Коментари - Цветанов да се съобрази с мен, категоричен е Борисов | dnes.dir.bg
назад

Цветанов да се съобрази с мен, категоричен е Борисов

Цветанов да разбере и да се съобрази с това, което съм казал, заяви Бойко Борисов, след като вече се разграничи от обвиненията му към прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов да се съобрази с мен, категоричен е Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко май му го тури на цоко, а? намаза му ските

Абе той самият Боко да внимава да не го яде намазан, щото Цоко знае толкоз много за далаверите му, че няма къде повече... Вързани са като свински черва...

Заради един Пеевски изкараха хората по улиците барабар с дечурлигата и създадоха нова професия-протестиращ-сега се оказва,че Пеевски е бил първи приятел с Цветанов-40 посещения,че то Цветанов в избирателния си район е ходил по-малко пъти.Обаче къде е тук Борисов и какъв му е приятелят на неговия приятел,макар и някогашен каратист няма как все да е в бяло,дори да предаде и последния си приятел

iq oosh

цветанов ще изплува - тои има данни. просто трябва да се изчака. как се оказа, че прокуратурата знае от много месеци къде са уж изтритите записи с отверката, как се оказа, че колите не могат да подслушват, а само да сканират номера, как се оказа, че цветанов е подлсушван. защо цацаров не започне преследване ако е прав, защото някои неща ще излязат на яве, а само призивава даи доказателаства, защото играе

Цветанов бавно потъва. Борисов няма да позволи да го завлече със себе си. Много интересно се развиват събитията в ПП Герб. Ама все вървят надолу.

Заработил е инстинкта за самосъхранение. Колкото и да е тъп изцепките на Цецо стават все по очевидни. Ще го остави да си строши главата, това Боце го умее.

Г-н Борисов, Мълчим и се срамуваме от това което сътвориха Пеевски,Цветанов,Цацаров.(перифраза на Данаилов).Ама Вие с Цветанов през медиите ли си говорите?Май видяхме част от задкулисието.Голямото его води до ерозия на личността.Жертваха фигурата Пеевски(тя и без това е компрометирана) и качиха Цветанов на кънките.

коментара, щото това говорене през медиите на нищо не прилича. Все едно става дума за британското кралско семейство:)

Този пак се прави на добрия полицай

Борисов,само скандалът с Мишо бирата ти е е достатъчен,ако си мъж на място да се скриеш в миша дупка ,а не да се опитваш да се държиш като Богопомазан и да ни продаваш криви краставици.

Боко винаги е бил само параван на Цветанов. Сега разбира (до някъде) в какво тресавище го е вкарал Цветанов и се опитва да се разграничи. Така както преди време направи Дянков, само дето на Борисов няма да му е толкова лесно, а и няма толкова интелектуален капацитет.

може би и Боко най-после ще разбере на какъв човек възложи структурирането и управлението на партията си.Човек, който обвинява, без да доказва обвиненията си, какъв висш партиен ръководител е? А министър на МВР?

от ВЛАСТТА???? ЧИЙ ДУПЕТАТ БЕ ПЕЕВСКИ В ПРЕДИШНИО ПАРЛАМЕНТ??? "От справката е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул."Шести септември" 29, за периода 2009 2013г. (когато ЦвЦв бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас". Още ша си кажат. To be continued next ....

И ЦВЪКИ СА ОБАДИ.....

Да ама докато Цветанов беше на власт Костов се беше скрил в миша дупка

Отдавна трябваше да се разграничиш от тоя боклук не че ти си светец.........а най-добре да ви разграничат двамата в различни килии в затвора. Там ви е мястото !

боклук е за престъпниците, защото ги подгони.

И като ги подгони кой хвана бе ? Развали бизнеса свиха хората да ги е страх да се чувстват по-потиснати от времето на бай Тошо! Никаква демокрация нямаше и тн.тн.....бегай не се излагай...

България е демократична страна и когато се притесняват хора се прави на базата на доказателства а не по доноси и политически причини ясно ли ти е ? А тоя боклук заедно с колегата му Борисов притискаше хората и съсипваше семействата им и живота им! Тия боклуци никога на власт повече !

