Посолството на САЩ: Шефът на ЦРУ не е бил личен гост на Борисов

Американското посолство в София съобщи в отговор на питане от шефа на "Интернет общество - България" Вени Марковски, че директорът на ЦРУ е бил в България на официално посещение. По този начин дипломатите опровергаха изявление на премиера Бойко Борисов, че Дейвид Петреъс е бил негов личен гост.

Обратно в новината

Коментари - Посолството на САЩ: Шефът на ЦРУ не е бил личен гост на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашенската лъжлива и крадлива Тиква пак е оцвъкал нещата :) То кой ли му вярва вече, от устата му само лъжи се сипят. И колкото и да се пенявят подлогите, на които плаща, това с нищо няма да им помогне.

когато КРАДЛИВАТА ПАПЛАЧговори с Борисов, да МЪЛЧИ! За 3г. Борисов направи за България това, което ЦЯЛАТАуправлявала последните 20 г. КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ не успя! зАТОВА мирно, комуноиди, още Иисус е казал -по делата им ще ги познаете! Е, познахме ви и то по делата. Толкова! Сега - 3 мандата в опозиция, докато се ИЗКОРЕНИ крадливостта на политическата класа. После ще видим...

Сбъркан си, "приятелю", много си сбъркан. И за твое огромно съжаление медицината е безсилна да ти помогне. И това ще бъде до тогава, докато не разбереш, че КОМУНОИДНАТА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ сега е при ГЕРБ.

Ей, много сте смешни гербавите комунета, като вземете да се позовавате на Господ :) Довчера бяхте атеистична паплач и взривявахте църкви, днес се пишете 'антикомунисти' и големи божеци. Пък и като ти чета глупостите в постинга, очевидно твоят бог не е Иисус, а Тиквата Борисов :))) Това сте вие комунягите, познавате се по делата, че обявявате 'вождовете' едва ли не за богове.....

не знаех, че атеисти взривяват църкви, нещо факти да посочиш по тоз въпрос? виж, за т.нар. набожни да взривяват да речем поликлиники за аборти се знае, или пък за мюслита да взривяват църкви (де в египет - там маи ги подпалваха, де в нигерия). от религиозните по-агресивна паплач няма.

Оп-п-п-а-а IQ146 - много се пенявиш...

Хе, хе, и какво направи толкова, че не се сещам- "в морето-дупка". Смехотворно!

Сиреч...Боко пак леко послъга, ама то не е за първи път де, не знам само матриала овчи къде гледа...

в Банкя. Там Тиквата го нагостил с филий с мас, а след ксто обиколили кварталните кафенета, за да им спадне храната отишли да прекопат картофите на родата на Борисов. Товаелично и приятелско посещение, ама ако света разбере за филийте с мас, ще падне реномето на госта.

Как да не ги обичаш тези наши хубавци. Как няма да вдигат цените?! Ще дигат цени, рейтинги и т. н., но в края на времената такъв шут ще им "забие" Господ-българина, че съвсем ще си загубят акъла. И сега са си олигофренчета, а след това ще са 100%-ви.

Ако шефът на ЦРУ е бил в Бъ;гария за да яде, пие и си лафи по ресторанти и кафенета с нашия човек, това значи че САЩ са постигнали огромен прогрес в стремежа си явно да се балканизират. Бравос американос - грингос !

"Герб", Б.Борисов и Цв.Цв. усилено доказват коленопреклоноста си и съсипват и без това падналият им рейтинг.Спешно е необходима намесата на Мира Янова и Дудука Бареков.След признанието на Бойко за Мишо Бирата ,той Бойко се очерта като най-големият лъжец в Република България.Историята трябва да му признае тази дарба.

Венко,Венко..това ли е най-важното?!Кой с кого бил и ала-бала..айде пак зрелища за народа и прах в очите..!Във всеки случай шефа на ЦРУ не дойде при Гоце,Станишко и Доган паша..абе,хайде да го --хате ,то бива бива гьон сурат ,ама вашето е супер наглост,бре!!!!!

