Коментари - Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни | Днес.dir.bg

Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни

Ние разчитаме на допълнителните доказателства и позицията на България, която ще бъде надграждана.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни | Днес.dir.bg

Коментари

демокрация няма бе миличък демократ, а има реставрация . д е м о к р а ц и я т а е имитирана диктатура, а враговете (за младите) на Народната власт бяха натикани в ТВУ(трудово-възпитателно училище) и Белене, вълкът козината си мени, ама НРАВА НИКОГА, прост, гърбав, и не човек

Тъпакът физкултурник се мъчи да си спомни нещо от молитвения инструктаж в краварника.........

вратичката ти е отзад, само тя може да ти помогне

Цветанов и Борисов си играят с путин на "доброто и лошото ченге"!

Цветанов е заприличал на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ястреб, надмина вече Соломон Паси !

Цвъки като обезумял, я по кротко бе предател.

Виж сега продажнико Цветанов, не знам каква вратичка е оставил Борисов, ама това беше единствено възможния негов ход. Защото иначе си отиваше от власт в най кратки срокове. И тоя път вероятността да се завърне пак на бял кон не можеше да му бъде гарантирана дори и със твоя помощ.

Фираджии докога с цензурата.големи подмазвачи.

Да живее комунизмът! Светлото бъдеще на човечеството!

Най-са неприятни за мен хората от помиярската порода ,като Цветанов.По време на соца ползваша всички облаги на власоимеющите и техните луксозни бази за почивка.С неговото физкултурно образавание бе в Човешшки ресурси на МВР.После направи комбина с Бойко влезе във власта ,взе си апартаменти на ФЗЦ цени,с което плаща по-малък данък сгради , такса смет и ощетява общината .Смятам ,че тово е корупция на този фалшив моралист.Днес този бивш храненик на комунизма ,инструктиран от чужда държава и работещ за чужди интереси се прави на най-великият антикомунист.Ей Цецо,ако не вярваш в бог има провидение и рано или късно ще получиш заслуженото си.

Цветанов, Цветанов, много, ама много си прост и злобен. Но това не е всичко - ти си една гадна подлога на американците и англичаните! Не разбра ли бе, физкултурнико, че всичко в този случай е в сферата на вероятностите, не на доказателствата? Нищо ли не научи от делата, които се водиха срещу теб? Ако и там беше приложен принципа на вероятностите, сега да си в затвора! Как можеш да говориш за солидарност с едно твърдение, което се основава на вероятности, не на доказателства? Имаш ли ум да настояваш България да пее в един хор за една недоказана вероятност? Малко ли са примерите, в които България беше несправедливо обвинена, но никой от обвинителите не се извини когато истината излезе наяве. Не съм привърженик на вашата партия, нито на която и да е друга партия, не харесвам Борисов по много причини, но за първи път аплодирам смелоста, с която взе решението да не експулсира руски дипломати и то не защото е привърженик на Русия, а защото няма достатъчно доказателства, за да го направи. А ти, западния послушко, се опитваш да бламираш човека, който те вкара в политиката, като се мазниш на тъпата Мей- англичанката, която заедно с Тръмп вкараха света в капан. Гнус ме е от тебе, Цветанов!

а трябва да си подлога на руснаците

"Борисов остави отворена вратичка..." ...и кмета Апостол пак влезе в нея !

злите езици казват, че Бойко е вече притежател на Симитлийския проход, каквото и да значи това...

вероятно памперсите са на мода в дома на премиера и той предпочита да не сяда

ситуацията се променя (първо в рестуранта после на някъква пеика сега входната врата ситуацията е много променлива - първо ресторанта после пеиката сега входната врата.нещата отиват към семеина драма истината ще бъде ШОК за всички

Цветанов е истински предател от ГЕРБ . Един истински предан слуга на нашите ЕвроАтлантически "партньори". Всички предатели на народите си , се прекланят пред дяволските умения на Цветанов.