Цецко, яко си го загазил, брато! Щом и Мутрата ти вдигна мерника - бегай! В неделя на конгреса ще си издигнат Мутрата за водач на евролистата, а ти ще си жертвеното агънце!

Корнезов, др. Корнелия - все марионетки на кукловодите от ДС от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов . П.П. Е. Сугарев беше разказал един виц за развалените яйца, които продават в магазина и от които ние трябва да си избираме, когато ги купуваме ...

БОКЛУК БОКО, БОКЛУК БОКО .... И Цецко Слабоумний не те бръсне за слива веч ....

Искам да кажа на Борисов , че такива ЛИЧНИ покани при Президента на САЩ няма. Това е поредната негова измишльотина и оправдание за поведението Му спрямо Цветанов!!!!!!!!!!!

Боко взе да се мазни на Цацаров .Явно му се готви нещо и почна да предава аверите си. Правил го е и преди, не е нещо ново , де.Не си мислете, че вчерашните информации за "съветите" на В.Танов към митничарите са случайно казани. Боко, внимавай и бъди нащрек

Цветанов,като лъже за посещенията на Пеевски при него? Елементарно е че може да се извади справка,все пак в министерството има контрол на влизанията. Може би е разчитал че Йовчев ще го пожали?

Май е верно че тея двамата освен че несмеят да канят у Банкя никой, ами не си говорят и по телефоните

Цветанов го е закъсал много,сега Цацаров да му поиска имунитета и да бъде разследван по всички обвинения,и имотното му състояние как е придобито със какви пари.Цецо като не слушаш Боко така ще е,Бат Ставри Чака.

Борисов "Цв. Цв. трябваше да си извади поука от това, което направи навремето със съдийската гилдия, сега действа по същия начин и с прокуратурата." Ма лелей Хвърчиш по улея, а босът ти - пръв приятел, официален целувач, водач и разумник твой - сипва масълце под задника ти... Цвъки наистина е гигантски тъпанар, щом още не усеща, че даже презерватив няма...

Вече няколко пъти зададох следния въпрос, но сарафовата цацаратура се прави на ' глуха и сляпа ' и затова ще попитам отново : Има ли връзка между лицата : Л. Гоцев / кръгът 'монтерей' / - М. Чорни - исландския милиардер / БТК, Актавис / - Цв. Бориславова ? Между редовете се виждат и братя Галеви . Няколко пъти подканих и Н. Бареков да разнищи тази връзка, за да докаже, че не е зависим от Доган, Д. Пеевски, Боко и кукловодите им от ДС, но той също мълчи по този въпрос . А може би Боко ще ни отговори на въпроса или да очакваме сега сарафовата цацаратура да повдигне още 300 измислени обвинения на Цветанов, които по - късно ще отпаднат в Страсбург , защото задавам пак поредния неудобния на зависимите от ДС въпрос ? Преди време Ревизоро говореше за българския ген. Нуриега ... Дали не е визирал Боко, а ?

От справката е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул.Шести септември 29, за периода 2009 2013г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговорите следва да питате него не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец.

А в тази сграда само Цветанов ли работи?! И само той ли има там кабинет?! Май друг е лъжеца.

медиите! Извадил справка от МВР! Кога и тук ще я има този новина,другите я отразиха?

Както казваше прокурора в най-любимия ми филм - ще пледира за невменяемост! Цецо иска да се изкара луд, за да не го съдят!

МЕСТАН МАЙ ПОЗНА

Цецовата партия Криминално проявен, Цецо сбира фен по фен! Туристически воаяж хоп на жълтия паваж. Мравките го хапят здраво, а калинките лукаво, чакат само знак от Вожда, мигом да забият ножа. Врътка ката ден толуп, политическият труп! О разделно време спри! Цецо от затвор спаси... Паси,05.09.3.2013г.

от МВР-имал 40 посещения при Цветанов. Как става тая работа?Цветанов признава за Нова за 5-до 7 посещения,а МВР дава справка за 40? За повече научете в афера .бг.

Той и други е привиквал в кабинета си, зер там е по-респектиращо! Не е зле да се извадят всички посещения при Цветанов за тия 4г., тогава да видите за какво става въпрос. А що разговори има проведени в друга обстановка, малиий!