Ало, "безпартийния", кво пак са те налегнали Гоце, Станишко и Доган паша? И отде знаеш, че шефа на ЦРУ не е бил при тях? Бил е, бил е, ама те не са имали гьонсуратлъка да се хвалят, че им е бил "личен гост". Ама защо сте толкова смотани бе?! Че сте и нагли, че чак се излагате без да се усетите. Аман от некадърници!!!

Ало-то е някъде се губи при теб,драги!Лесно е да ти отвърна,че ти пък си комуняга..,но понеже не съм нито от Герб,нито от която и да е партийка..ще отбележа,само-ЧЕТИ ПО-ДОБРЕ,а не се заслепявай от идолите си,който съм упоменал /защо,тогава ще се сърдиш?!/ все ми е едно при кого и защо..въпроса е какво значение има,че В.Марковски едва ли не и папата ще пита..за нещо елементарно! айде със здраве!

КОЛКОТО ПО- БЪРЗО ИЗЧЕЗНАТ ГЕРБ И САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ,ТОЛКОЗ ПО- ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ...НЕНАВИЖДАМ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ХАМЕРИКАНСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ ...

Знаеш ли..аз,съм пълен русофил..,обаче братската дружба навсякъде е с пари...,така че САЩ или ЕС или РУС..все тая-важното е да се извличат ползи за нацията..,а тя,най съвсем се стапя,,Но,едва ли сал един Бойко е виновен?!

Има ли нещо сексуално в усмивката,с която ББ гледа "госта" си?

пази боже слепи да прогледат. парвенющина и дебилност на мутромафията управляваща балгария.

..само на Бойко,да се свети името му.

А ТИМ?

Отсрочката за тях изтече.

Е стига сте го плюли човека.Та този от ЦРУ ми дойде на мен на гости /някой си мучо/, а не на пожарната и оня с ръкавелите със символите на ЦРУ.Засрамете се малко.....

Посолството на САЩ: Шефът на ЦРУ не е бил личен гост на Борисов, а на кого тогава - на Плевнелиев?

Срам ме е от ББ и ЦЦ.

Добре е, че го опровергаха официално тоя, който все още се мисли за гургорбашия. Айде млък!

Има време и това да чуем ама после пак ще търсите "виновник"за простотията и нарцизма на ББ..

ББ понякога е трогателно симпатичен. Мисли си, че щом главатаря на ЦРУ му е гост и приема да е добре хрантутен и поен, той няма да го опльока с тиня чрез прокси наМуйника си Уикилиикс или даже да го посече с брадва - в гърба и както му е усмихва и го прегръща през рамо.

Марковски е изключително противно създание, работил и за българските и за американските служби. Специалист по залагане на детско порно и после изловяването на балъци. Комунист до мозъка на костите. НО: МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО МАРКОВСКИ НЕ Е ПРАВ В ДУМИТЕ СИ ЗА ЦВЕТАНОВ И БОЙКО? Пък и евала за това, че изведнъж Марковски не се оказа върл гербераст и поклонник на шайката! Веднъж да има човек достойна позиция, а някакви ревлювци да го псуват!

Не е възможно началника на ЦРУ да бъде личен гост на един обикновен агент на ЦРУ като ББ или ЦЦ. Все пак си има йерархия.

Какви агенти бе, тия двамата ли? Че те нямат акъл на две магарата сеното да разделят. Само дрънкат простоии наляво и надясно. Нали знаете кое дрънчи най-много - празната тенекия. Ако всички агенти на ЦРУ са като тях направо е пред закриване.

Тоя огромен лъжец Борисов се гаври с цял един народ. И някои все още продължават да му вярват и да му се радват. На какво ли??? Може би на простотията, която е основната му черта....

просто момче просто държание и постъпки не е лошо да мине на психотест и да се полекува

как ще заглъхне ехото от всекидневните скандали за "тука има, тука нема"? ЗВУЧЕН ШАМАР, за "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!"

