Игнатов: Да се смеем ли на българи, че не знаят кой е Бойко Борисов?

Старите учебници по история са актуализирани, като е добавен периодът от 2001 до 2012 година. Това заяви просветният министър Сергей Игнатов във връзка с информацията, че личности като премиера Бойко Борисов и президента Росен Плевнелиев влизат в учебниците по история от тази есен.

Обратно в новината

Коментари - Игнатов: Да се смеем ли на българи, че не знаят кой е Бойко Борисов? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалкото е, че навремето в часовете по история не ни караха да наизустяваме имената на всички български канове, ханове, царе и управляващи. Знаехме само чичко Димитров и чичко Сталин!! После дойде бай Тошо, жалката история на БКП - задължителна за изучаване във ВСИЧКИ висши учебни заведения и която "дисциплина" наспори набързо и професори (а може би и академици??!!) и цялата пропагандна машина насаждаща любов към СССР, братското семейство на соц-страните и ВЯРА в светлото бъдеще!! Малкото примери ме увериха, че е НЕДОПУСТИМО фактите да се изопачават така брутално и безпардонно. Няма лошо съвременните тинейджъри да знаят кои са съвременните управляващи, но е ЦИНИЧНО да се поднасят по този изкривен, лъжовен, неверен и подвеждащ начин!!

Прав е Игнатов. Бойко трябва да влезе в историята. Той е единствения премиер , който направи живота ни луксозен. Да си платиш тока е лукс, да се храниш нормално е лукс, да си караш колата е лукс...

а онези дето знаят само чалга и азис да им ръкопляскаме ли бе другарю министър!?баса тъпака,че и на образованието е!

Прозорлив е Игнатов... И той, и ББ, и Плевнелиев са вече история!

герберастчетата! Що мълчите като оакани, бе? Що не обяснявате с пяна на уста колко е правилна тази глупост? Що не си защитавате идола? Къде сте се скрили?

Кой не знае кой е ББ. Веднага да се намери и .. да му се вдигне паметник...

посмъртно, нали?

Както дойде.. зависи какви средства се ползват при намирането им и вземането на мярка :)

Защо само в учебниците по история, каква е тази дискрминация? Във всички учебници трябва да бъде. По химия, в уроците за амфетамините. По математика, като изобретател на всички числа и заместването им с цифри. По геометрия, като дефиниция на права, а мнението му -като дефиниция на точка. По физика, о там! Там почти цялата физика на телата и на силите е измислена то него. Изобщо, защо да се мъчат децата да учат различни учебници? Да се напише един единствен ученик за бойко,в който да се изброяват всичките му подвизи и заслуги и това да е "образованието". И повече физкултура, повече да спортуват децата, трябва да расте достойна смяна.

Поздравления!

Този павиан - в учебниците по история??? Воистина, чудни са делата ти, Господи! Този може да бъде в учебниците по биология, в частта за еволюция на бозайниците, безперспективни клонове на еволюцията. Може да сложат и Цецо Бегача до него. Но в историята... Добре е, че скоро тези ще паднат от властта и тези "учебници" ще бъдат махнати. Лошото е, че позорът ще остане. Изобщо не коментирам колко безнравствено е да сложите тези (допълнете по желание какви) до хората, които са правили историята на страната.

Ами да, блюдолизецо! Време е наистина да научим кой Е Б.Б. и как се докопа до властта този по..яр!

Министре ,с тази крива усмивка кого обслужваш-не ти ли е крива и душицата бедна професорче, чудно с какво ще го запомнят с крилатите му фрази ,по- прости и от татовите ,аоже би с по-сполучливите вицове за него

Е няма начин с този факт да не влезем в световните истории да ни се чудат на акъла.

много е силно слънцето в Египет. нищо не става от теб тъпак.От къде те намери Бойко?Няма ли да се тръгнеш

По едно паметниче на г-да последните премиери молим!!!Матриал по желание на клиента!Фигури от бронз в героична поза.Евтино и стилно!!!

Имало и щастливи българи, които не знаят кой е ББ. Завиждам им!

Това означава ли, че нашите деца трябва да знаят имената на всички бивши и действащи пожарникари в България. А покрай тях и бившите уители по физкултура, и всякакви там "заслужили" кадри на ГЕРБ. Недей така др.Игнатов - ти задмина и Тодор Живков вече - твърдият борец против "култа към личността".