Боко си остава "китайски реотан"! Все последен му се отварят очите! Отцепниците от ГЕРъБ, му казаха че го правят заради Цвъки, защото зад гърба му командва и допуска до "божеството" само след негова преценка! Това се прави от потенциален заговорник, а какво цели един заговор? Но пък иначе е кеф, че се "хванаха за брадите"....:))) Все по-малко % накрая!

Добро утро г-н Борисов!

jingiby

Настана "време разделно"....

А стига ни занимавахте с тези двама тъпанари, бе, абе вие напълно изпростяхте! Що за новина е, когато двама тъпи милиционери си мерят акъла??

Покрай всичките недосмислици на предишното управление , защо никой не задава въпроса в качеството на какъв е ходил или посетил ДП , заедно с главния прокурор министъра на вътрешните работи. Навсякъде се написа , че ДП е един от депутатите , които не са влизали в парламента , тогава защо и прокурора се съгласил да ходи с "неработещ депутат" някъде и министърът да приема , някой който не ходи на работа - какво да обсъжда с него като той не ходи на работа !!! егати червата оплетени дето са всички.

Явно си гост от скоро, та не знаеш, че министъра кани ДП, а после идва Главния прокурор. Свидетелските показания са двама на един!

Вече няколко пъти зададох следния въпрос, но сарафовата цацаратура се прави на ' глуха и сляпа ' и затова ще попитам отново : Има ли връзка между лицата : Л. Гоцев / кръгът 'монтерей' / - М. Чорни - исландския милиардер / БТК, Актавис / - Цв. Бориславова ? Между редовете се виждат и братя Галеви . Няколко пъти подканих и Н. Бареков да разнищи тази връзка, за да докаже, че не е зависим от Доган, Д. Пеевски, Боко и кукловодите им от ДС, но той също мълчи по този въпрос . А може би Боко ще ни отговори на въпроса или да очакваме сега сарафовата цацаратура да повдигне още 300 измислени обвинения на Цветанов, които по - късно ще отпаднат в Страсбург , защото задавам пак поредния неудобния на зависимите от ДС въпрос ?

Е, няма как Боко да ти отговори. Причината е много простичка и се нарича Маджо. Спомни си - Боко е бил от подчинените на Маджо и до днес е зависим от него и поради това го пази. Маджо преди около месец седеше на масата на поредната сбирка на "Кръга Монтерей"... Даже Любен Гоцев каза пред "медиите", че понеже бил на другия край на масата, не си говорили с Маджо...

Цецо ще замълчи по един или друг начин! " главният прокурор Сотир Цацаров е прикрил сигнал за разследване" и срещу Бат Бойко и то множество сигнали! Старият ДС рефрен "Костов е виновен" сега звучи "ЦЦ е виновен"

След това изказване Цецо е намазал ските на Бойко!

Кой е Цветанов: 1. Много близък на ББ - ликовете им бяха залепени като на Маркс и Енгелс в ранния социализъм. Изключително доверие (характерно за мутрите) от ББ към ЦЦ, но но не и обратното 2. ЦЦ е с тежко чувство на малоценност и от там- изключително амбициозен. 3. Като министър на ВР и поради горното ЦЦ е натрупал (подобно на Гнома) огромно количество информация, включително за ББ и каналите за паричния му поток през ЦвБ към най-вероятно САЩ. 4. Безпорно по-добър партиен организатор от ББ - установи близки връзки с ЕНП, САЩ. Извод: ББ, изключителен интригант, разиграва сценка за спасяване на Себе си, Партията и Цветанов. Това е 90%. В останалите 10%, ще чакаме гнусни разкрития. Не омаловажавам тези 10 % - глупостта сред политиците заради собственото си АЗ е огромна (виж Първанов !)

Мишоците първи напускат кораба! А кой е кормчията?

Дядо ти Пижо. Хапвам си сланинка, пийвам си ракийка и гледам ски скокове. Ох, сега ще си полегна.

Бойко си позволява волности против Цецо? Хайде на конгреса един шут, и Бойко да ходи да си прави друга партия. Доказателства ще иска! Че то с доказателства всеки може!