Не знам дали има друга държава дето управниците им за да оправдаят мутренското си минало се хвалят че са слуги на чужди разузнавателни служби.Позор за вас мекерета.

И ко прайме са?!

Диогеноподобните дейности са извечни. ... В Наше Приложение и тегави.

За мен ли говорите? Ей, ме, търся човека ... Но съзирам само политици и политиканци.

Аз не мога да разбера в коя гама на червеното, обаче, е Бойко с партийната БКП книжка у джоба

Бе, луди ли са тея от ЦРУ?! ;) Шефът им тука с нашичкия се размотават по кръчмите, съчиняват заедно прессъобщенията, те сегааа... Да не искат да кажат, че Бойко ЛЪЖЕ?!?

И утре Винету, изгрявайки вместо сутрешно слънце, на тв екрана започва да разправя: "И я вчера му звънех на Обама и му викам: "Абе, колегата, ама тоя твоя човек нещо мнооо се изложи кат идва у Софето! ВодИх го по кръчмета насам-натам, леф не извадИ да почерпи, ама - нейсе, майната му на парите." А Бари... Обама де, оня - американският ми колега вика: "Ама за кой говориш бе, бат Бойко? Да не за това диване от ЦРУ?" И аз викам: "Аннтъй - виш как загря! Аре, ша почерпиш вместо него - нема грижа. Ама зЕми му кАжи да не лъже кат дърт комунист! И да си признае га щипааме сервитьорката, а не да вика, че не сме се познавали... Па после го поканИх да ритаме малко у Бистрица и съм му обещал да му намажем една филия с мас и да му покажа как се садят картофи, та да помогнем малко и за изхранванетона америкаците, че нещо мноо са го закЪсали поне немат бюджетна дисциплина..."

човек да повярва на легендите на такъв образ ? За дребни работи разтяга локуми, пък недай си Боже нещо съдбоносно..

и като е толкова голям комунист този марковски,що американците го взеха да рабоит за тях?

Ама по-комунист ли е Марковски от Бойко, или не е?

ами той сайта е негов( на партията де) та само тук се активира гвардията на столетницата,все отбрани столетници които искат да наложат мисленето си и нравите на младите......сигурно си мислят,че ще живеят с динозаврите.

Национални...

Венизел Марковски е внук на псевдобългарин и син на човек злоупотребяващ с алкохол и загинал при екстремна ситуация. Ну м5и прави чест на това същество да се бърка в работите на България. Да си натиска македонските парцали в Америка и да не слугува на македонските антибългаристи.

А-а-а..., дядо му такъв ли бил? Ами пра-пра дядо му? Смешни ставате.

Няма такова нещо като македонци. Има българи от Македония, а всеки българин може и трябва да пита какво става в България... и защо става така.

Тоя Марковски е 10 пъти по-българин от теб. Ти даже и на Доган не можеш да се мериш по българщина. Ебати и доновете, ебати и боновете!

"...Най- ми било обратното, майно льо..."

dirddd@

Боко пожарникарчето е въздух под налягане. Само малките деца и пенсионерите му се вързват на омайните приказки ;)

Какво от това.

ШАРЕНО!

Нашите ББ и ЦЦ се излагат. Вътрешен министър си слага символи на чуждо разузнаване, а министър-председателя говори за шефа на ЦРУ все едно му е познат от махалата в Банкя. Няма ли кой да им каже да не правят такива евтини гафове? То бива аматьори, бива, ама това вече е прекалено. Да не говорим за разказите на ББ за "Цецо с багера копае трупове" пред германски политици. Хората се смееха, а аз като гледах видеото се засрамих, че съм българин !

браво - хората трябва да целуват телевизорите че имат такъв премиер и спестяват пари от театър сълза и смях! По-добре хумор сатира и забава и нардни вицове - отколкото много говорещите и нищо не казващите другари Първанов и Станишев. Да не говорим, че царя трудно връзваше 2 приказки на кръст или пък Дуган с неговото работно време - веднъж на четири години.

