Парламентът започна сезона със скандала за подслушването

Мнозинството депутати отхвърли предложенията за изслушване на министър-председателя Бойко Борисов и вицепремиера Цветан Цветанов във връзка със скандала с изтеклите разговори на шефа на митниците Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът започна сезона със скандала за подслушването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги, Костов е направил най-интелигентното изказване.

В който е ножа(ГЕРБ) в него е лебо и бобо.Каквото и да искате никога няма да стане.Очаквам да започнат на първо време изгаряне портретите на Борисов и Цветанов,а след това ще има и некое самозапалване.Обстановката е нажежана,тъка че запалването си идва някакси наред.

Докато има класифицирана информация и дотогава ще има подслушване.

толкова вой надават от вси страни,защото им взеха пай от баницата,или защото трябва да дават обяснение за парите си и да плащат данъци,или защото мътилката на прехода започва да се вдига и ще се видят и научат нелицеприятни неща.

Друго никога не ги е интересувало, не ги интересува и няма изгледи да ги заинтересува. Всичкият театър го играха само от чист материален интерес. Най-примитивни първични страсти. Нищо повече.

няма да ви кроят шапката още 20 годинки миличък ... да си правите каквото си искате и да се криете зад "Демократични принципи".

Господа, за атаката на опозицията е защото БСП е вече ненужна. Тя няма В КАКВО и С КОГО да участва в обществения живот. Новият ред - новият социализъм е вече установен и социалистическите партии, в частност БСП, са вече непотребни. Като няма В КАКВО потребно да участват в обществения живот, те организират скандали за да си осигурят потребно им, но непотребно на гражданите участие в живота на самите граждани. БСП и подобните соц-образувания няма С КОГО да участват в обществения живот. От една страна, кадрите им отпадат от държавната администрация. Мирогледът, знанията и контактите им, са вече властово непотребни. Видя се, че хора, деклариращи десни възгледи явно, могат да вършат това дясно, което деклариращите леви възгледи вършеха досега. От друга страна, Бай-Ганьовците наричащи себе си бизнес могат без тях и при това по-добре без тях. Та, ето защо г-н Станишев се е заел с непосилната задача да заблуди гражданите, че БСП им е потребна, че е обществено необходима. Да спасява от подслушване Да ги управлява пак така, но по-добре

каква организирана престъпност б.б. е най голямата мутра сега всички му се отчитат

Бих ви предложил едно словосъчетание от две думи. Може да бъде един универсален ключ. И то е: "Държавен интерес". Предлагам всеки спор или дилема да се разглежда през тази призма. Например, подслушването на МИНИСТРИ(не на всеки!) обслужва ли държавния интерес или не? Или пък строителство на магистрали? Или включването на всички бензиностанции към НАП. Каквото и да е, пуснете го през тази призма. Че от демагози вече идва байгън. . .

Какво искаш да кажеш - че целта оправдава средствата? Ами ако някой утре не те хареса и реши, че си грозен, тъп и че му пречиш и поради тази причина иска да те ликвидира? Какво ще кажеш за това? Или най-добре след това да те забравим? Байгън от неразсъждаващи индивиди!

Ей, демагогче, баламите са мъртви, запомни добре това! Пиша за МИНИСТРИ!!! Това са главните КРАДЦИ на прехода(вкл. и Министър-Председатели), а да не пропусна и шефовете на управляваща коалиция(която й да е последните 20 г.). Ако искаш да се пази народното богатство, трябва да ме подкрепиш. Ако не, си от крадците и си за пандиза!!!

По-точно. Интерес на групата наречена Българи и живееща в една европейска страна наречена България. И освен това интерес на групата наречена Европейци и създала най-развитата в технологично ( разбирайте както технологии в природните науки така и в науките за човека ) отношение цивилизация.

е в паника защото започва да губи позициите си за които воюва с гражданското общество в България вече повече от 65 години. Схеми мислени с години и работещи перфектно десетилетия, носейки огромни печалби се сриват поради невъзможността й да се предпази от навлизането на технологични нововъведения срещу които тя няма начини за противодействие. Затова бяха закрити заводите в Правец, София и Стара Загора, затова бяха изгонени всички специалисти от страната и унищожена на практика най-перспективната ниша от икономиката ни. Хайде "на топло" всички комбинатори и хитерци свикнали да живуркат царски на гърба на обществото ни! Слуша се всичко драги зрители а нормалните хора разбира се нямат от какво да се притесняват. Разбойниците вдигнаха олелия до Бог. Честита ви реформа милички. Ще ви се наложи да поработите май най-накрая и вие.