Хем подкрепяш, щото така трябва, хем надграждаш, щото не е ясно какво ще излезе. Ами ако се обърне палачинката..., ще подкрепиш ли критиките срещу Англия.

Били сме в ЕС и Нато.Една и съща песен.Турция и Гърция са в Нато и какво от това.Турски бойни самолети нарушиха всичко, което може да се наруши като международни конвенции и договори. След като нарушаваха въздушното пространство на Гърция няколко седмици поред, този път пратиха над Атина самолети с пълно бойно снаряжение.Тази новина обиколи света със скоростта на светлината. У нас бе отбелязана вяло.Нещата с българската дипломация и външна политика излизат от контрол.София в момента председателства Съвета на Европа. Няма по-нормална реакция от тази председателстващия да осъди провокациите на Анкара и да припомни, че само преди дни във Варна Ердоган казваше , че между него и Европа цари разбирателство.Занимават се с разни джендъри,дали да гонят дипломати или да не ги гонят

Какво ще надграждаш, бе пъпеш. Просто си траеш докато нямаш нещо черно на бело. А вие бързате като пърле пред майка си.

Достоен Цветанов! Демократичната общност в България е с него. Тук заслужава силни аплодисменти от иначе често осмиващите го ДСБ и Да България.

Боко Ще му покаже жълт картон и една седмица ще се покрие или ще иде в командировка по покана на ЦРУ ...

Чиба от тука бе,свършиха ни плюнките от теб.

Един от признаците е и да се зачита и чуждото мнение - в случая нашият неутралитет. Подкрепяме, но действаме при доказване на виновността!

Защо триете коментари, в които съвсем културно напомняме на Цветанов за хвърляните от англичаните химикалки с взриватели, през 60-те години наминалия век по улиците на редица български градове. Много деца тогава остават инвалиди за цял живот. Ами имаме памет и нямаме с такива солидарност, сори.

Разкажи и дай доказателства. Раснал съм по тия времена, но никога не са ме предупреждавали за подобно нещо!

Има и книга, авторът и е от пострадалите с две откъснати китки. За съжаление не помня името, но ще я потърся. Като си расъл по тези времена не е възможно да не знаеш - нашите непрекъснато ни повтаряха да на вземаме нищо от земята. Просто си забравил, сега ще търся онлайн книгата.

Намерих книгата - казва се "Воля" от М. Ст. Горчивкин, има я в читанката (електронна форма). Тука не мога линка да ти пейстна. По истински случай е. Има и форуми в нета, ако напишеш играчки-бомби. Обяснимо е, че всичката тази информация няма да ти се поднесе в днешните средства за масова информация.

Имаше такива химикалки, но не се знае от къде се появиха.

Знаеше се много добре, англчаните ги пускат за да правят диверсии срещу социализма - тогава никой не го наричаше комунизъм. И това е документирано, архивирано, хората с откъснатите ръце или избити очи, деца тогава, би трябвало да са около 60-те сега.

От април 1943 г. започват да постъпват сведения, че над германските позиции се разпръскват от въздуха малки предмети за всекидневна употреба - кибритени кутийки, например, които след като се отворят, избухват в ръцете на войниците. Много скоро асортиментът е разширен, а англо-американските самолети започват да пускат навсякъде из България избухващи детски играчки или съблазнителни предмети като часовници, елегантни писалки, кутии с шоколадови бонбони. Изборът на предмети, които да бъдат превърнати в малки мини, е показателен, децата и младежите са цел на тая унижощителна акция. Впрочем целта винаги е да бъде осакатен "получателят" на взривната играчка, не да бъде умъртвен. Страданието в чист вид е главна цел на тая идея. Въпреки предупрежденията, на 16 юни 1943 г. 17-годишният Кирил Стаменов намира в землището на с. Киселица, Кюстендилско луксозна кутия с шоколадови бонбони, която избухва в ръцете му и откъсва пръстите на двете му ръце. След точно десет дни при с. Новоселци, Видинско 14-годишният Геро Вутов съзрял красива писалка, която, при отвинтването на капачката, също избухва, като го лишава изцяло от пръстите на двете ръце и обезобразява лицето му. Същият е и случаят със Зарко Белев, героя от романа "Воля" (1956) на Митко Горчивкин, написан по истинска история. Психозата от избухливите играчки държи нащрек българските деца още десетилетие-две след края на Втората световна война.