Страхотен "хумор, сатира и забава" също като в поговорката "на чужд гръб и 100 тояги са малко"

То пък ББ като говори и казва нещо! А, да, ти му казваш хумор и забава. Да ти имам критериите за каквото и да било!

А бе не разумни юроде не се наричай българин щом се срамуваш. Стани шваба щом си такава плюнка.

с пожелания пак да се гордееш начело на държавата с доган ;)

Типично за гербероид! Пак ви избива на Доган и не знам още кого. Къде ви чукат, къде се пукате! Смотани герберасти!

Бай Ганьо...

Що не се засрами когато Президента на републиката отстреля записано в червената книга животно или че никой не се сещаше че България има президент/те толкова се сещаха и за премиерани/.Аз пък се срамувам че има българи като теб.

Типично за гербероид! Пак ви избива на Първаня и не знам още кого. Къде ви чукат, къде се пукате! Смотани герберасти!

Няма какво друго да кажете, а? :) Архарът, та архарът..., който впрочем бил класифициран в Червената книга като " почти застрашен". Първанов се е движил по програма, направена от узбеките. А ти можеш ли да различиш архар от муфлон?

Снимката и подходящ тексте немедленно да залегнат на първа страница в новите учебници-ВСИЧКИТЕ!

На Цветанов са му подарили и тоалетна хартия със същата абривиатура! Той обаче като предприемчив българин, и намерил поле за двойна употреба. След употребата и по основното и предназначение, я сгъвал на триъгълничета и усложливо я предлагал на началника си за носни кърпички и след закуска.

се идентифицира с държавата.АЗът на Борисов е над всичко.Така че-той не лъже,това му е виждането .Скоро може да каже,че е създал и историята-щом е в учебника по история и това ще е вярно.И не му се сърдете-нали неизисканият му изказ много ви харесваше?

Кое му е лошото на това? Показва, че го интересува и го намира за свое. Свидетели сме как 23 години политиците ни се държаха с България все едно е територия на Луната и им е все едно какво ще става с нея.

Борисов разглежда като свое ,националното богатство на България, и като Чужди Проблемите на Народа !!

нещо новинките взеха да се следват една -друга. и ставата все по притеснителни за негово величество-ББ. ми кво ще прааим ся? и американците нещо му удрят бебека на нашия цървул. оня другио с ръкавели ли са,маншони ли са -нема нужда да го коментираме. он си е достатъчно прозд!

Поканата е отправена Към Борисов не в качеството си на Министър Председател и това не е официална визита. Шефът на ЦРУ изказва личната си благодарност за съвместната работа между българските и американските служби . На тази среща присъстват още две лица , за които не е дадена информация. Така , че информацията е напълно точна. посолството на САЩ я пуска заради особения статут на ЦРУ. Грешкта на Ботисов е че за да се изфука огласява тази среща.

ОК, ама изказването, че Той бил поканил шефа на ЦРУ, Той бил го развеждал по кръчмета... Не ти ли напомня диагноза, която се нуждае от продължително стационарно лечение? А другите "СЕКРЕТНИ" лица от срещата може да ги разберем много лесно. Просто гледаме с какви копчета за ръкавели са се окичили тия дни! Това ми напомня навремето как белите купили остров манхатън - за едно кило лъскави маниста и огледалца... А пък България върви за няколко бутонели и някоя и друга чаша уиски.

Това е защото ББ е голяма фукня и това понякога ни вкарва в много конфузни ситуации, както става и с настоящата

Защо да се преструваме на изненадани,че Бойко Борисов лъже?Това всички го знаят!Ако има някаква изненада,то тя е,че Борисов толкова е свикнал да лъже,че въобще не се стеснява.Но възпитанието му е грижа на неговите роднини.

Сега кой лъже ? Бойко или САЩ ? САЩ имат ли си идея сега какво ще се случи като вбесяват така Вожда ?

