Борисов пред кипърска агенция: Турция има ефикасна армия

"Проблемът за Кипър няма да бъде решен по време на българското председателство на ЕС". Това заявява пред кипърската новинарска агенция КНА Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пред кипърска агенция: Турция има ефикасна армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да лижем задници на съседи беззусловно и тотално да ''недовиждаме" основните проблеми на Турция с основополагащи ценности за ЕС. На какво основание турската армия е окупирала член на ЕС и това не е проблем?

Турция има ефикасна армия,а нашата вие разсипници я унищожихте,както унищожихте всичко в държавата- изро..ди..

"Тъпите" руснаци вече не можеха да ни издържат великата армия та за това рухна. А новите ни "приятели" не се оказаха толкоз прости...да държат собственото си населние голо босо за да подържат хиляди танкове в държави като България!

стига сте бръщолевили ,че нещо ще зависи от нас и това рутинно европредседателство!! еле пък от тиквата ,нали го използват за параван и го размахват наляво и на дясно,а той завалията като дете на панаир !!!

Кафявият и любимата му Туркия.

През 80те имахме: - силна и добре въоръжена армия - силна централна власт - силен и верен съюзник, който никога не изоставя своите Все неща, които сега нямаме. Така че глупости не е необхомо да се говорят...

Този Тиквеник до сега беше опасен само за България с малоумните си изказвания. Сега обаче му е дадена по голяма трибуна и тези молоумни изказвния стават опасни или поне неприятни и за други народи и държави. Как е възможно такова животно да е на власт! Как?! Наистина тези дето са останали в БГ са прости и изумително тъпи получовеци!!! Все повече започвам да се замислям за пръв път от 15г да ида на следващите избори и да гласувам....с всяка изцепка, простотия и потъване на България под "управлението" на това животно, започва да ми се струва че бесепето с всичките си кусури ше е по добрията избор!!! Не мога да повярвам че се появи "Политик" като Тиквата която е на път да успее да ме накара да гласувам за една шайка некадърници които тотално ос*раха прехода! Ама работите на там отиват! Права е тая овца нинова..следващият път ше е бсп и за това могат да благодарят само и единствено на лицето телохранител, пожарникар и прост еднокнижник Тиквун Прости Мутрафонски!

Бацето пак се изпразни като ч---ия на мокър пясък.

През 89 - та имахме 130 000 армия и 2 000 000 мобилизационен резер! И това е по оценки на ЦРУ; също така: 3000 танка 250 бойни самолета няколко хиляди БТР хиляди артилерийски системи супер мощни ракетни системи сериозен боен флот минирани гранични зони възможност за наводняване на европейска Турция и др. екстри и мога да ви уверя, че целите на армията ни съвсем не са се ограничавали до задържане на турците на границата ни :)) а по-скоро на Босфора!!!

като сте имали мощна армия защо сте паднали като насрани и сте се предали ?

нито сме се предали! или ти можеш да посочиш датата, война и битката ??

sonibvc@gmail.com

Верно е! Без пушка да гръмне цялата "мъжка" армия се скъта в чужбина да мие подове и тоалетни!

Борисов, да не си седнал в хоремака да бистриш политиката по този начин - това е недопустимо! И да има нещо вярно в казаното от теб, не е това начина - пред чужда медия да го прочетат и онези, които не трябва. Винету си е Винету. Това е.

Ръси глупости.

Обръщам се към байо и други българи които показват правилно разбирани по въпроса за Кипър .но ще добавя това че бяха избити 12000 кипърци и 200 000 бяха прогонени .всички бяха православни християни.съдят хора за сребърна а не съдят турците за Кипър.

Mалко реална история , ще е от полза да разбереш че Kипърският проблем е създаден от гръцкият еносис , което стана причина и доведе до междуетническа война между кипърските турци и кипърските гърци .Tози проблем за Tурция е отдавна приключил . Tурскaта реална отбранителна доктрина започва от Cеверен Tурски Kипър , турските военни специалисти го наричат непотопаем самолетоносач в югоизточно Cредиземно море богато на въглеводороди.

за това от кого е създаден Кипърският проблем, но знам как е решен - по ТУРСКИ ! Т.е. с много кръв, жертви и страдания на невинни хора!!! турците друго и не могат ... впрочем, думата "турчин" се появява след 17 век., до тогава са имали други названия, хубаво е да прочетеш от къде идва думата и какво означава ... пък и защо е било забранено използването и в Османската империя

го е почерпил тоя хубостник!

