Бойко Борисов подаде оставка, информира сайт-клонинг на МС

Фалшив сайт на Министерски съвет съобщи днес за оставка на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов подаде оставка, информира сайт-клонинг на МС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко ми се иска да беше истина, но уви не е така...бб няма толкова достоинство да се оттегли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гладна кокошка - просо сънува. Да приемем хипотетично, че ББ е напуснал МС.... Кажете името на хипотетичния кандидат за неговото място... срам ли го е ? страх ли го е ? кандидат ли е изобщо ?

като избухна демокрацията ни облъчваха,че долара поскъпна и затова бензина поскъпва. като $ беше з000лв. бензина изчезна. сега $ е 1.з8лв и бензина пак се вдига. имам чувството,че пак ще стане 10.50 и после като започнат да печатат пари и като махнат 3 нули пак ще си стане 1.50. да сме живи и здрави да чакаме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ламби да взема да та светна, че са ти изгоряли бушоните и нещо не си наясно с парите и икономиката и въобще не си наясно с нищо освен с Жан Виденовото време и неговата пропаганда. Тогава галопираше инфлацят, предизвикана от твоите другари! Нулите ги махнаха когато настъпи финансовата стабилизция през 1999 година и благодарение на която сме все още живи. Дай Боже да е така и след месеци!

Доц. Атанас Семов ще знае със сигурност кой провежда "електронен тероризъм" срещу властта. /Тури ли сме му вече 24 часово постоянно наблюдение./ Нека американците приемат законодателството си за инкриминиране на хакерите, та ние бързо да се присъединим към тях. Доказали сме лоялността на България към САЩ в Ирак и Афганистан ... евентуално ще се появим и в Иран?

сега остава да чакаме съобщение за пострадал гражданин в Търново...

Цецо, я му спретни на тоо една бомба на входната врата.

Ами то след действията му и приказките по доклада май вече друго не му подхожда.

Ето,на лице е заплаха за националната сигурност.Някакво хакерче влязло в сайта на министерския съвет и подало оставката на министър председателя.Единственият отговор на превораздавателната система в България е -виновният в затвора за много дълго време.Това не е шега.Бойко Борисов може да бъде "уволнен" от народния вот.Такива са правилата.

Интернет е свободно пространство. Хакерчето не е "влязло", а е клонирало с много труд сайтчето на МС. Разчитало е на селения като теб, дето не вижда кво пише в URL бара му. И какво - за мен и според законите "хакерчето" е 100% невинно

Де да беше истина!Тъпа мутра!Толкова самовлюбен паун Европа не е виждала и се стъписа!Да сте чули да го канят някъде?Меркел се изприщи при последната им среща!Срам голям!

Много скоро и народа ще те уволни!

Няма понятие народ! Кой е народЪТ? Кой- Левски дето бродеше, Бенковски който хвърчеше с конницата или Батачани, дето един ден лекуваха и после 5 пъти се предаваха докато ги изколят! Нарочно използвам тези по-цветущи примери , но и сега е същото! Назначили герберите на некой лемя му некъде из малките градове - 50 гласа за Герб са готови! Намърдал се бай Стоян пазач некъде - а чорбаджията е от ГЕРБ - ти ти и бай-Стояновата челяд гласува за ГЕРБ.... за какъв народ говорим тук? Може да се говори за адвокати, програмисти и кадърни лекари - една каста, дето се храни сама и не зависи от властимащите, ама колко са те?

И как така сам се храниш бе г'син адвокат? Има народ, много търпелив, но го има! Тепърва всички, които си мислят, че са над това понятие ще ги боли задната долна половина на тялото. Народът избра Бойко, народът може и да го уволни, макар да е малко рано.

