, такъв му и електората

Ей хора, кажете да се връщам ли? Кво става в тая държава? Тука се държат с мен като с 2 качество, ама плащат, а ако се върна хем съм 2 качество, хем не плащат, а и страх те хваща!!!!

Значи чета чете и пак не разбирам. Дачков предлага на Бойко да си подаде оставката заради нещо такова? Ало Дачков ти къде беше когато "България загубила 1 млрд. от сделката на М.Велчев". За журналист се имаш. Сега вярно че такива неща трябва да се публикуват когато имаме достъп до тях. Но малко ти е крива логиката. Това което боко е направил за туй "футбулисчи" е абсолютно нищо в сравнение с това което предишните управляващи ни причиниха. Защо не земеш да поразследваш убийството на сестрите, сакън да не стигнеш до петков? Ама ти си толкова журналист че с първото телефонно обаждане и ще си подвиеш крилцата. Иначе евала че публикуваш срс-та все някой тр да го прай пък бил той и рб като теб.

Ало 18796, а Гл. Секретар на МВР и член на полит. кабинет на правителството на царя Бойко Борисов не носе ли отговорност за това (1 млрд. лв) Тази сделка не е само на Велчев, тя е одобрена и от правителството и от политическия кабинет! Та затова тук е мястото да попитаме (в стила на вожда), а къде беше Бойко Борисов тогава?

ТИЯ ДЕТО ОБИРАХА И СЪСИПВАХА ДЪРЖАВАТА 60 ГОДИНИ.. СЕГА СЕ ЗАКЪХАРИЛИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ СЕ ЗАСТЪПИЛ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЕДНО МОМЧЕ.. 'БАХ ТИ НАГЛИТЕ! ОНЯ ЗАТРИЛ МИЛИАРД, ЧАЛМИТЕ ОТКРАДНАХА СТО, ПАРТИЙЦИТЕ СИ ПРИСВОИХА ДЪРЖАВАТА..., А СЕГА МОРАЛ НИ ЧЕТАТ! СЪНУВАТ ВЛАСТ КАТО АКУЛА - КРЪВ... НЯМА ДА СТАНЕ! NO PASARAN! НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ КАТО НАС!

тоя павел манченко е човек на милен велчев брей ... футболистче станал . какви ли скрити таланти има още в него. ястна е работата... всичко е синджир марка

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ДАМИ И ГОСПОДА(РИ) ОТ ДИР.БГ!!! ДО МОЯТА МОДЕРАТОРКА: КРАСИВАТА БЕТИ!!! ИМАМЕ НОВИНА: НАД 1000 постинга ПОСТИГНАХТЕ!!! УРА, господа-другари, днес 1000, а на изборите- 2000!!! Разлейте шампанското на Гоце!!! Затъването е не с дни, а с часове!!!

а всъщност какво точно е шокиращото, че премиерът се е застъпил за някого си? какво лошо има ако този някои ако не е криминално проявен или уволнен / преместен за несправяне със служебните си задълженя премиера да се намеси да го преместят от едно място на друго? тромаво, но не незаконно, нали? тук не се опитвам да защитавам бб, а просто питам къде е новината?

а какво да кажем за другите, които не ритат мачле с премиера-те на кой да разчитат?нали чухте манченко- "какво да го правим"-все едно говори за частна собственост, а не за държавни служители.ако му бяха казали да го обеси-беси го!

"Какво точно е шокиращото, че премиерът се застъпи за мен?",- пита и Калина Илиева, бившата шефка на Държавен фонд Земеделие Калина Илиева. Румяна Желема, Йордан Лечков и Лъчо Мозъка също са възмутени!

БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ-- ЦВЕТАНОВ, ПОДАЙ ОСТАВКА, НО И ТАЗИ НА БОРИСОВ, ЗА ДА СПРЕ ПОЗОРА ЗА БЪЛГАРИЯ

Без платен съвет.

СРАМ И ПОЗОР БОРИСОВ, СРАМ И ПОЗОР СИ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ДЪРЖИМ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО!!!

Платен червен безсрамнико, по-долу ти е обяснено какъв е случаят, за мен това е ПОХВАЛНО, а срам и позор са тея долни флашки и оная чавка ПатФлашкова заедно с Явор Продавачков

Абе, ти на колко ..ракии си вече, бе колхознико?

