Коментари - Борисов отхвърли разкритията за него в Уикилийкс | dnes.dir.bg
назад

Борисов отхвърли разкритията за него в Уикилийкс

Не чета Уикилийкс, разговарях с американския посланик Джеймс Уорлик, който заяви, че тези публикации се позовават на непотвърдени източници и е излишно да се коментират, заяви премиерът Бойко Борисов по повод доклад, написан за него през 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отхвърли разкритията за него в Уикилийкс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОКО Е ПРЕСТЪПНИК,НО ОБЛЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТ !!!!!

Че си мутраген го знае цял свят,няма мафиот които да признава че е такъв,не го очакваме от теб .Не се напъваи толко на всички ни си ясен какво представляваш.

Една от най-ефективните мерки на АТАКА и ГЕРБ срещу БСП трябва да бъде-НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИЙ И НЕЗАБАВНАТА ИМ ЗАБАРАНА.Те са най-големия источник на финансирането на БСП и обръча им от фирми.

Една от най-ефективните мерки на ГЕРБ срещу БСП трябва да бъде-НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ ФИНИСИРАНЕТО НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИЙ И ЗАБАРАНАТА ИМ.Те са най-големия источник на финансирането на БСП и обръча им от фирми.

Бойко стягай обръча около шийте на КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ЧЕДА-НАЙ ГОЛЕМИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ-ПРЕСТЪПНИЦИ" БЪЛГАРИЯ.БАЩИТЕ ИМ АКТИВИНИ БОРЦИ ПРОТИВ КАПИТАЛИЗМА - ТЕ АКТИВНИ КАПИТАЛИСТИ !!!!

Интересно.... Когато написаха за кадри на БСП, за Алексей Петров и т.н - беше вярно. Сега изведнъж било само клюки и непотвърдена информация... Нещо не се връзват нещата.

Отхърли и побърза да подпише някой и друг документ угоднически на САЩ. Разбираш ли ние сме тъпи и не схващаме идеята на Уикилийкс, как е създадена уж да изтичат тайни документи, които няма как да бъдат публикувани иначе, а стях да се манипулират хората.

Значи всеки идиот може да си пише и плюва в интернет и след това всичко трябва да се взема за истина и да се набеждават хората?? Това не е ли престъпление??Тормоза също е престъпление и то сериозно!

А вие какво правите в интернет????

Никаква Мира и никакво платено ем бий ем дий няма да помогнат. Колкото по-бързо емигрираш, толкова по-добре.И не забравяй таралежа.Все пак му дължиш нещо.Тук отива у панделата.

Нищо не се случва в тази държава, само се търкаля една тиква на пред на зад, това е проблема.

Искам да разкрият прави ли Боко секс или не,защото сексът се използва за политически контрол.

Всичко, казано за мутрата е вярно, знаейки че ще излязат данни за него от приятелите зад океана, защото те правят с него каквото си поискат и сега набута и Сидеров с турците за да се размие скандала с мутрата и да се прехвърли към марионетката Сидеров, който го знаят ,че действа експлозивно без да му мисли. Целия народ скача срещу Сидеров и мутрата се отървава , ама защо питам се аз?

И СЕГА КАКВО СТАНА .... И ЛЮБИМИТЕ АМЕРИКАНЦИ НА ПРЕМИЕРА СИ ПРИЗНАХА ,ЧЕ Е ТЪП САМО БАТМАН НЕ СИ ПРИЗНАВА.

Тиква не пада по гръб...дори когато истината му е навряна в очите на тъпата глава !

все още се намесват в саитовете хора на които им се плаща за да подкрепят бб но и това няма да му помогне тои не помагаше на народа когато имаше нужда та сега ние ли да му помагаме едва ли някои е толкова глупав че още да му има доверие

БОРИСОВ ОТХВЪРЛИ РАЗКРИТИЯТА НА УИКИЛИЙКС, НО ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗХВЪРЛИ!

Леле Бойко!!! Става страшно.... Започнаха да излизат кирливите ризи... Ами, я по-бързо да отида към някоя друга партия, че ти вече потъваш и нас ще завлечеш...А диванетата нека продължават да ти вярват и да те подкрепят......Чао Бойко...

Но най-много ми хареса историята с пазаренето !!! Аман от безгръбначни слагачи от рода на "Ибо живее, Господи" и сие. Те за себе си не могат да се погрижат та камо ли за държавата. Не, че тези дето се облажват солидно за наша сметка са се загрижли за държавата, де.

Бойко вдигни пенсиите и си осигури ноай-сигурната и твърда подкрепа с "хляб и зрелища".

ИЗНЕСЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА! А И НИЕ ОТДАВНА ГО ЗНАЕМ! НО КАКВО ОТ ТОВА?

