Въпросът за учителските заплати ще се решава наесен

Премиерът Бойко Борисов заяви, че решение на Министерски съвет за увеличение на учителските заплати няма, защото е още рано за това.

Обратно в новината

Коментари - Въпросът за учителските заплати ще се решава наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ВИ ВЯРВА НА БАРЕШКИТЕ ЛЪЖИ , ДРУГАРИ ЛЪЖЦИ ......А ЕСЕНТА , Я КАМИЛАТА , Я КАМИЛАРЯ , ДРУГАРЬО БОКО

Истината е много проста: На никой не му пука за образованието. НА НИКОЙ ! Най-малко им се прави истинска реформа на чиновниците от министерството, които си вземат по 2-3 хил.лева заплати и искат да продължи така... Брутално е ,че от заети над 100 000 в образованието реалните учители, тези , който наистина учат деца са 45 000 , останалите са "помощни" , чиновници, инспектори ,лелички, счетоводители, педагогически съветници, психолози. директори, заместници и т.н. На всичкото отгоре, точно хората , които работят са най-зле заплатени и най-тормозени...

Въпросът за учителските заплати ще се решава наесен Борисов, спри се с тези малоумия. Ясно е , че наесен ще преди изборите ще обещаете увеличение , защото това са 150 хил. глосоподаватели , заедно със семействата. Внимавай какви ще ги свършиш и с този престъпен проекто-закон , сътворен от адвокатите, защото другите професионални гилдии заедно със своите семейства са много повече от 150 хил. души.