Борисов влезе в учебниците по история

От тази година единадесетокласниците ще изучават ролята и мястото на Бойко Борисов в историята.

Обратно в новината

Коментари - Борисов влезе в учебниците по история | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sorsha

По повод безумието в новите учебници по история. Българи,къде сте ? Защо позволявате комунистическия тоталитаризъм да бъде замене от "демократичен,нарцистичен тоталитаризъм? Заспахте ли? купиха ли ви? Или умирате от страх.Демократи бдете !!!!

sorsha

По повод безумието в новите учебници по история.Българи,къде сте?Защо позволявате комунистическия тоталитаризъм да бъде сменен от " демократичен,нарцистичен" тоталитаризъм?Заспахте ли? Купиха ли ви? Или умирате от страх? Демократи къде сте ?????

Достойно е и за Гинес. Защо все пак не се спомене и Цачева - и при нея има специфична колоритност. Най-интересен ще бъде урокът за Плевнелиев - все пак ще влезе в учебника малко след като направи 100 дни и няколко лапсуса.Но всъщност, ако поразгледаме най-новата история доста народ беше влязъл в учебниците ама и поизлезе след известно време. Интересно колко ли ще струват тези учебници след няколко години, когато колекционерите започнат да ги търсят?

Е, това вече е прекалено! Що като взеха да изучават малограмотните ни пожарникари и милиционери, срасли се с мутрите, самите те мутри и крадци ан гро, значи ГЕРБ съвсем се е отвеял. Аз не желая детето ми да се занимава с един тъп, е знаещ поне един чужд език игнорант , да взема пример от човек, който не е чел и една книжка в живота си. Това е перверзия, някакъв лумпенски преврат на милиционери от Симеоново, дошли от селата и седнали в креслата на управляващите ни. Само опиянчени делебаци по потници и джапанки и с души на продажници могат да налагат подобни правила в учебните програми. Нека си вървят обратно на село или в РПУ!

Е това е вече малко множко.... Нямат ли срам. За каква история говорим като още е на власт

Другари да възстановим Култа към личността! Да пребъде името на ВОЖДА! Да му построим приживе мавзолей! Най-близкият град до Димитровград да се кръсти Бойковград.

Тази година дъщеря ми ще бъде 11 клас. И по история ще изучават какво? Колко е велик тиквоча? Че тя не е в детската градина и може да мисли, и вижда какво става около нея.

Пазе,боже, сляпо да прогледне...

В учебниците по история са Херострат (онзи дето подпалил храма), Хитлер, Сталин, Пол Пот, Атила, и още 100 такива не много "хубави" личности. Така че влизането на Борисов в учебниците по история още нищо не значи. ВАЖНО е ка кще остане там, ако изобщо остане, защото ило поне 1000 души, които са влизали и после са били изтривани от историята.

Досега можехме да се гордеем с Историята си ,но с това вече се сложи капак от простотиите на днешното време...Боже,опази България от тези нашественици-те се множат и се впиват като кърлежи във всичко,не само във властта

Предложението да има и връх Бойко е страхотно-предлагам Мусала да се прекръсти:)))))))))

Ако такова неуко и нарцистично нищожество като Б.Б. има място в историята, то азък за историята тогава.

КИМ ИР СЕН ряпа да яде

с нечии партийни глупости.

Искаш ли сега да изредя "постиженията" на ГЕРБ и да те убедя, че и сега съвсем не сме по-добре. Например срамно ниските пенсии, небутнати три години, на фона на милионите, раздадени за бонуси и постоянното говорене, че няма повишение, защото е страшна криза и държавата пари няма. Непрестанно повишаващи се цени. Увеличена безработица. Намаляване на покупателната способност. В това време "опукване" милиардите от всички резерви, оставени от предишни правителства. Е, и това стига.

СПРЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ УЧИЛИЩЕ! НЕЗАБАВНО!!!!!!!

Това вече минава всякакви граници на нормалното!!! Хора спасявайте се!!