Ставаш подсъдим,но не клеветиш.Просто доказателствата са добре "заметени",което едва ли е трудно в ситуацията ,в която живеем.

Това обединение на политическата мафия срещу Цвъки много подозрително взе да става.

Цв.Цв. задължително трябва да се съобрази с Б.Б.,защото иначе няма мъни мъни.

Какво излиза според красната лейка, че Борисов притиска Цветанов без основание? Нещо се объркахме! Значи да живее Цветанов, Борисов ОСТАВКА!

Лейката вика ура и за двамата. До вчера му се връзваше, ама днес е доста шизофренично. Утре вече ще громи врага с партиен билет. Предполагам, че това ще е "пуснатия по бобслея".

Другари, пускам новите опорни точки. Отворете си пощата в 12:00 Успех, другари!

Борисов те изправи, пръв пусна опорните точки, както виждаш

Как Президентът на САЩ кани на закуска такъв клеветник като Цветанов?! Как кани човек, който произнася такива огромни лъжи - Съда ни бил корумпиран, Прокуратурата прикрива престъпници, политиците са мошеници - какъв човек и герберски изрУд трябва да си, за да произнасяш тези лъжи?! Има ли дори един човек, който да вярва на Цветанов за тези му думи!?

Глей ти какви измислици само! Даже и ЕС ни клевети, клевети...

Нали има "обосновано предположение", как няма да го канят!

Ма ти сериозно ли? Или твърдо си решил въпроса с подкрепата на боковите свирки?

Е,той и Тонито`дето излъга цял Парламент с доклада и почна войнна покани.... ПА Цв.Цв. ли,да му е проблем????

всеки раъзмен човек раъбира, че ъветанов е прав и му вярваме!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поканили го- отишъл. Кво толкова? Те краставите магарета през 9 баира се надушват. Освен това, мащабите на престъпленията на Цвъки са нищожни с тези на Обонго.

Никой не трябва да се заблуждава, че Цецо Лъжеца не се съобразява с БУДА. В тази групировка няма начин да не се съобразяваш с опорните точки на мутрата и това важи за всички. Това, че този път тъпия Цецо пресоли манджата и се наложи главния прокурор да реагира, а БУДА да замазва положението, не означава, че това не е зададената линия на поведение от главатаря. В това раково образувание наречено ПП ГЕРБ двамата са вързани с пъпна връв и всеки знае другия какви л.йна е изходил и ще се вардят до последно.

"главатаря" не е ББ, а друго лице, на което ББ и ЦЦ са подставени лица. Ако не сте забелязали ББ споделя свой мисли и Омозаключения, след което се отмяна на 180 градуса вече колко пъти /на другия ден/ А ЦЦ се е въбразил и е прав че е по-умен от ББ и иска да камандва, но и той не знае кой е ГЛАВНИЯ - мисли си че е ББ.

Не знам, може и да си прав, но че са вързани с пъпна връв двамката мисля, че няма съмнение. А кой и как ги е вързал сигурно някога ще се разбере, въпреки че не е много трудно да се досетим- единия е мутра ненапуснала БКП и подкрепяна от тази партия чрез ДС, а другия си е направо бил служител на ДС. Но това все пак е в сферата на догатките.

Няма да закачате Цецо! Той никога не е кадрувал в съдебната система! Питайте семейната му приятелка Янева!

Понякога в ефир се казват истини ,които не могат да бъдат доказани,но това не ги превръща в лъжи.Целта е да се запознае и събуди обществото.Най вероятно целта на Цветанов е тази и едва ли е сам!

Даде, но ако няма доказателства става подсъден за клевета. Това като в сентенцията "Като кажат, че сестрати ти е курва, ходи после доказвай, че нямаш сестра."

това си е чиста клевета!

Браво бате, не допускайте заговорниците от БСП и ДПС да ви омотават в интригантския си пъзел!!!

сияй с лика си и осветявай пътя на герберите во век и веков! Или по-скоро, докато не увехнат от сияйната ти слава.

сияй с лика си и осветявай пътя на герберите во век и веков! Или по-скоро, докато не увехнат от сияйната ти слава.