Борисов на спешна среща с турския премиер заради бежанците

Премиерът Бойко Борисов заминава на спешна среща в петък с турския си колега Бинали Йълдъръм, който е поискал да разговаря с него във връзка с бежанската вълна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов на спешна среща с турския премиер заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви, не му слагайте такива нещастни снимки на човека...............

сякаш нема мини и огнехвъргачки?! Тая паплач требе се спре!

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане

Липсата на перспектива за решаване на мигрантската криза в ЕС ни кара да търсим партньорство с Турция..

мисля че Меркел и взела за посредник Борисов той да води преговори с Ердоган и после дадокладва в събота на срещата..сигурен съм, ще има обещания , метани и други неща..Ердоган е железен ве остъпва от позициите си иска без визи турците което ще бъде краха на Европейския съюз, другите държави ще се затворят с телени огради и ще се отделят от ЕС...така ще стане ако тръгне бежанската вълна..от това ще пострадаме само ние ще се напълни България с ислямисти и лагер до лагер и България ще загине ще падне под под ислямско владичество..затова на бунт братя да защитим отечеството си всички жени и мъже на границата да браним родината си...аз казах

професор константинов каза но никой не го чу, че поне 10 000 военни трябва да пазят границата лицензираните охранителни фирми и пенсионираните полицаи и военни защо не се включат, също и младежи, които имат желание

Оффф, стига с тоя изкукал дядка!! Проф. Константинов това, проф. КОНстантинов онова! Да си гледа математиката!

образованите да пишат коментари, другите да бъдат сдържани

Спешна среща или смешна среща?

Не разбраха ли, че или си затваряме южните граници или ставаме част от териториите на бежанците. Не всички успяват да преминат към западните държави, а и от там връщат. При нас трябвало да се регистрират....Какво има да говори с Ердоган, не знам. Той оня си гледа неговия интерес. И да му се моли и да не му се моли, все тя. Да затяга оградата и повечко охрана.

Позор!! Български Министър председател да се унижава така!Затваряш границата и не плачеш , като ученичка!!!

Когато казваха на Бойко да се загради Турската и Гръцката граници той аз няма да се заграждам и с триста зора продължи да прави оградата ,а с Гърция не , е сега няма да плачеш.

Лошо ли е да има разбирателство със съседите? Лошо ли е да се изглаждат проблемите? Що мрънкате бе ком-госпожички?

Къде е Роско да иде на ифтар държавния глава след Местан? Той е съгласен. Безусловно.

Най-логичният завършек за ГРОБарите е просто да поканят американския посланик за президент и турския за вице или обратно. Цецо ще "преброи" изборните резултати и кандидатите са ни в кърпа вързани. Със свински опашки със златни нишки. Така новия президент ще си командва собствената армия, поканена от Ненчев, не само за някаква си седмица, а за век примерно. "Модерният закон за концесиите" на Дончев тъкмо е готов. Па нека раята после пак вряка по площадите 45 години стигали... 500 години няма да стигнат този път!

... СИН СЪМ НА ЗЕМЯ ПРЕКРАСНА, СИН СЪМ НА ЮНАШКО ПЛЕМЕ ...

магнолио огледална?

1.Всички служили в казармата и работещи сега - Платен отпуск безсрочен и на границата. 2.Безработни мъже не служили - 2 седмици военна подготовка , на заплата и на границата. Разбира се по желание а не насилствено.На нас са ни завещали с огън и меч да си пазим земите , по дяволите продажните политици! Не са ни раждали нито ханъми, нито жени с бурки, нито германки нито каквито и да било там, а български майки с род и Родина ! Арабски мъже не искаме да ни се мотаят по улиците , със или без документи , имаме си българи тука !

Страх ги е и не им е изгодно, а и не се знае къде ще му излезе края.

ма муцка, кой ще ходи да се бие, за да защитава задниците на 240 малоумници, на Боцко, Цецко и разни други полу-хора! Да ходят те да се бият!!! Те има какво да пазят и да спасяват!!

И прах в очите на матриала, той Борисов друго не прави. Сранното е, че точно селяните се оказват най-податливи на селски номера. Вече маса години едно и също, и не щат да вдянат, и това е.

Дано Ердоган му даде на Боко някое медалче за предаденият им турски бизнесмен .Боко се радва на тия дрънкулки,като за повторно бита дузпа.

Тиквуний разбра, че утре откриват мост над Босфора и веднага си намери повод да отиде в Турция (утре).

аве ко стана нали върнахме на турция така наречените терористи в замяна да спират имигрантите а!!!!!най простото бг ибрикчийско правителство. най долните прости селяни крадливи и ибрикчии

Абе сети ли се някой да напомни на пожарникаря ББ за Турция да си вземе поне 2 кг. вазелин,че там олелеееееее.

ще слуша и ще се кланя иначе българските пички-войнички не могат да удържат и един час турската армия!

Баце, оноди ли те Ердоганя.....

Вратата на къщата му с разбита ключалка ,дворът му разграден и го мързи да си оправи оградата и вместо да запретне ръкави отива да се моли на хулиганите от улицата да не го крадат ...!

...,а порниерът му хърка !

А трафиканта, каналджията, твърди точно обратното. Някак на него повече му вярвам, отколкото на лъжливата мутра ББ. Тъжно!