Сега остава да преименуват и Академията на МВР на ББ, да преименуват и няколко улици на ББ и върха на "тържествата"да бъде откриването му на монумент с ББ , достатъчно голям за да се вижда от космоса и вече ще сме спокойни че му се "сбъдва"мечтата да "остане в историята"..Белким тогаз се отегли и ни остави да се развиваме нормално..Какво се сърдим на учениците за нивото на образованост, след като в министерството не знаят какво е ИСТОРИЯ.....

ВЛЯЗАЛ Е КАТО МАЛЪК ВОЖД ОТ ПЛЕМЕТО НА ЦЕЦО-ПЪПЕША!

Шок и ужас! Вече не е смешно! То бива-бива подлизурстване, но това далеч надминава и онова, което беше при Т. Живков. Засрамете се!

Като лъжец, крадец и човек, мойто въобще не го интересува народа! Много жалко!

тоя полуграмотен идиот трябва да го сложат на толетната хартия а не в учебниците

До кога ще го търпим този неграмотен,прост "премиер"????

Нашата държавица е единствената, в която за мутри се пише в учебниците по история. Но в учебниците едва ли ще се споменава, че нивото на корупция отдавна задмина времето на Иван Костов. И то според европейските, а по наши критерии. А пубертетите вече ще имат за пример написано в учебник, а не чутото в проституиращи медии и по време на нощните пиянски разговори. В нормалните държави за мутрите се споменава единствено в съдебните хроники. Напред към Европата!...

Сега вече остава , един град да кръстят на негово име и един връх , примерно: " Връх Бойко " . Как само звучи , а???

вече няма да сме християни, а борисяни щото тоя се мисли вече за бог.дано и него да го распънат на кръст

Е, вече е срамно да се наречеш "Българин".

Във физиката е известно, че всяко действие поражда същото по сила и противоположно по посока противодействие. Ще си създаде отпор от собствените избиратели бат Бойко.

Веждичката да му изчука едно бюстче и да го курдисат на пъпа на София .Нека знайни и незнайни пътешественици се чудят и маят за заслугте му към нацията!

Какво "бюстче"?! На този титан на управлението на държава, трябва паметник по-голям от онези на Ленин, които имаше. И то сега, преживе.

Тази година влезнал,догодина излезнал....... Дано хората са прозорливи и да не купуват тези учебници защото през учебната 2013-2014 вече няма да са актуални.

Да, а Борисовград ще го върнем в учебниците по география. :-)))

Цалата им клика барабар платените им клакьори са слънчасали. Хванала ги е мания за величие.

Daniel

когато хората почнат да се връщат да работят в Б.Г. ТОГАВА ДА СЕ ХВАЛИ ТОЯ БЕЗМОЗЪЧЕН ГЛАВАНАР.

Daniel

нема друго такова управление което е стопило и обезверило нацията с такива темпове..

Daniel

като слезне от властта ще пренаписват тия учебници,хвалиси се нема кои от народа да те похвали ....

хаха, няма лошо, Боко наистина е историческа личност с вкус на тиква... Чакаме и паметника на вожда да стане скоро......

сър

Това ли е избраната снимка на корицата? Не трябва ли конкурс? Има и по-хубави. С мъркуч в ръце например.