Колега, много добре си им го написал на дървените глави! Браво! Докато има хора като теб, има шанс за децата ни един ден да се наричат Горди Българи!

Щетите за "опозицията" от Яне са огромни! Настроението сред народа е накратко описано: "Не искаме слободия, искаме ред с всички средства". Преведено това означава ТЕРОР срещу престъпността, подкупите, клеветите, безотговорността...Тоест само ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ. И така поне още един мандат на ГЕРБ и засилен, безмилостен контрол. БСП няма какво да мрънка, така е било и в началото на СССР през 30-те години на миналия век, така е било и във Франция след Революцията, така ТРЯБВА ДА БЪДЕ И В БЪЛГАРИЯ и ЕС ще адмирира и толерира такова правителство. Народът ще го преизбере.

Ако моят съгражданин from Germany беше чел произведенията ми щеше да установи че аз отдавна съм описал в тях "ДИКТАТУРАТА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ":)

"Проооозд"

защото и Ленин не бил пролетарии, а дворянин. Робеспиер - също. Твоя ортак Ф.Енгелс - заможен от търговското лоби. Да не говорим за "пролетарския" Станишев без 1 ден трудов стаж.

Нема нужда! Не ставаш за четене.

Какво правиш в Германия бе ГЕРБЕР такива като теб могат да прогресират само в СЕВЕРНА КОРЕЯ

Айде отиди в Германия и си прави каквото искаш, пък да видим дали полицията ще те остави или набързо ще те прибере. И това прави ли я Германия равна на С.Корея или я прави една уважавана държава?

Искам си Член 1 от Конституцията на Народна Република България за Ръководната роля на Герберите :)

Какъв ред. Припомни си БАН, Киното,Университета, ВЕЖДИ,КАЛИНКА, Здравеопазването, пенсиите и т.н.и т.н. И то само последните месеци.

Обективния анализ е : След побликуване на резултатите от соцл изследване за резултатите от предстоящите избори , че ГЕРБ ще ги спечели, а ДСБ е с1 % СДС 2%, БСП е с 11%, а РЗС 0 % ТЕ ПОЛУДЯХА и организираната престъпност и тези партиите се съюзиха ЗА Провокации срещу Правителството. В разговорите облечени глуповато в СРС няма НИЩО неправомерно - това е и мнението на Прокуратурата.. Организираната престъпност открадна Държавни ДМА за над 100 милиарда лева от народа си и отделно милиарди от държавни и общински поръчки . Това е основния въпрос, който явно и прикрито се неглежира и затъмнява от партиите. Само ГЕРБ и Атака искат РЕВИЗИЯ... Родолюбци борете се с провокаторите и на изборите да ги ....

абе приятелю, много неадекватност извира от теб, да не би да имаш проблеми с мъжете, искам да кажа дали скоро не си спал с мъж и от там да си така изнервен. Вземи и опитай и с жена, ако се намери такава, може и да се отпуснеш малко.

Прителю, помисли преди да напишеш нещо. В по-голяма част написаното е истина!

Допитване 18-60г.(липсва мнението на 1 500 000 възрастни Над 60г. гласуващи традиционно за БСП) За 1 година : Герб от 31% на 22%= -9% БСП от 11% на 11%= 0 Атака 3.9% на 3.1= -0.8% ДСБ 1.5 на 1.7 = +0.2 % Рзс 0.8 на 1% СДС 2.1 на 2.1 Това са данни Преди скандалите със СРС и корупция в митниците. С това темпо на срив Герб скоро ще са в Небитието ,а елита им ще си харчи парите от пребиваването им във властта и нито лъжите нито огромния натиск върху медиите ще им помогнат.

Ето това се вика статистика: след още 3 години по минус 9% и ще излезе на минус избиратели! Същото пробват да докажат "учени глави" и с броя на населението по смъртност и раждаемост, че българите с тоя темп сега, след 50 години ще са 3-4 милиона. Забравят, че хората не ги е еня какво пресмятат за да си изкарат заплатата такива умници.

Свали розовите очила и погледни трезво. В държавата няма ред или поне не законен такъв. Редът в държавата пак е престъпен, просто вече втора година господарите се сменят и докато напълно завземат властта и настанят навсякъде свои хора има пукотевица. Това е всичко, ако не ти се вярва, марш на Женския пазар да видиш колко циганки продават цигари под носа на ченгетата.