ЖАЛКО,ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.ТОЙ ДАДЕ ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА ЗА ЧЕСТНОСТ И МИСЛЯ ЧЕ МНОГО ОТ НАРОДА ВИДЯ НЕСЪЗНАТЕЛНО У НЕГО ТАТО НО ВЕЧЕ 4 ГОД.ТОЙ СЕ ОПРАВДАВА С ПРЕДИШНИТЕ,СВАЛЯ И ПОСЛЕДНАТА РИЗА ОТ ГЪРБА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ,ЧЕ НАПРАВИЛ 20 ИЛИ 50 КМ.ПЪТ,А ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ.ТАКЪВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ,ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЯМА ДОСТОЕН ЧОВЕК ДА ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА-Т.Е ДА МИСЛИ ЗА ХОРАТА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ЗА СЕБЕ СИ.ТО Е ВСЕ ЕДНО ДА ИСКАШ ЕДИН КОН ДА ОРЕ 5 ДКА. НА ДЕН АМА АКО МОЖЕ ДА МИНЕ САМО С КОФА ВОДА

КОЛКО СА НАГЛИ КОМУНИСТИТЕ И СТАНИШЕВ НО КОЙТО ГИ ВЪРШИ ТЕЗИ РАБОТИ ИМА ВИДОВ ДЕН ГОСПОД ВИЖДА И НАКАЗВА

абе , мариооооо , ти сляпа ли си , тъпа ли си , че невеждаш , че тия от герб са най- изроденото крило на бкп- бсп- амчи , те са най- върлите комунисти , но не само това , а и най- неграмотните чалгари .....ейййй , писна ми от прост народ , който слуша само чалга и се възхищава само на мускулите , но не и на акъла ... данож такива като тебе са по- малко , щото България ще загине . С една дума , аман от ЖЕнско простолюдие , което поставя на пиедестал мусдкулите пред мозъка . В над 90 процента от случаите , вие , елементарните женки сте виновни , за това , че си имаме за министър- председател- необразована мутра . Аманот кухи перхидролки като тебе- но в скоро време ще ви видиме сметката и образованието и акъла ще надделееят наод мускулите и чалгата - а такива като тебе ще ги пратим в червената книга , като утайката и най- нисшата степен на умствено развитие на хомо сапиенс реценз ....Вие , празноглавите чалгарки сте малцинство , така , че ще ви потопим веднъж за винаги .СМЪРТ НА МУТРИЗАЦИЯТА И ЧАЛГАРИЗАЦИЯТА ...

Много си груб, бе. Явно нещо те яде теб самия. Голямата злоба е признак на безсилие и немощ и е вредна за този, който я излъчва. Пази се, прегледай се при психотерапевт или направо при психиатър. Това е приятелски съвет. Повярвай ми. Виж си правописа. Злобата те заслипява.

да , има ВИДОВДЕН , И ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ- СКОРО ДА РАЗКАРА НАЙ- НАГЛИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИ ЛЮДЕ , ПРОВЪЗГЛАСИЛИ СЕ ЗА ПОЛИТИЦИ ОТ ПАРТИЯТА-ЕДНОДНЕВКА- ГРОБ , А ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЧАЛГА -ГЮВ... ДИИИ ЩЕ ГИ ПРАТИМ ДЗА ВИНАГИ У ШАНЕЦА- ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНОГР ЛАВИ И НЕОБРАЗОВАНИ МУТРО-ЧАЛГА-МИЛИЦИОНЕРЧЕНА ОТ ГЕРБ ....АРЕ , ЧЕШИ СЕ И БЕГАЙ ОТ ТУКА , ЗА ДА НЕ СИ НАВЛЕЧЕШ НАРОДНИЯТ ГНЯВ .

Интересно защо всеки дърт смотаняк от умрялата партия на мафията БСП , си мисли , че говори от името на НАРОДА Само лумпени и престъпници ли останаха вече в умрялата БСП

ще има глад и безпаричие, и разруха и съсипия възбог! Щото се занимават с простотии и едните, и другите. Едните се набутали и поръчали билбордове - аре другите с пари, коли и ханджари ходят да ги режат, едните едвам крепят сайта на МС - други безделници го клонирали. И кво питам аз - колко българи влизат сутрин в сайта на МС? И какво като ги излъжеш? Ноо... всичко това струва все пак пари, от субсидиите на партиите, от "спомоществователността" на НеЗнамКойСи Бирата, Аврам Пръча- виден производител на интегрални схеми, Митко Говедото - бос в биотехнологиите и те така...

Влизат, влизат хората да прочетат някоя стенограма за да им е весел деня..

КОЛКО ЖАЛКО, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!