Само на пожарникарите, които са били министър-председатели на България. По твоята логика трябва ли децата да знаят имената на всички бивши и действащи руски историци, колежанчета, учители , икономисти? Питам, защото това са тези, които бяха на този същия пост преди бойко Борисов. Единия дори не е роден в България и изобщо се чудя как е станал български гражданин. Този същия сега защитава ревностно интересите на своята "Матушка Россия" в енергетиката на България. И ако не схващаш това, което съм писал по-горе: г-н Сергей Димитриевич Станишев е завършил историческия факултет на московски университет с дипломна работа (!) "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия", царчето е колежанче, костов е учител, а Софиянски е икономистче...

А БОЙКО БОРИСОВ Е МУТРО-МИЛИЦИОНЕРЧЕ-ПОЖАРНИКАРЧЕ, "ДРАГИ" МИ КГБ ИЛИ КАКВОТО ТАМ СИ! Колкото до любимият ти Стани-шеф - все пак той е половин украински евреин, а не руснак. И е завършил Московския държавен университет "Ломоносов", след това е изучил и икономически науки в Лондонската школа за икономика и политически науки. Темите по дисертациите са измислени от някакви гербаджии. Е, не всички за завършили "престижната" Симеоновска милиционерска школа, но какво да се прави? Не всеки е имал баща полковник от МВР, който да го "вкара" да учи там. Съдба! /Не мога да бъда фен на социалисти, дето стават шефове, ама въобще пък не мога да бъда фен и на комунистически изчадия, занимавали се с "охранителен" бизнес, пазейки др. Тодор Живков и "Н.Ц.В." Симеон II. Все пак разликата в образованието на Станишев и Борисов е повече от очевадна - ако за вторият въобще може да се говори за образОвание, а не за образУвания в тиквата му./

Не!Да се радваме,че има и такива щастливци!

Ама наистина,кой е този Бойко Борисов. Да неби да намеква министърчето за Боко Рапона, известен мафиот, занимаващ се с производство на амфетамини, с рекет(пардон охранителна дейност),с прикриване и съвместни далавери със Сретен Йосич и Будимир Куйович.....Това пише ли го в НОВАТА ИСТОРИЯ, писана от ГРОБарите на България?

Аз лично бих се чуствал малко неудобно ако ме поставят в компанията на да речем Ботев и Левски .... То вярно че "Тигрите от Бистрица" ступаха шампиона Лудогорец с 6:0 , ама дето се вика историята не е квартално мачле или филия с мас

Няма такава дума в речника на Гербери, Пръмови, и т.н. Ако снимките им трябва да са на една страница тези на Левски и Ботев ще са на последния ред и намалени за да не пречат да се види хубаво "бащицата" на гербаджиите.

ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ , ЧЕТЕТЕ , ЧЕТЕТЕ и добавете в историята някоя и друга ИСТИНА.

История = истина, другото се нарича не история, а приказка. Това го пиша по повод на "добавете в историята някоя и друга истина". И какво да четем. Четох го това, не помня кой друг болен мозък говореше толкова несвързани неща... Международния тейтинг на сайта Afera в който е публикуван е: "Trustworthiness:Unsatisfactory". Повече истина има в "Алиса в страната на чудесата"...

И какво не е истина? Че в биографията на ББ някой я е измислил, за да го очерни? Че в нея няма тъмни и неизяснени петна? Че ББ не се е занимавал с "охранителен" бизнес? Че не се е занимавал и с контрабанда на амфитамини? Че ортаци не са му били най-големите подземни босове, от който той се бил "разграничил"? Че няма над 140 неразкрити убийства на същите тези "борци" от ъндърграунда когато той беше главен секретар? Но едно е ясно - неговият живот е "приказка" и ще свърши също като на някой от аверите му. Това той много добре го осъзнава. За сега го спасява само поста му, в който се е вкопчил като удавник за сламка. Но "приказката" все някой ден ще свърши и той вече няма да е премиер. А там на вън, вече заредени, го чакат "приятелите" му... И приказката ще стане история за следващите поколения. Дано те поне се научат кого НЕ ТРЯБВА да избират за премиер.

жалка подлога

По-голяма антиреклама на вожда си немогат да направят. С написаното учениците ще съпоставят това което виждат и за пореден път Герберасите ще докажат че са ЛЪЖЦИ..И да не забравят че младите не са балъци а са класи над "младите гербераси"дето ББ трябваше да им казва че дори когато ЛЪЖЕ те трябва да са зад него...

Футболните или бандитските му умения.

Като се има предвид,че има много калпазани,които не си учат уроците по история,предлагам във всеки училищен двор да бъде издигнат двуметров паметник на премиера,стъпил с единия си крак върху футболна топка,в едната му ръка - ракета за тенис,в другата - ножица за рязане на лентички,на главата му пожарникарски шлем овенчан с лаврови клонки,поглед зареян в бъдещия му мандат...Така всички калпазани,които ги мързи да учат ще могат да го видят и да разберат за какво става дума!

Така всички калпазани, които не са прочели и една книга, ще видят докъде могат да стигнат. :)

Игнатов, ти не си никакъв историк. Ти си едно безмълвно тъпо винтче в ръждясалата милиционерско-мутренска машина на ГЕРБ. Какво значи някакъв пожарникар в историята на такава държава с 1300 годишна история? Какво значи един човечец с видими психически отклонения, чел в живота си само едно книжле - "Винету"? В страната ни има академици, професори, учени, а МОН се пъне да ни пробута някакъв елементарен простак с вид на мутра и с акъл на пиле! И това се нарича образование! Направиха ни за резил на Запад, който пожарникарите, милиционерите и мутрите така мразят е се боят от него. Дръжте си го този нерез за разплод, та да се увеличат още повече тъпите галфони на тази деградирала държавица.

Много си пав но за едно не. Според мен Бойко Борисов и Винету не е чел.

А защо с "вид на мутра" да е Б.Б.? Той си е. Виж биографията му.

е, сега защо обиждаш пилето?

какво толкова се тревожите бе, хора!? След 20 години по възрастните ще сме измрели, децата ще са в чужбина, някой от последните останали ще търси ключа да изгаси тока на Третата Българска Държава и бегом към летището... кой ще чете някаква си там история? Най-вероятно за нас ще пише в чужди истории, няма да сме живи да прочетем но и защо ли? Нали си знаем и участваме...

Баси колко жалка истина за един народ. Истината е, че и аз карам децата си да залягат над математиката и английския, та като завършат и дим да ги няма.

На времето учехме история на БКП, ... е сега ще е история на ГЕРБ и вместо тогавашния Тато - ще се слага задължително портрета на сегашния.

... вече има един с лика на новия Тато върху капака на автомобил - забравих.

Хич не ни е до смях като вече го знаем кой е!А и "президента"знаем кой е!То не е и да им се смееш,даже напротив!

Хич не ни е до смях като вече го знаем кой е!А и "президента"знаем кой е!То не е и да им се смееш,даже напротив!

тъпако ако за тебе боко тиквата е кумир за мен е един пълен боклук и защо трябва да знам кой е след като след изборите никой няма да чуе за него по вече нищо

Като ще пишат - нека да пишат! Ама текстовете да бъдат взети от коментарите към тази статия!

Бойко Борисов е приключил с настоящето и е изпратен в историята...Да се смеем ли? Иначе сега го знем като: 1. Футболист номер "1" - класиран от целия Български народ. 2. Като героя утвърдил България на последно икономическо място в ЕС. 3. Асвалт паша - асвалт, асвалт, асвалт... дупки, дупки, дупки...и по тях черни катафалки. 4. По негово време София беше класирана за столица с най-мръсен въздух в ЕС ... и - град, в който хората мрът изядени от кучета, на който кучета той е осигурил оклад и квартира каквито нямат много Българи. 5. Бойко Борисов е= Румяна Желева, калинките, напоителни системи.... 6. Бойко Борисов е нашия "ток", нашето "лекарство", нашият "живот" и всичко най-скъпо в България... Или друго пише в учебника?

Вижте форумци, Човекът е чаровен, харесват го, дори и склерозите бай Петко Бочаров и Юлиян Вучков, Владко Въргала и таксиджиите и фолкпевиците...., цялата бивша и настояща кохорта от носталгици по Т.Ж.? Защо да не го величаем?

С това "чаровен" ти ме уби! Не знам с какво може да бъде "чаровен" един застарял напълнял тюфлек. Добре, че не съм жена, та да ми се налага да го харесвам!