Това за играчките и химикалките е вярно, но не е през шейсетте години, а през войната. Книгата се казва "Воля", а главния герой Зарко Белев, мисля, че истинското му име е Здравко Велев, може и да имам грешка, отдавна я четох.

Цецо за да отнеме на Боци партията ГЕРБ , се е разслугувал на американците и е готов и България да затрие.

големото им папагалско НАДГРАЖДАНЕ на НАДЛЪГВАЩИТЕ се един връз друг НАГАЖДАЧИ

Ееех, защо не беше Костов на власт... Щяха да хвърчяат руски посланници, още преди Англия да ги е изгонила. Утре, русия като си откъсне варненска област, има да си чакаме солидарност от Нато и ЕС. Огромна грешка на правителството, дано да не е фатална.

щото досега една солидарност видяхме, ум да ти зайде. Но с теб очевидно е излишно да се спори, щом Мавърът ти е кумир.

А вие не го харесвате, не за друго, а само защото показа среденпръст на русия нали?

РАНО ИЛИ КЪСНО КОСТОВ ЩЕ ОТИДЕ НА СЪД ЗА ПРАХОСВАНЕ НА НАРОДНОТО ИМУЩЕСТВО, ЗА НЕПРАВОМЕРНО ОБОГАТЯВАНЕ....

Да обаче посола не е оставил вратички и заповедта му се изпълни Руският посланик у нас Анатолий Макаров заяви, че българската реакция по случая с отзования българския посланик в Москва е разбираема и правилна. Според него националните интереси не трябва да бъдат забравяни заради солидарността. Считам, че позицията на България в тази ситуация е много разумна и добре претеглена, а именно решението на вашия министър-председател първо да се получат доказателства, а после да се взима решение

Този плиткоумник няма ли кой да му затвори вратичката наречена мръсна уста.

"вярва" единствено в поредната "молитвена закуска" !

не в поредния запой с боярьшник

Абе хора, защо сте толкова критични? Забравихте ли, че гуменката е продукт на помощното училище във Вършец?

Имаше един Р Плевнелиев,който беше наказан от Господ. Сега виждам един ЦВ,Цв. който е тръгнал по неговия път,като общото помежду им е ,,любовта"им към Русия.Първия се оказа ,,политически труп"след атаките му към Путин,какво ли го чака втория?Дано да го стигне ,,успеха" на колегата му!!

Вече съм сигурен , че ако някой някога срита ББ това няма да са бсп или дпс, а лично ЦЦ с обкръжението си.

може да стане и обратното. В смисъл, че "обкръжеието" на Ухото е изключително тясно. И ако не бяха великите умове оттатък океана, Цецко отдавна щеше да е аут.

Какво може да се очаква от двама ритнитопковци? Борисов се колебае да шутира във вратата на Русия, тъй като на вратата е руската мечка. Цветанов пък, след поредната американска дрога за закуска, рита срещу вратата на Русия, та се кини. То, аслъ, за ритане акъл се не иска, особено ако го нямаш.

Циганска работа а?

Трябва да победи разумът,а не безумието на Цветанов!!!

Типична гербераска палачинка...За един час се превъртя показно както всички гербераси кога какво им отърва..И не се чудете от къде е този палачинков навик защото ежедневно го гледаме от ментора им...""Вратички'' всякакви си оставят за да бягат кога се наложи от отговорност която те признават само ако е от някой друг..

си нагъл, Цецко. Ти си човекът, който работи за чужди интереси! Вече започвам да си мисля, че си назначен от Господаря си за коректив на Винету, че той милия е доста първосигнален и често не знае какво говори...

