България влиза във Вертикален газов коридор

България, Гърция и Румъния постигнаха съгласие да изградят Вертикален газов коридор. Към тройката е поканена да се присъедини и Унгария.

Обратно в новината

Коментари - България влиза във Вертикален газов коридор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как върви гонитбата на дивото? Има ли успехи? Слушайте Борисов. Той все ще измисли нещо, например некой вертикален хъб в допълнение на вертикалния газопровод! Цар е на лакърдиите!

Абсолютно излишна среща на американските пудели от ЕК и нашето правителство за сметка на европейския данъкоплатец. Диверсификация щеше да има ако ЮП минава през България, Азербайджанския през Турция и американски газ от гръцкия терминал. След 2016 на хъба турците държат кранчето и по нареждане на американците ще връткат кранчето, както сега украинците, ако евро пуделите не слушкат и ще подават газ от гръцкия терминал само ако пуделите скачат както трябва.

Влиза във вертикален ... ако САЩ не ни изпари!

Аха! Вертикално! Сега ми светна! Отдолу тече реката с бобена чорба, ти размахваш ръце и се носиш над нея, като в същото време обилно си похапваш, и накрая - освобождаваш газ в посока нагоре! Ясно!

Дабо доре И аз същото се питам. Нема вече начин наш хъбчо да пръдне и да го напълни. Щото се насра. И друго ми е чудно. Защо почитаемата евр/оп?/ейска комисия гради обща енергийна концепция а не гради обща селскостопанска концепция. Отговарям си че при обща енергийна ще използват чужда територия безплатно а при липса на обща селскостопанска субсидиите ще са различни. Т.е. за нас трохите. Дабо доре далибъркам.

Събрали са се бая пишман експерти от световна класа, възглавявани от гиганта на мисълта Бойко Борисов! Ще приложат най-добрите си методи за решаването на проблема с газта. Като ги гледам тия пичове ми е ясно, че ще пада големо редене на пасианси, гледане на кафе, хвърляне на боб, игри на "тука има - тука нема", гледане на карти "Таро", както и прилагането на още много други, експертни методи за осигуряване на региона и на Южна Европа с газ!

Аман вече от коридори...;то не беше един,та два та три...;само никой не казва откъде ще дойде този пуст,евтин газ?Май тя ще стане "Газ-г.з затрива"...

Дир-а слугински изтри коментарите и ги пусна само през половин час

На думай така! Зима е - 'ората за хляб събират...

Рашките ни продаваха най-скъпата газ в Ес и ние им спряхме патока...да се научат говедата как се прави бизнес

Какъв му е проблемът на Бойко? България е най-лесна! Тъй като няма да има вече транзит през нейна територия,ще си купува газ от хъба в Турция и ще го транспортира по съществуващия транзитен газопровод.Само ще обърне потока.

Ама забравяш основния проблем - за да вземаш ГАЗ от турския ХЪБ, все пак, трябва да си свързан с него! А ще се свържеш ако ти дадат! А май по вероятно ще си плащаме транзита през цяла Гърция та от там - нагоре къде софийско гладно поле...а има и още по-възпитаващ вариант....Гърция, Македония, Сърбия и от там за Хъба на Боко и ЕС в Бургас, а после обратно към София....

ТОВА Е КАТО СЪС САНИРАНЕТО УЖ БЕЗПЛАТНО А ТО КРЕДИТ. НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ МУХЛЬО ЩОТО И ТИ СРА НА МЕТЕНЕТО. ВМЕСТО ДА ДЕРЕШ ЗАПАДНЯЦИТЕ ЗА ПАРИ КАКТО ПРАВИ ТУРЦИЯ ТИ ИМ СЕ НАДУПИ С КАКВО ТЕ ДЪРЖАТ БОЙКО?

Тикво,обясни на обикновен език какво е това чудо вертикален газов поток.

СМ

България не страда от липсата на газови и хидро инженери. Браво Баце ! Ще задминеш Доган.

България да не влиза само в нещо друго?Също започва с Г и завършва с З ама дали е вертикално зависи от това накъде го завъртиш.

Какъв путинистку рев само?Какво по хубаво от това България да има своя инфраструктура за транспорт и добив на газ?От всякъде да можем да приемаме и на всякъде да можем да транспортираме.Правилно работят от правителството и по специално премиера.Газпром е вече минало.Виновен за това е путин и неговата шайка.

по точно ще е пълна с въздух и накрая ромите ще я вдигнат както вдигат всяко желязо Въпроса бе да е пълно с газ и от това да печелим

Можеше ние да смена възловото мяст в инфраструктурата

Най сетне! България влиза във вертикалния коридор - по него е най краткият път към небето...

Невъзможно е криминален престъпник да осигури газ.

България влиза във Вертикален газов коридор)) ей тия американци ,европейци и руснаци много са слабоумни)) един Боко се сети вертикално газ, от Луната да копа))

Само НЕ !!! на търсене на шистов газ из житницата ни Добруджа !! Щом под 200 м. слой на Черно море има газ за цяла Европа , да се намерят начини за усвояването му , а не леснодостъпните и пагубни за българската земя начини !!!

Тиквата спрял три стратегически проекта с Русия. Това е най-големия газов инженер в света. Ще тлябва да яде повече боб за да пълни хъб-а

Интересна ми е снимката, която любезно са ни показали от ДИРа. Забележете как всички с обожание гледат към Баце Боце, а той им разтега локуми и шменти капели за вертикални газови коридори и хъбчета от които блика много газ и петрол! Давай Боце, добър си! Преметай ги тия шарани!

Ето едно много по-добро заглавие за информацията: - "България се нахендря на вертикален газов коридор!" Вертикален газов коридор - Ха, ха. Това само Баце Боце може да го роди в черепната си кухина!

Боко гледа като дебил и ще пуска газ от задника си!

Ах ,че хитрец е наш Боко...сега ми светна...то вертикален значи нагоре йъм небето...СПАСЕНИ СМЕ БРАТЯ!!! Боко ша хваща бпг за шлифера и цялата газ от луната право при нас...то като другите не дават....те това...ако ли не яжте боб да пълним тръбите

Преди години също така наивно отказахме Син Поток, руски газопровод, който Турция с две ръце го взе без да се и замисли. Сега отказахме Южен Поток и отново Турция се възползва от това наше глупаво решение. Та незнам за какъв газов хъб сънува нашия премиер... Впрочем като се замисля, досега всичко руско сме отказали: Син поток, Южен поток, АЕЦ Белене, Бургас-Александрополис, нови реактори на АЕЦ Козлодуй, нови руски изтребители и т.н. и т.н... Постоянно си викаме колко лоши били руснаците и "странно" защо не можем да се отлепим от дъното на мизерията. Нашите политици трябва да вземат пример и от гърци, и от турци, и от унгарци, и от сърби, и от кипърци.... Нека да се научат как се прави дипломация с руснаците и се печелят пари, а не да пускат Плевелчо, Шаламанчо или други бг величия постоянно да ругаят срещу тях и после Бойко да не се чуди защо плащаме висока цена за руския газ......

Вертикален газов коридор.За първи път в многохилядната българска история се изгражда коридор за марсиански газов поток...на марсианска цена.

Хумористи! Събрали са се, за да си разказват смешки!

Влизайте...а газ откъде бе абдали? Нали първо трябва да се осигури матрял пък тогава да го транспортираме...Освен ако Джим Кери е обещал на Боко на чист английски да му донесе в дамаджани...ма и това не е щот Боко до конграчулейшън отбира! ИСТИНАТА Е ЧЕ СМЕ АУТ ОТ ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ СЕГА ГОНИМ ДИВОТО!

Кери ще ни дава газ по блу тут...само трябва да дупчим добружа и тя сама ще тече...ама ще си я плащама щот е амекиканска иначе и е много хуманна газ

Като гледате картата, не разбирате ли, че никой няма да остави малка и крайно неориентирана България да разпределя газа за Европа. България загуби стратегическото си значение на незаобиколима кръстопътна страна през 1918 година със загубата на Беломорието. След Ньойския договор страната ни може да бъде заобиколена без никакъв проблем по пътя от Европа до Близкия Изток. Вместо да дуем, като жабата, която видяла вола и се надула, най-добре е да си седнем на задниците и да си оправим интерконекторните връзки със съседите. Така, при нужда, винаги можем да вземем газ от тях. Ако пък наистина имаме газови находища, да ги разработваме - какво се чудим! Засега само приказки чуваме!

Някой нещо да е чувал за Ангел Попов, Митко Дончев, - тях питайте за природния газ, а не тези европейски жулици!

България влиза във Вертикален газов коридор Доскоро бяхме в хоризонтално положение, а сега сме заели вертикална поза.

което седерастите и герберастите да не са разрушили, разбили, уморили, продали, раздали, откраднали, подарили?

Като се събудим-краката ни отвити. Имам един простичък въпрос-чий газ ще разпределяме? Ще даде ли някой смислен отговор?

ваобще.. ти са разпределяй в коридор.. бързай, докато не се са включили и четвърти. те там ще ти отговорят. на любопитството.

Румънски и полски газ. Гаранция ще е по-евтин от руския. Браво на Борисов. Пак спечели.

виж в какво се оплетоха поляците с течен и шистов газ, сега ние само ще участваме в ценообразуването. И как ще стане по-евтина, а????????

По тая тема казах главното и важното...всичко друго е рога и копита

.. и всички разбрахме, че си умен и красив. Сега иди се представи и в други теми. Благодаря предварително.

Kalin

По точно в какви коридори влизаме ,че нещо тръбите взеха да ни заобикалят а и тая от Украйна ще пресъхне в тоя момент в който тръгне тази през Турция.Нещо нашите политици съвсем са изперкали -гладни кокошки просо сънуват ама и техните тарикатлъци и без това ще останем!

И като тръгна една газ, една смрад, едни фекалии, едни филии с маз, едни скъсани гуменки, та две недели.

Забалабосва ни кат некви деца банкянския тирикат!

ЕС загуби югоизтока си, поделен между Турция и Русия, ще е начало на агония, по тежка от мрачното им средновековие. Коледната пуйка ще е по по щастлива от тях. а ние.... дали ще пеем нам все равно, или ще издържаме 4 жени крепостни на дворяни първи....е въпрос на песимизъм или на оптимизъм. НО! явно има и вариант във молдовски филм за Чайковски. Добре платен и подплатен. само дето...ние, останалите, ни няма въ сценария. Гавра с жертва е да даваш пари на непълнолетна родилка. като заплата. и на нейната мама тоже. такива деца, държавата прибира, разделя и лекува! а тяхната мама и таткото, не вижда у живота си лев помощ от държавата. къде е морала, човека, държавата в законодателя? във мерака му в Вертикален, а не във Виснал? и не на един по свето.... ко им е лошото на живота на управници и богаташи не знам. оти сакат да ги нема.. бре будали, първо стойте гладни и на тъмно и студено, яжте малко бой, запушете тръбата, да ви не язди джудже, па после се отричайте от себе си.

Помняяяяяя! Помня как Боко плещеше, че катарци ще ни построят Вертикална магистрала от Русе за Турция-даже 200 милиона му бяха дали! Сега пак се е надянал на "вертикалния".

от къде, какво ще разпределяте?

ПИПО

И реки от газ и нефт, ще потекат и лева ще стане световна разплащателна валута.

само пречат на билките и врачуването. А всеки ги иска. млад си на портрета, да пораснеш и помниш. как се подиграваш със себе си.

Само газ-а гоняма в тази схема!

Бойко показа, че е мъж.

ПИПО

Аа, гоуем е:)

не се шегувай, засега предположението ти е само "обосновано". Истината е друга.

Напълно неясно е защо няма поканена киностудия или поне филмов сценарист ,за са се отрази подобаващо събитието!?Или отново се връщаме към оперния жанр - "Набуко 2"?!

ОГЪЗЯването ще започне само дето няма газ в Черно море.

Днес в София се състоя среща но енергийните проблеми на Европа.Делегатите издигнаха нов лозунг:Всяка европръдня-пирон в ковчега на руския империализъм.След това на обяда беше поднесен недосварен смилянски боб.

смилянски, ама от Китай. Винаги още една опция на България, да й я "нагнетат" отнякъде.