Покрай тия милиционерски простащини ни отклоняват вниманието от по-важни проблмеи като икономическото развитие, образованието, здравеопазването и т.н. Кой знае, май това е целта да ни дават зрелища, за да не искаме хляб.

Такааа..... Тук има повече сътрудници на службите и от ЦРУ и ФБР взети заедно. А нашият миличък народ продължава да реагира първосигнално на методите на братята червени за дестабилизиране на държавата. Не помните, ей, къса ви е паметта за нещата, които са се случвали в тази държава. Компромати, компромати...... Така става когато започват да се запушват кранчетата, по които изтича ресурса на държавата и народа. Преди да го коментирате тоз пендел Яне, помислете: 1.Откъде ги има тези записи - ? 2.Публикувани във вестник, за който е обществена тайна от кого се контролира? 3.Истински ли са - с днешните възможности на техниката може да се накара всеки да каже това, което се иска. 4.Какъв скандал е това - в какво по-точно уличават управляващите - ? 5.Източник-? Проявявайте гражданската си позиция за неща, от които наистина има полза, а не се връзвайте на мекеретата, които от 20г. ви яздат. Идат избори - много ясно, че така ще действат "другарите"- зер опасността да изпаднат окончателно от кораба е мнооооого голяма!!! Айде със здраве!

Ами ей го на... лоялни граждани много... събират и дават хората, за родината ... А иначе който СРС вади, от СРС пада ... да не беше вадил Цвицко, да би мирно седяло не би чудо видяло...

Хименно.... Прочети по-внимателно и не дискутирай само заради дискусията

БОЙКО, не може да се отбраняваш сам от ТРИГЛАВАТА ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТО-СИНЯ МАФИОТСКА ЛАМЯ!!! Те убиха своя Андрей Луканов, когато той се готвеше вече да разкаже на народа за ГРАБЕЖА!? И НЯМА ДА ПРОСТЯТ И НА ТЕБ!!! ОЧИСТИ ГЕРБ ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАПЛАЧ, КОЯТО СЕ НАМЕСТИ В ПАРТИЯТА И ЧАКА ЗАПОВЕД...ЗА МОМЕНТА НА УДАРА!!! ВСИЧКИ БИВШИ ДЕ-СЕТА - ВЪН ОТ ГЕРБ!!! Станишко МАМИН, а на теб отговорът е, ПРОСТ : Л У С Т Р А Ц И Я!!! НАРОДЪТ ДА СЕ ВДИГНЕ И В ДЪН ЗЕМЯ ДА ВИ НАВРЕ, ЧЕРВЕНИ ИЗРОДИ...ВО ВЕКИ!!!

хането Тукту шлем сънува....малииии смешник

Крумчо,защо не свирнешна кавала за да се укротиш

Я, оправил си си името! Значи с говорене и при гербовачетата се постига нещо. Само комунистическия изказ и начин на мислене не можем да ви избием от главите. Прекалено тлъсти червени корени имате!

Да, и благодарение на твоите научни доводи ..крушо, доволна ли си? Ама виж съдържанието, а не обвивката ..

абе приятелю, много неадекватност извира от теб, да не би да имаш проблеми с мъжете, искам да кажа дали скоро не си спал с мъж и от там да си така изнервен. Вземи и опитай и с жена, ако се намери такава, може и да се отпуснеш малко.

Ти вече ставаш банален с този си изтъркан лаф!

Въпросът е само един изпраща ли министър-председателя подписани визитки или не,останолото са подробности.

Верно си е това,увеличи се многократно този произвол.Каква ли полиция не създадоха,то не беше общинска ,то не беше не знам си каква,само да ги хрантутим тия некъдърници!!!!!

Мисля, че Я. и опозицията щеше така да оплюят и Васил Левски. Ако беше наш съвременик. Тези креатури са просто по-опасни от полицаите.

Аз пък харесвам г-жа Искра Фидосова, една дейна, бърза, практична дама. Благодарение на нея, в Народното ни събрание наистина се извършва трескава работа за благото на Родината ни! Хвала на такива истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ! Ний, от Политическа Партия Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ - Политическа Партия ГЕРБ! Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов! Лауреат д-р Зенгинова Зам-Директор и президент на Политическа партия НДДК кандидат-депутат за следващото Народно Събрание!