ДА СЕ РАЗБЕРЕМ; В ТАЗИ ОБСТАНОВКА, НЯМА КАК ДА НЕ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ПЪРВАНОВ КАЗВА СИЛНИ НЕЩА И ТЕЖКИ ИСТИНИ...Е ТОВА ТРЯБВА ДА МУ ПРИЗНАЕМ ВСИЧКИ. А БОРИСОВ ТАКА РЕАГИРА КАТО ВИНОВЕН, НА ВСЯКА МЪЖКИ ИЗКАЗАНА ИСТИНА. ФАКТ Е!

Всички вие, които плюете, сте големи лекета ! Момчето е ИНВАЛИД, който наистина рита футбол, но си върши съвестно работата и беше време някой да го премести най-накрая от Терминал 1 на 2, защото му трябваха свободни дни. А на Терминал 1 , поради малкото работа, се работи всеки ден до неделя, просто искаше по-плътна програма, но да има събота и неделя свободни. Колко сте жалки - вашите вождове уреждаха мафиоти, аз се радвам, че уредиха това момче, заслужава го с труда си ! Като не го познавате, не говорете, платени драскачи !

Абе кой вярва на вас гербероидите бе . Я се скрий с твоите безпочвени излияния .Като знам и съм свидетел какви кадърни кадри в здравеопазването се уволниха и на тяхно място се назначиха кадри на герб , които дори имаше един от тях , който незнаеше откъде се включва компютъра .. Така , че не ми ги разправяй тия на мен , толкова сте кухи , толкова сте зле , а в същото време толкова нагли , че нямам думи просто . Добре ,че вече народа се осъзна и в най- скоро време ще ви бие дузпата ..

Розичке, на инвалидите с ИБС им е противопоказно да "ритат футбол", миличка.

Никога не съм знаел какво е перверзия, вече разбрах! Това изказване ме разтърси, взе ми дъха... Колко било хубаво!

Дали Премиера ще се застъпи за мен, аз много искам да се преместя от завода за полупроводници в народното събрание...Просто на сегашната ми работа се налага да ходя всеки ден, а там ще имам повече свободни дни...

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ДАМИ И ГОСПОДА(РИ) Пределно ясно и открито ПРАВИТЕЛЯТ ББ оповести поредната новина. "ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА И ЗА ТОВА КОМЕНТАРЪТ Е НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН". Затъването е не с дни, а с часове!!!

НЕ ЛЪЖИ БЕ , ШУШЛЯК . ТИ СИ КАЛИТКО И СЕ ПРЕВЪПЛЪЩАВАШ В ХИЛЯДИ НИКОВЕ . АЙ ПИ АДРЕСА ВСИЧКО ИЗДАВА .

Клитко, я спри да вкарваш комунистически елемент, който те плюе с тоя капс лок! Мислиш, че е оригинално?

ЕВТИНИ БЛЪФОВЕ! НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С НЕПОЗНАТ, ЧЕ НЕ ЗНЕШ КОЙ И КАКЪВ Е! - КАЗВАШЕ ДЖ. БОНД... МОЖЕ ДА МУ ПИСНЕ ОТ НЯКОЙ ВЪШЛИВ ПАРТИЗАНИН, ДА ГО НАМЕРИ И ДА ГО СГЪНЕ НА ШУШЛЯЦИ... ПОНЯЛ!?

Бойко, ще трябва да разбереш най- сетне, че трябва по-решително и по- дълбоко да разровиш далаверите турско-червено-царистки!

Няма как да стане , щото той е един от тях , един от олигарсите на прехода . Айде стига толкоз наивност перхидролена бейби с липса на мозък . То такива като тебе перхидролки-тип кухите лейки ни го докараха . Трябва да се забрани на такива като вас 0 тип чалгаджийки да имате право на глас . Само тогава можем да се оправим като държава .Аман от незад...ни женки , които ни го натресохте това жалко подобие на подземен герой , известен в средите на подземния свят под прозвището- РАПОНА ...

Какви турски-царски далавери? Че кой го направи генерал?