Прокуратурата не откри виновен по скандала ”Мишо Бирата”

Прокуратурата спря разследването за изтичането на записи от Специални разузнавателни средства на телефонните разговори между шефа на митниците Ваньо Танов, бившия му заместник Антони Странджев, министър Симеон Дянков и премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата не откри виновен по скандала ”Мишо Бирата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признавам си, аз съм виновен. Преправих си гласа и сега всички упрекват Него. За повече информация ми се обадете на ЕГН-то.

Въпроса не е презаписвани ли са от един носител на друг разговорите.Всеки чу гласа на Боко за Мишо Бирата. Такъв гьонсуратлък може само в България да има. Да си ходи и Боко и Цецко и Цецка и вся остальная сволоч

Ми то друго не се е и очаквало бе!

Държавата се управлява от ИПОН. Добре дошли в страната на мафиотите и техните роби.

Вили, Вили, много си зле чедо! Прихванала си герболоза, лекувай се!

Че, те трябва Бойко-мутрата да вкарат в пандиза, то и друг виновен освен него няма!

всички писали сте послушници на комунягите или ударени от цецо не живея от 20 год в дарявата булгаря но като боико удари комунягите и мутрите те освирепяха и знаете ли защо боико се раздели с цветелина защото и тя варти парите на мрасните комуняги как абаджиев отиде в америка с какви пари развива бизнес там много глупав е бг народ и с каса памет и се лашкате наляво надясно навремето ония мрасници костов софиянски бакарджиев и другата измет ви подл;агаха че има демократичен сауз и вие им повярвахте ха ха ха баламурници докато не се осазнаете и не изварлите гоце парванов сер-геи и другата ком.паплач докато не обуздаете смрадливите циганори та те са престапници в душите си нищо не може да ги интегрира това го говорят от европа защото и на тях им се повраща от тази смрад бг никога няма да се оправи искам всичко в родината ми да се оправи за да мога да се варна някога и да изживея старините си на спокоиствие

Лелеее. Админите, моля Ви, трийте такива съобщения. Това го е написал някой, който и първи клас няма завършен. Боже опази ни от подобни неуки хора.

А бе кавал! Оближи си лигите, че изглеждаж грозно!

Вили, като си в чужбина, драга, недей да се напъваш много. Стой си там и не давай много акъл. Защото и сто тояги са малко на чужд гръб. От там виждаш нещата доста изкривени. Ако за теб Бойко е Месията, то за нас тук той е просто Простакът-Мутра. Затова, още веднъж ще те помоля - не си давай зор да пишеш тук. И без това си забравила българския език.

Мишо бирата е мъртав. Да живее бирата Мишо! Голям майтап е тая държава.ГОЛЯМ!

Наздраве на всички трезвеници! Това е още началото! тепърва ще видите, че ще забравите и корумпираните избори и развихрящото се през последните години полицейско насилие и безпринципното кадруване в съдебната система и мълчанието на главния прокурор и още много неща... На мен само ми е интересно какво толкова е научил Цветанов за кръга "Ипон и сие", че Бориов го пази толкова.

Браво! И дано и моите врагове така неочаквано се натръшкат... мутраци смешни, защо мислите, че някой ще повярва на това???

"Браво на прокуратурата" ! "Ура за победителите!" Не ги ли е срам бе! Не чувстват ли, че сринаха институции като данъчно, прокуратура, следствие... в дън земя! Вместо да извадят тази пуста оставка от джоба си, всички правораздавателни органи работят като адвокати за тях! И за шестте апартамента на Цецо, и за лобирането в полза на Мишо Бирата, за злоупотребата с власт и лобирането за определени хора от страна на упраляващите; и за имотите на Андрей Иванов; и за 150 000 лв. превод на Фидоска, който така и се покри и още, и още... Това е днешното управление! Напред, другари! Гнус ме е от тези хора!

Само в твоятя глава са. То там дали има нещо друго?

Няма такава държава !!! Както се пееше в песента "...за милиони няма закони, за 5 кутии има затвори...", просто мутрите са на власт !!!

Въх...

Няма виновни!И по вчерашната операция на полицията също няма деа има виновни!Гарга на гарга око не вади

ЧЕ КОЙ ОЧАКВАШЕ ДРУГО ...........

Е как да намери виновни,че те са управляващи.

Тази прокуратура и на Хитлер не може написа обвинителен акт