ГОСПОДА ПИШЕЩИ ВЪВ ФОРУМА ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ СТЕ ОТ ГЕНЕРАЦИЯТА НА КОМУНИСТИИЧЕСКОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ И ЯВНО САМО ВИЕ СТЕ ХОРАТА ВЯРВАЩИ НА ТАКИВА ПСИХАРИ КАТО ЯНЕ ЯНЕВ ,ТОЙ,ЧЕ Е РОЖБА НА КОМУНИСТИТЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО ,МНОГО СТЕ ЖАЛКИ , ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА СВИКВАЙТЕ С МИСЪЛТА

......вечна дружба,ДРУГАРКО Нели

абе при нас още има места въпреки "мъдрата" политика на осраните , ти що си на свобода?

И на мен ми се сте поне още малко!

Гламави приказки на беззъба опозицийка ! Полицейщина и контрол: ТОВА Е НУЖНО НА ПРЕХОДА ОТ СЛОБОДИЯТА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА. Защото всички видяха и мнозина си изпатиха от СЛОБОДИЯТА - и циганите и бандитите и политиците се възползваха под прикритието на демокрацията, както те си я разбират. Сега напъна е при "свобода на словото" под което се разбира плюене и очерняне на опонентите. Всякакви средства. Но в много страни вече това "слово" следва да спазва мярката. Глобите за един вестник следва да е милион и това не е ограничение на "свободата" , а премереност на публикациите. Защото и Я.Я. публикува неща и "не знае" кой му ги е подхвърлил и защо. Но ако знае, че глобата е милион ще "пропее" от кого е получил инфото.

ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ! Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ. ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!

май не случайно в тъпа мюнхенска бирария, откаквато пишеш, е тръгнал Шикългрубер...

и аз като вас Умирам за Н.В.Царя! Къде е сега този хрисим Българин и българолюбец? Долу Костов. Най-устойчива в смисъл тоя, Лауреат д-р Зенгинова Най-сетне Президент на Н(S)ДДК Национално Супер Движение Долу Костов! Елате при нас, де. Не се правете на бедняци в просперираща България! Само срещу 499 лв. такса за правоучастие.

Дали в БГ има полицейска Диктатура ,могат да го кажат САМО и ЕДИНСТВЕНО Интерпол,ЕУ и USA а не Яне,Алексей, Трифонов и Патрашкова.Дори ,напротив -от цивилизованият свят сигналите са че много меко се пипа и трябва по агресивни действия ..Разбиремо е кои на плачат на чужд гроб !

Съжалявам, но явно не си наясно е нещата- т.е.- трябва да се пипа по-сериозно, но да вземат да пипнат някоя от групировките като ТИМ например/ някой да е чул да има някаква акция - аз не съм и има поне още десетина такива групировки с които трябва да се заемат/, а не да правят акцийки срещо редови служители и после да се търси медиен ефект. А защо поне един пък след като има прокуроска заповед и са задържани някой обикновени служители не се тръгне и не се разплете- да се види кой им е възложил задачата?- няма май пак такива случаи!!! Та в такъв случай - питам : защо използуват СРС-та за щяло и не щяло- май само за да рекетират някого след това- това е жалката истина. Гласувах за ГЕРБ, но сега съм отвратен от това как се разправят с обикновения човек и как подвиват опашка пред истинските престъпници- за мен те са само едни големи усти у нищо повече с лични интереси!!!

Как да пипнат ,ТИМ ,на боб ли да им гледат ?Нали не искате СРС -вижте какви скандали стават ! Удара срещу наглите и Сумиста въобще не е малка работа,защото първите разиграваха цялата държава над 5 год и имаха протекции до Данс и президента ! Започаха да се разплитат убийства ,който пречеха на имджа на БГ от 20 г.Ето това на вас ви пречи,че не искате да се разкрият,а не някакви бабини деветини за правата на гражданите ! На кой граждани, бе ! На такива като мен ли ?Спокойно ,при мен скоро няма да дойдат качулките да търсят подкупи,откупи,дрога гилзи и тайни канали за финансиране на партии.,както и при 80 % от обикновеният народ ! Гадове !

Трябва да има контрол за да няма корупция, но не трябва тези записи да се променят и пускат в пресата ,без да има отговорни за това. Хомосексуалиста Янев да мълчи и да изчезва ,омръзна ми от неговата мръсотия и КГБ похвати

Маре Яне си е най пич, особено на фона на тоя физкултурник, бори се човека и сичко кво каже се е верно... дали за шесте апартамента и вилата не е верно или за консултациите на Цвицко, за апартаментите на андреев, за изборната агитация в Пловдив ли, за кадруването в митниците ли ... кое не е верно .... Браво Яне

Колкото повече този престъпник тракторист Яне надава вой толкова по-добре!