Бойко, за това: "И ние щяхме да имаме Косово тогава" Може да бъде съден. Дори и да го мисли, не трябва да го казва. А и в тези региони населението е смесено. Друг е въпроса, че се потърчват и ги карат част да се мислят за турци. То и в Труция трябваше да има българско малцинство. Трябва ли да се каже, че: "И Турция щеше да има Косово"

Новата мода! "Да си направиш снимка с мутра-политик"! Смешници! Тия дето се снимат с Борисов явно не са му яли попарата на тоя измекяр!

дъртофелник, света се промени, папагалските ти аргументи приндлежат на миналото, ганьовците имат голям шанс да оцелеят ако започнат да се учат от опита на еврейския народ, надеждата е българската диаспора, ... за да тръгнат нещата към добро, единственото което трябва да се промени е да се въведе електронно гласуване

За първи път в живота си виждам министър- председател, провиснал така върху раменете на представителите на пресата... Пуши ли нещо, боде се или може би шмърка нещичко?... Срам.

черпи се от стоката дето е продавал

Я бе байно ББ, кажи на хората какво прави ТИ през 1989 г. през лятото в гр. Дулово??? На почивка ли беше там и ЧИИ интереси защитаваше???

Това за 80-те год. е поредната простотия на ББ!!!!!!Бившият СССР блокира Турция , която беше почти на границата ни, МВРизолира районите със смесено присъствие!!!НИЩО не можеше да се случи, но пожарникар от тези неща НЕразбира!!!!!

Проблемата не е в това, че селякът от Банкя казва очевидни неща, мислейки на глас, а това, че точно той ги изрича. Някой трябва да му подскаже, да не се напъва толкова пред камерите, той да реди тези глупости. Да излезе Ципрас-Мипрас от Никозия, те да говорят. Не е необходимо да си гадател, за да знаеш или узнаеш настоящата сила на Турция. Слагането под султана и падането на колене говори за робски манталитет, а българите по природа не са такива! Малко доблест бе, малко акъл на ум! Тоя човек е предател! Около нас има още десетина такива държавици, даже и по-малки, но никой техен държавник не заляга на тепиха още преди свирката на арбитъра.

Като чуваме мутрата какви глупости мисли на глас, доста ще се чудим каква бъркотия му е наум. Тоя човек съвсем открито вече взе да прикляка предимно на Турция. Даже вече е забравил, кому първи търкаше ушите и нищо не е разбрал от чутото край него. Че хитрият мужик от Правец беше равностоен държавен глава на Кенан Еврен и турчулята стояха мирно край нашите граници, въпреки съотношението на армиите ни 2/1 тогава. В Анкара знаеха, че а посегнат на България, а ги ударят по ръцете през Босфора и през Кавказ. Сега отвсякъде сме предадени, най-вече откъм Банкя и нямаме никаква защита от никого!

Слабоумници като тебе само за войни и нападения мислят.

Искаш ли мир готви се за война!

А педераси като теб ходили ли са войници?

Банкянският слагач непрекъснато хвали Турция, защо ли!?То бива да си прост,но чак толкова!??Това го знае всеки средноинтелигентен човек, Турция е регионална суперсила, на 3-то място е в света по мирновременната численост на армията си, тоя нещастник какъв се явява, рекламен агент на Ердоган ли!?Какво си запрегръщал,простако, това умееш само, пълен нещастник си ти!!

Ако той е пълен нещастник, какво да си помислим за такива кат тебе?

Ще ти го напиша за трети път, щото герберастките мръсни подлоги,не журналисти от това смешно и жалко сайтче, могат само да въртят свирки на Шопара от Банкя, а то е,че съм българин,не гербарско-турска подлога като теб и лизачите журналя тук, които по цял ден не вадят езика си от мутрагонският задник....

По обща численост на армията си Турция е на 8 или 10 място (според различни източници). Дори Египет има по-многобройна армия от Турция, също и някои азиатски държави: Северна Корея, Индонезия, Пакистан.

пичове, аз разбирам гнева ви и негодуванието ви. Боко си е селяк, спор няма. Но КОЕ от думите му не е истина, аз не мога да разбера! Разберете, не може да се води политика срещу държава с такава армия и въоръжени сили. Той това им казва на кипърците, такава е реалността.

Какво ни говоря за демокрация и закони тогава? Илиза, че който го извади най-голям (като въоръжение) той диктува вътрешната политика на другите държави. Трябва ли да застроим всичко с джамии понеже Турция имала голяма армия?

не разбира се, и той не говори за одупване и навеждане. Но специално за кипърския въпрос не бива да се "меШАме".

Ако се гледа размера на армия и въоръжения сили, то значи България трябва да води свръхприятелска политика спрямо Русия и сравнително умерена спрямо Северна Корея.