Серго Мумията се слага на Асфалт паша.

Eeee кой не знае Боко Асфалта , кой не е чувал за него

Sacho

Това е такова предизборно промиване на мозъци, каквото не е имало в цялата история на България. Боже, пази България!

СМ

Игнатов, да не забравиш да впишеш и Юрген Рот! Освен учебниците нашите деца четат какво пишат и чуждите журналисти за българските Ни управници. Да не се олееш само с хвалби.

Явно отдавна сте забравил,че историята се пише,когато едно събитие е приключило във времето.Само личностите допринесли в една или друга посока и повлияли дадени процеси имат място в нея.А ако просто,като чиновници са заемали някакво кресло се датира времето от...до.Управлението на Б.Б. все още не е приключило,няма как то да бъде обсъждано в исторически аспект!Както и новия президент и т.н.!Срамно и унизително е Министре!

Пичове , викайте на висок глас крилатата БГ фраза : Българи , юнаци ! До припадък , давайте ...

кой ББ коя история.Тя е наука ,която сама решава кой е за историята ,кой е за сатирата,кой е за боклука.На мен ми се струва,че няма да се смеем,а ще плачем.

Едно време имахме доброволни събрания по политическа просвета, сега задължително ще ги учат в училище. Викат му демокрация... Сегашният ни господар иска да се види в учебниците до бившия си шеф бай Тошо. Само че не може да му стъпи и на малкия пръст.

А да се смеем ли на министър на образованието, който не прави разлика между число и цифра (учи се в първи клас). Ако се заслушате в изявленията на Сергей Игнатов, ще го чуете да говори за "големи цифри", ще го чуете "да мека" и да прави още езикови грешки.(Дали и правописът му е такъв?!) Сигурно много му се смеят, но...той Е министърът, уви! А да е само той неграмотен сред управляващите, с мед да го намажем!

И този министър е Там Не,за да Помогне за Възраждането на България , а, да изпълнява Поръчките на Измислената Еднодневка ГЕРБ+дърпачите на конци зад сцената !? Така,че Занулете Надеждите за Светлинка в тунела със Сбирщината ГЕРБ начело на Родината !

"Защо вашите деца да не знаят, че България е член на ЕС?" Наистина защо не знаят... По какво си личи, че България е член?!?!?!?

Ей, серГейчо май ни подвеждаш с американците. Доколкото знаем, американчетата си изучават конституцията и президентите. Което не е лошо и ние да въведем часове по политическа култура, за да станат младите по активни и да ни променят обществото. А иначе кой не знае батбойко, кой не чувал за него? Ако има такъв - нвмедленно за разпит!

Кои е боико ли, ми че ТЪПАНАР на тъпанарите е. По голям не се пръквал до сега.

на премиера е добре да влезе в урока за култа към личността.Така тази материя ще се усвоява много лесно с възможно най-подходящия съвременен пример.

Искам да успокоя Игнатов. И без да се вписва в официалната ни история, Бойко Разбойко ще остане в нея като първият мафиот, успял с постоянните си лъжи да стане премиер. Доколкото си спомням Нуриега не бе "увековечен" в учебниците по история, но остана в нея, като първият наркобос, президент на латиноамериканска държава. Историята помни и няколко пресни примери на африкански "величия", които вече са подсъдими в международни съдилища. Така че Игнатов да си спи спокойно. Най-вероятно и шефа му ще се прослави със съдебни саги след една година, като го изринат от властта!!!!!!

Ще пишат каквото си искат, те са на власт. Не съм много ходил във великата братска амариканска страна. Само че сега има интернет и там можеш да попаднеш на всякакви неща. Например вижте, как се казва едно от най-големите летища в САЩ, най-голямото в Хюстън. През 1997 година е наречено на техния велик вожд Джордж Буш. Та да се поучим от опита на великия вожд, САЩ.

Какво те учудва. Джордж Буш е бил 41 президент на Щатите, от 1989 до 1993 г. Той не е бил действащ президент, когато летището е наречено на негово име.

Бъркаш Джордж Хърбърт Уокър Буш със сина му Джордж Уокър Буш. Баща и син са - 41-вият /1989-1993 г./ и 43-тият /2001-2009 г./ президенти на САЩ. Сети ли се на кого е кръстено летището?