Полицейщината ще продължи с още по-страшна сила.

Б.Б. да ги дава под съд и да ги вкарва в затвора тая опозиция,затова са така нагли, защото разкриха кражбите им и удариха слугите им.

алоооо,Хитлер-замълчи

тъп като сумист

Не знам, ама този новия затвор, дето ще го правят във Волуяк, май ще си го правят за тях си....тъпите Гербери!!!

глупак

Кого осъдиха и не съм видяла нито Станишев, нито Доган да са осъдени, нито пък нещо такова. Какво разкриха, живеем във време напомнящо ни преди 89 г. не в европейска държава.

Стига се обаждала тази смешна опозиция! Нали ги видяхме колко струват, то да имаш претенции, но да си направил нещо, а те.......

Тая държава само с желязна дисциплина ще се оправи. Години на произвол, кражби и безнаказаност направиха някои хора толкова нагли, че се самозабравиха. Аз съм за подслушването. Нямам против да ме подслушват, съвестта ми е чиста, не крия нищо, не въртя делавери, не крада. Какъв е проблема? Така да бъде и за министрите?

Имаш ли представа какво е "оправена" държава и как е "оправена"? Да си живял и работил в такива?

Чили се оправи при Пиночет, нали? Хората там не измряха от полицейщина, получиха ред. Който не искаше ред си получи "вечен мир" на праха му.

за такива като вас само пръчка

като те слушам ти не би имал нищо против да те оправят

Демокрация значи ЗАКОННОСТ ЗА ВСИЧКИ , не подслушването е начина, аз пък не искам разговорите със сестра ми да стават достояние на обществото, или пък някой да изнудва някого. Да сте чули в Англия да изтекат СРС, а колко СРС за миналата година имат 400 бр. а ние 20 хиляди.

честно казано аз вече наистина предпочитам Алексей Петров за президент, лично ще гласувам за него, ако се яви на предстоящите избори. Писна ми от борисовците, дето само клепат и обвиняват, и то САМО като трябва да се оправдават за някой свой стотен поред отвратителен гаф, само тогава чуваме обвиненията на Борисов колко черни и некадърни, и престъпни са всички останали в тая държава освен НЕГО САМИЯ. И това само докато се оправдае за поредния си гаф, после млъква като риба, цял куп обвинения хвърля върху тоя и оня, за да се оправдава, ама после защо не търси наистина отговорност на хората, които клевети и използава като изтривалка за собствената си некадърност? Защо ли, ами защото Борисов е клеветник, един празнодумец, който отговаря за собствената си некомпетентност с хвърляне на кал и обвинения по другите. Това е един страхливец, който като не може да намери вина в някой друг за собствената си абсурност, просто избира да се скрие и с това да реши проблема. Досега 2 години, откакто хвърля обвиненията си по всички телевизии, не е доказал в съда правотата на нито едно свое обвинение. Което значи, че е един махленски клюкар и клеветник.

Ти и Яне ще гласувате за него,ако не е в пандиза до тогава .Тепърва почва делото..и то в специализирано съдилище .Свърши се вече с контрола на публичните домове и дрогата в центъра на София

Всякакви извратеняци има. Моля те от сърце и душа не гласувай, в името на България, поне заради децата, негласувай. Ако гласуваш затвори си очите и избери на случаен принцип, поне ни дай шанс на нормалните, моля те, бъди човек.

там е работата че ББ и ЦЦ с нищо не убеждават хората да гласуват за тях. Точно обратното, с всичко което видях за тези почти две години откакто са на власт, ме убедиха да не гласувам почвече за тях. И запомни от мен, тоя специализиран съд, за който си бълнуваш, никога няма да стане факт!!! Не михаресва принципите на управление нито в здравеопазването, нито в образованието, нито в социалната сфера в политиката на ГЕРБ. Принципите са им сбъркани на тези от ГЕРБ, а и кадрите са им с фалшиви дипломи, затова са обречени. Пенсинерите, които едва са живи с 100-те си лева пенсия са близо 2 млн в страната и почти 50% от всички активно гласуващи на изборите. Политическия Никролог на ГЕРБ е вече напечатан!

е как да го докаже в съда като те там са назначени от предишното правителство и най големите "къртици" са там като се почне от Бойко Найденов

Уважаеми граждани или може би поданици на НЦВ БоБо, не е въпросът какво са казали и кой го е казал. Въпросът е защо ги слушат и защо се правят на ощипани госпожици и ни заблуждават, че не могат да разберат дали са подслушвани от МВР или не. Чукаш в компютъра Ваньо Танов и то си излиза: слушаме го защото е обект на ДОП "Митничарите" и т.н.