Размерът няма значение, важното е твърдостта ;-) ( т.е. качеството на матеряла)

Турция ни е съсед. До преди две години въоръжения конфликт не беше фантастика. Аз мисля, че ние в момента водим правилната политика с Турция. А въпроса защо нямаме "т0пки" и представляваме женски полов орган е много дълга и различна тема.

Този малоумен палячо ни направи за смях....

Той те бил направил за смях. ти си си жалък и смешен по рождение.

Не разбирам ББ плаши ЕС с турската армия ли ? Ние сме в НАТО и никаква турска армия не ни бърка

По-кротко, не леж на това, преди 40 години и Турция и Гърция бяха членове на НАТО, но си спретнаха военен конфликт, а НАТО гледаше отстрани....

Къде е бил този военен конфликт? Кипър е НЕЗАВИСИМА от гърция държава и НИКОГА не е бил член на НАТО.

Ще извиняваш Б.Б. ама целта на славната БА през 80-те години беше да удържи врагът поне 2 дни а не 4 дни. Посмали малко. Задачка с понижена трудност : 100000 войника удържат врагът 2 дни, 35000 войника удържат врагът - Х дни. Моля намерете Х , като го представите в часове. Допълнение: След колко дни ще дойде НАТО за да ни помогне (дано нито господ нито аллах тръгнат да проверяват дали задачата има решение)?

Задачата на "Н-ското" поделение :-) беше да издържи 24 часа /докато "договора" кацне на Шипка/ Южна България беше отписана. Казваха ни: След двадесет и четвъртия час имате право да бягате / ако има някой останал жив!/. За това И беше направена голямата болница в Свищов / 1977г./. Та армията на Турция още на времето беше доста добре подготвена. Още тогава се знаеше ,че сами не можем да и "устискаме". А сега ако тръгнат... НАТО-то ще ни помогне точно толкова ,колкото помогна на гърчетата в Кипър през 1973 година. :-((( Да не дава Господ!

Гърчетата в кипър са кипърци. Освен гърчета, в кипър има турчета. Почти 50 на 50. А Кипър не е в НАТО. Месеци преди това гърция е пробвала да направи преврат в кипър. Неуспешно.

Абе вие сте били много лабави, нашето Н-ско поделение беше за 2 дни. Славни времена!

Да не е бил пиян?

По-страшното от глупавия човек е глупав човек, който се мисли за умен!

Страшно е когато провален неудачник ( като тебе ) си мисли, че е по-умен от успял човек ( като ББ ). Животът ти го показва всеки ден, а ти все отказваш да повярваш.

Айде бе! Успелите днес са престъпници. Грозна истина за бг. историята. Докато възрожденците ще останат ЗАВИНАГИ като герои в бг. историята, оте тези УСПЕЛИТЕ днес, утре историята ще ги сочи за неудачници. Гледна точка. При хората живеежи ден за ден е така. Объркани понятия имат като теб за успех и неуспех.

Бойко Борисов е един от участниците в насилията спрямо мюсюлманите в България.

През 80-те? Абе тоя тогава не е ли бил на 20 години и тогава не бе ли дълбок социализъм? Борисов просто ме ОТВРЪЩАВА. То не вижда, че дъражвата е заприличала на територия и НИКОЙ не е доволен от живота си, освен крадливите му и безморални подлизурковци. Ами си и вярва човек. Двама герои като ги видя на тв екрана сменям програмата: Борисов, Кошлуков и тези от ГЕРБ, демек бивши ДС, както и от БСП. По-отвратително нещо не съм гледала през последната година. То бива, бива, ама тези вече .....не знам.

Бил е. И? кандидатирай се на следващите избори, дай да те изберем и да оправиш живота на всички ни та да сме доволни.

Да се кандидатирам? Ама няма да ми дадат да ме изберете. Защото медиите, службите цялаа държава обслужва икономическата мафия. И един човек НЕ МОЖЕ ДА се справи. Абе все чакате някой друг да ви свърши работата.

Винаги ще сме застрашени от Турция. По много начини. Те са друга цивилизация, абсолютно несъвместима с нашата. Винаги са се държали нагло и агресивно-спомнете си как се държеше посланик Гьокче-нахалство и грубост. Вижте Ердоган какъв е. Вижте Давутоглу, Йълдъръм, Чавушоглу. Имат и териториални претенции и амбиция да ислямизират. Другата голяма опасност, която никой не вижда се казва Албания. Вчера са приели албанския език за официален в Македония. Това означава автоматично, че вече граничим с Албания. А те са по-агресивни от всички чеченци, които някой може да си представи. Мюсюлмани, съюзници с турци. НАТО никога, никому и с нищо няма да помогне. Особена слабост представляваме ние самите с евроатлантическите си наивни вярвания и глобалистки фантазии.