Срещата на Борисов с Шефа на ЦРУ е проведена в УСА амбасадата по личната покана на шефа на ЦРУ. По междонародни спогодби територията на посолството се счита теритосия на САЩ. По протокол Борисов е личен гост на шефа на ЦРУ, така ,че информацията е напълно вярна.

Значи не му били на гости на Борисов , а Борисов бил на гости . Не врат ими шия. Е га ти политиките.

А не става ли дума, че другарят Борисов разхождал като настинала крава шефа на ЦРУ по капанчета и кръчми??? Или те са били на територията на ам. посолство? И кой е по-старши по ранг, че да кани другия? Всъщност - какво искаш да кажеш с това, което си написал???

ЦРУ ХОДИЛ НА ПОЗИТАНО! ВЪЙ МАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ех,друго си е да отстреляш някой архар(може и да са го отстреляли предварително за да няма конфуз) а то.....някой си шеф на ЦРУ,че кой го знай:))))))))))

Боко Бандита ,Каза в интервюто, че шефа на ЦРУ му е бил Гост на лично посещение в България !?? А не обратното !!

"Да ви светна", това което получаваме като информация от всякъде съдържа винаги голям процент лъжа. Предполагам знаеш ЦРУ какво значи - лизенз за убийства, измами и какво ли още не.

Боковият ГЕРБ си изпълни задачата- Раздаде Икономиката и Резерва на Олигархията , Подари Външната Политика на България на САЩ ! Ненужен е на Тях,и е Бита Карта за Мизерстващият и Отвратен Народ ! Боковата ера приключва с трясък.

Приятели, невярвам да не се появи оня съсел нарекал себе си КГБ.Я да го чуем.Каква платена мъдрост ще изплюе. Чета вчера оная статия в която пише, че той се обадил на Мишо Бирата.Нещо ми подгурчя в устата.А аз му вярвах.Скарах се в кафето с прпиятели защото това е нашият,моят Премиер.Че аз съм член на Граждани за европейско развитие на Бългаярия.Жалко,много жалко като прочетох днес тази статия.Ми той по партийни събрания нека си говори каквото си иска,ама тук не знае ли че така не бива.Нещо взе да дава фира.

Ако позволите, г-н Попов: -чудесно е че сте Гражданин за Европейско Развитие на България; -откровеността Ви за Вашите емоции Днес е наистина-стойностна ... ....ама къде гледахте Вие (и Ваши Приятели) когато Правехте Избори?! Че и преди, та и след?! ------ П.с. А с Приятели -- дори когато се кара Човек, задължително е Взаимно да се Поучат.

Какво излиза сега - посолството на САЩ обвиняват премиера на България в лъжа или се оказва, че Борисов не е подходящ за тайно-разузнавателни дейности на цру, защото е лапацало.

Другарят Цветанов има и ръкавели с надпис "Братя Галеви"!

...но ръкавелите му били разкопчани, защото братята станали Бегалеви.

е каква става тя, вече никой не знае. Всички почват да бягат като дявол от тамян от тиквето. Вчера ни в клин, ни в ръкав си призна, че е излъгал за Мишо бирата, днес американците го изкараха лъжец, въобще на тоя дните са му преброени. Почнат ли атаките от братята зад океана, тука всички лизачи на Борисовия задник ще го разнищят. Това Тошо Тошев, това Найденова, това Бенатова, Велева, Бареков, всички ще станат мнооого критични към тиквето. Те така са свикнали, да гледат откеде духа вятъра, натам се въртят. Всъщност, съдбата на всички диктатори е една и съща. Идват бързо с протекцийре на САЩ и си отиват още по бързо напълно омерзени или с краката напред.

Лъжата и арогантността на нашите управници са издигнати на пиедестал и са превърнати в държавна политика. А ръкавелите на министъра показват ясно кой му държи картите.

Бойкоооо, с този нежен поглед накъде беееее??? Защо се сваляте на всички и на всеки? Няма да ви огрее просто! Стегнете се бе?!