Защо се занимават с нещо казано от Яне?

до " ?": има ли значение от кого е казано? тук ви е грешката на вас хората, боговеещи пред герб и чучулото му! защо не гледаш и не мислиш? истина ли е казаното? защо тия двамата ням ада отговарят на вапроси пред нс? те над закона ли са? защо се размина и питането за калинка и никои не пое никаква отговорност? нали умникат б.б. всички назначава и навсякаде огрява? защо нищо не с е случу след разследването на лекарите в г.оряховиза и изнесемите разговори от самия министар зветанов? хора, не виждате ли, че тия се подиграват с нас? ние ( не аз!!!) сме ги избрали, а те смята, че са богопомазани!!!!!!!!!!!!! е, това ако не е наглост и то гадна, не знам какво друго определение да дам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле, кой го казва. Тия мишки що не се заврът в задниците си - точно по времето на тия изверги мафията беше в апогея си, криха писма от европейската комися и заради тях спряха сума пари - сега намерили кой да притикуват, като по тяхно време нямаше никаква полиция - всеки си правеше каквото иска. Сега може да излизат СРС-та и хората знаят, но тогава не излизаха СРС-та и хората можеха само да гадаят какви са ги вършили. Това, че нещо не се знае, не значи, че не съществува.

Станишев да каже и за Дилян Пеевски по време на тройната коалиция. Тия партийни назначения, не са от днес, даже Алеко Константинов преди 1 век в България е писал за тях. И надали са художествена измислица.

А Делян Пеевски да каже, защо сега вестниците му станаха официози на ГЕРБ?

хоохохох, много точно казано

Защото Пеевски е подкрепян от ДПС, Бойко едно барбекю не може да бутне, но събори "монолитна сграда от 27 кв.м" на 2-ма пенсионери, преди това същят тоя Бойко назначи друга видна Мазна личност от ДПС за земеделски министър и т.н.

От къде на къде мнозинството отхвърляло! Какво значи това?! Проблем има и то не един, и то не незначителен, а е много сериозен и "нашите мили управляващи" отказват да говорят за това! Значи, ние ще си правим, каквото си знаем, а вие, балъците /за нас става въпрос, обикновените избиратели и данъкоплатци/ си кютайте и трайте! Много, много не ви трябва да знаете...Не ги ли е срам, бе! И за това им плащаме, дерат ни кожите и ни правят на балъци! Ние нация ли сме изобщо? С нашите пари по нашите глави!

Я по- добре парламента да изслуша Иво Недялков, пак да разкаже как "назначените за милионери" от Луканов през 1989 година са могли да теглят необезпечени кредити по списък спуснат от БКП. И какво стана с парите на хорицата после. А?

Докато си зариваме днеска главата и ровим в спомени още дълго ще си правим "прехода"

Ами точно това си направил. Заровил си си главата в пясъка и не искаш нищо за излезе наяве. Или не ти изнася.

Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

Лично Иво Недялков профука 13 милиона наши пари и от това нищо не последва. Още не е осъден. А като него много. Тези хора сега определят политиката ни и модела на гадният преход. Затова сме свидетели на непрекъснати скандали и тъпчем на място.

Нещо хубаво става в нашата страна. Най-сетне става. Б.Борисов, като най-приближен на Н.В., днес е ярък продължител на идеите на Царя ни любим. Хвала и на такива истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ! Ний, от Политическа Партия Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ - Политическа Партия ГЕРБ! Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов! Лауреат д-р Зенгинова Зам-Директор и президент на Политическа партия НДДК кандидат-депутат за следващото Народно Събрание!

иди се прегледай !!!

Леле, Вече и у психото имат интернет!

продължение... 11.Елементарни сте , като изказ, мисли , реакцииГрандомани сте Тодорживсковските номера са стари, а нови- не знаете :)) И още , и още причини, поради които ще си отидете безславно..САМО чингаджийството не стига , за управлението на една държава ..ТРЕБЕ и акъл ..))