Нещо не виждам по нашия сайт новината за ученията на руснаците от 4. 04. до 06.04 в Балтийско море- запада опищя орталъка заради тази работа.

Има време и за това запада да опищява нещо дето не е тяхно ама сега сме на вълна да подкрепяме ингилизите, а след 4,04, ще се солидаризираме и по това врещене със запада..

Намерил се кой да обвинява президента, че защитава чужди интереси. Все едно Скрипал да обвини Путин, че защитава английски инереси.

този политически отпадък няма да се умори да вреди на българия.

За един час два пъти се извъртя като плазмодий на 180 градуса.

Никаква солидарност с англичаните! С БРЕКЗИТ-а тези двулични джендъри оставиха европата!Ние когато се оплакахме на Еврогейовете за намесата на Ердоган в нашите избори,каква солидарност получихме? НИКАКВА!!! Тъй че Цуциий ,спри да се пинявиш срещу Русия,че виж твоя патрон Плевнята как я осра,не смее да си отвори прозореца от плювни!!!

Човекът"Молитвена закуска"се изрече. Пак захапа Президента.Изказване на Цветанов без нападки срещу Румен Радев,просто няма. Какви доказателства чакаш,бе американско...??? Цялата историйка е съшита с груби,дебели,бели конци,капиш!? Ако бяха руснаците в случая,щяха да го спретнат тихо и кротко-я инфаркт,я подхлъзване в банята,или автоеротична асфиксия,напр.КОЙ е Скрипал?Един пенсионер,който на 3-тия ден от бягството си в Британия,преди години,е казал на англичаните всичко,което знае.И едва сега,Путин,за"назидание"на останалите,му спретва курт капан....да,бе,да. Не мога да си обясня,скритата цел на цялата истерия.Останалото е спам. Цветанов,много си плосък и жалък. Анти политик,за човек-да не говорим.

думите на човека Молитвена закуска се отнасят и за шефа му Борисов, защото Радев и Борисов са на еднаква позиция.

я полоний

Коментари - Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни | Днес.dir.bg

Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни

Ние разчитаме на допълнителните доказателства и позицията на България, която ще бъде надграждана.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов:Борисов остави вратичка за промяна на позицията ни | Днес.dir.bg

Коментари

демокрация няма бе миличък демократ, а има реставрация . д е м о к р а ц и я т а е имитирана диктатура, а враговете (за младите) на Народната власт бяха натикани в ТВУ(трудово-възпитателно училище) и Белене, вълкът козината си мени, ама НРАВА НИКОГА, прост, гърбав, и не човек

Тъпакът физкултурник се мъчи да си спомни нещо от молитвения инструктаж в краварника.........

вратичката ти е отзад, само тя може да ти помогне

Цветанов и Борисов си играят с путин на "доброто и лошото ченге"!

Цветанов е заприличал на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ястреб, надмина вече Соломон Паси !

Цвъки като обезумял, я по кротко бе предател.

Виж сега продажнико Цветанов, не знам каква вратичка е оставил Борисов, ама това беше единствено възможния негов ход. Защото иначе си отиваше от власт в най кратки срокове. И тоя път вероятността да се завърне пак на бял кон не можеше да му бъде гарантирана дори и със твоя помощ.

Фираджии докога с цензурата.големи подмазвачи.

Да живее комунизмът! Светлото бъдеще на човечеството!

Най-са неприятни за мен хората от помиярската порода ,като Цветанов.По време на соца ползваша всички облаги на власоимеющите и техните луксозни бази за почивка.С неговото физкултурно образавание бе в Човешшки ресурси на МВР.После направи комбина с Бойко влезе във власта ,взе си апартаменти на ФЗЦ цени,с което плаща по-малък данък сгради , такса смет и ощетява общината .Смятам ,че тово е корупция на този фалшив моралист.Днес този бивш храненик на комунизма ,инструктиран от чужда държава и работещ за чужди интереси се прави на най-великият антикомунист.Ей Цецо,ако не вярваш в бог има провидение и рано или късно ще получиш заслуженото си.

