Вафла ”Бойко Борисов” - хит в магазините в Търново

Вафла "Бойко Борисов" предизвика фурор в магазините във Велико Търново, предаде БГНЕС. Опаковката на десерта е синя, а на нея са символите на ГЕРБ и снимка на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Вафла ”Бойко Борисов” - хит в магазините в Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към бизнесмена футболен рефер от Търново. Много ще върви и употребена тоалетна хартия с лика на Бойко пакетирана в цилофан. Започвай да печаташ и събираш!

Най - много ще върви тоалетната хартия с лика на мутрата!

не се сещам за по проста нация,на която премиера се хили от обвивката на вафла

Жесток финансов удар може да направи някой умник,производител на тоалетна хартия "Бойко Борисов"!Мнозина ще се запасят със стекове, достатъчни до края на мандатът му.

Чакаме тоалетната хартия със същия лик.

сигурно е направена от тиква

от стара вафла, не става нов

че то миналото лято ние пуснахме коктейл "шамарът на бойко"....link

Значи е дошло време и за бронзови паметници по градинки и площади!!! Смях!!! Трябва по време на избори да се изтегля от пазара като агитационен МАТРИАЛ!

Пълни тъпотии . Култ към личността Борисов .

У МОЯ МАГАЗИН ЧЕ ПРОДАВАМ ДУПКАТА НА ГЕВРЕЦИ МАРКА БОКО-МУТРЕТО

Що за тъпотия-ЩЕ ХАПНА ЕДИН БОЙКО БОРИСОВ-за закуска.Чудя се колко е смешно това, ако не е толкова тъпо.Не бива да се подиграват тъка с нашия ПРЕМИЕР-не го заслужава.

Той заслужава много повече подигравки с ниското си ниво по какво ли не, но не е там въпроса. Производителите стигат до крайности с цел увеличаване на пласмента, разчитайки на елементарността на клиентите. PS Б.Б. може много да ви е важен и любим, но и граматиката е важна.

Бих си купил тиква Бойко Борисов ,макар че през март са на изчезване и ще ми струва доста скъпо.

нали бяхме против култа към личноста. българина все пак е умен и талантлиф народ. от тук идват учудването ми и отвращението и се питам, как е възможно един безумец олигофрен,садистк , който държи цял нацция в постоянен стрес и смята страната за еднолична фирма да бъде така величав. питам се с какво величиетто бойко се различава отт башар, кадаффи и другите диктатори.само с това чче те деиствуват с оръжие, а бойчето методично и бавно с безумното и некъдърно уж управление.позор..............

Различава се по това ,че стриктно изпълнява заръките на ЕУ и целият цивилизован свят- да ви вкара в бамбука поне за 10 години,то не бяха заменки,пътни айдуци,дрога,банди за отвличания ,контрабанда на цигари,изборен туризъм,незаконно строителство .Даже имат и наглостта още да питат

И какво, сега няма такива нарушения на законите, като изброените?! Ха, чак толкова ли си наивени, или...?! Само виж външни данни за увеличението на контрабандата, откак са ГЕРБ.

и тиквеник-"Боко Тиквата".

Ще се появи на народа банан бойко!!

Гледам, че вафлата е все още в срок на годност, а трябваше отдавна да е изтекъл.

Вие го изкарахте легенда тоз човек. Божество някакво. Гъзолизци !!!

Егати простотията!!! Тъп народ!! И на Путин му раздаваха биографията на учениците от началните класове.