В България имало ХУНТА? Кога можеше да кажем, че в България ИМА ХУНТА? Ще ви отговоря! Хунта означава, когато някой Министър от костовото правителство, станал собственик на 2 хотела на Слънчев бряг или Златни Пясъци, влезе в затвора за 10 години и върне на държавата хотелите. Хунта ще има, когато, след като се установи, че от сделката на Милен Велчев с дълга, България е ЗАГУБИЛА 5 - ПЕТ МИЛИАРДА ЩАТСКИ ДОЛАРА, Милен Велчев да бъде ОБЕСЕН! Хунта ще има в България, ако след ПРЕПРОДАЖБАТА на БТК само за няколко години на цена 10 ПЪТИ ПО-ВИСОКА, всички участници в приватизацията за 10 г. в затвора. Хунта е също, когато ПРЕЗИДЕНТА убие защитено животно, да бъде импийчнат и заклеймен! Хунта ще има, когато ЖУРНАЛИСТИ, които НАЙ-НАГЛО ЛЪЖАТ, обслужвайки доказани ПРЕСТЪПНИЦИ, поне бяха съдени, а най-добре вкарвани в затвора. Хунта е, когато шеф на партия, затова, че е получил хонорар от фирма, за която е лобирал да изпълни държавна поръчка за 1 млрд.лв., лежи поне 10 г. в затвора. Хунта също ще е , когато всеки, подписал неизгодна заменка в ущърб на държавата, е вкаран поне за 5 години в затвора. А на Министър-Председателя на Правителство, допуснало 100 милиарден ГРАБЕЖ, му лепнат дълга присъда, а не да не можеш да му затвориш НАГЛАТА УСТА! Ще има ХУНТА, когато Р.Овч., затова, че след преподписването на газовия договор с ГАЗПРОМ, ЦЕНАТА СЕ ВДИГНА ОТ 170 ДО 600 Щ.ДОЛАРА, бъде СЪДЕН и вкаран в затвора за поне 10 г. Впрочем за това НЕ ТРЯБВА ХУНТА! Украйна вкара Тимошенко за СЪЩОТО за 7 години! И изобщо, ако трябва да опиша всички случаи, в които неописуемо, въпиющо обществото се НУЖДАЕ от ХУНТА, няма да ми стигнат и 10 листа! ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ БОРИСОВ Е ПУТЬО, КОЙТО ИСКА ДА УГОДИ НА ВСИЧКИ, ДОРИ И НА КРАДЦИТЕ, ЗА ДА СЕ ХАРЕСВА!!! И не може да осъзнае, че на България са нужни и непопулярни, РЕПРЕСИВНИ МЕРКИ срещу КРАДЦИТЕ! Че е нужна не малко, а мно-о-о-ого ХУНТА! ХУНТА И ТО КАКВА! Лошото е, че в България, за съжаление, НЯМА ХУНТА! А това нещо ХУНТА не ще да е толкова лошо за обществото. И е ПРОБЛЕМ, че в България НЯМА ХУНТА!!!

Въпрос: Паметникът му (на ББ) кога и къде ще бъде построен?

много прости тиквеници са тези даскали по история да не знаят, че до 25 години назад е политика, а по-старите събития от четвърт век вече може да се нарекат история. Прости даскали => прост народ => слаба държава!

А, бе ..... защо ми "мирише" , като , че ли е пръднал Тато бе .... ?! (Бай Тош... ).

Браво на Боко но требе да пише и за Цвоко оти они заедно стая на метеното

Г като Глупаци, Е като Егоисти, Р като Ренегати, Б като Боклуци! Съжалявам, че се повтарям, но същото се отнася в пълна степен и за вожда им!

Срам!

Не само ще влезе в учебниците, трябва и паметник да му построим, нали има скулптор в правителството си. Ще изглежда великолепно с лъщяща гола глава.

Тази година ББ е вкаран в учебниците от Министъра на Просвещението, за да му се подмазни! Пази си човека поста. Взема мерки да не бъде сменен. Сигурно има далавера, да е министър! Тепърва ББ ще влиза в разни учебници! При по-справедливо друго Правителство, той може да влезе и в учебника по Криминалистика!

Бравос! Да живей! Това е стъпка в правилната посока! Да увековечим името и делата на Вожда-Слънце! Предлагам още да преименуваме Банкя на Бойко Борисово, както и бул. "Дондуков" на "Борисов" авеню. Другарю Вожд, ние те обичаме! Ура, другари!

сър

Да ни е честит новия ред другари Северно корейци. Или както казва вожда скоро Европа ще се учи от него.

Ако не е на първа страница да връщат венага букварите у печатницата.

Неминуемо ще бъде част от историята на България, но дали няма да бъде в черната история на Родината ни?!