Цветанов, Цветанов, много, ама много си прост и злобен. Но това не е всичко - ти си една гадна подлога на американците и англичаните! Не разбра ли бе, физкултурнико, че всичко в този случай е в сферата на вероятностите, не на доказателствата? Нищо ли не научи от делата, които се водиха срещу теб? Ако и там беше приложен принципа на вероятностите, сега да си в затвора! Как можеш да говориш за солидарност с едно твърдение, което се основава на вероятности, не на доказателства? Имаш ли ум да настояваш България да пее в един хор за една недоказана вероятност? Малко ли са примерите, в които България беше несправедливо обвинена, но никой от обвинителите не се извини когато истината излезе наяве. Не съм привърженик на вашата партия, нито на която и да е друга партия, не харесвам Борисов по много причини, но за първи път аплодирам смелоста, с която взе решението да не експулсира руски дипломати и то не защото е привърженик на Русия, а защото няма достатъчно доказателства, за да го направи. А ти, западния послушко, се опитваш да бламираш човека, който те вкара в политиката, като се мазниш на тъпата Мей- англичанката, която заедно с Тръмп вкараха света в капан. Гнус ме е от тебе, Цветанов!

а трябва да си подлога на руснаците

"Борисов остави отворена вратичка..." ...и кмета Апостол пак влезе в нея !

злите езици казват, че Бойко е вече притежател на Симитлийския проход, каквото и да значи това...

вероятно памперсите са на мода в дома на премиера и той предпочита да не сяда

ситуацията се променя (първо в рестуранта после на някъква пеика сега входната врата ситуацията е много променлива - първо ресторанта после пеиката сега входната врата.нещата отиват към семеина драма истината ще бъде ШОК за всички

Цветанов е истински предател от ГЕРБ . Един истински предан слуга на нашите ЕвроАтлантически "партньори". Всички предатели на народите си , се прекланят пред дяволските умения на Цветанов.

Хем подкрепяш, щото така трябва, хем надграждаш, щото не е ясно какво ще излезе. Ами ако се обърне палачинката..., ще подкрепиш ли критиките срещу Англия.

Били сме в ЕС и Нато.Една и съща песен.Турция и Гърция са в Нато и какво от това.Турски бойни самолети нарушиха всичко, което може да се наруши като международни конвенции и договори. След като нарушаваха въздушното пространство на Гърция няколко седмици поред, този път пратиха над Атина самолети с пълно бойно снаряжение.Тази новина обиколи света със скоростта на светлината. У нас бе отбелязана вяло.Нещата с българската дипломация и външна политика излизат от контрол.София в момента председателства Съвета на Европа. Няма по-нормална реакция от тази председателстващия да осъди провокациите на Анкара и да припомни, че само преди дни във Варна Ердоган казваше , че между него и Европа цари разбирателство.Занимават се с разни джендъри,дали да гонят дипломати или да не ги гонят

Какво ще надграждаш, бе пъпеш. Просто си траеш докато нямаш нещо черно на бело. А вие бързате като пърле пред майка си.

Достоен Цветанов! Демократичната общност в България е с него. Тук заслужава силни аплодисменти от иначе често осмиващите го ДСБ и Да България.

Боко Ще му покаже жълт картон и една седмица ще се покрие или ще иде в командировка по покана на ЦРУ ...

Чиба от тука бе,свършиха ни плюнките от теб.

Един от признаците е и да се зачита и чуждото мнение - в случая нашият неутралитет. Подкрепяме, но действаме при доказване на виновността!

Защо триете коментари, в които съвсем културно напомняме на Цветанов за хвърляните от англичаните химикалки с взриватели, през 60-те години наминалия век по улиците на редица български градове. Много деца тогава остават инвалиди за цял живот. Ами имаме памет и нямаме с такива солидарност, сори.

Разкажи и дай доказателства. Раснал съм по тия времена, но никога не са ме предупреждавали за подобно нещо!

Има и книга, авторът и е от пострадалите с две откъснати китки. За съжаление не помня името, но ще я потърся. Като си расъл по тези времена не е възможно да не знаеш - нашите непрекъснато ни повтаряха да на вземаме нищо от земята. Просто си забравил, сега ще търся онлайн книгата.

Намерих книгата - казва се "Воля" от М. Ст. Горчивкин, има я в читанката (електронна форма). Тука не мога линка да ти пейстна. По истински случай е. Има и форуми в нета, ако напишеш играчки-бомби. Обяснимо е, че всичката тази информация няма да ти се поднесе в днешните средства за масова информация.

Имаше такива химикалки, но не се знае от къде се появиха.

Знаеше се много добре, англчаните ги пускат за да правят диверсии срещу социализма - тогава никой не го наричаше комунизъм. И това е документирано, архивирано, хората с откъснатите ръце или избити очи, деца тогава, би трябвало да са около 60-те сега.

От април 1943 г. започват да постъпват сведения, че над германските позиции се разпръскват от въздуха малки предмети за всекидневна употреба - кибритени кутийки, например, които след като се отворят, избухват в ръцете на войниците. Много скоро асортиментът е разширен, а англо-американските самолети започват да пускат навсякъде из България избухващи детски играчки или съблазнителни предмети като часовници, елегантни писалки, кутии с шоколадови бонбони. Изборът на предмети, които да бъдат превърнати в малки мини, е показателен, децата и младежите са цел на тая унижощителна акция. Впрочем целта винаги е да бъде осакатен "получателят" на взривната играчка, не да бъде умъртвен. Страданието в чист вид е главна цел на тая идея. Въпреки предупрежденията, на 16 юни 1943 г. 17-годишният Кирил Стаменов намира в землището на с. Киселица, Кюстендилско луксозна кутия с шоколадови бонбони, която избухва в ръцете му и откъсва пръстите на двете му ръце. След точно десет дни при с. Новоселци, Видинско 14-годишният Геро Вутов съзрял красива писалка, която, при отвинтването на капачката, също избухва, като го лишава изцяло от пръстите на двете ръце и обезобразява лицето му. Същият е и случаят със Зарко Белев, героя от романа "Воля" (1956) на Митко Горчивкин, написан по истинска история. Психозата от избухливите играчки държи нащрек българските деца още десетилетие-две след края на Втората световна война.

Това за играчките и химикалките е вярно, но не е през шейсетте години, а през войната. Книгата се казва "Воля", а главния герой Зарко Белев, мисля, че истинското му име е Здравко Велев, може и да имам грешка, отдавна я четох.

Цецо за да отнеме на Боци партията ГЕРБ , се е разслугувал на американците и е готов и България да затрие.

големото им папагалско НАДГРАЖДАНЕ на НАДЛЪГВАЩИТЕ се един връз друг НАГАЖДАЧИ

Ееех, защо не беше Костов на власт... Щяха да хвърчяат руски посланници, още преди Англия да ги е изгонила. Утре, русия като си откъсне варненска област, има да си чакаме солидарност от Нато и ЕС. Огромна грешка на правителството, дано да не е фатална.

щото досега една солидарност видяхме, ум да ти зайде. Но с теб очевидно е излишно да се спори, щом Мавърът ти е кумир.

А вие не го харесвате, не за друго, а само защото показа среденпръст на русия нали?

РАНО ИЛИ КЪСНО КОСТОВ ЩЕ ОТИДЕ НА СЪД ЗА ПРАХОСВАНЕ НА НАРОДНОТО ИМУЩЕСТВО, ЗА НЕПРАВОМЕРНО ОБОГАТЯВАНЕ....

Да обаче посола не е оставил вратички и заповедта му се изпълни Руският посланик у нас Анатолий Макаров заяви, че българската реакция по случая с отзования българския посланик в Москва е разбираема и правилна. Според него националните интереси не трябва да бъдат забравяни заради солидарността. Считам, че позицията на България в тази ситуация е много разумна и добре претеглена, а именно решението на вашия министър-председател първо да се получат доказателства, а после да се взима решение

Този плиткоумник няма ли кой да му затвори вратичката наречена мръсна уста.