Шапка им свалям на ПиАрите на Борисов ако са търсили ефекта съзнателно. Косвено дипломатическите грами на САЩ дипломатите се приравняват към жълтите писания. Ашколсун, Борисов. И ходи повече по приеми, развираш ли. Така или иначе американските ти господари са те харесали, защото си много уязвим с миналото си и Ай Кю си. Но с подобни ходове може и да ни докажеш , че слава Богу, са се пообъркали :)

Бойкоооо ти си бате най-големия шмекер(даже и лъжец не си, за това се иска можене).Говорил бил с Уорлик - той е същия като тебе..... Толкова опротивяхте на хората ама сте си гьонсурати и не ви пука...

ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНА МУТРА ,КОЯТО ПИШЕШЕ КНИГИ ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ В БЪЛГАРИЯ И БЕШЕ УБИТ.И ЕДНА ОТ КНИГИТЕ БЕШЕ ОЗАГЛАВЕНА "МАДЖО,БОЙКО И ДРУГИТЕ".ТЕЗИ НЕЩА,КОИТО ПИШАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСЛАННИЦИ НИЕ ОТДАВНА ГИ ЧУВАМЕ И ЗНАЕМ.ДРУГ Е ВЪПРОСА,ЧЕ ТЕЗИ ПОСЛАННИЦИ СА ТУК ,ЗА ДА ГОНЯТ ТЕХНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И НАЙ-ТОЧНИЯ ПРЕМИЕР ДА ИМАМЕ АКО НЕ ИМ СВИРИ ПО ГАЙДАТА ПАК НЯМА ДА ПИШАТ ДОБРИ НЕЩА ЗА НЕГО.Б.Б. СИ МИСЛИ ,ЧЕ КАТО ТИЧКА ПРИ УОРЛИК ВСЕКИ ДЕН И СИ ГОВОРЯТ МИЛИ ДУМИ,ЧЕ ТОЙ НЕ ПИШЕ СЪЩОТО.ДВУЛИЧИЕТО И ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО НА ДИПЛОМАТИТЕ.

Слез от капс лока, крясъците трудно се четат...

ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ПИШЕМ С ГЛАВНИ БУКВИ. ДА ПОДПОМОГНЕМ С ПОВЕЧЕ "CAPS" ПОСТИНГИ ЗАКЪСАЛИТЕ ДРУГАРИ, КОИТО ПО ТОЗИ НЕ ЛЕК НАЧИН СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ ЗА БИРАТА! ДА НЕ ИЗОСТАВИМ ДРУГАРИТЕ В БЕДА!

какво стана със данак лукс и защо го замени данак колиба какво стана с цените на електроенергията в българия само се пенеше и изведнъж всякъш получил заповед от някого и потули случаят не мога да повярвам на такива двулични хора пред камерите и народът е един а зад тях друг незнам какви са тези мазохисти които още вярват в него къде са господари на ефира защо не му връчат златен скункс

Хубаво пишеш, ама каквото ти е наредено. Ако беше един от нас, щеше да знаеш, че България се пише с главна буква.

при това управление ще трябва първо да ме накарат да се гордея с българия зада започна да я пиша с главна буква а ти дали си от нас гордост ли е за теб да караш хората да се обръщат един срещу друг и да загърбват реалните проблеми ние не трябва да се отцепваме а да бъдем едини ако искаме резултати във една голяма тенджера със хубава супа и трябва една лъжица лаино за да се развали

защо един престъпник може да стане премиер а защо един човек които е направил едно малко нарушение не може да постъпи на държавна служба аз смятам че бб е само марионетка и зад него стоят истинските боклуци боико е само параван за да си скрият хората които го закрилят и управляват чрез него вижте репортажа на телевизия скат боико отива на инструктаж при в. златев имате глави на раменете си

???? ЕДИН ???? хайде-хайде, един да беше паметник да му вдигнем....

Да,Гус'ин Борисов,Вие не четете Уикилийкс,но ние го четем.И му Вярваме!Понеже виждаме невероятната прилика между това,което четем,и това,което виждаме.И приликата е 1:1.Така че,хайде да не ни хвърляте прах и пепел в очите.Че то няма да ви остане пепел за мижавите магистралки.

Въпреки уличното си образование Борисов често изглежда наивен, както когато директно ни заяви, че очаква американска подкрепа за политическата си кариера като знак на благодарност за нашето сътрудничество...

Не е луд този който яде баницата луди са тези които гласуват за такива.

защо ли ми намирисва на български комунистически Уйкилийкс...?От злоба не знаят какви ги вършат.Избори идват,явно кокала оше не е оглозган!!!!

Ха-ха-ха... Смехурана. Весело е с вас.

има си хас, мутрагена борисов да каже нещо по-различно

Доколкото разбирам информацията не е на Уикилийкс, а на посолството на САЩ ... Те просто са я изнесли.