"Гладна кокошка просо сънува". След като стана ясно че никави вотове на недоверие няма как да свалят ББ от власт сега политическите онанисти от младежйкото бСП се заеха с електроння война. И след "уволнеието" на ББ сега видяха нещо много оригинялно в Оставката" му. Да, ама не, както беше казал един известен журналист. И ако ББ подаде оствка, то явно ще е по причина да мачка още по-здраво бСП-то. Като например да се гласува за президентска република в едно бъдещо ВНС. Така че в детската градина младежкото БСП могат да си играят на всакяви компютърни игри, но в реалния живот нещата ги решава ББ. А онанизмът не е вреден, даже и политическия. Лошото е ако ви изчезне образа - на Станишката ли, на доносник Гоце ли, или на доц. д-р Тракторов - вие си решавайте.

аз си представям лудото Яре. Той ми е най-секси

Че нали и Бойко е червен бе. Чий задник е лизал за да стигне до тук?

Сигурно е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ или Янчето.

ооооох , как ще се радвам тоя мутрафон да е подал оставка ... ми тоя мутраген се ползва с под 10 процента народна подкрепа . В момента , напук на герб са повече от 90 процента от бг . население , с изключение на платеаните подлоги и под 5 процента от българското , чалгарско население .....

ееееееех, гладна кокошка просо сънува

горе герб- викат под 10 процента от българското население . дойде момента на истинатаи на фактите- герб ще последва примера на ндсв . ПАРТИИТЕ- ЕДНОДНЕВКИ- НЯМАТ МЯСТО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА . НЕИЗБЕЖНО Е , ГЕРБАДЖИИ , ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ В ИСТОРИЯТА И СЛАВА БОГУ ......

аууу, замириса

Ще видим на изборите каква е истината.Аз мисля,че 35-40% от населението подкрепя ГЕРБ.Тези твои 10% са чиста партизанска спекулация.

айде ако требе и на паричен бас , ,че партията на мухльовците - герб се ползва с под 10 процента подкрепа . Народа ги разбра вече , и нищо и никой не е в състояние да промени герберската вечна гибел .

На изборите между 6 и 10 % за ГЕРБ.

Бай Тошо си отиде безкръвно, тая тиква няма да ще, трябва да го изритаме.

Много сте ербап пред клавиатурите. Аа като дойде работата до действие я има я няма 20 човека - насраби пенсионери и лумпени с лика на Че Гевара по фланелките. Но имайте малко търпение - има щше 3 месеца до изборите. и там ще се види "кой кум, кой сват, кой на булката брат", както се казва

УМРЕЛИ ОТ ГЛАД КОКОШКИ (герб им спря кранчето) ПРОСО СЪНУВАТ

e ти явно от кранчето на герб лочиш та ги защитаваш, ама и то скоро ще пресъхне :)

Май си от родата, не от народа!

Гадно е да те мрази цял народ, а ББ.

Гадно е да ви спрат кранчето, а! Tрябва да се работи нормална работа а?

Да не би безработните дейци на Азерчо да се заиграват с безумните политикани, на които толкова им се иска да видят истинска оставка, ама не-е--е! - не са познали меките китки, няма да ги огрее! И по три сайта на ден да произвеждат, няма да им усмихне щастието!

Дейците на Азерчо, въобще не са безработни и защо да се занимават с глупости като това правителство си отива и без това :)

Авроро пак си се наблъскала с мухоморки за обяд, и не се усещаш какви безсмислени безумия твориш за пореден път. Спри се жено, изложи се достатъчно. А клонирания сайт просто е изпреварил събитията - Б. Б. оставка няма да подаде сам, но на следващите парламентарни избори може и да бие рекорда на НДСВ от предишните избори за процентов спад на симпатизанти.

Мафиотите са изпаднали в паника,а паниката ,както знаем,е лош съветник.Затова постъпват така инфантилно.

а в ДИР-а откъде разбрахте за този сайт, че и линк има. Това май е ваша работа, шушумиги, червени.

Жалко, че не е истина, щеше да се приключи с тоя цирк ББ.

Това не е истина. Той не е такъв човек и ще стои до края. До кръв. Никаква оставка. Вижте ичеригу боилът му Цветанов как се е вкопчил във властта.