Господин Борисов, Спрете вече да заблуждавате народа. Разберете, Вашите приказки вече ни омръзнаха. Не е дяволъка с замразените пенсии, заплати, закриване на институции, орязване на бюджети, притискане на съдилища и прокурори, бизнеса и тнт, и всичко това само и само да спестите пари от народа за да направите магистрала, да прережите някоя лента за да кажем- Вижте колко е велик г-н Борисов и неговата вярна дружина от министри и разни журналисти. Помислете за обикновенния човек-как се живее с 160 лв. пенсия, с 300-400 лв. заплати, как да плащаме данъци, ток, телефони, храни и други потребни неща?. И още повече, че Вашето управление докара нещата така, че едва ли не всеки ден се вдигат потребителските цени,данъци и такси. Всичко това говори, че Вие излъгахте Нас Българите и продължавате с цялото си нахалство да давате всеки ден по телевизиите интервюта в стил всички са виновни за Вашите провали. ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ.

Велчев ще искал темпо и дисцеплина ! Ха -ха - ха . Тоя ВЕЛЧЕВ верно е голяма СМЕШКА ама кой си ти бе Велчев . С тввоята фирмичка за газифициране как си купи самолетчето . Я да видим какви данъци си плащал , и да проверим твоята дисциплина баце .

Тоя Велчев да не се изказва по-добре да си го каже а ум . Много е елементарен този човечец. От къде го намери ББ? Току изплещи някоя глупост.

В Англия за 2010 год,са издадени около 400 разрешения за СРС та,в САЩ за 2010 год.около 2500 разрешения.За България си говори за около 11000.Итересно в каква държава живеем.

много просто-нема такава държава

Това Патрашкова или Азер ти го казаха ?Може би Трифонов ,Скат,Вучков ,лудот Яне?В Америка няма банди за отвличания и поръчкови убийства ..Шефа на полицията не бори братя Галеви на кафе и локум в басейна Спартак ..От 150 убийства , чак сега започнаха някой да се разкриват.На боб ли да ги гледат ,говедо ?Не строят вили в язовирите и нямат къщи прогимназии на името на фирми и джипове ,обявени за баничарки..За укриване на данъци ,влиза в затвора а не създава партия !Мръсен манипулатор !

сащ - з00 милиона - 2500 срс-та!!! булгария - 7 милиона - 11000 срс-та!!! за какво изобщо става дума?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно интелекта на симпатизантите на ГЕРБ е до това ниво.Всеки който може да мисли ,за тях е говедо,манипулатор ,комунист .Но явно мисловната дейност недостъпна за теб.То хубаво че любимеца ти Цецо Консултанта си е купил картонени апартаменти ,а не истински и в село шума има къща от прабаба му а не съвременна вила на три етажа иначе как щеше да го понесеш.По признание на същият министър има увеличаване на битовата престъпност с 10% спрямо 2009год.А за данните за СРС та - нали си умен потърси-който търси намира.

Русенец,да не си брат на Ваньо,нещо си объркал за америката.

Да, прав си - няма поръчкови убийства, има МАСОВИ извършвани от разни побъркани бивши военни, деградирали лумпени и пъпчиви умопомрачени пубери, така че затваряй си човката умнико!!!

За 2010 са издадени 13 000-изискани от МВР- 9000 - от съда Няма такава държава.

няма, защото тук няма свидетели, а екс-пертизите са именно екс, пертизи.

Там има демокрация, тук имаме МВР, там е разликата, но народа искал да го подслушват, така се оправдават управляващите, мънкат и се усмихват, сякаш сме олигофрени. Но ние сме си виновни, че търпим всичко това.

Виж сега , Цветанов, ще ти кажа поне някои причини , поради които няма да спечелите изборите тази година :) 1.НЯМА да вкарате в пандиза НИКОЙ , който "струва" над 50 -100 милиона лева в България.Не искате и нямате ,и капацитет. Защото резонния въпрос е : ОТКЪДЕ са милионите на Цветето ?? 2.Борбата с престъпноста, освен дребните риби , се ИЗРАЗЯВА в задържането , засега , на "наглите" или ТЕЗИ , които отвличаха едри риби - за откуп :) С други думи, ТЕЗИ които заплашваха с дейността си - ОЛИГАРСИТЕ , а не Пешо комшията , който няма и 1000 лева , за да се откупи...))) 3.Няма да се освободите от ДС-другарете-в парламент и областите-областни управители..Познавате се ..: 4. Няма да направите... Прочитане на целия коментар НИЩО, дори една мижава ревизия на Златевците-защото са ви спонсори и даже нещо повече ..Както се казва -по формата на главите, черепите, се познавате :) 5.Нищо не правите и срещу Р.Овч., доган, Р.петковци и други руски агенти-а те ни бутат ПАК към "империята на злото"-икономически и политически ..Страх ви е ..)) 6. С "П-и АР-и" - диани дамянови и други експерти на златевчето- ТОЛКОВА..Ще ядете бой и по тази линия ..)) 7.Самозабравянето, когато е на власт , на полу-грамотния , ви е обзело, обсебило, напълно ...:)) 8.Личното ви забогатяване ви пречи, да вадите "кирливи" ризи- на други противници..Изчезва илюзията за вашата честност и принципност ..Няма я ..Мразите се, а сте един отбор ..)) 9.Абсолютно неграмотни и бавно реагиращи юристи- рабфаци.. .А Правото, като дисциплина , е най- близо до УПРАВЛЕНИЕТО на една държава..Не ебава..те известни, дори на децата ,Закони .. Правният нихилизъм е налице ..Правно неграмотни сте ..:) 10. Всички ДС-боклуци са особено алчни и нагли , в краденето на пари..Факт е и при вас- тази болест..Какво стана , с фуражката-шефа на общинарите в София?? И с милионите на спонсорите ви ?? ЗАТОВА и тук - ще се провалите ...) ))