"вярва" единствено в поредната "молитвена закуска" !

не в поредния запой с боярьшник

Абе хора, защо сте толкова критични? Забравихте ли, че гуменката е продукт на помощното училище във Вършец?

Имаше един Р Плевнелиев,който беше наказан от Господ. Сега виждам един ЦВ,Цв. който е тръгнал по неговия път,като общото помежду им е ,,любовта"им към Русия.Първия се оказа ,,политически труп"след атаките му към Путин,какво ли го чака втория?Дано да го стигне ,,успеха" на колегата му!!

Вече съм сигурен , че ако някой някога срита ББ това няма да са бсп или дпс, а лично ЦЦ с обкръжението си.

може да стане и обратното. В смисъл, че "обкръжеието" на Ухото е изключително тясно. И ако не бяха великите умове оттатък океана, Цецко отдавна щеше да е аут.

Какво може да се очаква от двама ритнитопковци? Борисов се колебае да шутира във вратата на Русия, тъй като на вратата е руската мечка. Цветанов пък, след поредната американска дрога за закуска, рита срещу вратата на Русия, та се кини. То, аслъ, за ритане акъл се не иска, особено ако го нямаш.

Циганска работа а?

Трябва да победи разумът,а не безумието на Цветанов!!!

Типична гербераска палачинка...За един час се превъртя показно както всички гербераси кога какво им отърва..И не се чудете от къде е този палачинков навик защото ежедневно го гледаме от ментора им...""Вратички'' всякакви си оставят за да бягат кога се наложи от отговорност която те признават само ако е от някой друг..

си нагъл, Цецко. Ти си човекът, който работи за чужди интереси! Вече започвам да си мисля, че си назначен от Господаря си за коректив на Винету, че той милия е доста първосигнален и често не знае какво говори...

Нещо не виждам по нашия сайт новината за ученията на руснаците от 4. 04. до 06.04 в Балтийско море- запада опищя орталъка заради тази работа.

Има време и за това запада да опищява нещо дето не е тяхно ама сега сме на вълна да подкрепяме ингилизите, а след 4,04, ще се солидаризираме и по това врещене със запада..

Намерил се кой да обвинява президента, че защитава чужди интереси. Все едно Скрипал да обвини Путин, че защитава английски инереси.

този политически отпадък няма да се умори да вреди на българия.

За един час два пъти се извъртя като плазмодий на 180 градуса.

Никаква солидарност с англичаните! С БРЕКЗИТ-а тези двулични джендъри оставиха европата!Ние когато се оплакахме на Еврогейовете за намесата на Ердоган в нашите избори,каква солидарност получихме? НИКАКВА!!! Тъй че Цуциий ,спри да се пинявиш срещу Русия,че виж твоя патрон Плевнята как я осра,не смее да си отвори прозореца от плювни!!!

Човекът"Молитвена закуска"се изрече. Пак захапа Президента.Изказване на Цветанов без нападки срещу Румен Радев,просто няма. Какви доказателства чакаш,бе американско...??? Цялата историйка е съшита с груби,дебели,бели конци,капиш!? Ако бяха руснаците в случая,щяха да го спретнат тихо и кротко-я инфаркт,я подхлъзване в банята,или автоеротична асфиксия,напр.КОЙ е Скрипал?Един пенсионер,който на 3-тия ден от бягството си в Британия,преди години,е казал на англичаните всичко,което знае.И едва сега,Путин,за"назидание"на останалите,му спретва курт капан....да,бе,да. Не мога да си обясня,скритата цел на цялата истерия.Останалото е спам. Цветанов,много си плосък и жалък. Анти политик,за човек-да не говорим.

думите на човека Молитвена закуска се отнасят и за шефа му Борисов, защото Радев и Борисов са на еднаква позиция.

я полоний