Цървул

Навремето на границата ни, проверямаха тоалетни сапуни и пасти за зъби- да не сме набутали някоя десетолевка там.И ни ловеха.Сега е бърдак!

НАРОДЕН СЪД ЗА БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ ПРЕДАТЕЛ! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРИН !

се възмущавате във форума, а не станете всички мъже в тази държава и да изметете тиквите от властта. трябва спешно да се сложи някой, който ще прави необходимото за да защити България. С писане на постове няма да стане. Дори не ви четат. А и да ви четат, ще се направят че не четат, тва е.

КОЙ СЕ ВЪЗМУЩАВА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ КАТО ТЕБЕ, КОИТО ВЗИМАТ ПАРИ И ПИШТ ТЪПИЗМИ ПО ЦЯЛ ДЕН. АХДЕ У ЛЕВО И ДА НЕ СИ ЗБРАВИШ НАДНИКА

Каза манафът...

Крайно време е да вдигнат данък печалба,както е в Америка и много други страни,за да напълнят бюджета.Толкова е очевидно,че чуждите инвеститори не плащат никакъв данък дори и този от 10%,а нашите трупат милиони и милиарди,държат населението с мижави заплати вече 15г.,а държавата изнемогва.Ама смеят ли да го направят,нали ще ощетят точно себе си?.

Боко, подкарвай двата танка, виж дали има някой боен самолет може да хвърчи и заминавай за границата да овардиш Европа от нашественици. Тя Европата не ще да се варди, иска да им се отдаде с много любов, цветенца и меченца, но ти бъди мъж и защити европейската чест.

Тя Европа вече се варди. Колкото орки са минали ще ги върнат и още ще ни набутат. Всичките трябва да се заселят в село Банкя.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Ти учил ли си за запетайките в училище бе, кретен, та учиш другите на правопис!

"Сърбите изкараха армията, заградиха границата и вече няма изход от България. За съжаление, в Гърция нещата не стоят добре." - Т'ва на мен ми беше ясно още преди година, без да съм капацитет и без въобще грам да съм се занимавал с подобни проблеми, още тогава се чудех, какво се помайва ББ и сие. Политиката ни беше ясна, транзитираме ги, обаче нямаме план Б, оградата по границата с Турция не е готова, с Гърция и Македония е разграден двор. Сега и ние ставаме склад за хора. Благодаря господа управялващи.

Ако Боко,Сокола,костоф черния,и разни други милионерчета дадът по една десета от краденото такава ограда и охрана ще стане ,че врабче няма да премине???Да ама не,дупе дават -крадено не дават.

важното е какво е искал да каже но ти като не можеш да четеш български и родният ти език е турски просто можеш да напуснеш този сайт и да отидеш в родният ти истамбул.тр,и не се прави на учител по правопис,първо трябва да научиш азбуката.

Има една стара приказка - Двама се карали, били се, но минало време и решили да се помиряват. Намерили си посредник - да търчи между тях и да предава думите им. След няколко "совалки", единият - след като изредил поредното си послание, допилнил: "И да му кажеш още, че посредникът ни е л.ай.но!"

нещастна проста и самовлюбена мутра,цар нарцис

Помните ли, когато Тиквата стана за първи път Премиер как обясняваше, че това било много лесна работа. Само разхвърляш задачите, а ти си играеш тенисче и режеш лентички. Оказа се, че не е толкова проста работа и да си мислиш, че онзи дето маха с пръчицата пред оркестъра е някой случаен примат, докаран от пожарната е голяма шопска простотия.

турция редовно среля по бежанци на Сирийската граница.И никой не и прави забележки?ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА.

Гарга, що не си е...ш ма...та? Няма значение как се пише, а дали е вярно.

Казах ли аз - "достойнствата" Му /Борисов/, са много по големи от това да се кандидатира за един дребен президент ... и то на България .....

Изпуснахте ме, сега гонете дивото! Вярно с оригинала, Нелгруп ООД-Гълъбово от 9.09.не се чете годината(на колана му БКП и тъпан, на бастуна му надпис КПСС,

Хареса ми изказването на "И аз искам да съм шейх милиардер..." АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО И ПРЕМИЕРА ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИ ТОЧНО ТАКА, ТОВА СИ Е ЧИСТО ЗАКОНОВО СПОРЕД МЕН.

Това е страшно, ако няма на къде да се отказваме от ЕС и да затваряме и ние границите. Друго не виждам. А с Турция направо не добри, а перфектни междусъседски отношения, това е истината и Премиера е прав.

Познайте кой командва? Аз като искам среща не векам хората при мен. Омерзен съм.

тиквата винаги е бил ибрик и леке

Борисов, няма защо да ходиш там. Не си желан и не си уважаван. Фактът че че Ердоган е отказал да се среща с тебе трябва да ти говори нещо. По добре стой в България и хвани че построй оградата на границата. Освен това изгони крадливите говеда Москов и Костадин Ангелов от Александровска болница защото ограбиха и съсипаха здравеопавзането. Тихомълком въведоха турските пръстови отпечатъци и плащат на турска фирма да им продава изотопи за ПЕТ скенера, а Циклотрона спи вечен сън (парите са изядени и изпити от Москов, Пенков и Костадин шаломов Ангелов.

И какво ще им се обещае: безусловно приемане в ЕС? Задължителен турски в училищата?

Ще им обещае да не приемаме кюрди и гюленисти на наша територия.