БИГ АЛ,напълно си прав и тези темерути крадат и ни се усмихват.Какво трябва да се направи щом от избори на избори попадаме на все по крадящи кретени които това са научили.Ето този път сме гласували за хора с ограничен потенциал и не можем да ги отстраним със законни средства.Така ще се лутаме и заблуждаваме до като нацията изчезне а ето това е престъпление на един народ раден да робува.

Това е Аргументирано и ясно.

Рзабирам много добре, къде те стяга чепика ...Ти си от ултра сините ,който се гнусят от Герб защото било популисти а вие един файтон хора, сте мега аристократи..Може и да е така,ама и те са единствената реална сила ,в борбата с тези олигарси ,а не СДС ! България не може да чака, вие най после да спечелите избори ,с вечните си 4 %..С инфантилното си критикарско поведение, само наливате масло в огъня на комунягите ...Защото ако Герб се провали ,идат нови години на орязани фондове,изборен туризъм и международна изолация..да не говорим за Шенген..

честно казано, и в 'демократичните' и 'правови' държави за тези суми и нагоре е РЯДКОСТ някой да изгърми. по-голям и по-скъп, и заради него н и правят проблем 'правовите' от ЕС, е в кокошкарите, напълнили Лозенец, Малинова и улиците с джибове

На този, така насила раздухан скандал,не би трябвало повече да се дава гласност.На всички им писна всеки ден да слушат едно и също.И защо Борисов трябва да дава обяснение.Да дава обяснение Патрашкова и Янев..те са в основата на всичко Те първи дадоха старт на тази масивна акция срещу правителството.Как и по какъв начин са се "сдобили" с тези СРС...Това не е ли поръчкова атака? На тези въпроси да дадат отговор те,а не премиера..Какво се ослушват като "прасета в теменужки"..??

Хари,Хари,Хари ЗАЩО СИ КАТО КОН С КАПАЦИ И НЕ ВИЖДАШ НИЩО ОСВЕН ВОЖДА

Мноу си тъп САШЕ !!!

и ще изкат пак да гласувам за тях-ДА АМА НЕЕЕЕЕ

Само внимавайте, че ти и такива като тебе дето вярват на всеки новопоявил се обещаващ, който иЗка да гласуват за него, за кого ще гласувате. Поне в деня за размисъл си спомнете колко пъти какво са ви обещавали и какво са изпълнили и тогава решете коя бюлетина да пуснете.

Поредната миризлива партенка на пожарникаря. Искат да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми на обществото - здравеопазването, безработицата, безпаричието, моралното разложение на обществото, липсата на перспектива, тоталното подслушване, вездесъщата престъпност, корупцията, вдигането на цените на парното, газта и тока, безхаберието и мутренската същност на режима на ББ. На кой обикновен гражданин ще му се промени живота от това, че пожарникарят открива строителството на някой евтин селски път и че той изстрелва поредния си вербален еякулат, по този случай? На кого ще намалят сметките на парното, газта и тока след това героично постижение?

Аман от тия комунисти! Те са в основата на тия мръсотии!!!Има ли убийство,има ли грабеж,има ли боклук...-търсете комунист наблизо

ИМА ЛИ ГЛУПАК-ТЪРСЕТЕ ЖОРО НАОКОЛО

Колко е актуална сега една стара песен "Девет милиона мишлета" :(

Е ВЕРНО - НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА