Борисов: Цветанов е отличник, Менда Стоянова е за премиер

Премиерът Бойко Борисов коментира в днешното предаване "България говори" на Нова телевизия, че според него депутатът Менда Стоянова става за премиер. Той съобщи това в отговор на въпрос кого би назначил той за премиер.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Цветанов е отличник, Менда Стоянова е за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мендата пък на Цар Киро не беше ли лична НАП-аджийка?!?!? Абе Бойко, ти мозък имаш ли бе - ще те изритат от ЕС със шутове за подобни простотии! По-добре си остави Дянков!

Баси и глупостта - ЦвЦв вкара ЕС в дипломатически скандал!!!!!!!!!!!!! безмозъчни милиционери!!!!!!!

Менда премиер ама на Цар Киро на топлото

Г- н Борисав Бог да ви пази, да устоите на цялата мръсотия, която се излива върху вас. Така е истината много боли и те се гънат в последна агония , но това ви ще ви направи още по-силен .Бог да ви даде сила и истински ваши сътрудници.Бъдете Благословен.

Вече не искаме ГЕРБ правителство .Не го ли разбрахте .Ама пуста власт и кражбина . Хората гладни и по кошовите да ровят , ама на Вас Ви е добре ! Предатели !

Не ти ВЯРВАМЕ ,НИТО НА ТЕБ , НИТО НА ДЯНКОВ СМЕШНИКА НИТО НА ТВОЯТА МЕНДА !!! НАПРАВИХТЕ НИ ПРОСЯЦИ !!! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА И ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ЗА ВЛАСТТА !!!

Не ти ВЯРВАМЕ ,НИТО НА ТЕБ , НИТО НА ДЯНКОВ СМЕШНИКА НИТО НА ТВОЯТА МЕНДА !!! НАПРАВИХТЕ НИ ПРОСЯЦИ !!! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА И ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ЗА ВЛАСТТА !!!

Хора, вие разбирате ли, че този човек /Б.Б./ е обсебен от манията за величие и през ум не му минава, че може да не е началник на държавата. Сериозно си мисля, че с главата не е добре.

Лечението е изборна терапия и с раирана пижама престой в заведение с много решетки

На Борисов му се види вече края, то е ясно, но защо чак сега. За толкова години във висшата власт стана милиардер и сега може да се пенсионира и да си живее на някое луксозно място. Опоска каквото имаше в държавата и онези, които ще са след него, не са за завиждане.

Драги г-н премиер, трябва да Ви го кажа, защото явно Вие сте в друго измерение - хората вече НЕ ВИ ВЯРВАТ. Гласуваха Ви доверие, но Вие както и в правителството на Симеон ги излъгахте. Лъжете от години. Очаква ви съдбата на онзи, на който бяхте пазвантин и Гл. секретар.

Правилно г-н премиер, данъчната на цар киро защо да не става за премиер ?

Не понасям др. Борисов, но напоследък започва да ми става жал за него - време е човека да бъде прегледан от психиатър!

НЕ ПОЗНА- ДОСТА от ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ над 70ГОДИНИ...И ТЕХНИТЕ ДЕЦА и ВНУЦИ ... .

То се впило и смуче, смуче.. На Добрев чак устните му изпръхнали..

Новата коалиция иде - комунисти, фашисти и турски десари - дерзайте спасявайки се в чужбина!

Поредната глупост-Менда.Тоз човек е луд за връзване :(

Че кой му обръща внимание на този? Той вече пътува към миналото, към историята.

Важното е народа какво казва, а не бойко! Хайде стига вече! Заминавате си!!!!!!!!

Малее как строго гледа наш Бойко. Ахаа да схване каква роля са му връчили бойните му другари.

Система която не дава шанс и надежда на губещите/народа/ е обречена. Бой се от търпеливия е казано в Библията. Когато дълго време няма справедливост,идва време когато се търси не само справедливост но и възмездие-МЪСТ. Часът е 12 без пет.

Този продължава да бълва глупост след глупост. Абе момче, не разбра ли тая работа не е за теб. Явно ти е харесало да управляваш, като си гледал живков и царя, ама за тая работа се иска и малко акъл. Не знам мутра ли си, не си ли, ама това че не ти стига акъла за тази работа всички вече го виждат. И няма защо да се мъчиш да се измъкваш с глупавите ти бръщолевения за това кой бил Цветанов или за какво ставала Менда. То е ясно че и те за нищо не стават така че по-добре ще бъде да си затвориш пожарникарската уста.

Тиквоч, отдъхни си...т.е. издъхни си с МИР. И всичките ти пудели начело с физкултурника-милиционер, и Мента дъртата защитничка на Киро циганина.

Б Б да не търси убежище в Македония за след изборите? Неговите ОТЛИЧНИЦИ си осигуриха зелени карти и стегнаха куфарите за САЩ Но ВОЖДА не изпълни заръката на ЧИЧО САМ да набеди ХИЗБУЛА и зелена карта-ЯДЕЦ ??????

Ама Буда не разбра ли, че неговите гаранции /"Аз гарантирам"/, вече нямат никакво морално покритие?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Наглостта няма граници! Хората с власт и пари се мислят за незамениеми. Грешка голяма!!!! Не е така!!!!

НЕ САМО ЧЕЗ ЕОН ЕВН ВСИЧКИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗАЕДНО С КАПИТАЛИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА

Цветанов не става за чеп, а МенТа ще ти бъде премиер в някой друг живот.

б.б. що се криеш, бе бастун, а народа ти иска оцтавката ,......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре, няма да е ГЕРБ, а кой тогава? Огледайте внимателно всички кандидати за власт - БСП ли стават за нещо, или турците, или Кунева, или СДС/ДСБ, или педерастът клозетник Янето? Хвани едните, удари другите. А истината е много проста. Какъвто народът, такива му управниците. Всичката тази пасмина е проекция на пасмината, която гласува за тях. И аз съм в групата на заблудените гласуващи....поне досега бях.

Глей са, герб и бсп не стват, понеже както виждаш гарантирано ни докарват до катастрофа и революция. останалите, кои мижитурки, кои инжерни проекти кой ги знае, но катастрофите са само при тия двете - герб и бсп на 100% НЕ СТАВАТ! А и като се махнат, тяхното място може да се заеме от по-добри.

В България ако има хиляда министър председатели Менда ще бъде хиляда и първият.Толкова е подходяща за тоя пост.

Все сте отличници, все сте медалисти, а се насрахте. Не напразно големия Маргин казваше: "Бойко, Бойко, пак ли се насра. Е сега го видяхме. Сегашната криза е по-голяма от кризата на Жан Виденов.

ivo10

За да кажеш подобна простотия означава, че не си бил достатъчно голям през виденовата зима. Като не знаеш мълчи и чети.

Ивчо, знаем, че ти плащат. Но с тази неителигентност, ще спрат да ти плащат много скоро.

Вярно,дайте да избереме Маргините.Поне нещо ново

какув отличник е тоя аз сум собственик на една 6 от мвр станцията в велинград и тия боклуци не дават 1 лев 20 години се судя и отличника цв. цветатнов се прави на гъба праста некадурни уристи ина дава стотинка.пласи суда и т,н кво искате от тях частната собственост за тях е 0 само ни грабят. в сустото време искат да и, пластаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лъсни тук, лъсни там

Страната отива към пълзяха гражданска война. Лумпените на ГЕРБ, докопали каналите за кражби на лесни пари от ЕС, няма да пуснат властта. Селяни и пъдари като Менда Стоянова и подобните й неграмотници се точат на дълги години лесен живот и безметежно съществуване в условията на феодализъм в 21-ни век. Само ако хората знаеха степента на нищожност на такива образци на човешката простотия, злоба и ограниченост! Само ако знаеха колко вреди и щети нанесоха те на страната! И тепърва се гласят да я доразбият - до край.

СБОГОМ, ГЕРБ! ПОЧИВАЙ В МИР. НЯМА ДА ТЪГУВАМЕ ЗА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ТИ ПАРТЕНКИ.

Мутра,да ти имам отличника-крадец.

Тъжен поглед, пълен с отчаяние и страх. Тиквата вече е оглежда за заместник ако падне от власт. Планува да доизкара мандата зад гърба на тая нахална селянка, която даже не може да каже правилно "бюджет". Плачевната неподготвеност и некадърност на тази герберска сган вече не се издържа, а арогантността й доведе хората до бунт.

Тази мръсна милиционерска пасмина открито се гаври с хората! Менда Стоянова - корумпираната данъчна от Пловдив, години наред получавала крупни суми от цар Киро за да не отиде зад решетките за далаверите му, същата, която съветва българските майки да не раждат деца, днес готвят за ... премиер! Не, това е невиждано, нечувано нахалство и храчка в лицето на нацията! Един малообразован злобен и отмъстителен мошенник със 6 апартамента бил отличник! Който позволява да се стреля и убива в сърцето на столицата - отличник! Тези мафиоти в МС напълно са се забравили! И тези говеда си правят сметка още 4 години да тровят държата с присъствието си Хора, слепи ли сте?!

До IQ146 Пич, какво искаш да кажеш с този шит, който си цитирал? Умните хора се изразяват ясно и кратко, но ти явно си друга бира, изветряла. Ето, аз ще ти кажа нещо съвсем кратко и разбираемо - триглавата ламя я мразехме, но вас, мутренските тъпанари ви ненавиждаме. Е, ясен ли съм?

Лиляна Павлова да провери как вървят плащанията към подизпълнителите. На половината фирми изграждащи магистралите не им е платено, а на другите е платено частично. За качеството ще говорим след 2-3 години.

Късно е либе за китка. Хората на вън те подканят да си ходиш а не да правиш планове за следващ мандат. Щастие ще бъде ако и този изкараш до край. Стига лъжи и търсене на виновни. Вие г-н/друг. сте виновен за хаоса в тази страна, ваши са кадрите които доведоха нещата до тук. Стига оправдания и лъжи бъди мъж и си признай издъних се.

"Премиера трябвало да има по-обща визия"????Ха сега разберете какво има предвид този наш хубавец,дето в началото на мандата всички примирах по него,а сега вкупом говорят,че е мутра.Като че ли той стана мутра по време на премиерствуването си!!Това,че посочва имена на у,личен език означава,че ги осветява като нему приближени,за да не може утре никой евентуално да ги посочи за негови наследници.Цветанов му държи партията,а Менда Стоянова е послушковица.

БУДА ВЪРВИ КЪМ НИРВАНА И СИ СОЧИ ЗАМЕСТНИЦИ/НАМЕСТНИЦИ. Г-ЖА СТОЯНОВА КАТО ДАМА НЯМА ДА Я КОМЕНТИРАМЕ - САМО НЕ МИ Е ЯСНО КАКВО ПРАВИ В ТАЗИ КОМПАНИЯ. МАЛКИЯ БУДА Т.Е. ЦУЦИ БИЛ МЕДАЛИСТ - ПО КАКВО - МРАКОБЕСИЕ, СЛАГАЧЕСТВО, СЛУГИНАЖ ИЛИ ИБРИКЧИЙСТВО. НЕКА ГОЛЕМИЯТ И МАЛКИЯТ БУДА КАЖАТ КАКВО ИМ ОБЕЩАХА В ЩАТИТЕ ПРИ ПОСЛЕДНОТО ПОСЕЩЕНИЕ.КАКВИ АНГАЖИМЕНТИ ПОЕХА И СРЕЩУ КАКВО ? КАКТО КАЗВАТ АРАБИТЕ - ИСТИНАТА Е КАТО ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ, НЕ МОЖЕШ ДА Я СКРИЕШ! БОКО КАЖИ СИ, НАЛИ СИ МЪЖКАР!

Другара Борисов изпълни задачата на Партията - доведе БСП до предстояща изборна победа! Машалааалъ Буда-чожум

Борисов обясни ми само едно нещо ,как отличника ти Цветанов за четир години мандат придоби шест апартамента а аз при положение ,че заплатата ми е три пъти по-висока от неговата за десет години придобих само един апартамент?

А ти си пътник.

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ след като ТИКВАТА е харесал г-жа Стоянова значи има нещо гнило ж Дания