Пуснаха метрото от ”Младост 3” до ”Цариградско шосе”

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Херман Ван Ромпой откриха новоизградения участък от софийското метро „ж.к. Младост І – ж.к. Младост ІІІ – бул. "Цариградско шосе”.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха метрото от ”Младост 3” до ”Цариградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От единия край до другия???Само че единия край е сред жилищни сгради а другия е за угодия на "бизнеса".......ама с едни и същи пари

Никой никъде не каза обаче, че не всички влакчета ще ходят до новите две спирки. Днес, след като свалиха всички пътници на Младост 1, се оказа, че само половината влакчета ще продължават към Цариградско. На мотрисите няма надписи, единствено чакаш на Младост 1 да чуеш съобщението да слизаш или не (което е гадно за хора, които слушат музика и четат). Причината била, че така щяло да бъде - половината да ходят към Дружба, половината - към Бизнес парка. Фактът, че лъч към Бизнес парка ще има след 10 години сигурно, не притеснява никого... Пълно безумие!!!

Точно така е, а е така защото цялата комуникация в София се строи без грам цялостна идея, все едно някой селски кмет да реши да направи магистрала до нивата си.

Градското и регионалното планиране е доста сложна наука, далеч по-сложна от това за което крещят всички недоучени псевдокметове, псевдопремиери и псевдопрезиденти.

Абе я някой да каже зао метрото не мина под моста на ажтокъщите, после по трасето на трамвая 23 и да обере цялата Дружба -2, после да мине през Дружба -1 и даиде на терминал 2. Можеше да мине отгоре без да се копае. Паркинга е ОК. Сега ще излезе в началото на Дружба 2 и тия от 3, 4 и 5 част пак ще се тъпчат на автобус 214. Изобщо не е домислена тая част на метрото.

и хубаво и лошо булгарина вечно хленчи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На кой е нужен тоя идиотски и селски ПР.

По времето на Софиянски са пуснати 7 км. Общата дължина е около 15 км. Излиза, че по критерий "метро" Софиянски е най-добрия кмет.

Факт. Но пък Бойко му се радва повече. Виж какви гости ни е поканил, какво рязане на ленти е организирал. Сигурно е имало и златно шампанско за водача на мотрисата.

Пускането на метрото до Младост едно предизвика пускането и на нова автобусна линия 113, на която ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК до момента е, че не приключва с последните по разписание курсове на метрото, а много по-рано и това създава маса неудобства на ползващите го!! Явно трябва някой да изругае на висок глас, за да извади от летаргията некадърните безделници от градския транспорт!!

брава

Госин Боко искам метро до Велинград, иначе - войнааааааааааааа

Ха-ха-ха! Пуснали метрото! Вие в България още там ли сте? Радвате се на магистрали и метрото в София. Джунгла!

кво пинкяш бре, я си гледай живота!!!

И като ги изгони хазяинът, както казвате, се връщат обратно в така наречената джунгла. Винаги ми е било адски странно, как можеш да наричаш мястото, където си роден "махала", "джунгла" и т.н. Според мен хора, които се изказват по този начин нямат абсолютно никакво достойнство, какво остава да говорим за някаква принадлежност. Това, разбира се, е за тяхна сметка.

Да, определено е доста по-трудно да градиш собствен дом при липса на средства, отколкото да се набуташ на готово при някого под наем... И когато хазаинът те изгони, бързичко да дотичаш обратно с подвита опашка и тук да разправяш наляво и надясно, колко си бил велик на запад...

аззз

БРАВО!!!

Sacho

Как ББ му наднича в паничката...в листчето де!

Браво ББ! Господ здраве да ти дава...ти си ни надеждата

Буферният паркинг добре, но заедно с метрото трябваше да пуснете и линията, която ще обслужва връзките на Дружба към метростанцията. Живея на 300 м. от метростанцията и на 30 мунути пеша от нея, заради липса на каквато и да е връзка с нея. А съм сигурен, че догодина данъците в Дружба ще са като за пуснато метро.

аззз

стигаа мрънка ве стига мрънка ве аман от вас вече все нещо не ви харесва все някакви "много умни предложения" имате, ама то по форумите е много лесно, вашия вожд станишев какво направи за мандата си,а? повече ли беше или само крадене и сега половината му министри са следствени ай сектир

Вожда

Аз помня само как ББ дойде да направи първа копка на продължението на улицата с трамвая до борсите точно преди изборите. Сега когато наближават следващите избори пак се говори за същия път. Дано за следващите избори стане.

Воденичаров

Колкото до това, че винаги се намират хора да мрънкат ПО ПРИНЦИП си прав. Но в случая той говори не само от свое име, но и от името на много други потребители на метрото. Няма голяма далавера, ако в студ, дъжд, сняг, пек, мъгли и всички други природни и неприродни неудобства (по вечерни часове да те причакват бандюги и т.н.) трябва да изминаваш значителни разстояния пеша. Дебелосерите от тофийски градски транспорт НИЩО не са направили, за да облекчат ползването на метрото и да му осигурят пътници. И ако не са такива "мрънкачи" няма да си мръднат и пръста, защото те се возят на леки коли, не ползват ни метро ни автобуси ни боже господи! Колкото до втората си част си абсолютно прав, че Багдатския, пардон Мадридския крадец, бандата на тройната ламя начело със СтаниШЕФ нищо не са построили (извинявам се излъгах - бетонираха цялото Черноморие и планинските ни курорти), а организираха жестоко ограбване на държавата, народа и бъдещето на младото и подрастващото поколение!!

БРАВО! АЛООО, ЗЛОБАРИТЕ... НИКОГА НА НИЩО ЛИ НЕ СЕ РАДВАТЕ, БЕ?! ОСВЕН НА ПОВЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА И СЛОВЕСНИТЕ БОКЛУЦИ НА "ЛИДЕРИТЕ" СИ..

Браво! Колкото повече се строи толкова по добре за Българина, и за магистралите става въпрос.

Поне имаме кой да ни каже какви са били мечтите ни и кога точно ги е осъществил! Благодарим ти Бащице!