ЯСНО Е НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВСИЧКО ТОВА.Уикилийкс НЕ МОЖЕ ДО СЕ ЧЕТЕ ОТ ВСЕКИ.ПЪРВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЕЗИК - АНГЛИЙСКИ. ВТОРО МЛКО ПОНЕ ДА РАЗБИРАШ ОТ ПОЛИТИКА И ТРЕТО ДА СЕ ИНТЕРЕ- СУВАШ ОТ НЯКОИ ИСТИНИ.

Уикито го съдят за изнесена информация, а не за лъжи. Така, че нарко-тръфиканта да не се прави на изненадан.

Та кога викаш, че съдили уикито за изнесена информация? До колкото си спомням, май проблемите им бяха за кръшкане по чужди моми? Не е ли малко странно при Национална Агенция за Сигурност и още няколко хиляди подобни такива, да "изтичат" държавни документи?

е да де, именно - момите са заради изнесеното... лесбо феминистки сътрудничили си с ЦРУ...

Както Мадълдауни беше написала в една неина грама по въпрос с изборите в българия: ''боклук вътре, боклук вън''. Много далеч съм от мисълта, че в България има много (ако изобщо) важни политически личности, които да не са се облагодявали сами на поста си и не са свързани с криминални организации. Въпроса е общо взето, кои е наи-малко миризливия боклук. Готов съм да дам на бат Боико още някоя друга година да се докаже...

Б. Борисов трябва да се научи как се играят карти. Като знаеш че противниците са готови да те победят валат, не се започва с най - слабите карти.

Аз съм доволен за сега от Борисов и пак ще гласувам за него ! 20 преход искахме магистрали! Вече имаме ,не може да го обвиняваме ,че се занимава само с това ,защото не е така! Определено стабилизира държавата след Тройните боклуци! Нека да направи метрото ,залата и завода за боклука и ще спечели 2-ри мандат според мен! Приятна вечер

Брей, още имало такива екземпляри като теб... ! Ужас!

Стабилизира държавата???

боико носат ти е започнал да расте,внимаваи какво говориш pinoccio

Цитат: "От това, което знам засега, не са написали нищо хубаво за някого. Те публикуват и това, което излиза в "жълтата" преса или коментари на различни партии"!!! Ха-ха, тоя клоун не спира да ни учудва с глупостта и наглостта си! Не били написали за никого нищо хубаво?!? Това да не са ти рейтинговите агенции или платените медии дето се надпреверват да ти въртят вувузелки бе чаршаф?! Аз пък не съм чул някой да е опровергал нещо публикувано в тоя сайт!!! И в тоя ред на мисли - ти господин цървул, за по-голям капацитет ли се мислиш от целия репресивен апарат на САЩ, който не може да обори истинността на изнесените информации от сайта, ча да се опитваш да ни убеждаваш че само данните за теб не са истина?!?! А дали ти вярваме? Отговора ще получиш на изборите!!!

Разликата между Берлускони и Бойко Борисов? - Берлускони се занимава с нимфетки, а Бойко с амфетки ;)

И сега какво, да вярваме ли, че Р.Петков е пияница? Или ако Уикилийкс пише лошо за другите е вярно, а за Борисов не? И в кои случаи да вземаме мнението на американския посланник насериозно?

Само когато го хвалят е истина...

Ти какво си мислеше ,а какво стана Уикилиикс не пишат хубаво за никого,който е бивш бандит,а имали бивши? Добре че си направи специализиран съд,за да отидеш бързо при Ранърса.

И да ми присвиваш очи, и да с еправиш на "ощипана булка" няма да ти помогне. Народа вече разбра, че си досущ като Тодор Живков и лъжеш и мажеш, нищо не вършиш само се оплакваш и все чакаш някой друг да ти свърши работата- с една дума от леке-мутра не става нищо свястно, камо ли някакво подобие човешко!

Конгратулейшънс...

"неформални връзки на Борисов с хора от престъпния свят"- Нищо ново. Това софиянци го разправят от много отдавна.

Писна ми заради лошия материал Борисов да продължаваме да живеем в извънредно положение, като че ли сме след война, при пложение, че цяла европа вкл. и бившия източен блок от нея се стабилизира икономически. Точно този мръсен материал Борисов и неговата нечистоплътна шайка герберасти ни дътпат назад и надолу, като воденичен камък. Крайно време е да им резнем въжето да си потъват сами, а народа да го оставят един път за винаги на мира.

Само Бойко обаче е изненадан от информацията.... странно, защо ли?

Това, което пише не е някаква нова неизвестност за Бойко. Всеки знае кой е... Въпросът е, че нямаше нищо (и още няма) по-добро за избиране:(

И си НАПЪЛНО ПРАВ. Освен ако не решим да изберем Слави Трифонов, Азис, Евгени Минчев или Митьо Пищова....

чалгари.. изберете мен!

Като изключим Митьо пищова и тримата други ще се справят по-добре от БОко.. поне са го доказали..

Всеки друг е по-добър от мутрата... дори и друг хамал на сточна гара