В БГ простотията няма почивен ден. Ако някой си въобразява ,че с тези писаници впечатлява обикновенния човек много се лъже. Хайде измислете нещо интелигентно , не ни занимавайте с глупости.

ВЕЧЕ НЯМАМЕ ОТБОР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА - БОЙКО ИМ ОТРЯЗЪЛ ЛЕНТИТЕ!!!

Споко, бе човек! Те си имат и топки и бухалки.

:)) да не им е взел и бухалките да ги ползва по предназначение в ипон

Вицепремиерът и председател на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов бе посрещнат с освирквания от симпатизанти и активисти на ГЕРБ-Благоевград. Той пристигна вчера за повторната конференция на партията в областния град, на която ще бъдат номинирани кандидат-кмет и общински съветници за предстоящите избори.

Мръсници ,те само това могат ! Господи ,прости им !А Б.Б. трябва да вкара поне половината от тях в затвора ,останалите -на един самолет ...и в океана . Направи го ,Борисов , иначе няма да има мир и спокоиствие за българите .

Е как да ги вкара симпатизантите и активистите на ГЕРБ в затвора. Кой тогава ще "гласува и подкрепя" ГЕРБ?

Ми то те и без това са толкова симпатизантите на ГЕРБ - един самолет хора

г-н Борисов ударете ги и вие тези циркаджии които пускат глупости по ваш адрес

А КОГА ЩЕ ИМА ПОНЕ -ЕДИН ДЕН БЕЗ ПРОСТОТИИ? Българската политика се основава изцяло на ОМАСКАРЯВАНЕ на другите, А НЕ на това, колко добри сме; какво предлагаме; какви кадри имаме; какво и къде са учили; какъв опит имат и тн... Драги Социалисти (бсп, сдс-дсб-рзс; дпс), ако изобщо успеете да свалите ГЕРБ, КАКВО ви кара да мислите, че точно вие ще създадете следващо правителство? ВАШИТЕ партизански прояви и глупави сайтове/билбордове НЕ ВИ ПРАВЯТ по-добри политици!

Събота, 13:00 ч. Янето ще каже кой стои зад сайта.

това и на 1 април не може да се случи! А кой ще гледаме всяка вечер по 16 пъти?

Станишев

горките комунета....

Поредната безумица на г-н Яне Янев! Стига простотии, бре! Май не му стигнаха безмислиците, дето твори вече няколко години, ами взе да навлиза и в нета. Пълен тъпак! Така и не разбра със селскостопанското си образование, че политика по тоя начин не се прави! Абе всички ли випускници на Селскотопанския техникум Пловдив, пардон, академия са такива тъпаци?

Бабо Мецо, не защитавам Яне, да не ме разбереш погрешно. Защитавам всички които са завършили Селскостопанска академия Пловдив, защото България имаше нужда и от такива специалисти. Сега вече няма нужда от никакви, защото икономиката не работи./Аз не съм завършил Академията в Пловдив/. Искам да кажа че хората не трябва да се съдят по това какво са завършили, а какви дела вършат.

Ееее значи толкова ги е страх от тоя човек... Сега става ясно кой кой е. ДС мафията е впрегнала всичките си марионетки: костов, яне, доган, станишев и т.н., само и само да пречат на работата на кабинета.

Те го плюят той си мисли че роса го вали..

А този човек би ли ми казал от коя партия е,че нещо не мога да те разбера?!Да не би пък Б.Б. да не е създаден от ДС!?Клонингите на комунистите са навсякъде,където има пари и власт...

Ами той сайта bo.lt точно това прави - копие на дадена страница.

Цялата съдебна система трябва да подаде оставка след този доклад.

За ненормалниците няма почивен ден.Много по-лесно е да плюеш вместо да работиш.С оплювки държава не се оправя.Трябва работа и съвест.

мд- ти работиш ли за 120 евро ал.

Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни.......................... само дето ти не работиш за благото на народа и той вече не те иска

Мили Боже, да се свети името ти, да пребъде волята ти, както на небето , така и на земята, оттърви България от некадърници, крадци, бандити, дупедавци, продажници, мошенници и тарикати!

Е то тука никой няма да остане...

АМИН ДАЙ БОЖЕ

Чадо мое, точно теб имах впредвид