И кво да направим?

България е ценна с геостратегическото си положение. Което е и нашето проклятие. Живеем на много лошо място, а сме слаби. САЩ държат на територията, а не на мен и теб. Ако бяхме направили завой към Русия като сърбите, щяха да спретнат Косово-2. Много лесно можем да пламнем. Спаси ни за момента прозападната ориентация. Така САЩ ги устройва и е мир. Но всичко това е безкрайно крехко и несигурно. Турция и Албания са ни фундаментални врагове. Ние нищо не можем да направим, защото сме безкрайно слаби и нямаме субектност. Ние сме обект на чужди политики и интереси. Носете си новите дрехи-това е единственото, което можете да направите.

Кви 4 дни ще задържиш турците при война- боко сигурно не знае колко паплач бяха тогава- 1 млн. и колко самолета имаха? Ние трябваше да ги задържим точно седем минути и руснаците долитаха с бойните глави.

не подценявай баща си! Моя е служил 2 години, първата без един ден отпуска или свиждане. Мога да ти гарантирам, че ако България от преди 30 години нападне България сега, за един ден печели.

Много време даваш на сегашната! :-( Знаеш ли колко МНОГО са 24 часа!?!

Ти си бая тъпо парче. Времето за излитане на един МИГ21 в готовност е 5мин, а на МИГ29 10 минути. Какви 7 минути те гонят?

ББ за разлика от тебе е служил в армията и е бил в службите. А ти си един смотаняк, който оръжие е виждал само на компютърни и видеоигри. Кой ли от двамата знае повече?

ББ знае само маркуча да навива и не може един взвод да разположи на позиция, та камо ли нещо по- голямо. То не че половината офицерски състав в МО може, но това е друга тема.

журналистика не ми се мисли....при такива глупости. Той какво им предлага? Да се наведат и те ли?

Гледах вчера поемането на председателството и изказванията на ръководителите ни, премиера и неговата тежка артилерия, то бате такова навеждане не бех виждал.

политик е човекът. Когато трябва се въвежда, когато трябва - не. ти като си много як и не се навеждаш, докъде си я докарал? Селски неудачник с мизерна заплата, разправящ, че другите са тъпи и се навеждали.

Има един българин казва се бай Ганьо. Та той беше казал ако трябва ще целувам ръце, лице и ако се наложи г...з ще целувам само и само да падне келипирец... Така че нищо ново.

на снимката, дъртия комунист и новата смяна комкопелдаци, отврат ще повърна

В грешка си. На снимката е тиквата с двама западни журналисти. На фона на техните млади одухотворени физиономии просташката му мутра е като хвърлена с вила.

Ха ха ха ......."аз мога да мисля само на глас".......Абе я да мисли без гласно! Защото ако мислите ти на глас са ти толкова "прфектни колкото и познанията ти от френския леле малеее втасахме я.

Даааа , а ти определено разбираш от аргументите на бухалката.

Съчувствам Му! Около него няма умен човек, който да Му каже, че щом си отвори устата почва да ръси глупости. Но Магнаурската школа, дори и във 2-ри факултет е оставила непоправими щети!

През 80-те няма как да има Косово, защото имаше държава и държавници. Сега може да има, защото няма държава и държавници, а има много продажници!

Този е пълен олигофрен. Пълен.

"ако не беше мощният Варшавски договор.." Истината се процежда през гъстата евро-атлантическа мъгла.

За почти 40 години Варшавски договор, най-запомнящата се операция е чехословашката от 1968.

Имаше и учения ЩИТ.

Абе ограмотете го човека ?

Ако са верни изказванията най-сетне се убедих че имаме един безкрайно тъп министър председател който се мисли за голям интригант.

Как може да приказва такива глупости?!? Тоя е напълно побъркан! Как може да сравнява Косово с българската ситуация? И да разправя врели некипели, че трябвало да задържим Турция 4 дни??? Не дни а часове, маркуч кух и мек! Кой те натиска, че звъниш по такива въпроси? Как може такъв тъпанар да е Министър-председател?

такъв е народа, шибан

Това е истината ганьо, какво се правиш? Хората същото си го говорят под сурдинка, Борисов го каза явно. С каква цел го е казал? това вече не мога да знам.

Ганьо ще викаш на онова нещо, дето го виждаш в огледалото, кравар недоклатен! Нито си ми кръстник, нито можеш да бъдеш! Не ми се прави на мъж, когато си поредния педераст!

Пак ръси глупости.

Народът е казал: който много говори, бърка /греши/. За някои /вкл. за ББ/ е вярно и обратното: Който много бърка, говори.